A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
#acm
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
Külföldi labdarúgás
Olasz lapértesülések szerint a Milan vezetõi szezon végén jelentõs vérfrissítést terveznek a csapat keretében.
A bajnokságban bukdácsoló, de a nemzetközi porondon remeklõ Milannal szemben rendre felhozzák azt a kritikát, hogy a játékoskeret átlagéletkora túlságosan magas, és ez nagyban hozzájárulhat a felemás szerepléshez.
A vezetõk télen nem terveznek változásokat, nyáron azonban megújítják a keretet, a hírek szerint nyolc játékos távozása szinte biztosra vehetõ. Paolo Maldini már bejelentette, hogy huszonhárom és fél év után búcsút int a Milannak és a profi futballnak, utolsó szezonját tölti a piros-feketéknél.
A védelemben teljes vérfrissítés várható, Maldini mellett várhatóan Cafu, Serghinho, Favalli és Simic is távozik. Amennyiben a klubnak sikerül leigazolnia Sebastian Freyt a Fiorentinától, úgy Nelson Dida is kikerül az együttesbõl, Yoann Gourcuffra a jövõben nem számít Carlo Ancelotti vezetõedzõ, és a sérülései miatt hasznavehetetlen Ronaldóval sem hosszabbít szerzõdést a klub.
#acm
#acm
Forrás: acmilan.hu
Bírom a stílusát(=
Minden csapatjáték alapja a jó kapus, és bár Nelson Dida a világ egyik legjobb hálóõre, az Inter elleni rangadón elkövetett hibái után felerõsödtek a pótlásáról szóló hírek. Legtöbbet a Fiorentina kapusát, Sebastien Freyt emlegették, de a Celticben remek teljesítményt nyújtó, és nagy nemzetközi rutinnal rendelkezõ Boruc is ott van a jelöltek között.
A védelem megerõsítésére már sokkal nagyobb nevek merültek fel. Közülük is leginkább Gianluca Zambrottáról szóltak a hírek, aki Barcelonában nem találja igazán a helyét, és szívesen térne vissza Olaszországba. A rutinos védõ mellett hírbe hozták a Milannal Fabio Cannavarot is, de az Õ klubváltására igen csekély az esély, hiszen a Real Madrid védelme végre összeállt, és ebben elévülhetetlen érdemei vannak az olasz hátvédnek. Ezen kívül a királyi klub elnöke, Ramón Calderón még nem felejtette el a Kaka-ügy kudarcát, és nem valószínû, hogy bármelyik játékosát is szívesen adná el a Milannak.
A piros-feketék szurkolói azonban nem is inkább a védelemmel, hanem a csatárjátékkal lehetnek elégedetlenek. Ronaldo ismét (immár sokadszor) sérüléssel bajlódik, míg Gilardinora, és Inzaghira az a hálátlan szerep jut, hogy a meccseken egyedüli csatárként kell felvenniük a küzdelmet az ellenfél védõivel. Nem is csoda, hogy több klasszis támadót is kapcsolatba hoztak a Milannal. A legtöbb cikk Ronaldinhoról szólt, aki nem találja aranylabdás formáját, és a Real Madrid ellen elvesztett mérkõzés után a katalán közönség céltáblájává vált. Így nem elképzelhetetlen, hogy a szurkolók megnyilvánulása volt az a lökés, ami elindíthatja a brazil klasszist Milánó felé. (Egyes hírek szerint a Chelsea is szívesen látna soraiban.). A másik két nagyágyú, aki sokat lendíthetne a piros-feketék támadójátékán, az elefántcsontparti gólzsák, Didier Drogba, valamint az Olympique Lyon üdvöskéje, Karim Benzema. Elõbbi nem érzi jól magát klubjánál, miután Roman Abramovics megvált a portugál mestertõl, Jose Mourinhotól, míg utóbbinak hamarosan egy olyan csapatot kell keresnie, ahol a tehetségéhez méltó karriert futhat be. Rajtuk kívül az olasz sajtó Amauri nevétõl hangos, akiért a Milan, és a Juventus verseng.
Kapusok:
Sebastien Frey (Fiorentina), Emiliano Viviano (Brescia), Alexandre Doni (Roma), Artur Boruc (Celtic), Christian Abbiati (Atl. Madrid – kölcsönbõl vissza)
Védõk:
Gianluca Zambrotta (Barcelona), Lucio (Bayern München), Renato (Corinthians), Vincent Kompany (Hamburg), Per Mertesacker (Werder Bremen), Fabio Cannavaro (Real Madrid), Dario Knezevic (Livorno), Breno (idõközben a Bayern Münchenhez szerzõdött)
Középpályások:
Ever Banega (Boca Juniors), Hernanes (Sao Paulo), Jeremy Toulalan (Olympique Lyon), Royston Drenthe (Real Madrid), Stelvio (Sporting Braga), Fernandinho (Shakhtar Doneck), David Albelda (Valencia), Kim Kallstrom (Olympique Lyon)
Csatárok:
Ronaldinho (Barcelona), Didier Drogba (Chelsea), Karim Benzema (Olympique Lyon), Amauri (Palermo), Antonio Di Natale (Udinese), Fredi Kanoute (Sevilla), Giuseppe Rossi (Villarreal), Olexandr Gladkiy (Shakhtar Doneck), Diogo (Portuguesa), Ricardo Oliveira (Real Zaragoza – kölcsönbõl vissza)
Forrás: acmilan.hu
(A felmerült nevek az oldalon található hírek alapján lettek összeállítva.)
#acm
nah erre kiváncsi leszek
bát sztem csak kacsa...
Külföldi labdarúgás
A spanyol TV3 csatona informácii szerint ma éjszaka kezdõdnek meg a tárgyalások Ronaldinho ügynökei és az AC Milan között a brazil labdarúgó esetleges szerzõdtetésérõl.
A brazíliai Porto Alegrében zajló megbeszélés részleteirõl nem sokat árult el a Barcelona kiválósága. Tegnap egy jótékonysági mérkõzésen vett részt Ronaldinho, és a jelen lévõ sportújságírók elõtt szellõztette meg a hírt.
Ronaldinhót 2010-ig köti szerzõdés a gránátvörös-kékekhez, így a Milánnak 125 millió eurót kellene fizetnie a katalán klubnak azért, hogy kivásárolja a brazil légióst.
Úgy tûnik, Ronaldinho nem várja meg mi lesz Frank Rijkaard vezetõedzõ sorsa a Barcánál. Kettejük viszonya köztudottan megromlott az elmúlt hónapokban, és a jelek szerint a brazil játékos nem bízza a véletlenre pályafutása alakulását, hamarabb továbbáll. A hírek szerint elõfordulhat, hogy elõbb vagy utóbb Rijkaard is távozik a spanyol klubtól.
sajna a honlapról a számlálót nem tudjuk beilleszteni Northal mert figyeli a kis szemét, hogy hova van beillesztve és ha nem az acmilan oldalára akkor nem tölti be rendesen.
ha valakinek van kedve írjon emailt nekik, hogy kéne a számláló, hátha...
A milánói szurkolók már elfeledték a brazil kapus bravúrjait, és csak bakijaira emlékeznek.
A Milan szimpatizánsait továbbra is megosztja Nelson Dida teljesítménye. Sokan egyetértenek a játékostársakkal, és még mindig Dida érdemeit helyezik elõtérbe. Mások szerint ugyanakkor az Inter elleni újabb döntõ hiba után már nincs visszaút, a brazilnak távozni kell.
Utóbbiak közül néhány vehemens szurkoló úgy döntött, hogy tesz is a kapus távozásáért, és petíciót kezdeményezett. Egy internetes honlapon aláírásgyûjtést hirdettek, amelynek célja, hogy sok ezer embert megmozgatva meggyõzze a klubvezetést Dida eltávolításának helyességérõl.
#acm
Bár az európai közönség vajmi keveset tud játéktudásáról, Alexandre Pato már azelõtt gondoskodik a pikáns címlapsztorikról, mielõtt még tétmérkõzésen is bemutatkozhatna az AC Milan együttesében.
A mindössze 17 éves brazil tehetséget hatalmas elvárásokkal szerzõdtette nyáron Silvio Berlusconi klubelnök, ám a szerzõdés értelmében Pato csak 2008 januárjában léphet pályára az olasz bajnokságban. Az Internacional korábbi játékosa kibõjtölte a fél éves kényszerszámûzetést és mielõbb szeretné a zöld gyepen bizonyítani, valóban megérte a pénzét.
Mielõtt azonban zseniális cseleivel és káprázatos szólóival örvendeztetné meg a San Siro-stadion közönségét, gondoskodik arról, hogy a lapok addig is foglalkozzanak vele. Pontosabban a magánéletével, Pato ugyanis meglehetõsen zsenge kora ellenére kifogta a nála három évvel idõsebb Stephany Britót (képünkön).
A dögös brazil színésznõ igazi karácsonyi meglepetés a futballista számára, aki érthetõen nem tud betelni a nem mindennapi ajándékkal. Pato elõbb Porto Alegrébe utazott családjához, ahol együtt ünnepelt szeretteivel, majd azonnal tovább állt Rio de Janeiróba, ahol Stephany várta. A fiatal párnak már most menekülnie kell a fotósok és az újságírók áradatától. Persze Patónak lassacskán a pályán, a Milan mezében kellene inkább vitézkednie.
samsungsport.hu <#gonosz1>#gonosz1><#gonosz1>#gonosz1><#eljen>#eljen>
#acm
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
Renatot többen is Paolo Maldinihez, valamint Alessandro Nestához hasonlítják, és a Milan vezetõi szívesen látnák 2008-ban a San Siroban.
Más hírek szerint a piros-feketék tovább erõsítenék a keretet, méghozzá a Roma kapusával, Alexandre Donival. A brazil hálóõrt Silvio Berlusconi Dida helyetteseként képzeli el, aki az Inter elleni rangadón ismét hibázott.
Doninak 2009-ig tartó szerzõdése van a fõvárosi klubbal, és a játékos ügynöke elismerte, hogy a szezon vége felé közeledbe egy új szerzõdés lehetõségét keresik.
acmilan.hu
12/26/2007
MILAN - A.C. Milan denies to have started a negotiation with Flamengo for the transfer of Ronaldo; therefore also denies to have authorized the same Brazilian club for an eventual agreement with the footballer.
----
tagadnak mindent...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
#acm