A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.viasat3.hu/index.php?&barometer=23&barometer_vote=67
Én nyomkodom tovább 😊
Elsõ félidõ:
Dida; Oddo, Maldini, Kaladze, Serginho; Cafu, Gattuso, Pirlo, Gourcuff; Seedorf, Ronaldo
Második félidõ:
Kalac; Bonera, Simic, Nesta, Favalli (Digao); Emerson, Brocchi, Gourcuff; Kakà; Gilardino, Paloschi
Forrás: acmilan.com
És Pato sehol???
#acm
forrás:foci24.com
Pippo Inzaghit szombaton vesekõvel mûtötték, ezért még lábadozik, Ronaldo pedig fizikálisan még nincs teljesen rendben. Könnyen elképzelhetõ tehát, hogy a brazil tini már a vasárnapi bajnokin bemutatkozhat a San Siro közönségének.
"Készen állok rá, hogy kezdõ legyek és játszak."-mondta a La Gazzetta dello Sport-nak.
"Természetesen megvan bennem a pozitív értelemben vett feszültség, de a szívem mélyén nyugodt vagyok."
"Nem érzek különösebb nyomást magamon. Sikerült jól beilleszkednem és a csapattársaim is közel állnak hozzám, mindenben a segítségemre vannak."
"Kezdõ leszek-e a Napoli ellen? Az edzõ majd eldönti a dolgot."
"Egy hét kemény edzés áll elõttem. Ezalatt kell fizikálisan eljutnom odáig, hogy akár az elsõ perctõl kezdve pályán lehessek." - fejezte be a 'Kacsa' becenevû játékos
Forrás: channel4.com
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
http://www.viasat3.hu/index.php?&barometer=23&barometer_vote=67
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
Milánó, január 6., 13.20 Hugo Lloris közel a megegyezéshez.
A Milannal majdnem egy tucat kapus nevét dobták be a köztudtaba Dida esetleges utódjaként, netán helyetteseként. Úgy tûnik, a piros-feketék megtalálták a megfelelõ egyént, aki talán a legkevésbe ismert az összes keresett hálóõr közül. Hugo Llorisról, a francia Nice 21 éves portásáról van szó, aki szíve szerint azonnal csomagolna, és a Serie A felé venné az irányt.
Olasz hírforrások szerint a nizzaiaknál 2009-ig szerzõdésben lévõ futballista átigazolásáról már megegyezett a két klub, így Lloris hamarosan Milánóba utazhat, és aláírásával szentesítheti a megállapodást.
#acm
A 21 éves irányító középpályás jelenleg a Parma színeiben játszik, és bár nem számít kifejezetten gólerõs játékosnak - az olasz élvonalban lejátszott 38 meccsén mindössze egyetlen gólt szerzett -, ifjú kora ellenére többnyire õ fogja össze a csapatot. A korosztályos válogatottakban is bizonyíthatta tudását, az U18-as együttestõl kezdve minden utánpótlás-csapatban helyet kapott, s néhány hónapja megszerezte élete elsõ találatát címeres mezben: a Feröer-szigetek elleni U21-es Eb-selejtezõn lõtt gólt.
A rendkívül technikásnak tartott Cigarini egyik erõssége éppen a szervezõkészsége: remekül lát a pályán, emellett váratlan húzásokra is képes, igazi karmesterként mozogva hozza helyzetbe a társait. A Milannál ezt a szerepkört egyelõre a világbajnok Andrea Pirlo tölti be, de a klub vezetõi úgy gondolják, a közel 29 éves klasszist elõbb-utóbb pótolni kell, s erre most Cigarinit tartják a legalkalmasabbnak. A fiatal reménység egyébként tavaly nyáron hosszabbította meg a szerzõdését, öt évre kötelezte el magát a Parmához, ami persze nem jelenti azt, hogy egy jó ajánlat esetén ne gondolhatná meg magát: a Milan ugyanis a nyáron szeretné nyélbe ütni az üzletet, s az ajánlattal gyaníthatóan nem csak a Parma, de Cigarini is jól járna.
#acm
Pato, Pippo, Gila, Roni és Drogba ez meleg lenne de nem lesz van egy olyan érzésem 😄
A Chelsea elefántcsonparti támadója ismét kijelentette: reményei szerint utolsó hónapjait tölti a Stamford Bridge-en.
Didier Drogba már korábban is adott olyan nyilatkozatot, amelyben leszögezte: szeretné elhagyni a londoni gárdát és egy másik együttesben folytatni a pályafutását. Késõbb visszakozott, és kijelentette, hogy szereti jelenlegi klubját, ám a távozásáról szóló újabb mondatai egyértelmûek: a csatár új kihívásra vágyik.
- Igazak a hírek, távozni akarok. A legnagyobb gond, hogy ez nem újkeletû érzés, már két vagy három éve szeretném elhagyni a klubot. Mourinho távozása nem segített, sõt még inkább fokozta bennem az érzést, hogy máshol a helyem. A következõ klubomról még nem tudok semmit, de most leginkább az érdekel, hogy jól szerepeljünk az Afrikai Nemzetek Kupáján, majd megnyerjek minden lehetséges trófeát a Chelsea-vel. A Bajnokok Ligája a legfontosabb, de természetesen az angol bajnoki cím visszahódítása is fontos - nyilatkozta Drogba.
#acm
#acm
Carlo Ancelotti:
"Hazai pályán a bajnokságban néhány problémával kell megküzdenünk. Tudatában vagyunk ennek. A hozzánk látogató együttesek teljesen visszazárnak és nem hagynak esélyt számunkra. Innen erednek a gondok. Egyik fontos feladatunk lesz 2008-ban, hogy a lehetõ legtöbb pontot gyûjtsük be és megközelítsük az élmezõnyt."
Kaká:
"2011-ig szóló szerzõdésem van a Milannal, és ahogy már korábban is mondtam, a célom az, hogy addig legyek a klubnál, ameddig csal lehetséges. Egy nap szeretnék majd ennek a klubnak a csapatkapitánya lenni, tiszteletben tartva azt, hogy vannak nálam elõrébb állók a rangsorban."
"Ami az Arsenal elleni meccseket illeti, a Manchester és a Liverpool elleni sikerekbõl nem lehet kiindulni. Az angol csapatok nagyon veszélyesek, és komolyan kell venni õket. Természetesen minden esélyünk megvan arra, hogy túljussunk rajtuk."
Clarence Seedorf:
"Az Arsenal egy kiváló együttes, tele tehetséges játékosokkal, remek egyéni képességekkel. Van Persie képességeit a válogatottból is ismerhetem."
Alessandro Nesta:
"Nekünk védõknek nagy felelõsség lesz biztosítani, hogy a csapat ne érezze meg a Capitano hiányát, miután visszavonul. Biztos vagyok benne, hogy képesek leszünk továbbra is jól teljesíteni, olyan játékos távozása után is, mint Paolo Maldini."
Yoann Gourcuff:
"Tisztában vagyok vele, hogy egy fiatal játékosnak nem könnyû az élet egy Milanban. Ez a világ egyik legerõsebb klubja, természetes hogy kemény verseny van a játékosk között. Folytatni fogom a munkám és a legjobbam igyekszem nyújtani, hogy meggyõzzem az edzõmet. Úgy érzem rengeteget fejlõdöm ebben a közegben és jól is érzem magam."
#acm
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
Sokan akkor nem értették, hogy egy ilyen kaliberû csatárt miért nem próbálnak meg a Serie A élklubjai megkaparintani, maga az érintett most fellebbentette a fátylat arról, hogy voltak próbálkozások, sõt!
"Két éve a Juventus és az Internazionale is nagyon közel volt ahhoz, hogy megegyezzek velük, de a bundabotrány miatt inkább akkor nem írtam alá hozzájuk." - nyilatkozta Toni. "A Milannal még messzebre jutottam! Hozzájuk már alá is írtam a szerzõdésem, de végül befutott a Bayern ajánlata, és kértem õket, hogy inkább engedjenek át nekik!"<#rolleyes>#rolleyes>
#acm
Jelenleg Olaszországban a hétvégén négy különbözõ idõpontban rendeznek találkozókat.(szombat 18:00 és 20:30 ill. vasárnap 15:00 és 20:30)
A televíziós közvetítések miatt azonban több hasznot hozhatna, ha minél több idõpontra osztanák a bajnokikat.
Természetesen a klubok csak akkor lennének érdekeltek a változtatásban, ha ebbõl nekik is több bevétel jutna.
Akár már a következõ szezonban is láthatunk mérkõzéseket vasárnap dél tájékán és délután 16:30-kor.
Korábban egyszer már volt erre példa: 2000. január 9-én a Parma-Juventus 13:00-kor kezdõdött, de nem követték újabb találkozók.
A Liga elnöke, Antonio Matarrese a változtatás híve, és sürgeti a minél elõbbi voksolást az ügyben.
Forrás: channel4.com
2008.01.06. andrijcar
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
De egy védõ (és egy kapus?) akkor is kellene...
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
valamint:
A Flamengo kapusa, Bruno Fernandes a legújabb hálóõr, akit kapcsolatba hoztak a Nelson Didát foglalkoztató AC Milannal.
Fernandest sokra hivatottnak tartja a Milan vezetõje, Ariedo Braida, és Leonardo, akik a közelmúltban személyesen nézték meg a fiatal kapust munka közben. A Tuttosport szerint a piros-feketéknél fontolóra vették, hogy Fernandes a következõ szezonban Dida örökébe lép.
Forrás: tribalfootball.com
A játékos adatai:
Teljes név: Bruno Fernandes das Dores de Souza
Születési hely: Belo Horizonte (MG)
Születési idõ: 1984/12/23
Magasság: 190 cm
Testsúly: 87 kg
Debütálás: 2006/09/02 - Flamengo 1 - 2 Internacional
#acm
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam