A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16
north asszem lesz dolgod.... legalább a Milant szidnátok😄 akkor én is be tudnék szállni, de így....

#acm

ForzaInter
kit érdekel hányan szurkolnak juvenak😄 ne a multal gyere mindig... már unalmas... jelennel dicskedjél😄 bocs offért

Yo, Bitch!

gercse
nézz utána, de tényleg nem offolok, Milannal semmi bajom, az legalább olasz csapatnak mondható

ne offolj légyszi, ráadásul ne hülyeséget
köszi

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

gercse
mindegy, amíg nekünk több mint egy tizessel több scudettónk van, addig nem kérdéses, melyik klub a sikeresebb...
(meg Olaszországban, Európában is sokkal többen szurkolnak a Juventusnak, nem is tudom miért nem az intert választják....)
de nem offolok itt

ForzaInter
Szóval, a kuzinokkal kapcsolatban azt írják, hogy Ancelotti nem tervez igazolást januárra, sõt azt sem kérte, hogy csatárokkal erõsítsék a keretet. Szerinte Pato várható debütálása növeli majd a variációs lehetõségeket. A terv egy BL hely megszerzése.

Yo, Bitch!

ForzaInter
ja sztem sok az elvárás a srácal szemben éppen 18 még, sokat azé ne várjanak tõle...

Yo, Bitch!

nemtom azt írta egy milanos hogy mindenki azt várja pato-tol hogy majd lõ 40 gólt, de sztem ha lõ egy 5-8 gólt már jó

Palinko
na neee
birom hogy nektek csak ez az egy szövegetek van, de csak mondogassad magadban és néha nézz a tabellára

ForzaInter
most halottam hogy Ancelotti kijelentette hogy télen nem igazoltuk, mer szerinte keret ugyjó ahogy van, Patoval nagyot erõsödtök ezt mondta😄

Yo, Bitch!

LasCar16
😄DDdd joke..

#acm

Yulcsa
Sergio Ramost 180 millió euróért vásárolhatják ki szerzõdésébõl

Bár az AC Milan nagyon szívesen szerzõdtetné Sergio Ramost, a védõt 2013-ig szóló szerzõdés köti a Real Madridhoz. A kontraktusban van egy olyan záradék, amely szerint 180 millió euróért lehet õt kivásárolni.

Sergio Ramos elégedetlen a helyzetével. Nem azért, mert esetleg kevés lehetõséget kapna edzõjétõl, Bernd Schustertõl, hiszen csapatának egyik legtöbbet foglalkoztatott játékosa. A gond a fizetésével van, legalábbis a védõ szerint túl keveset kap.

A válogatott futballista iránt az AC Milan érdeklõdik, és a hírek szerint megduplázná a védõ madridi fizetését. Ramost azonban ki kell vásárolni élõ szerzõdésébõl.

A Real Madrid játékosát 2013-ig köti szerzõdés a spanyol fõvárosba, és a klub egyik vezetõségi tagja meg is nevezte azt az összeget, amiért ki lehet vásárolni a játékost: ez pedig nem kevesebb, mint 180 millió euró.

A 21 éves játékos 2005 augusztusában érkezett a királyi gárdához, a spanyol élvonalban a 2003/04-es szezonban mutatkozott be a Sevilla játékosaként. A válogatottnak 2005 márciusa óta tagja, egy Kína elleni összecsapáson debütált.
nso

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Nuno88
tavaly tavasszal beváltotta a hozzáfûzött reményeket de idén csalódás eddig ez tény...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
tavaly egy BL-t érõ helyet pl és 40%kkal kevesebb madridistát😛

#acm

és mit értek vele? 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Nuno88
nem is kicsit amióta itt van 😄

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

DONGUBA
roni fogyott nem?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Nuno88
még 10 nap van addig -.-

Nuno88
Edzés:

LasCar16
Napoli ellen megláthatod:o

#acm

Nuno88
Megérkezés:

Nuno88
nagyon de nagyon kiváncsi vagyok már erre a Pato gyerekre...

gercse
elõbb lesz meg nekünk a 30 😉, mint nektek a 20...

LasCar16
Ancelotti nyilatkozat:

Itt Dubaiban olyan idõjárás fogad minket, amely tökéletes egy hatékony felkészüléshez. Célunk, hogy minél jobban kezdjük ezt az évet."

"Minimális elvárás a bajnokságban a negyedik hely megszerzése, a legfontosabb szempont pedig a Bajnokok Ligájának megnyerése, a címvédés. Idén nehezebb dolgunk lesz a nyolcaddöntõben, hiszen a Celtic helyett most az angol tabellát vezetõ Arsenal lesz az ellenfél."

"A bajnokságban kapunk egy plusz segítséget Pato személyében. Nem látom semmi akadályát annak, hogy a Napoli ellen már pályára lépjen. A hivatalos ügyek addigra megoldódnak. Biztosan minõséget ad majd a játéka a csapatnak, és nem félünk terhet rakni a vállára."

"Ronaldo? Amennyire én tudom, õ nem akarja elhagyni a Milant. A róla felmerült híreket Brazíliában találták ki, ezek pedig nem egyeznek Ronaldo véleményével. A csapat rendelkezésére áll, számolunk vele és reméljük, hogy a következõ napokban már labdás edzéseket végezhet."

“Én személyesen nem kértem a klubvezetéstõl új csatár igazolását, még abban az esetben sem, ha Ronaldo nem tudna játszani. Hiszek benne, hogy a jelenlegi támadóink elegendõek, és mégegyszer hangsúlyozom, Pato érkezése új lehetõségeket nyit. Meg vagyok gyõzõdve arról, hogy a januári átigazolási szezon végén is ugyanez a keret vág neki a tavasznak."

“Dida? Nem gondolom, hogy pszichológia problémái lennének, és ezek zavarnák õt. A korábbi vállsérülése miatt fizikálisan kicsit lelassult, de az nem igaz, hogy folyamatosan hibákat követne el. Nyugodtan kijelenthetem, a Napoli ellen õ védi majd a Milan kapuját."<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

#acm

LasCar16
ASDAS:___a bár szerintem is ASDS:

#acm

Kaplartom
mit énekelnek?😄

SA😄AS._DSA: akko még pár évig gyûjtheted a pénzt :AS

Nuno88
na végre pont kerül az ügy végére...

LasCar16
Ambronak sztem jobban menne a magas C 😛PP

#acm

Nuno88
😄DDDDDd
Pippo keményen tolja 😄

tep
LasCar16
A sports.it és a gazzetta is ír Pato szerzõdtetésének utolsó lépéseirõl.
A téli átigazolási idõszak január 4-én kezdõdik, amikor is a Milan benyújtja a szerzõdést a Ligához (erre nyáron nem kerülhetett sor, hiszen csak szeptemberben írták alá a szerzõdést, mert Pato akkor töltötte be a 18-at).
A Liga megkeresi az olasz szövetséget, aki felveszi a kapcsolatot a brazil szövetséggel, hogy õk is igazolják a transzfert. A brazilok azonban csak hétfõn, vagyis 7.-én kezdenek dolgozni.... Pato tehát - ha minden jól megy - 8.-án vagy 9.-én indulhat vissza Olaszországba és Milanelloban találkozhat a Dubaiból éppen visszatérõ csapattársakkal.
A fizikai állapotával nem lehet gond mivel vele van egy szakember a Milanból. 😛

#acm

LasCar16
védelemmel nincs gond az nem gáz ha 1-2 gólt kapunk de akkor rúgjunk többet...na ez a gond..:s

#acm

Palinko
már 1 teljes napja megy a transzfer és még nem vettünk senkit 😄
Yulcsa
pedig nem ártana 😛 nincs valami atombiztos védelmünk... 😞 sajnos...

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Nuno88
háp háp háp 😄

Yulcsa
na ez új nekem, bár örülnék neki... most olvastam a madridistán, rövidhírként...
"A Milan a nyáron szeretné letenni Sergio Ramos kivásárlási árát a madridi vezérkar asztalára, cserébe a fiatal védõért"
Na ehhez mit szóltok?

LasCar16
Berbatovra rákéne állni, csak lenne esély a megszerzésére...amúgy is csatárgondjaink vannak, remélem nem a rivális MUnak akarják eladni<#rolleyes> cikkben olvastam h 2 külföldi és egy angol klub jelentkezett be érte... remélem az egyik mi vagyunk, és Gallianiék titokban dolgoznak😛

#acm

Nuno88
a PSV kapusa Gomes is a látószögbe került a tribal szerint

Nuno88
Ronaldo a Flamengóé?
Külföldi labdarúgás

A brazil klub vezetõi már tényként kezelik, hogy a Milan csatára télen hazaigazol.

Az õsz folyamán sérüléssel bajlódó Ronaldo december közepén hazautazott Brazíliába, hogy otthon folytassa a rehabilitációját. A támadó nem töltötte tétlenül az idejét, tárgyalni kezdett a Flamengo vezetõivel, akik állítják: a futballista szívesen igazolna haza, sõt, már el is ígérkezett a klubhoz. A La Gazzetta dello Sport információi szerint Ronaldo már a szerzõdése részleteiben is megegyezett a Flamengóval.

Eközben a Milan orvosi stábja jelezte Carlo Ancelottinak, hogy a csatár teljesen felépül a gárda dubai edzõtáborozására, és a héten már csatlakozhat a társakhoz, edzéseken teljes értékû munkát végezhet.

LasCar16
BUÉK MINDEN MILAN FANNAK ÉS ANNAK AKI SZIMPATIZÁL A CSAPATTAL _Ddddddd

#acm

gercse
Azt várhatod 😊, majd ha a 11 játékos közül mind a 11 olasz lesz, akkor veszek egyet, megígérem, addig kihagyom
B. ú. é. k.

ForzaInter
de ha nem elsz a juve bajnok, akkor bizony Inter mezt veszel.
buék kuzinok:d

Yo, Bitch!

Johnny23
Gyerekek, B.U.É.K !!!

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

gercse
<#vigyor>

Palinko
Minden Milánosnak és a kedves Juvesnak kívánok én is boldog és sikerekben gazdag új évet !
gercse
Boldog Új Évet Nektek is! 😊 Megfogadom, hogy ha a Juve megnyeri a scudettot, akkor veszek egy Milan mezt 😄 (inereset soha nem vennék 😄)

ForzaInter
ez ígyvan, keretet kell frissítenetek, és pár játékost elzavarni fenébe, mert elég sok olyan játékos van aki nem Milan szint, szép lassan kellet volna pár fiatalt beépíteni de nem ez történt nálatok...

Yo, Bitch!

kössz neked is

Visca el Barca! Visca Catalunya!