36664
-
hangoldójunk a derbyre
:DDd -
A Pato - Sheva kettősre kíváncsi leszek :) -
4-3-3 lesz az... az Internél -
A várható kezdők a goal.com szerint:
Milan:
Possible Formation (4-3-1-2): Abbiati; Zambrotta, Kaladze, Maldini, Jankulovski; Ambrosini, Gattuso, Seedorf; Kakà; Pato, Shevchenko
Inter:
Possible Formation (4-4-2): Julio Cesar; Maicon, Cordoba, Materazzi, Chivu; Zanetti, Vieira, Cambiasso, Mancini; Ibrahimovic, Cruz -
Jó csatár Ő csak nálunk hatalmas teher volt rajta, és ezalatt a teher alatt összetört ezért nem tudott annyi gólt rúgni. A Fio-nál nincs rajta semmi teher, ezért felszabadultabban tud játszani. De ez lehet hogy jó válogatott szempontból, mert ha jól teljesít amiben biztos vagyok akkor a válogatott visszanyer egy jó csatárt. -
hihi ezt nem tudom miért kellett, de végül is igaza van. gilardino nem túl jó csatár, ha rá építenek egy csapatot akkor persze berúgja a gólokat máskülönben nem. -
Gattuso beszólt volt csapattársának
A Milan középpályása szerint Gilardino kevés volt a Milanhoz, de a Fiorentinának épp megfelel.
Gennaro Gattuso szerint semmi meglepő sincs abban, hogy Gilardino magára talált miután elhagyta a Milant és a Fiorentinába igazolt. A középpályás szerint össze sem lehet hasonlítani a Milant és a Fiorentinát, a piros-feketéknél ugyanis csak a legjobbak képesek megfelelni, míg a firenzei együttesben bárki lehet sztár. Gattuso azt is kijelentette: a Milan jól járt Gilardino elengedésével és Marco Borriello leigazolásával.
- Borriellót sokkal keményebb anyagból gyúrták, mint Gilardinót, Marco hihetetlen belső akaraterőről tett tanubizonyságot, fizikálisan pedig egy igazi vadállat. A Milan meze nagyon nehéz tud lenni viselője számára, sokkal nehezebb, mint a Fiorentináé. Ahhoz, hogy valaki nálunk szerepeljen, igazi egyéniségnek kell lennie, és aki nem az, könnyen elbukhat - nyilatkozta Gattuso.
samsungsport.hu -
10 év múlva majd jön, hogy már megint az öreg generációs Pato, Kaka támadósorral lépett pályára a Milán, és hogy kéne már valami fiatalítás... :D -
A vasárnap 20:30-kor kezdődő Milan-Inter rangadó sporija Morganti játékvezető lesz.Segédei Niccolai és Papi lesznek, valamint De Marco lesz a negyedik játékvezető.
forrás: acmilan.com -
Alexandre Pato nagyon lelkes ami a vasárnapi derbyt illeti, és ő kész bevenni Julio Cesar kapuját is.
A Nerazzurro és a Rossoneri vasárnap este mérkőzik egymással a 3 bajnoki pontért.
Pato a Milan ifjú csillaga nagyon lelkes és várja, hogy segíthesse csapatát, bár bevallotta szerinte még mindig sokat kell tanulnia, annak ellenére, hogy ez az év nagyon jól kezdődik számára.
"Ha megnyerem a meccset a csapatnak, veszek magamnak egy szigetet"-mondtra az Il Corrierro dello Sportsnak.
"Már várom a meccset.Itt csak a győzelem az elfogadható.Remélem ismét együtt működik a csapat."
"Az Interben sok jó játékos szerepel.Gondolok például a védelemben Maiconra vagy a csatársorban Ibrahimovicra.Olyan minőségi játékosok vannak ott, akik bármikor bárkit tudnak pótolni."
A "kacsa" beszélt a saját helyzetéről is, és annak ellenére, hogy már szerzett 2 gólt ragaszkodik ahhoz, hogy neki még javulnia kell.
"Ancelottinak igaza volt.Tudok többet is nyújtani a csapatnak."
"Jobban magamra kell húznom a védelmet mikor támad a csapat.Jobban is tudok játszani."
A Milan egy gyenge kezdés után kezd magára találni és ha megverik az Intert akkor az lesz zsinórban a harmadik győzelme a csapatnak.
forrás: goal.com -
Christian Abbiati a Milan kapusa szencációs dolgot osztott meg a sajtóval, mégpedig azt, hogy ő fasiszta elveket vall, és ezért egyáltalán nem szégyenkezik.
Abbiati úgymond megmentette a Milant, hisz ha ő nem tér vissza akkor a Rossonerinek új kapust kellett volna igazolnia.A bizalmat meg is hálálja.
A kapus úgy döntött, hogy megosztja nézeteit a világgal a fasizmussal kapcsolatban, igaz ez a nyilatkozat még egyszer nagy botrányt alakíthat ki.
"Nem szégyenkezek amiatt, hogy felfedem a politikai hovatartozásom"-mondta a Sportweeknek.
"Egyetértek a fasizmus néhány elvével, mint a hazafiság és a katolikus vallás értékei."
"A faji megkülönböztetéssel azonban egyáltalán nem értek egyet, meg a ragaszkodás Hitlerhez-el se.De szeretem az olyan fasizmust ami rendet tart és ezáltal biztonságot ad az embereknek."
Ezek után arra számíthat, hogy lesz néhány utálója, hisz a futball mindig is harcolt a fasizmus illetve a rasszizmus ellen.
forrás: goal.com
:D -
jézusom, hagyjátok már felnőni :DD 10 év múlva lehet majd egy Pato, Gato támadokettősünk :D -
itt egy videó a kölökről
http://sportgeza.hu/futball/2008/09/25/kilenc_eves_az_ac_milan_legujabb_igazolasa/ -
amúgy tényleg, mi erre a szabály, hány éves kortól lehet valakit nevezni a felnőtt csapatba? :) -
jah :D Betesszük a kezdőbe, és máris jobb lesz az átlagéletkor :D -
Galliani nem aggódik
A Milan alelnöke, Adriano Galliani nem aggódik amiatt, hogy az Inter elhúzott a mezőnytől Scudettóért zajló versenyfutásban. Annak ellenére sem, hogy miután tegnap este a Juventus képtelen volt legyőzni a Cataniát, a Lecce elleni győzelmével az Inter immáron egyedül áll a táblázat élén.
Azonban Galliani inkább a Juventus elnökével, Giovanni Cobolli Giglivel ért egyet, miszerint túl korai az Inter előnye miatt aggódni.
"Túl korainak tűnik még arról beszélni, hogy az Inter elhúzott a többiektől. A futballban, ha elveszítesz két mérkőzést, akkor minden rossznak tűnik, de ha megnyersz hármat, akkor minden jóra fordul. Tavaly volt egy olyan pillanat, amikor az Inter 11 ponttal vezetett a Roma előtt, de mégis csak fél órával a szezon vége előtt nyerték meg a Scudettót. Borriello? Nincsenek híreim. De a tapasztalat azt mutatja, hogy egy kisebb izomhúzódás is lehetetlenné teszi, hogy három nappal később játékra kész legyél."
Forrás: channel4.com -
LAssan már itt az ideje keresni Pato utódját. :PPPP -
de ennyire? :D:D -
fiatalítunk, jól van
-
Kilencéves tehetséget igazolt a Milan
A Lesdessousdusport.fr szerint az olasz klub leigazolta a mindössze kilencéves Edgardo Obregont.
A Milannál nagyra tartják az ifjú mexikóit, és meghívták az utánpótlás akadémiára, ahol a legjobb edzőktől tanulhatja a labdarúgás fortélyait. A fiatal tehetség posztja támadó középpályás, és már most kimagaslik korosztályából. Tehetségével, cselező-képességével, és gólérzékenységével a piros-feketék megfigyelőit is sikerült meggyőznie.
Azonban a Milannak óvatosnak kell lennie, hogy még véletlenül se rakjon túl nagy terhet az általános iskolás fiúra. Sokan emlékezhetnek még Sonny Pike esetére. A sokra tartott fiatalt hétévesen igazolta le az Ajax, de végül eltűnt a süllyesztőben.
Forrás: goal.com -
Borriello 2-3 hetet kénytelen kihagyni a sérülése miatt -
Adriano Galliani és Carlo Ancelotti szavai a tegnapi mérkőzés után:
GALLIANI:
"Nyernünk kellett, hogy pontokat szerezve javítsunk a helyezésünkön. Számunkra a mai egy pozitív bajnoki forduló volt. Szombaton megjutalmazom Shevchenkót, mivel elérte a 300 mérkőzést Milan mezben. Patóról sokan azt mondják, hogy egy misztikus játékos, de szerintem még kiegyensúlyozottabbnak kell lennie. A mérkőzés vége felé kicsit aggódtam, de most győzelem volt a legfontosabb. A hazai közönség igazán csodás volt, végig sportszerűen viselkedtek."
ANCELOTTI
"Szenvedve, de sikerült nyernünk, és a jelen helyzetünkben csak ez számít. Jól kezdtük a találkozót, majd végül a büszkeségünktől vezérelve megszereztük a győztes gólt is. Borriello izomsérülést szenvedett, remélem hamar felépül. Lassan, de biztosan javulunk. Ma nem játszottunk olyan jól, mint a Lazio ellen, azonban megfelelő szellemben léptünk pályára és mindenki feláldozta magát a csapatért. Bízzunk benne, hogy a vasárnapi Inter elleni mérkőzésen minden jól megy majd. Nem ez lenne az első alkalom."
acmilan.com -
nem írom le szó sincs arról, lőni fogja a gólokat szerintem is, de nem most, még nincs kész, dinhot is azért nem játszatják még ő sincs kész szerintem, kell még idő 2 hónap lehet túlzás, de 1 azt nem érzem annak 8 meccs? annyi kell azért hogy beinduljon shevának, dinho mintha mélyebről indulna -
Reggina - AC Milan
-
ne írd őt le... -
örülök a 3 pontnak, de ezt valahogy elvártam :D
shevátol meg mi a fenét várunk? majd 1~2 hónap múlva esetleg... -
Sheva majd a legjobbkor akar betalálni. :D Eldönti majd a Derbyt. :DD -
na jöhet a vasárnapi DERBY!!!
-
vége, nyertünk 
-
na a 3pont megvan! -
megvan a 3 pont
-
Seedorf ezt kihagyni -
Pato -> Emerson -
igen, én is beírtam már minimum 10 O-val, hogy Shevchenko, de aztán maradt a 6 O-s Pato :D -
hirtelen azt hittem Sheva lőtte szaladtam 2 kört, de utána láttam h Pato lőtte nem baj a lényeg a gól :) -
Jeeeee!!! :DDD -
1:2
PATOOO :) -
na végre basszuk meg őket!! -
PATOOOOOO
1-2 :D Yessssssss -
PAtooo