A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#acm
Yo, Bitch!
köszi
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
(meg Olaszországban, Európában is sokkal többen szurkolnak a Juventusnak, nem is tudom miért nem az intert választják....)
de nem offolok itt
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
Bár az AC Milan nagyon szívesen szerzõdtetné Sergio Ramost, a védõt 2013-ig szóló szerzõdés köti a Real Madridhoz. A kontraktusban van egy olyan záradék, amely szerint 180 millió euróért lehet õt kivásárolni.
Sergio Ramos elégedetlen a helyzetével. Nem azért, mert esetleg kevés lehetõséget kapna edzõjétõl, Bernd Schustertõl, hiszen csapatának egyik legtöbbet foglalkoztatott játékosa. A gond a fizetésével van, legalábbis a védõ szerint túl keveset kap.
A válogatott futballista iránt az AC Milan érdeklõdik, és a hírek szerint megduplázná a védõ madridi fizetését. Ramost azonban ki kell vásárolni élõ szerzõdésébõl.
A Real Madrid játékosát 2013-ig köti szerzõdés a spanyol fõvárosba, és a klub egyik vezetõségi tagja meg is nevezte azt az összeget, amiért ki lehet vásárolni a játékost: ez pedig nem kevesebb, mint 180 millió euró.
A 21 éves játékos 2005 augusztusában érkezett a királyi gárdához, a spanyol élvonalban a 2003/04-es szezonban mutatkozott be a Sevilla játékosaként. A válogatottnak 2005 márciusa óta tagja, egy Kína elleni összecsapáson debütált.
nso
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Itt Dubaiban olyan idõjárás fogad minket, amely tökéletes egy hatékony felkészüléshez. Célunk, hogy minél jobban kezdjük ezt az évet."
"Minimális elvárás a bajnokságban a negyedik hely megszerzése, a legfontosabb szempont pedig a Bajnokok Ligájának megnyerése, a címvédés. Idén nehezebb dolgunk lesz a nyolcaddöntõben, hiszen a Celtic helyett most az angol tabellát vezetõ Arsenal lesz az ellenfél."
"A bajnokságban kapunk egy plusz segítséget Pato személyében. Nem látom semmi akadályát annak, hogy a Napoli ellen már pályára lépjen. A hivatalos ügyek addigra megoldódnak. Biztosan minõséget ad majd a játéka a csapatnak, és nem félünk terhet rakni a vállára."
"Ronaldo? Amennyire én tudom, õ nem akarja elhagyni a Milant. A róla felmerült híreket Brazíliában találták ki, ezek pedig nem egyeznek Ronaldo véleményével. A csapat rendelkezésére áll, számolunk vele és reméljük, hogy a következõ napokban már labdás edzéseket végezhet."
“Én személyesen nem kértem a klubvezetéstõl új csatár igazolását, még abban az esetben sem, ha Ronaldo nem tudna játszani. Hiszek benne, hogy a jelenlegi támadóink elegendõek, és mégegyszer hangsúlyozom, Pato érkezése új lehetõségeket nyit. Meg vagyok gyõzõdve arról, hogy a januári átigazolási szezon végén is ugyanez a keret vág neki a tavasznak."
“Dida? Nem gondolom, hogy pszichológia problémái lennének, és ezek zavarnák õt. A korábbi vállsérülése miatt fizikálisan kicsit lelassult, de az nem igaz, hogy folyamatosan hibákat követne el. Nyugodtan kijelenthetem, a Napoli ellen õ védi majd a Milan kapuját."<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
#acm
Pippo keményen tolja 😄
\"SLICE of LIFE\"
A téli átigazolási idõszak január 4-én kezdõdik, amikor is a Milan benyújtja a szerzõdést a Ligához (erre nyáron nem kerülhetett sor, hiszen csak szeptemberben írták alá a szerzõdést, mert Pato akkor töltötte be a 18-at).
A Liga megkeresi az olasz szövetséget, aki felveszi a kapcsolatot a brazil szövetséggel, hogy õk is igazolják a transzfert. A brazilok azonban csak hétfõn, vagyis 7.-én kezdenek dolgozni.... Pato tehát - ha minden jól megy - 8.-án vagy 9.-én indulhat vissza Olaszországba és Milanelloban találkozhat a Dubaiból éppen visszatérõ csapattársakkal.
A fizikai állapotával nem lehet gond mivel vele van egy szakember a Milanból. 😛
#acm
#acm
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
"A Milan a nyáron szeretné letenni Sergio Ramos kivásárlási árát a madridi vezérkar asztalára, cserébe a fiatal védõért"
Na ehhez mit szóltok?
#acm
Külföldi labdarúgás
A brazil klub vezetõi már tényként kezelik, hogy a Milan csatára télen hazaigazol.
Az õsz folyamán sérüléssel bajlódó Ronaldo december közepén hazautazott Brazíliába, hogy otthon folytassa a rehabilitációját. A támadó nem töltötte tétlenül az idejét, tárgyalni kezdett a Flamengo vezetõivel, akik állítják: a futballista szívesen igazolna haza, sõt, már el is ígérkezett a klubhoz. A La Gazzetta dello Sport információi szerint Ronaldo már a szerzõdése részleteiben is megegyezett a Flamengóval.
Eközben a Milan orvosi stábja jelezte Carlo Ancelottinak, hogy a csatár teljesen felépül a gárda dubai edzõtáborozására, és a héten már csatlakozhat a társakhoz, edzéseken teljes értékû munkát végezhet.
B. ú. é. k.
Yo, Bitch!
Visca el Barca! Visca Catalunya!