A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nah, Adriano sao paulo, Ronaldo flamengo ;D

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Nuno88
A Flamengo elnöke, Kleber Leite a globoesporte.com-nak elmondta, klubja tárgyalásokba kezdett Ronaldo megszerzéséért.

A Flamengo reméli, hogy legkésõbb a nyáron leigazolhatja a csatárt (ekkor lejár jelenlegi szerzõdése a Milan csapatánál), de akár egy januári kölcsönvétel is elképzelhetõ.

A Milan engedélyezte a játékosnak, hogy tárgyaljon a brazilokkal.

"A Flamengo engedélyt kapott az AC Milantól, hogy beszéljen Ronaldóval."-nyilatkozta az elnök.

"Elkezdtük a tárgyalásokat, tudjuk hogy szeretné megváltoztatni az életét."

"Maga Ronaldo és mi is szívesen vennék a transzfert. Az orvosaink véleménye is biztató."

Forrás: goal.com

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
Szabi 22
Valaki tegye már fel legyen oly szíves az inter elleni golt meg a kapottakat is! köszi!

Nuno88

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

ki az aki ennyi milanos cuccot vett neked 😄

Kaplartom
és milanos ágynemût😄

LasCar16
én idén nem kaptam Milanos cuccot<#shakehead><#sir>

#acm

Én is piros milanos törülközõt kaptam <#wink>

Yulcsa
Én is kaptam egy Milanos törölközõt, csak pirosat 😊

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Kaplartom
Kaptam eddig egy fekete milanos türülközõt, egy milanos fali órát, ami milanos 😊

Kaplartom
BOLDOG KARÁCSONYT EVERYBODY😄

szucsy89
én is szeretnék Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánni minden Milan (és más)fannak is!
Yulcsa
Áldott, békés ünnepeket Mindenkinek !!!

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Johnny23
Boldog Karácsonyt mindenkinek !!!

FORZA MILAN

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Nuno88
Ancelotti: Pontot érdemeltünk volna
Külföldi labdarúgás

Az Inter-Milan rangadó után Roberto Mancini, a kék-feketék mestere megérdemelt gyõzelemrõl beszélt, míg kollégája, Carlo Ancelotti szerint a döntetlen lett volna igazságos.

A Milan az elsõ félidõben vezetést szerzett, de nem tudta sokáig megõrizni elõnyét: Cruz még a szünet elõtt egyenlített, majd a második játékrészben Cambiasso találata az Inter javára döntötte el a három pont sorsát. Carlo Ancelotti szerint egyenlõ erõk küzdelmét hozta az összecsapás, csapata egy pontot mindenképpen megérdemelt volna.

- Nagyon kiegyensúlyozott rangadó volt, amelyet néhány egyéni megmozdulás döntött el. Több mint egyenlõ ellenfelei voltunk az Internek, ezért úgy vélem, a döntetlen lett volna az igazságos eredmény. A második félidõben Kaká ellen a tizenhatoson belül szabálytalankodtak, és ezen kívül is dolgoztunk ki helyzeteket, igaz, több alkalommal is hibáztunk, a legnagyobbat Cambiasso találatánál - mondta Ancelotti, aki hozzáfûzte: januártól új idõszak jön csapata életében, nagy javulást vár Pato bevetésétõl, valamint Ronaldo felépülésétõl.

Nuno88
BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDEN MILAN FANNAK!!! 😊

Nuno88
na tessék, még ez is 😞
nem elég h nem tud felépülni normális még az unatesóját is lelövik, hihetetlen 😞

<#wow1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

LasCar16

mindenkinek boldog karácsonyi ünnepeket kívánok!

#acm

LasCar16
Utcai lövöldözésben lelõtték a világbajnok futballista Ronaldo egyik unokaöccsét. A BL-címvédõ Milan brazil csatárának 25 éves rokonát két másik társával együtt ölték meg Rio de Janeiróban szombat este - jelentette a helyi média vasárnap.

Igor Nazario de Lima gyógyszerfutárként dolgozott a brazil nagyvárosban, Rio de Janeiróban. Szombat este két másik fiatallal beszélgetett munkahelye elõtt az utcán, amikor egy autó melléjük hajtott és egy ismeretlen mindhármukat agyonlõtte. A rendõrség egyelõre keresi a gyilkost, és azt sem tudni, mi lehetett az oka a hármas gyilkosságnak.

A 25 éves fiatalembernek három héttel ezelõtt született kisfia. 2001-ben kábítószeres ügybe keveredett, majd 2002 és 2005 között három évet ült fegyveres támadásért.

#acm

LasCar16
jobbhátvédet kell igazolni, sajnálom h Janku ma nem tudott játszani... a mi játékunk a szélsõ játékra épül, ebbõl ma semmit nem láthattunk, 2 nagyobb védelmi hibát követtünk el, és ennyi...valamint ha lenne elõl egy technikásabb, erõsebb csatárunk, akkor ugyanaz lenne az összkép mint amikor Sheva még itt volt, az a lendület hiányzik a csapatból😞 remélem ez a vezetõségnek is feltûnt, és tesznek valamit

#acm

szucsy89
valami nagyon nincs rendbe a csapattal, érthetetlen mit mûvel a bajnokságba...klub vb ide vagy oda, szerintem a szurkolók többségét nem az érdekli.a meccsrõl annyit hogy az inter megérdemelten nyert, grat nekik, semmi volt a milan játéka Oddo nem értem miért van a csapatban, sztem a leigazolása értelmetlen volt nem csinál semmit...ilyen ötlettelen játékkal nemhogy az inter de kisebb csapatok ellen se fogunk nyerni, attól félek hogy ez a formánk átterjed majd a bl-re és az Arsenal meglep minket...ne legyen igazam😞
LasCar16
két elkerülhetõ gólt kaptunk ma, ha határozottabbak, pontosabbak vagyunk akkor ma nem kapunk ki, igazolni kellene egy normális csatárt..Ibrahimovic,Suazo kaliberût, akik játszanak is, lõnek is nem csak az 5ösön belül veszélyesek, a végét gtam h megnyomjuk, döntetlen igazságosabb lett volna, na majd a következõ derbyn

#acm

hát nemtom nekem zlatan annyira nem tetszett ma

Nuno88
a meccs irama jó volt nem volt egy pocsék 0:0 de nagyot csalódtam megint a csapatban... na én léptem

Nuno88
Ambro mit hagyott ki 😞

Nuno88
uhhh Kaká most majdnem egyenlített 😊

Nuno88
nem nem de a csapatnak se... de azért a Klub VB döntõjébe Kaká megmutatta de amúgy téleg gyenge igazad van

ez a Zlatan meg életveszélyes...

shad0w
az lesz majd a szép, mikor a 90. percben oddo beadásából gila szerez gólt.
(és ezzel szépítünk 3-2re 😊 )

don't give a fuck

Kakanak mostanaban nem megy ugy mint tavaly

Nuno88
Oddon már nevetek kínomban...

shad0w
hát nemtom, én ma kakától sem láttam semmit (eddig?)

don't give a fuck

Nuno88
kizárt dolog... én már nem bízom bennük nem érdemlik meg, Nesta és Kaká a kivétel... a többi pfff... Oddoval az élen

shad0w
jövõre 😊

don't give a fuck

még lõttök gólt

Nuno88
ez a hajó elment...

Nuno88
Maldini ügyesen kifejelte a legjobb helyre majd Dida tett a többirõl -.-

shevy
hát ez a dida egy kalap szar

shad0w
eheh... maldini ügyes, dida is szépen elszállt. 2-1

don't give a fuck

Nuno88
See le Serginho be

nincs több csere

Nuno88
Emerson és Gila is beállt...

hát a szabadrugas kamu volt az meg nem akkor 1-1 és gól
szóval nincs semmi .D

LasCar16
nem hát, magától esett el..meg Cambiasso se húzta ki Kaká lábát... akkor sajnáld h nem õ a spori

#acm

Nuno88
Cafú Emerson Gourcuff jöhetne is

Nuno88
Puhl nem a szabit hanem a tizit fújta volna Kaká elesésénél, én meg a szabit fújtam volna be és a tizit nem... jó mondjuk õ lehet jobban ért hozzá 😄

nah most mondja puhl hogy semmi nem volt a szabadrugasotok elõtt -.- gg

LasCar16
See szerintem az öltözõben maradt, picit a kapkodás is észrevehetõ... Oddo helyett , jöhetne Bonera...harmatgyenge ma is Massimo... nyerhetünk is, de a kiállítás benne van a levegõben

#acm

Nuno88
Gatta See Oddo kérheti is a cserét, iszonyat mind3

LasCar16
ha kicsit határozottabb a védelmünk, akkor még vezetnénk...sárgákkal vigyázni kellene, Gatta,Ambro... Jankut a pályára...Maldini csak védekezni tud, középen meglephetjük õket egy lendületesebb összjátékkal, de nem kellene leállni, pl Oddo sétált a bedobáshoz, mert ráérünk...

#acm