A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄

ha visszanyerné a formáját nálatok akkor áldásom rá
mert itt elfog veszni úgy érzem

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Nuno88
de miért ilyen öreg embreket veszünk meg mindig? 😞

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
Silvio Berlusconi messze földön ismert szigoráról, a Milan hétvégi, Catania elleni döntetlenje után azonban nem szúrt le senkit, sõt, feltûnõen engedékeny hangnemet választott a játékosokhoz szóló üzenetéhez. Berlusconi pedagógia érzékét dicséri ez a fajta hozzáállás, hiszen a játékosok saját bevallásuk szerint is vesztettek az önbizalmukból az újabb váratlan pontvesztés után.

- Fel a fejjel, nincs veszve semmi, ettõl még harcban álltok a bajnoki cím megszerzéséért. Nem szabad feladni, az elõzõ szezonban a Bajnokok Ligájában bizonyítottátok, hogy mire vagytok képesek – szólt a 71 éves elnök bátorító üzenete.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
A Centrocampo értesülései szerint az AC Milan a tavaszi szezonra kikölcsönözné a szurkolókkal összetûzésbe került világbajnok támadóját.Alberto Gilardino továbbra sem találja helyét a piros-feketéknél, ezért fél évre kölcsönadnák a Lazio csapatának. Épp onnan érkezne a helyére Tommaso Rocchi! Rocchi 2004 óta szerepel a Lazionál, ám most megrekedtek szerzõdéshosszabbítási tárgyalásaik. A 30 esztendõs olasz válogatott csatár iránt érdeklõdik a Bayern München és a Monaco is, ám õ szeretne Olaszországban maradni. Így jöhet képbe az AC Milan, akik már most a télen megvásárolnák Rocchit csatárgondjaik enyhítésére. A lap úgy tudja, hogy Gilardino is nyitott a kölcsön-szereplésre, ahol reményei szerint újra bebizonyíthatja, hogy tudása nem kopott még meg.

#acm

LasCar16
A brazil világklasszisnak elege van abból, hogy hétrõl hétre más csapatokkal boronálják össze.
"Elég volt! A nyáron elmondtam rengetegszer, hogy nem akarok távozni az AC Milantól. Ennek ellenére minden héten az eligazolásommal kapcsolatos pletykákat olvashatok. Remek csapat a Real Madrid, a Chelsea és a Bayern Müchen is, de nekem jó itt, jól érzem magam."- mondta Kaká.

#acm

Nuno88
A Catania elleni 1-1-es döntetlen nemcsak a szurkolóknak okozott csalódást, hanem a játékosok számára is kínos magyarázkodásra adott okot. Alessandro Nesta, a gárda védõje úgy véli, nem ez volt az utolsó kisiklás egy gyengébb képességû ellenféllel szemben, az erõsebb csapatok ellen ugyanakkor sokkal jobb esélyekkel lép pályára a gárda.

- Sajnos már régóta gondjaink vannak ezekkel a csapatokkal, akik beállnak a saját térfelükre, és nem engedik, hogy létszámfölényes helyzeteket dolgozzunk ki ellenük. Ezek az együttesek nem is akarnak nyerni a San Siróban, egy pontért jönnek, de azt rendre el is viszik - mondta Nesta.

- A Bajnokok Ligájában egész más hozzáállású ellenfelekkel találkozunk, õk támadnak, és sokkal több helyet hagynak a csatároknak, ezeket a találkozókat rendre meg is nyerjük. De nálunk már lassan megszokott, hogy gyengébben kezdjük az évet, és késõbb jövünk fel, alighanem ez idén sem lesz másképp - nyilatkozta a védõ.

LasCar16
kezdhetnénk a sort Adrianoval:>

#acm

Nuno88
mi is úgyérezzük de a vezetõség sztem nem így érzi -.-

télen alaposan bekell vásárolnotok úgy érzem

Nuno88
A Milan zsinórban harmadik hazai mérkõzésén is csak döntetlent játszott, ráadásul eddigi hat bajnokijából mindössze egyet tudott megnyerni. A Catania elleni 1-1 után már Carlo Ancelotti sem tagadja, hogy gödörben a Milan, ugyanakkor a mester szerint a csapat képes felállni a padlóról.

- Az igazság az, hogy van néhány problémánk, az utolsó három hazai meccsünkön csak egy-egy pontot szereztünk. Ez egyébként annak is betudható, hogy a San Siróban a csapatok csak védekeznek ellenünk. Nekünk viszont nincsenek magas, jól fejelõ játékosaink, a földön pedig nincs elég helyünk – mondta a Milan mestere a délutáni döntetlen kapcsán. – Mi viszont mindig nyugodtak maradtunk a múltban, és ez volt a siker kulcsa. Ebben a szezonban sem lesz ez másként.

Nuno88
Az olasz bajnokság hatodik fordulójában a várakozásoknak megfelelõen a Milan kezdett aktívabban a Catania elleni mérkõzésen, Carlo Ancelotti csapatának volt is mit bizonyítani, hiszen eddig csalódást keltõ produkciót nyújtott a bajnokságban. A Catania azonban taktikusan megszállta kapuja elõterét, és nem is foglalkozott támadások építésével. A 25. percben aztán váratlanul megiramodtak a vendégek, Mascara törhetett tisztán Kalac kapujára, az ausztrál kapus lábbal hárította a támadó lövését, úgy tûnt, oda a helyzet, a labda azonban visszapattant a csatárhoz, aki kisodródva élesen passzolt középre, a hosszú oldalon Martinez robbant be tisztán, és fejelt a kapuba. Az esetnek öt Milan-védõ volt szemtanúja! A gól után a hazaiak gyorsan egyenlíthettek volna, Inzaghi egy lécrõl lepattanót lõtt a hálóba. Gólja elõtt azonban Kaladze kézzel érintette a játékszert, így a bíró nem adta meg a találatot. Nõtt a Milan nyomása, de Kakáék nem tudtak a tizenegy emberrel védett Catania-kapuhoz közel kerülni.

A fordulás után gyorsan sikerült megszerezni az egyenlítõ gólt, egy beadásba Edusei belevetette magát, és kezével blokkolta azt. A tizenegyest Kaká váltotta gólra. Carlo Ancelotti ugyan cserékkel változtatott, de ez csak helyzetekben mutatkozott meg. Kaká két lövése is veszélyes volt, ám a hajrára is döntetlennel vágtak neki a gárdák. A Milan játékosai hitehagyottan rugdosták elõre a labdát, míg a Catania taktikusan kihúzta a végéig, ezzel egy pontot rabolt a San Siróból. A levonuló Milan-játékosokat - Silvio Berlusconi 71. születésnapján heves füttyszó kísérte az öltözõbe.

A Sampdoria gárdájában Antonio Cassano elsõ gólját lõtte az Atalanta ellen, míg az Empoli némi meglepetésre a Palermo ellen megszerezte szezonbeli elsõ gyõzelmét. Ugyancsak meglepetés a Napoli hazai veresége, és érdekesség, hogy az Udinese a hajrában fordította és nyerte meg a találkozót a Parma ellen.

Serie A, hatodik forduló:

Milan-Catania 1-1
G.: Kaká a 48., illetve Martinez a 25. percben

Cagliari-Siena 1-0
G.: Foggia a 7. percben

Empoli-Palermo 3-1
G.: Pozzi a 47., Giovinco a 82., Vannucchi a 92., illetve Cavani a 40. percben

Napoli-Genoa 1-2
G.: Domizzi az 52., illetve Cannavaro (öngól) a 12., Sculli a 89. percben

Reggina-Lazio 1-1
G.: Cozza a 8., illetve Kolarov a 73. percben

Sampdoria-Atalanta 3-0
G.: Bellucci a 4., Sammarco az 56., Cassano a 82. percben

Udinese-Parma 2-1
G.: Quagliarella a 78., Zapata a 90., illetve Corradi a 72. percben

Palinko
ja, valahogy úgy...
tep
....az a baj , h ezt az "ajándékot" nem lehet visszavinni , kicserélni másikra<#szomoru1>

\"SLICE of LIFE\"

Kaplartom
nem akarok semmit mondani, mert abból semmi jó nem sülne ki...

Nuno88
de miért Gilardinot hozta be? meg Favalli minek?

Behozta volna Gourcuffot, Kakát feltolja csaatárba, Gourcuff meg a helyén, de Gilardinoval csak többen voltunk a pályán

Palinko
hát szebb ajándékot is kaphatott volna berlu szülinapra. inkább nem kommentálom az eredményt
LasCar16
meglesz ez is magyarázva<#whatever>

#acm

Nuno88
na de nyáron nem kell igazolni, minek? tessék itt az eredménye

LasCar16
mindig vannak rossz idõszakok, és õ sincs bombaformában csapaton múlott az újabb döntetlen is... Carlo nem tud újítani valamit kitalálhatna..Berlunak mennyire mehetett el a kedve...

#acm

Nuno88
Kaká arcáról le lehetett olvasni h elment a kedve, ha így folytatjuk nyárig, akkor kezdek félni attól h elmegy

Nuno88
ok kösz a felvilágosítást

LasCar16
Serie-A official labdája lett a Nike.. ezért van nálunk is minden pályán ilyen labdákkal játszanak

#acm

LasCar16
nem tudok már mit írni nevetséges, vennünk kell egy normális erõcsatárt ... komolyan mondom annyira idegesít az pl Pipponál h. ha a labda megy felé akkor már a földön van nem küzd érte haneminkább feldobja magát, egyenlítõ gól után felpörögtünk a 65.percig aztán megint beállt a Catania és nem tudtunk velük mit kezdeni, elképzelésünk sem volt nagyon h mit kellene tenni, ez már télleg elkeserítõ... kíváncsian várom h ezt mivel lehet kimagyarázni...

#acm

Nuno88
nevetséges!

sorozatban 4-szer írom ezt meccs után, király

Nuno88
amúgy mióta játszunk Nike labdával? Adidas a támogatónk...

Nuno88
hát a palermói jogtalan gól után sztem nem baj h befújta!

REALista
hát ezt megköszönhetitek a bírónak...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

LasCar16
1-1 kaká

#acm

LasCar16
kezezett Edusei 11es...

#acm

LasCar16
szenvedünk a pályán, végén meg Pippo felszabídít ahelyett h berúgná... lendület kéne a játékba..követelem Jankut a pályára, mert baloldalunk nincs, betömörült védelemmel meg nem tudunk mit kezdeni..Gilardino is jöhetne, legalább segíti a mezõnyjátékot... forza Milan...

#acm

Nuno88
hihetetlen komolyan ami velünk történik, nem értem mi van velünk

LasCar16
megint mázlija volt a Catanianak... beadast kifejelték Cafúhoz erõvel meglõtté,védõ középen beleért és éppen elcsorgott a kapufa mellett...

#acm

LasCar16
neeeee, nem adta meg ... Kaladze kezéhez hozzáért.. 😞

#acm

LasCar16
Pirlo szabija kapufa volt, Pippo bekotorta

#acm

LasCar16
1-1

#acm

LasCar16
remélem ez felébresztette a srácokat és bedaráljuk õket..

#acm

Palinko
naneee
LasCar16
bazzeg 0-1 ez röhej komolyan

#acm

Nuno88
MILAN: Kalac; Cafu, Bonera, Kaladze, Favalli; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Kakà, Seedorf; Inzaghi

CATANIA: Polito; Sardo, Stovini, Terlizzi, Vargas; Izco, Edusei, Biagianti; Martinez, Mascara; Spinesi

Forrás: acmilan.com

Nuno88
na mindjárt kezd a mecs, HAJRÁ MILAN!!!

Palinko
már töltöm is 😄 kösiz a segítséget! hát igen nekünk a szemét kábeltévé szolgáltató leszedte a sport 1 et a mûsorról 😞
LasCar16
szedd le a sopcast nevû cliensprogit, remélem találok neked csatornát.. de én maradok ma a sport1nél😊

#acm

Palinko
most megduplázták a sávszélességem (na így sem vagyok elszállva a 200kbps vel 😄 de mégis mr alakul és errefelé ez jónak számít) szóval gondoltam megpróbálom a mai catania elleni meccsen hátha jól megy nekem is és azért kérek itt segítséget mert nincs kedvem az acmilan.hu fórumon elolvasni mindent mert lehet hogy nem mûxik és akkor hiába olvastam el. szóval ahogy képzelem kell 1 program és egy cím amire kapcsolódik és amin van az adás tudna valaki segíteni?vagy ne is próbáljam?
Nuno88
ez igaz mondjuk, a bl-ben tavaly nem volt rá panasz, a celtic ellen védett asszem és semmi gond nem volt vele ott... de szerdán iszonyat volt :|||

Palinko
"Zeljko Kalac mindig jól teljesített, amikor szükség volt rá, a Bajnokok Ligájában is."

háháháhááá 😊))))
Palinko
ki az az Offrendi? megnézem wikin
Nuno88
Carlo Ancelotti szórakoztató és eredményes futballt vár csapatától a mai bajnoki mérkõzéstõl kezdõdõen.

"Elõre kell tekintenünk, és a Catania meccsre koncentrálnunk. A szerdai vereségbõl magunkkal kell hoznunk a pozitív dolgokat, mert igenis jól játszottunk. A jó futball pedig elõbb-utóbb eredményt hoz."

"Akkor ott mérges voltam, de a gyõzelmi kényszer és a tabellán való elõrelépés kezd nyomasztani minket. Ez a csapat jó formában van, és arra várunk, hogy ez eredményekben is megmutatkozzon."

"Õszintén szólva arra számítottam, hogy mostanra több pontunk lesz, fõleg úgy hogy nem játszottunk rosszul."

Dida és Ronaldo továbbra is sérült, csakúgy mint a hosszú ideje hiányzó Paolo Maldini.

"Dida válla valószínûleg egy hét pihenés után rendben lesz. Zeljko Kalac mindig jól teljesített, amikor szükség volt rá, a Bajnokok Ligájában is."

"A Catania ellen jól kell játszanunk és nyernünk kell. Hiszek benne, hogy a kettõ egyszerre teljesülhet. A Milannak saját stílusa van, ami a játékosai egyéni képességeinek köszönhetõ. A jó eredmények hosszú távon csak jó játékkal érhetõk el. Nekünk ezt kell szem elõtt tartanunk."

Az elõzõ Bajnokok Ligája mérkõzés elõtt néhány kulcsjátékos pihent a bajnokin.

"Nem fogom rotálni a csapatot, habár van egy-két játékos, aki nincs tökéletes állapotban. Csak a Catania legyõzésére koncentrálunk. Pirlo sem kap pihenõt."

Forrás: channel4.com

Nuno88
mi se akarjuk h ikszeljünk végig nyugodj meg 😊

nem ártana már ha gyõznétek mert uncsi lesz a bajnokság <#beka2>

LasCar16
ma alázni kell<#boxer>

#acm