A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuno88
az jó mert akkor itthon leszek és nézhetem

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
Sevilla Bl selejtezõje az el lett halasztva, mi az UEFA-ra várunk nyilatkoztuk h. kérhetnek halasztást ha akarnak😊
Fio meccs 7fõn lesz! 17:45kor asszem sport1/2 közvetíti😊

#acm

Nem kértünk halasztást a Szuper kupa miatt ?

LasCar16
RIP és még csak 22 éves volt😞 (újra van netem-.-)
és grat a csapatnak a 7végén jöhet a Fio!

#acm

Nuno88
Az UEFA hivatalos honlapján adta hírül, hogy az AEK Ahtén-Sevilla Bajnokok Ligája selejtezõ visszavágóját szeptember 3-án játsszák le. Az UEFA szóvivõje, Wiliam Gaillard továbbá kijelentette, hogy az augusztus 31-ére tervezett Milan-Sevilla mérkõzést megtartják.

”Ez a mérkõzés, tisztelgés lesz Antonio Puerta elõtt.”

A Milan vezetõsége, alkalmazottai, és játékosai együttérzésüket fejezik ki Antonio Puerta elvesztése miatt.

Forrás: acmilan.com

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Palinko
ja én is arra gondolok csak hát nem nagyon merem kimondani mert kényes ügy. de azon gondolkodom hogy egy mecsen 12-13 km t futnak ami azért nem annyi hogy mesterségesen kéne elérni. igaz azokkal gyorsabb, gyorsaság javítása is mehet dopping nélkül meg akármi a focistáknál szerintem. na de ezekkel a szarokkal gyorsabban megy. meghalni is meglehet de úgy néz ki doppingal ez is gyorsabban megy
Kaplartom
Talán a doppingszerek miatt, szerinted? én nem tudom...

Palinko
áh nekem gyanús azért hogy minden évben szív és vérbajok maitt halnak meg focisták....
Kaplartom
Nyugodjon békében! remek focista volt! 😞( :'(

Nuno88
A lombard Bajnokok Ligája-gyõztes klub vezetõi látatlanul elfogadják a pénteki európai Szuperkupa kapcsán hozott döntést.

Antonio Puerta halála miatt a Sevilla kérte a mai Bajnokok Ligája-selejtezõ elhalasztását, amelyet az UEFA hétfõre helyezett. Az azonban még nem biztos, hogy a Milan elleni európai Szuperkupa-döntõn sem lép pályára az UEFA-kupa gyõztese. Az olasz klub vezetõi részvétüket fejezték ki Puerta halála kapcsán, és jelezték, elõre elfogadnak bármilyen határozatot a Szuperkupa-döntõ elhalasztása kapcsán.

- A Milan minden tagja nagyon együtt érez Antonio Puerta családjával és a barátaival – szól a Milan hivatalos közleménye. – A klub bármilyen döntést elfogad a pénteki mérkõzéssel kapcsolatban.

Kaplartom
nem pont így akartam, de nem tudtam jobban 😊

Kaplartom
csapat GK P
1.Juventus +4 3
2.Milan +3 3
3.Fiorentina +2 3
4.Cagliari +2 3
5.Roma +2 3
6.Sampdoria +1 3
7.Catania +0 1
8.Parma +0 1
9.Lazio +0 1
10.Torino +0 1
11.Reggina +0 1
12.Atalanta +0 1
13.Udinese +0 1
14.inter +0 1
15.Siena -1 0
16.Empoli -2 0
17.Palermo -2 0
18.Napoli -2 0
19.Genoa -3 0
20.Livorno -4 0

Nuno88
Pippo sztem a szuperkupán kap lehetõséget kezdõként

Palinko
de nagyon szép gólok voltak azért. szétromboltuk a védelmet. erre jobb szó nincs
Yulcsa
csak mert csodáltam, hogy nem hozta be Ancelotti.

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Miért lenne az? Játszott a válogatottban is, és most a bajnokin is bevethetõ állapotban volt.

Yulcsa
ezek szerint nemsokára gyarapodhat a brazilok Milanos tábora 😊
amúgy Inzaghival mi van most? nem sérült?

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Nuno88
Az AC Milan Alexandre Pato egykori klubjának másik két játékosát is szemmel tartja.

Az Internacional de Porto Alegre szélsõje, Morais Motta (19 éves), és belsõ védõje, Silva Junior (18 éves) három hetet tölt Milanelloban, ahol a piros-feketék edzõi stábja közelebbrõl is megismerheti õket.

A duó megfigyelése kezdete egy jó partnerkapcsolatnak a Milan, és az Internacional között.

Forrás: tribalfootball.com

A játékosok ismertetõje:

Teljes név: Ramon de Morais Motta
Születési idõ: 1988/05/06
Születési hely: Cachoeiro do Itapemirim ES
Magasság: 173 cm
Testsúly: 65 kg
Profi mérkõzések száma: 16

Teljes név: Sidnei Rechel da Silva Junior
Születési idõ: 1989/08/23
Születési hely: Alegrete RS
Magasság: 185 cm
Testsúly: 80 kg
Profi mérkõzések száma: 14

Forrás: http://www.internacional.com.br/

Nuno88
A Milan tegnapi 3-0-ás bajnoki gyõzelmét követõen Carlo Ancelotti elégedetten nyilatkozott csapatáról.

"Nem számítottam ilyen könnyû gyõzelemre. Azt gondoltam hogy a csapat még nem talált rá a megfelelõ ritmusra, de ennek éppen az ellenkezõjét láttam a találkozón."

"Ami Ronaldot és Emersont illeti, ha minden jól megy játszhatnak a pénteki mérkõzésen a Sevilla ellen. " - folytatta a Szuperkupát érintõ kérdésre válaszolva

"Elõbbi nagyon keményen készül, míg utóbbinak csak pár edzésre van szüksége hogy bevethetõ legyen."

Forrás: goal.com

Yulcsa
Itt van egy összefoglaló:
http://www.youtube.com/watch?v=3N3QfIbP-d0

Palinko
na az internek nem sikerült, de a juve elég jól belehúzott. ahogy így elnézem a mi eredményünk nagyon szép
Kaplartom
1. forduló eredményei: SS Lazio - AC Torino : 2 - 2
Juventus - Livorno : 5 - 1
SSC Napoli - Cagliari : 0 - 2
Reggina - Atalanta BC : 1 - 1
Inter - Udinese : 1 - 1
Genoa CFC - AC Milan : 0 - 3
AC Parma - Catania : 2 - 2
AC Siena - UC Sampdoria : 1 - 2
AC Fiorentina - Empoli : 3 - 1
US Palermo - AS Roma : 0 - 2

tep
csak így tovább

\"SLICE of LIFE\"

Nuno88
jutúbon nem találtam eddig :||

DONGUBA
golok?Video?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Nuno88
Genoa-AC Milan 0:3

Nuno88
én is gratulálok a csapatnak! szép volt fiúk! 😊

Johnny23
szép volt fiuk<#taps><#hawaii>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Palinko
ez nagyon jó! 😄 lehet találi olyat hogy ki menyit játszott és friss táblázatot. mert jólenne minden mecs után egy ilyet bemásolni mert idén úgy érzem fontosnak tartjuk a sccudettót is és éles párharc miat térdekes lenne figyelni
Yulcsa
nah, kibírtam és megnéztem ismétlésben... jó kis meccs volt! Kaká és Ambrosini gólja is szép volt! Remélem az egész szezon ilyesmi lesz 😊

Kaplartom
Grat a csapatnak! szép játék, szép végeredménnyel! csak így tovább! a Fiorentinát meg kell verni jövõhéten! kellene oda sztem már Ronaldo, Gila helyére.

Nuno88
nagyon jó 0:3 isten! 😊

Kaká duplázott 😊

DONGUBA
0-3 kaka-kaka

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Nuno88
vezetünk Ambro góljával 😊

Nuno88
na elkezdõdött a szezon...

A két csapat a következõ felállásban fog pályára lépni a Serie A nyitófordulójában.

GENOA: Rubinho; Bega, Santos, Lucarelli; Konko, Milanetto, Paro, Juric; Papa Waigo, Gasparetto, Di Vaio

MILAN: Dida; Oddo, Nesta, Kaladze, Jankulovski; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Kakà, Seedorf; Gilardino

Nuno88
A szezonkezdet elõtt Pippo Inzaghi a Corriere della Serának beszélt a reményeirõl:

„Remélem, hogy a következõ szezon gólkirálya Gilardino, vagy Ronaldo lesz, mert ez azt jelentené, hogy nagyon jó esélyünk lenne a Scudetto elhódítására.”

Pippo csatártársa, Alberto Gilardino pedig a Gazzetta dello Sportnak nyilatkozott.

”Úgy gondolom, hogy mielõtt a Milanba igazoltam mindig fejlõdtem valamiben, ahogy az itt eltöltött két év alatt is. Azonban azzal is tisztában vagyok, hogy még többet tudok nyújtani. Ez egy nagyon fontos szezon lesz a számomra, és remélem, hogy nagyon jól fogok teljesíteni.”

Palinko
hát akkor a madrid vezetõi tényleg nagyon bunkók. jól van hogy 1 játékos nem érzi jól magát (Ronaldo) de már Emerson és Backham is szerintem nem hiába ment el. azért ha már anyi pénzt fizettek értük foglalkozhattak volna velük így kidobott pénz volt 😄 de mi azért jól járunk szóval csak rontsák a játékosokat 😄
Nuno88
Emerson: "Nem bírtam már tovább Madridban. Voltak bizonyos pillanatok, amikor végleg ott akartam hagyni a futballt. Madridban egyszerûen nem tudtam már a munkámra koncentrálni. De most egy olyan klubban vagyok, amelyik lehetõvé teszi, hogy csak a futballra kelljen figyelnem, és nekem ez nagyon sokat számít. Kész vagyok az újrakezdésre. Capello óriási, és nagyon sokat segített nekem a karrierem során. Hét éve dolgoztunk együtt, úgyhogy elérkezett az idõ a váltásra. Már játszottam Olaszországban, és nem fog gondot okozni a visszaállás erre a stílusra" - nyilatkozta a brazil középpályás.

Forrás: channel4.com

Nuno88
Ronaldo sérülés miatt kihagyja a mai bajnokit és a pénteki Szuperkupa döntõt is <#gonosz3>

Nuno88
NA Pumát bemutatták:

Nuno88
Carlo Ancelotti nyilatkozott a Genoa elleni mérkõzésre készülve:

"Nagyon fontos, hogy jól kezdjünk, a szezon vége ugyanis szoros összefüggésben van a kezdettel. Tavaly nem tudtunk megfelelõ módon felkészülni. Erre a szezonra mindenki erõsödött, ami azt jelenti, hogy szórakoztató, kiegyensúlyozott és bizonytalan kimenetelû bajnokságot fogunk látni. A stadionokat is fejlesztették, a szurkolók alig várják, hogy ismét láthassák kedvenc csapatukat. Ha figyelembe vesszük a elõzetes jeleket, akkor helyes döntés volt a Milan szurkolók kizárása a holnapi mérkõzésünkrõl. Ez volt a helyes döntés. Persze reméljük, hogy ilyesmire nem lesz szükség a jövõben, és minden további mérkõzést nyugodt környezetben tudunk majd lejátszani. A Genoa gyors csapat, fõleg elõl, és nagyon támadó jellegû futballt játszanak. Ebbõl lesz a legnagyobb veszélyforrás. A célunk, mérkõzésrõl mérkõzésre haladva, hogy jól kezdjünk és a lehetõ legtöbb pontot szerezzük a szezon elsõ felében. Nesta és a válogatottság? Ez egy kényes kérdés, amiben Alessandrónak, Donadoninak és a Szövetségnek kell döntenie. A visszatérése a válogatottba nehézkes, de nem lehetetlen" - fejeztbe be a Milan mestere.

Forrás: channel4.com

Nuno88
most elkellene

Palinko
az nekünk soha nem sozkott jó lenni
Nuno88
remélem holnap mi is nyerünk magabiztosan, jó lenne egy jó szezonkezdés

Nuno88
a tv csak megy de nem néztem csak azt hallottam h Trezeguet a gól szerzõ, Iaquinta a gólszerzõ és így tovább 😄

gercse
amúgy nem kell megijedni, ha láttad a meccset, akkor azt is hogy nem volt valami szép és túl pontos a játékunk, bár ha így sikerült 5 gólt lõni😄

Nuno88
hát a Juve nem szarozott visszatértek és egy 5-st adtak a Livornónak!

Nuno88
egyenlõre sérült :|||

DONGUBA
mi van dagival?

DjCooll
Carlo Ancelotti kijelölte a Genoa elleni nyitófordulóra készülõ keretét.

Kapusok: Dida, Kalac, Fiori

Védõk: Bonera, Cafu, Digao, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Nesta, Oddo, Simic

Középpályások: Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Pirlo, Seedorf

Csatárok: Aubameyang, Gilardino, Kakà, Inzaghi

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!