A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplartom
közvetíti vasárnap 17:00-kor aszem a milan bajnokit, a sport1, vagy a sport2!

gercse
jaja, nekem is sokszor volt, hogy nem tetszett egy-egy mez, de mindig megbarátkoztam velük(bár a 03-04-es juve mez még most sem tetszik, és a 02-03-ast nem múlja felül egyik sem a szememben :), talán azért, mert az hasonlított legjobban a címerre a 3 fekete csíkjával)

Yulcsa
jah, tényleg érdeklõdtél is utána :) hát, reménykedj, hátha :)
nekem az idei mezen a bwin alatti fekete téglalap nem tetszik. a tavalyi jobban tetszett, de majdcsak megbarátkozom ezzel is :)

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

gercse

gondoltam, ja mondjuk kifelejtettem, hogy a Lazio elleni meccseken nem nektek szorítok, mert velük szimpatizálok :)

Nuno88
semmi kifogásom ellene :)

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

gercse
bármilyen hihetetlen, de a bl-ben nektek szurkoltam meg ha meccsetek van valakivel(kivéve velünk) akkor is nektek szorítok :), szerintem azért mert sok az olasz válogatott nálatok, meghát Pippo kedvencem (volt)

Nuno88
most láttam a városban egyik gyereken a legujabb mezünket, iszonyat szép, nekem is kell :)

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

gercse
Igen :), amint látod érdeklõdtem is, hogy lesz-e még ilyen meze, mondjuk eredetiben szeretném megszerezni, de 2k-ért megvettem volna egy ilyet is, csak mondjuk az m-es nem az én méretem :)

Nuno88
leigazoltuk, több igazolás nem lesz...

Palinko
http://en.wikipedia.org/wiki/Emerson_Ferreira_da_Rosa
Current club AC Milan
Number TBA
Palinko
leigazoltuk. végre megkatuk a sztárunkat :D
Yulcsa
Az a Fastwebes volt?
http://www.vatera.hu/mez_juventus_m_428_33823354.html

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

DjCooll
Xd ez lol most leigazoltuk avgy nem:):D me ez azért már lolahahhahahha_:D

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

DjCooll
xd:A:A:A nem baj az :)

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Nuno88
whehehehehe

A Milan hivatalos oldalán bejelentette, hogy leigazolta Emersont a Real Madrid csapatától. A brazil középpályásért állítólag 3,7 millió fontot fizettek a vörös-feketék, szerzõdése két évre szól majd.

Forrás: acmilan.com, channel4.com

Nuno88
hehe barátkozunk barátkozunk? :)))

gercse
:)
én is megakarom venni a Juve mezét :D, csakhogy én a 2002/03-ast keresem, de itthon nem találom sehol, külföldrõl meg egyelõre nem szándékozom vásárolni, csak ha minden kötél szakad
(nem tudom mit keresek itt amúgy:D)

Sziasztok ! a mérkõzést felvételrõl a sport2 közvetíti 5kor
Palinko
sztem idei
Yulcsa
Igen, nagyon remélem, hogy így lesz! Már alig várom, hogy lássam, hogy áll rajtuk az új mez, élõben :)
Gondolkozom, hogy a tavalyit vegyem-e meg vagy az ideit.

Palinko
sajna ehhez hozzá kell szokni :( de ha jó neted van velem ellentétben nézheted a neten a mecseket.
a kábel szolg. feltette a rai uno adást is szokott rajta mecs menni? mert ha igen akkor azt please szóljátok be :)
gercse
hát mindenkit nem lehet adni, de nyugi, köv. héten másik csapatot nem adnak és így tovább...

Yulcsa
A Genoa elleni elsõ bajnoki. Elég gáz, hogy nem adja egyik magyar adó sem...

gercse
melyik?

Yulcsa
Amúgy 15:00-kor kezdõdik a meccs, ha minden igaz.

gercse
hát jah...Del Piero mezemet én is szívesen dedikáltattam volna, mondjuk biztos nem vettem volna fel, csak kézben, következõ ilyen esélyem szerintem max akkor lesz ha kimegyek Ausztriába az eb ideje alatt

Palinko
mondjuk olasz mezben nagyobb esélyed lenne dedikálásra :D
Kaplartom
Akor Hajrá Magyarok! :D amúgyis magyar mezbe mentem volna :)

Yulcsa
Majd mutassatok ám képeket! :) Én is gondolkodtam, hogy el kéne menni, csak végül nem jött össze.

Szabi 22
Köszike a tanácsot :D

DjCooll
azt hiszem sérült bár lehet hogy már nem:) ha visszont nem akkornem tudom:)

Yulcsa
Gilát miért nem hozzák?

gercse
na nemár...én is Olaszországnak szurkolok mindenhol, de ha Magyarország játszik, bárkivel is, akkor természetes, hogy nekik drukkolok, magyar vagyok, és gondolom Te is
Amúgy Gattuso,Ambrosini,Pirlo,Inzaghi,Oddo

Kaplartom
óó, elkellene valahogy kérni valameiktõl a mezét! :) de úgyse fog összejönni:( am. attól félek, h. a magyar szektorban leszünk ha mindenigaz, és ha az oalszok góltrúgnak,m én nem fogom kibírni, h. ne ugráljak örömömben! :D

Kaplartom
kik jönnek pestre, a milanból?

Rendeld meg a lionsporttól! Nem egy nagy költség a házhozszállítás.

Szabi 22
Nem tud valaki olyan boltot Eger környékén ahol meglehet venni azt a Miléános polot amit a Bl megynyerésére csináltak ??????????????????????????

Pirloról

Origón van egy portré Piroról videókkal fûszerezve.

Nuno88
királyság, na remélem minnél többször megfordulsz majd itt :)

DONGUBA
siman csajszi:)

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Yulcsa
:) bizonyám
FORZA MILAN! ;)

Nuno88
egy Milanos hölgy szurkoló :)

Yulcsa
igen, sajnos én is ezt néztem, de reméltem, hogy csak rosszul látok :(
Sopcast-om van is fent, köszi szépen! Épp úton leszek, de remélem hazaérek amire elkezdõdik.
Köszi! :)

LasCar16
sport csatorna a nagyok közül mindenkit ad csak minket nem-.-
vasárnap dután játszunk szerintem a merdával párhuzamosan, de utána nézek még:) streamet pedig majd linkelünk, csak kliens progi kell (streamerOne,Sopcast), majd mindenféleképp nézz be;)
szívesen látunk máskor is... :)

#acm

Yulcsa
Sziasztok! Meg tudná valaki mondani, hogy pontosan hánykor kezdõdik a Genoa elleni meccs, és hogy közvetítik-e valahol? Elõre is köszi!

Palinko
szerintem azért ez kicsit túlzás
LasCar16
<#pardon1><#pardon1><#pardon1>

#acm

LasCar16
A rendõrség megakadályozhatja a Milan-szurkolók genovai túráját

Könnyen lehet, hogy a piros-feketék szurkolói nem utazhatnak el csapatukkal a Serie A elsõ fordulójában rendezendõ Genoa-Milan meccsre.

A genovai rendõrség ugyanis bejelentette, hogy a mérkõzés magas kockázattal jár. Az ügy gyökere 1995. január 29-éig vezet vissza, amikor a két csapat bajnokija elõtt életét vesztette egy Genoa-szurkoló, Vincenzo Spagnolo, akit egy Milan drukker megkéselt. A mérkõzést félbeszakították, és a csapatok kapitányai a hangosbemondón kérték szurkolóikat, hogy maradjanak higgadtak. A Genoa abban a szezonban kiesett, így a két csapat azóta nem találkozott egymással.
Az augusztus 26-án kezdõdõ bajnokságban a két gárda éppen egymás ellen kezd, és a múltat nem feledõ genovaiak már készülnek a Milan-szurkolók fogadására. A Stadio Marassi környékén egyre több graffiti jelent meg, amelyek fenyegetõen emlékeztetnek a tizenkét évvel ezelõtt történtekre.
„Január 29. – augusztus 26. – Bosszút állunk Spagnolóért!” –szól a stadion környékén megszaporodó üzenetek egyike. A rendõrség a megnövekedett rizikó miatt azt tervezi, hogy megakadályozza a vendégszurkolók elutazását, hétfõn bizottság ül össze és dönt az ügyben.

#acm

August 31, 2007 - h. 20.45 Montecarlo - Louis II Stadium Milan vs Seville