A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16
1-1 Kaká megin 11es

#acm

LasCar16
11es

#acm

Nuno88
tizi? 😄

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
ilyen nincs komolyan....

#acm

Nuno88
azt a kurva Pirlo szabijánál se volt szerencsénk

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
jézus ilyen gólt hát ez már dúrva

#acm

Nuno88
szép gólt kaptunk megint -.-

LasCar16
vezet a celtic.....

#acm

Nuno88
bejött Gourcuff, végre õ is játéklehetõséget kap

LasCar16
Guffi fog beállni szvsz klerensz helyére

#acm

Nuno88
na nézem már én is, Ambro most kapott lapot

Palinko
kurvára szaggat a rossz netem miatt de legalább az eredményt látom néha 😊
Palinko
hát igen nem firefoxal kellett volna 😄 na próbálozok remélem menni fog
LasCar16
menj a linkre amit beszúrtam CL Channel 2--- windows media player van pár ahol lehet nézni..katt rá bufferel és megy is

#acm

Nuno88
hát én 0:1-et tippeltem, sztem ez is lesz, Kaká megvillan oszt kész

Palinko
csak nehogy úgy mint tavaly :S szóval feltettem elindítottam és anonymusként bejelentkeztem a sopcastban. please adj valami címet mert az elõzõt nem tudom használni.
LasCar16
félidõ van..olyan semmilyen a meccs megy az adok kapok... több kellene nagyon .. 1gólosnak érzem a meccset...

#acm

Palinko
na rapidról lejött. mindjárt megnézem hogy mi lesz. hát a vistával van valami media player asszm 11
LasCar16
nekem megszakadt....

#acm

LasCar16
baszki Pirlo remélem vissza tud jönni:SSSSSSSS

#acm

LasCar16
vmelyik media playereset próbáld

#acm

Palinko
nekem meg nem sikerült leszednem a sopcastot a hivatalos oldalukról még múltkor sem 😞
LasCar16
megvagyok megy nálam is)))

#acm

Nuno88
semelyiken mert mert a chelsere váltott

LasCar16
Nuno te melyiken nézed?

#acm

LasCar16
nem adja be a linket ..........

#acm

Nuno88
na akkor meccs behozva, kaja bekészítve, FORZA MILAN!!!

Nuno88
A Milan elnöke újra kijelentette, hogy a csapat legjobbját nem engedi el a Real Madridhoz. Kakát már hónapok óta a királyiakkal hozzák összefüggésbe, de a lombard klub elöljárói rendre cáfolják még a lehetõségét is annak, hogy a brazil távozni fog.

- Kaká a Milan szimbóluma! Soha nem akart távozni Milánóból, és én azt hiszem, soha nem is akar majd. Az eligazolásáról szóló hírek minden alkalommal alap nélküliek voltak – mondta az egykori olasz miniszterelnök.

A lap megkérdezte a témában másik érintett klub igazgatóját, Predrag Mijatovicsot, aki szerint a Real Madrid egyelõre nem akar foglalkozni a jövõ évi igazolásokkal.

Nuno88
Carlo Ancelotti egész egyszerûen lehülyézte az olasz újságírókat, akik egyre képtelenebb sztorikkal állnak elõ a Milan vergõdése kapcsán. Az utolsó ilyen szerint a csapat csillaga, Kaká és Ancelotti összeveszett a Catania elleni bajnoki után, amelyen a brazil sérelmezte társai hozzáállását. Kaká csapata legjobbja volt a csalódást keltõ 1-1-es döntetlenre végzõdött meccsen, amelyen noszogatni kellett csapattársait. Az ügybõl állítólag vita lett a Milan öltözõjében, ezt azonban határozottan cáfolja Ancelotti:

- Hogy összevesztem-e Kakával? Maguk mind megõrültek? – válaszolt kérdéssel a kérdésre a Milan meglepett szakvezetõje, aki nem érti, miért csinálja a felhajtást a csapat körül a média: - Ha komolyan gondolják, hogy összeveszek a legjobb focistámmal, aki a következõ aranylabdás lesz, akkor maguk mind hülyék!

Kedden a BL-ben szereplõ Milan csapatával kapcsolatban jó hír, hogy a kerettel utazott Dida is, ennek ellenére Ancelotti még nem döntött, hogy melyik kapusát állítja hadrendbe Skóciában. Ugyanígy kérdéses a támadó kiléte is. Az már biztos, hogy egy elõretolt ékkel kezd a címvédõ, azt azonban még nem tudni, hogy az az egy támadó Filippo Inzaghi, vagy Alberto Gilardino lesz-e. A Celtic csapatából biztosan hiányozni fog Vennegoor of Hesselink, aki a hétvégén megsérült.

Nuno88
tenksz 😊

LasCar16
asszem a múltkor leszedted a sopcastot 😊 majd katt a linkre és ott a sopcast oszlopán vmelyik csatorna jó lesz automata ,...betölti és megy is a találkozó😊

#acm

LasCar16
Nuno88
vhol lehet nézni a meccset? :S

Nuno88
Dida visszatért végre!

Palinko
és jhogy lehet nson nézni?
LasCar16

#acm

LasCar16
szerintem simán nyerünk..Celtic 1. körben kikapott hazai pályán kezdeményezni akarnak..ergo ez kedvez nekünk, szerintem megkapjuk a magunk gólját... de többet rúgunk 1-2 a tippem

#acm

Nuno88
én is remélem, kellenek a gólok meg a jó játék az aranylabdához azért

LasCar16
remélem góllal ünnepel😊

#acm

Nuno88
Kaká 50. BL meccsét fogja játszani a Celtic ellen

Nuno88
Simic távozni akar, menjen felõlem nyugodtan

Nuno88
Ronaldo visszatérésére hamarosan sor kerülhet, Kakha Kaladze azonban hosszabb idõre kidõlt a sorból.

“Nem az én feledatom megmondani a sérültjeink állapotát, de nekem úgy tûnik Ronaldo jól van.” -nyilatkozta Adriano Galliani riporteri kérdésre

“Az elmúlt héten sikeresen elvégzett minden rehabilitációs gyakorlatot, és arra számítunk hogy hamar visszatérhet.”

A grúz védõ, Kakha Kaladze azonban sérültlistára került, miután a hétvégi bajnokin ágyékhúzódás miatt le kellett cserélni. Elõreláthatólag egy hónapot kell kihagynia.

Forrás: channel4.com

Nuno88
Ronaldóról szeptember elején derült ki, hogy sérülése komolyabb annál, amit a Milan orvosai diagnosztizáltak, ezért különleges kezelésre és hosszabb pihenõre van szüksége a visszatérése elõtt. A csatár az elmúlt hetekben lelkesen végezte a rehabilitációt, és már csak Carlo Ancelottin múlik, mikor veti be tétmérkõzésen.

- Bár nem az én feladatom, hogy beszámoljak a sérültek állapotáról, de nekem Ronaldo teljesen gyógyultnak tûnik. A rehabiiltáció nagyon jól sikerült, szerintem nagyon rövid idõn belül ismét a csapatban láthatják viszont a szurkolók - mondta Adriano Galliani alelnök, aki kicsit optimistán közelítette meg a kérdést, az orvosok szerint ugyanis Ronaldónak még két hétig nem célszerû pályára lépnie.

Nuno88
így van idén Kakának kell kapnia, jövõre Messié lehet

LasCar16
komolyan tököm tele van azzal h kinyalják a seggét is... nagyszerû focista az tény de Kakának is volt ilyen tavaszi formája..., csapból is õ folyik tavasszal ilyen nem volt😊..ennyire nem😊

#acm

LasCar16
Messi és az Aranylabda?

A legutóbbi négy összecsapásán hat gólt jegyzõ támadó idei pazar teljesítményével nemcsak klubcsapata elsõ számú húzóemberévé, de a novemberi Aranylabda-szavazás egyik nagy várományosává is elõrelépett.
Ugyan a szakemberek döntõ többsége minden valószínûség szerint nem a fiatal argentint, hanem a Milan karmesterét, Kakát tartja a futballvilág legnagyobb egyéni elismerésének elsõ számú favoritjának, ám az ördög sosem alszik. Pláne a tavalyi év óta, amikor az elmúlt évektõl eltérõen meglehetõsen sok kritika érte a végsõ befutó, Fabio Cannavaro gyõzelmének jogosságát...

Vagyis addig nem lehetünk biztosak semmiben, ameddig meg nem látjuk valamelyik játékost az France Football címoldalán az Aranylabdával pózolni. Kétségtelen tény azonban, hogy a voksolás kimenetelét az egyéni teljesítmények, statisztikák mellett nagyban befolyásolja az elnyert trófeák száma. Az idei esztendõben - világ és Európa-bajnokság híján - a Bajnokok Ligája-diadal és az abban tevékenyen részt vállaló labdarúgók kitüntetett szerepet játszanak majd az év legjobb európai futballistájának járó díj odaítélésében. Mindez természetesen ismét a brazil klasszis malmára hajthatja a vizet, hiszen a 2006/07-es BL-gyõzelem mellé a gólkirályi címet és legjobb támadó elismerését is begyûjtötte.

A nemzetközi porondon elért eredményei tehát egyértelmûen a Milan 22-esének gyõzelmét predesztinálják, csakhogy a végsõ gyõztes megválasztásában a hazai bajnokságban, illetve a nemzeti válogatottal elért eredmények egyaránt latba esnek. Utóbbi kategóriákban már korántsem ilyen egyértelmû a történet. Fõleg azért, mert Messi a tavalyi bajnoki szezon második felében valósággal brillírozott. Számos sérülése és mindössze 26 bajnoki mérkõzése ellenére 14 találattal vette ki a részét az ezüstérem megszerzésébõl, ráadásul a tavalyi bajnoki pontvadászat utolsó 13 fordulójában 11-szer zörgette meg a soros ellenfél hálóját. Formáját sikerült átmentenie a 2007/08-as évadra is, az elsõ hat játéknapot követõen öt találattal holtversenyben az elsõ helyen áll a mesterlövészek rangsorában! Összehasonlításképpen, Kaká a 2007-es naptári évben 6, Cristiano Ronaldo 5 bajnoki gólnál tart, miközben Leo Messi már 15-nél!

A nyári szünetben sem tétlenkedett a húsz éves csillag, hiszen amíg brazil vetélytársa pihenéssel töltötte a mindennapjait, addig õ a Copa Américán kápráztatta el a szurkolókat. Gyönyörû gólokkal és nagyszerû játékkal egészen a döntõig vezette Argentínát, ahol azonban alulmaradt az addig szenvedõ, ám a fináléban rendkívül szervezetten játszó Brazíliával szemben.

Ugyancsak a Barca üdvöskéje mellett szól, hogy két örökké emlékezetes, legendás gólt is sikerült szereznie, amelynek köszönhetõen ismét felerõsödtek a Maradona-Messi párhuzamot szajkózó hangok. De Messi az Messi. „Õ egy egyéniség, aki a tökéletességig fejlesztette tudását. Úgy vélem, teljesen megérdemelné az Aranylabdát. Természetesen minden poszt legjobbjai számíthatnak a végsõ diadalra, és persze azok is, akik az év során címeket, trófeákat gyûjtöttek" - lelkendezett játékosáról Frank Rijkaard.

Utóbbi mondatával nyilván a Sevilla két alapemberére, Fredi Kanoutéra és Daniel Alvesre is gondolhatott, hiszen a Spanyol Kupa és az UEFA kupa mellett utóbbi a Copán is aranyéremmel gazdagította eddigi palettáját. Ráadásul mindketten tevékeny részt vállaltak a Sevilla gyõzelmi sorozatában, elõbbi a szezonban termelt 30 góljával, utóbbi pedig a megannyi gólpasszával és lendületes játékával.

Meglepetés azonban minden bizonnyal nem lesz. Messi és Kaká versenyfutásából alighanem a milánói középpályás kerül ki gyõztesen. Vagy mégsem? November végén minden kiderül...

#acm

Nuno88
jaja egyetértek... Gila mehet kölcsönbe, de egy Adriano féle jöjjön a helyére

LasCar16
Blben sem játszott..fog játszani.. be sem nevezték, fiatal, bizonyíthat, és erõcsatár... mi meg jövünk ilyen Rocchikkal..röhej

#acm

Nuno88
hát jó lenne ha jönne 😄

Palinko
mert a milan régiség felújítással foglalkozik...