A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuno88
megint kalács kezd, yes

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
A Catania elleni keret:

Kapusok: Kalac, Fiori, Offredi (n.30)

Védõk: Bonera, Cafu, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Oddo, Nesta

Középpályások: Ambrosini, Brocchi, Emerson, Gattuso, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Seedorf

Csatárok: Gilardino, Inzaghi

Forrás: acmilan.com

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

tep
...akkor pont 40 év van közöttünk<#pias>

\"SLICE of LIFE\"

a nagy maffia <#ravasz1>

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Nuno88
A Milan elnöke Silvio Berlusconi ma ünnepli 71. születésnapját.

1986-ban vette át a klubot és elnöksége alatt a csapat 25 különbözõ trófeát nyert:

7 Scudetto

2 Interkontinentális Kupa

5 Bajnokok Ligája

5 Európai Szuperkupa

5 Olasz Szuperkupa

1 Olasz Kupa

Isten éltesse Presidente, és köszönjük!

Nuno88
"Jól játszott a csapat a Palermo ellen, de tekintve a végeredményt azt kell mondjam, néha jobb ha gyengén teljesítesz, de megnyered a mérkõzést és értékes pontokat szerzel. A találkozón nyerhettünk volna két-három góllal is, de amint tudjuk, a fociban néha történnek meglepõ dolgok.

Fontos hogy lássuk, a csapat sokat fejlõdött. Együtt kell haladnunk a megkezdett úton és csak a gyõzelemre szabad gondolnunk. Mindig nehéz a kétes eseteket megítélni. Sok évet töltöttem el az olasz élvonalban és sok hasonló történést láttam már, ami befolyásolta a végeredményt. Ez különösen akkor szembetûnõ, mikor 1-0-ra vezetsz. Persze azt se felejtsük el hogy a játékvezetõ is ember, õ is hibázhat.

Vasárnap a Milan úgy megy ki a pályára, hogy meg akarja nyerni a mérkõzést. Az egész csapat hozzáállása pozitív. Mindig jól kell teljesítenünk, hogy elérjük a kívánt eredményeket. Túl kell lépni a palermói estén, nem felejtve az ottani jó játékunkat, és gyõzni kell a Catania ellen."

Forrás: acmilan.com

Nuno88
hát Gourcuff mellõzését nem értem én sem, miért Brocchi áll be csereként miért nem õ, vannak itt érdekes dolgok :|||

Palinko
még hír sincs amirõl lehetne dumálni. én azon elmélkedem hogy pato hogy fog majd szerepelni meg gufi és abu is érdekel szóval lesznek itt érdekes dolgok még
LasCar16
ezt is megértem egyetértesz😄 és akkor ne bassza fel magát az ember😊 na mind1 lezártuk a meccset

#acm

azért elég gáz a bíró ilyen egyértelmû kezezést megadni

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Kaplartom
mert mindenki, bánkódik az eredménytelenség miatt.. 😞 Ronaldoval is hogy mi van már.. 😞

Nuno88
hát jah, nem ártana 😊

LasCar16
figyelj nem rajtam múlik😊van itt elég Milan drukker csak bsznak beírni-.- ... vagy legalább gyakrabban írnának😊

#acm

Nuno88
remélem 😊

egy kis éet kellene a topicba mert egész kihalt

LasCar16
ha nem gyõzünk vasárnap akkor a közeljövõben nem nézek olasz bajnoki Milan meccset..., de úgyis rámcáfolnak😛

#acm

Nuno88
vasárnap Catania látogat hozzánk, remélem VÉGRE gyõzelmet aratunk

Palinko
köszönjük. de az igazi gratuláció titeket illet! hát ahogy olvasom gyorsan gyógyuljon Ronaldo vagy valamit tényleg csináljanak. mostmár nem sajnálom hogy nem látom a meccseket...
Nuno88
én is gratulálok mert ti meg ha kellett belõttétek

gabber_saviola
gratulálok nektek, mert szépen játszottatok

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

LasCar16
nekem abból van elegem h. ilyen szar a helyzetkihasználásunk ... meg h. 1et hibázunk...hibázunk kézzel vette át Amauri... szerencsénk sincs..ááá..józan eszem most nincs megyek is mielõtt összeszedek pár büntipontot..jó8

#acm

Nuno88
én is nagyon mérges vagyok, Kalács meg bújjon el elegem van belõle

LasCar16
de könyörgöm már 3. meccs óta ez van!!!! legalább vernének meg minket tisztességgel de az ilyen vereségeket nem bírom elviselni.... nem tudok mit írni nagyon mérges vagyok<#falbav>

#acm

Yulcsa
hát ez így nagyon nem lesz jó!! sûrgõsen csinálni kell valamit! csak nehogy Ancelottit tegyék ki...

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

LasCar16
az isten bassza meg!!!!!!!!!! 4-0ra kellett volna megnyernünk erre kikapunk 2-1re ... ilyen nincs...áááááááááá<#boxer><#boxer><#boxer>

#acm

tep
B+ , kikaptunk<#szomoru1>

\"SLICE of LIFE\"

Yulcsa
ajjajj... 2-1 😞 Kalac...

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Nuno88
nevetséges komolyan mondom... csatár kell de kurva gyorsan

Nuno88
második kapufánkat lõjjük 😞

Seedorf is egyet meg most Pirlo

Yulcsa
én drukkolok Gilának, hogy végre megtörjön a jég nála...

Nuno88
jól játszunk szép gólt lõttünk, csak megint kimaradnak a helyzetek, Gila küzd hajt remélem betalál, és azt is remélem h nem ülünk rá az eredményre megint

Yulcsa
szerintem is. legalább magyar hanggal nézhetjük 😊

Nuno88
jó lesz ez így

LasCar16
Carlo a "European Coach of the Year 2006-07" díjjal a kezében:

#acm

LasCar16
Itt a hivatalos válasz:
Üdvözlöm!
A Palermo-Milan kapta a legtöbb szavazatot, de a Fiorentina-Romára is
rengeteg voks érkezett, ráadásul a szavazás kiírása után alakult úgy a
helyzet, hogy a táblázaton elfoglalt helyezés alapján a firenzei meccs lett
az igazi rangadó (ott az elsõ játszik a harmadikkal - pontosabban a
holtversenyes másodikkal -, míg Palermóban a hetedik a kilencedikkel...)
Ezért aztán úgy döntöttünk, hogy a Palermo-Milan lesz a ,,fõmeccs", de azért
megrendeltük a Fiorentina-Romát is, és ha azon történik valami érdekes,
akkor azt azonnal be tudjuk játszani.
Terveink szerint tehát nem ,,ugrálunk" majd folyamatosan, csupán igyekszünk
azon nézõink kedvében járni, akik mindkét rangadóról szeretnének minél
többet megtudni.
Sajnálom, ha elõre felháborodik rajta, mi csupán szerettük volna nézõinket
minél jobban kiszolgálni.
Sportbarátsággal:
Misur Tamás
(szerkesztõ)

#acm

Yulcsa
azt hiszem én is! szerintem jobb lett volna, ha csak az egyiket közvetítik, de végig...

LasCar16
már eldõlt... de lehet inkább neten nézem majd😊

#acm

Yulcsa
hát jó lenne ha csak a mi meccsünket adnák. és ez mikor dõl el már végleg?

DONGUBA
Mert kivagy te????😊))) Nem fogadtam el pfffff

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Nuno88
A Boca Juniors elnöke, Mauricio Macri tisztában van vele, hogy fiatal középpályását, Ever Banegát számos olasz klub kinézte magának.

Az AC Milan, az Inter, a Fiorentina, és a Juventus is érdeklõdik a 19 éves játékos iránt, és Macri errõl a következõket mondta:

”Sok fiatal sztárunk van, akik iránt érdeklõdhetnek. Az egyik legismertebb Banega. Játékstílusa Gennaro Gattuso-éhoz hasonlítható, csak technikásabb. A Milan 7 millió fontot ajánlott érte, de én nem fogadtam el.”

Forrás: tribalfootball.com

Nuno88
jah én is láttam, LOLLER ^^

DjCooll
ez szánalmasXD de azért lolXDXD

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

LasCar16
Real topicból csórtam:> Calderon Kaká mániában szenved-.-

#acm

LasCar16
na neeee most vagy az van h = mennyiségû e-mail és sms érkezett mindkét meccsre-.- ezt erõsen kétlem..vagy a másik rangadót sem akarják kihagyni-.-... de akkor a Sport2-n mi a fasznak adják az angol ligakupa meccset?<#falbav>... az egy dolog h nem közvetítik az angol bajnokságot, és ebben a körben kapcsolódnak be a kiírásba a nagycsapatok... de aki egy jó meccset szeretne nézni nem egy tönkreverést... azzal csesznek ki... szal fed up van részemrõl... éljen a körkapcsolás-.-

#acm

Nuno88
PALERMO-MILAN: THE CALLED-UP PLAYERS
9/25/2007
MILANELLO - 21 players have been called-up by the Rossoneri for tomorrow: GOALKEEPERS: Dida, Kalac, Fiori; DEFENDERS: Bonera, Cafu, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Nesta, Oddo, Simic; MIDFIELDERS: Ambrosini, Brocchi, Emerson, Gattuso, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Seedorf; ATTACKERS: Gilardino, Inzaghi.

Nuno88
talán körkapcsolás lesz egy másik meccsel :||

Yulcsa
eldõlt már, hogy melyik meccset közvetítik holnap élõben?

Nuno88
nem tudom mi hiányzott még

LasCar16
Csalás miatt hamarosan bírósági eljárás indulhat a labdarúgó Bajnokok Ligájában gyõztes AC Milan és az olasz bajnok Internazionale vezetõi ellen.A milánói ügyészség álláspontja szerint Adriano Galliani, a Milan alelnöke, továbbá a városi riválist irányító Massimo Moratti, illetve Rinaldo Ghelfi alelnök és Mauro Gambaro volt menedzser hamis átigazolási összegekkel kozmetikázta a pénzügyi egyenleget.
Olasz sajtóértesülések szerint a két klub néhány kevésbé ismert játékos esetében úgy állapította meg a szerzõdtetési pénzeket, hogy azokkal csökkenteni lehessen az adósságokat. A valós adatok közlése esetén ugyanis a liga nem adott volna engedélyt a 2005/2006-os idényben való indulásra.

A nyomozók a 2003 és 2005 közötti idõszakra vonatkozóan állapítottak meg visszaélést.

Az Inter szóvivõje már közölte, hogy konkrét adatokkal tudják cáfolni a vádakat, a Milan illetékese pedig tárgytalannak nevezte az ügyet.

(MTI)

#acm

Nuno88
de dobok neki barátikörrõl egy sms-t 😄D

Nuno88
😄DDDDDDDDDDDDD

üzenetrögzítõ válaszol csak 😄DDD