A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DjCooll
hát kíváncsi leszek mit válaszol rá😊

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Nuno88
Az olasz válogatott szeptember 8-án sorsdöntõ meccset játszik Franciaországgal a San Siróban, ahol nem léphet pályára a sérült Marco Materazzi és Fabio Cannavaro sem. Az Inter védõje a Magyarország elleni barátságos mérkõzésen szenvedett combizom-szakadást, míg a Real Madrid játékosa csütörtökön edzésen sérült meg. Az égetõ védõhiány megoldása Alessandro Nesta lehet, aki mindössze néhány hete döntött válogatott pályafutásának befejezése mellett. Az olasz szövetség vezetõi most azt tervezik, hogy megpróbálkoznak visszacsábítani Nestát. A hírek szerint minden fórumon gyõzködni fogják a tapasztalt hátvédet, hogy legalább a szeptemberi, Franciaország és Izrael elleni Eb-selejtezõkön lépjen pályára.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
nah sziasztok még 7fõn bekaptunk egy villámot, net,gép oda ..de visszatértem😛P,örülök Emersonnak remélem összeszedi magát és bizonyít, magyar gyõzelemnek is örülök de azért csalódott vagyok az olaszok játéka miatt😊 franciákatmeg kell verni... 😊 további szép napot..forza Milan!!

#acm

DjCooll
így már érthetõ köszönöm😊😄

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Nuno88
ahá értem akkor tiszta minden 😊

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Tudtommal nem igazán volt szükség rá, de aztán kiütött rajtunk egy sérüléshullám, és jó az öreg a háznál.😊

DjCooll
hu ezt jó tudni:S errõl tudsz valami linket vagy vmi leírást adni hogy mért?😄

Mert CC egyszer már visszavonult, csak végül visszahívták.😊 Abban az évben 19-es volt, aztán késõbb visszakapta az 5-öst.

Nuno88
20 éven keresztül CC viselt? nehezen mert Redondo viselte ha jól tom és akkor CC tizenvalahanyasban volt, mikor 2003-ban BL-t nyertünk CC nem 5-sben játszott az biztos!

Nuno88
Legendás mezt örökölt Milánóban Emerson
Külföldi labdarúgás

A Milan legújabb brazilja az ötös számú mezt viselheti a következõ szezonban, amelyet húsz éven keresztül Alessandro Costacurta birtokolt.

Emerson egy év madridi kitérõ után igazolt vissza a Serie A-ba, a Roma és a Juve után újabb nagycsapatban próbálja ki tudását. A Milan által egész nyáron ostromolt középpályás mindenképpen el akarta hagyni a spanyol bajnokot, elmondása szerint Cafu gyõzte meg a Milanról.

- A szépszámú brazil kontingens nagyon csábító volt, de végül egyértelmûen Cafu gyõzött meg. Nagyon boldog vagyok, hogy a Milanhoz kerültem, mindent megteszek, hogy éljek a bizalommal – jelentette ki Emerson a repülõtéren megérkezése után. – Kisebb sérüléseim vannak, de ez már természetes az én koromban.

akkor nagyon rosszul járt xD

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Nuno88
köszi de nekünk nem sok közünk van Cicinho megszerzéséhez 😊

szucsy89
amúgy ezt talán a Roma topicba kellett volna...
szucsy89
bye
megvan Cicinho,ez az<#eljen>,szerintem mi elegedettek lehetunk, jo nyarunk volt, jo lesz a Roma az iden, johet a vasarnapi kezdes, sok szerencset mindenkinek, HAJRA ROMA!!!
gercse
én is hallottam ilyesmit 😊

Nuno88
acmilan.hu fórumon írták, hogy elõszerzõdése van a Juvéval :S
nem tudom mi igaz beõle

ForzaInter
:SSSSSSSSSs

nane

Yo, Bitch!

Nuno88
ha minden igaz elõszerzõdése van a Juvéval :S

ForzaInter
Hunteelar-t mink is akarjuk😄

Yo, Bitch!

Nuno88
de nem kell huntelaar idén majd esetleg jövõre de sztem jövõre se jön, mert kacsa, bár jövõre nem lenne rossz, tavaly is ontotta a gólokat meg most a nyitómeccsen 4 gólt vert, nem semmi!

Palinko
na ne legyetek már ilyenek. ha játékos igazolsról van szó mindenkit kritikus szemmel kell nézni. pippot én is szeretem!
Nuno88
Gilardino meg béna, de õt se kell leírni, ha kell betalál õ is, Pato meg jön januárba és jövõ ilyenkorra már teljesértékû lesz mint most Ronaldo 😊

DjCooll
hát pippo öreg de még is szerzett két gólt a bl be 😄 és tökéletesen jó támadó szerintem😄

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Nuno88
az öreg két góljával nyertük meg a BL-t és már tavaly õsszel is le lett írva

Palinko
Pippo, Gila, Pato hát nem igazán
Öreg, béna, nem játszhat felállás...
Nuno88
sõt idén már játszott a BL-ben szóval nem jön, meg ott van Pippo, Gila, Ronaldo, Pato, Kaká minek még egy támadó? majd jövõre, de sztem csak kacsa az egész...

Nuno88
sztem elég ha csak jövõre jön...

Palinko
Az AC Milan lassan kezdte az átigazolási szezont, de Pato, és a tegnapelõtt leigazolt Emerson után, most az Ajax ászát, Klaas-Jan Huntelaart is megszerezhetik.

A hírek szerint a piros-feketék legendás játékosa, Ruud Gullit beajánlotta a Milant a gólvágónak, és a remek olasz-holland kapcsolat miatt hátrányba kerülhet az eddigi két kérõ, a Real Madrid, és a Juventus.

Huntelaar a hétvégi De Graafschap ellen szerzett négy gólja után szomorúan vette tudomásul, hogy nem számítanak rá a pénteki válogatott mérkõzésen. A csatár egy nyilatkozatában annak adott hangot, hogy még egy évet marad Amszterdamban, mielõtt eligazol egy elit bajnokságba, de egy ”izmos” ajánlat esetén akár még augusztusban valóra válhat az üzlet.

Forrás: goal.com

hmm. azért mostmár na ez még kéne aztán boriellot elzavarjuk és kész. akkor már csak védõ probléma lesz jövõre..
Nuno88

CA és Puma

Szabi 22
North köszi a tanácsot! Keden meg is rendeletem a Milános polot és már ma le is jött!!!!! Most Milán mezt akarok venni amit meg is veszek 10 000Ftért!

Nincs.

Kaplartom
cafú, dida, digao, kaká, serginho, emerson, ronaldo, pato. van még? 😄

Kaplartom
hány brazilunk is van már? 😄

Ehhez képest Galliani mást nyilatkozott.

Palinko
fordítsa már meg ! 😄
Nuno88

Emerson az idei mezünkkel!

Nuno88
Puma érkeztével Brochinak lesz szevasz-tavasz szvsz...

Nuno88
Gourcuff nem egy poszton játszik Emersonnal...

Nem értem ezt az Emerson igazolást. Azt hangoztatták, hogy inkább Gourcuffnek adnak lehetõséget.

Nuno88
na de térjünk vissza szeretett csapatunkhoz!

Emerson: "Nagyon boldog vagyok. El akartam hagyni a Real Madridot, hogy a világ legnagyobb klubjához igazolhassak. Most úgy érzem magam, mintha újjá születtem volna. Calderon rosszul bánt velem. Ottlétem alatt egyetlen szót, vagy gesztust sem intézett felém. Sajnos, bizonyos értelemben fal húzódik a csapat és a klub között, a döntéshozók egyértelmûen távolságot tartanak tõlünk. Akárhogyan is, végül mégis köszönettel tartozom a Realnak, mivel lehetõvé tették, hogy csatlakozzam a Milanhoz. Nincs visszatérõ sérülésem, akármit is mondanak egyesek. Edzeni fogok, hogy minél hamarabb csúcsformába kerülhessek."

Nuno88
😄D

téleg jól nyomtuk grat a fiuknak...

Kaplartom
Kinn voltam!! Hangulat király volt! nagyon jó volt! élõben még sosem láttam ezeket a fiúkat.... aaszidtem elsõ látásra mikor megláttam Pirlot, h. elájulok... 😄

gercse
így van, és bízni kell benne, hogy jól og menni a játék

Palinko
véleményem szerint is gera jól mondta. ez egy jó eredmény de 1 fecske nem csinál nyarat. és ez barátságos... reméljük a kalifikáción is folytatódik a jó játék. az olaszokat nem féltem 😄
gercse
Jó volt az egész csapat, grat. nekik, de nem kell elszállni, Gera megmondta..., igaza is van
így kell játszani, és akkor jó lesz

Yulcsa
hú hát ez nagyon nagy volt! jól játszottunk! fõleg Filkor!

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Palinko
mióta piros fehér zöld az olasz zászló? vagy csal fordítva tetták fel a pályára akik fogták?
Yulcsa
hát ha kibírom, hogy nem nézem meg élõben, márpedig ki kell bírnom, mert Forma 1 is van... szóval marad akkor 5kor felvételrõl.

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

gercse
#11589 jawohl