A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hat ez nem jott ossze, talan majd legkozeleb, most drukoljatok a Genoanak
Nuno88
nem hiszem el... 2 perc alatt elbukni egy megnyert meccset 😞

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

hunbasser
ez a "minden meccs egy döntõ" dolog náluk bejött tavaly 😉

ReaL MaDRid x siempre

ForzaInter
ezért jobb eza mai roma... õk 3ból 2õt berugnak, ti kb 5bõl 1-et, sajnálom fiuk, tényleg megnyert meccset buktatok el... frissítés kell a csapatotokra, fel a fejjel.

Yo, Bitch!

LasCar16
Gallianiék azt nyilatkozták h az elkövetkezendõ meccsek mind felérnek egy BL döntõvel na nekem errõl most a 2005-s jutott eszembe... legalábbis úgy érzem magam, mi vesztettük el a meccset nem a Roma nyerte meg, nyáron keretfrissítés irgalmatlanul...

#acm

ForzaInter
csak a helyzeteket be kéne rugni...

Yo, Bitch!

shad0w
abszolút megérdemeljük, lófasz ez a milan, ennyi helyzetbõl egyetlen gólt sikerül beszenvedni, ráadásul számtalanszor volt az h vagy 8 emberrel felálltunk a roma büntetõterülete körül és mintha mindenki bazira unatkozna passzolgattuk körbe a bogyót, mindenféle mozgás nélkül, hisz az fárasztó. ez van.

don't give a fuck

LasCar16
ezt nem tudom felfogni h ez h történhetett meg jobban játszottunk és kész... 😞

#acm

LasCar16
beszarok basszameg ilyen nincs....

#acm

ForzaInter
zidi mit hagyott ki:S

Yo, Bitch!

0-1 ezazz

FORZA INTER!

Jóéjt!! <#mf2><#mf2><#mf2>
shad0w
érdekes lenne egy statisztika arról h mennyit volt játékban a labda és mennyi volt a reklamálás.

don't give a fuck

LasCar16
nah fasza a meccs simán meg lehet a 3 pont, Favalli és Oddo a két gyengepontunk..., nagy taktikai csata zajlik és egymást kontrázzák le a csapatok, bízom a 3 pontban Forza

#acm

nah ez nem igaz
veletek nincs bajom 😄

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

LasCar16
bagoly mondja<#idiota>

#acm

szucsy89
haver mult héten nyert 60ezret...elõtte meg 18at most dagad a mája😄D
LasCar16
ez a védelem kevesebb gólt kapott mint a tiétek, legalább képben lennél, másrészt az általában kezdõ játékosaink nem járókeretesek, hanem rutinosak .. és a veterán Maldini mostanában egyre jobb formában van, 40 évesen nem rossz, ugye? de kíváncsi vagyok ha netán idén kiestek a BLbõl vagy a scudettó is teljesen elúszik akkor is átjössz verni a nyálad? nem lenne veled semmi bajom ha nem indítanál flémet minden látogatásodkor...-.-

#acm

szucsy89
hát ez van Milan drukkerként ne várd már hogy a Romának szurkoljak:Sssss a MUsat meg viccnek szántam, talán ezért van utána IKSZDÉ...
sportingbeten megtettem a milant 2 rugoval
vmiért érzem h nyernek 😄

most mi bajod van? ma már 2.szorra normálisan írt nem ilyenkor kell elküldeni 😄

LasCar16
húzz a picsába, htx

#acm

bocsi, de a szucsy 89, idegesitet fel, szerintem te is ideges lettel volna
Nuno88
na ez már mindjárt más hsz... nem kell leírni az ellenfél csapatát, és nem kell fikázni sem... de én is szorítok nektek a BL-ben... ma pedig gyõzzön a Milan a 4. hely megszerzése érdekében 😊))

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

az az igazsag hogy egyaltalan nem erdekel a ma esti eredmeny ha a Manchestert kiejtyuk a BL-bol, az lenne az igazan nagy telyesitmeny, szerintem a csapatnak elsosorban most arra kel koncentralni, meg akkor is ha van meg ket het addig, nektek viszont tenyleg azt kivanom hogy legyetek egy BL-t ero helyen, es ma nyerjen a jobbik<#law>
Nuno88
Lucianio Spalletti nehéz találkozóra készül:

"Az emberek hajlamosak azt hinni, hogy a Milan rossz formában van, de ha megnézzük, hogy az elmúlt tíz mérkõzésükbõl hetet nyertek és három döntetlent játszottak, láthatjuk, hogy az egyik legjobban teljesítõ csapat a bajnokság második felében. A Milan jó focit játszik, nehéz meccsünk lesz. Azt várom a játékosaimtól, hogy menjenek fel a pályára, és csak azt csinálják, ami a feladatuk."

Forrás: acmilan.com

Yulcsa
szerintem 2-1 lesz nekünk Pato és Kaká góljával.

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Nuno88
nagy a szád ember, este meglátjuk mi lesz, csak nehogy ez a járókeretesbanda megtréfáljon titeket...

legalabb harmat kaptok, es akkor keveset mondtam, lassan oregekhazat lehet nyitni Milanoban, ilyen vedelemmel
nem fiatalitani akartatok?<#nevetes1>, ez jo nagy hulyeseg
LasCar16
kemény meccs lesz, de még mindig nem vagyunk a legjobb formában, Nesta tuti nem játszik Seedorf pedig kb 50%-os állapotban van, Guffival nem tudom h mi van, valszeg 2 csatárral kezdünk... cserének meg max kik jöhetnek be? (Favalli,Brocchi,Emerson, õk azok akik lendületet vihetnek a támadójátékunkba....-.-) kíváncsi vagyok h Maldini középen kezd-e vagy pedig a bal szélen, mindenesetre nyerni kell, reménykedem h legalább a Fio-t meglepi a Genoa

#acm

Nuno88
de várom már az esti meccset... ha elhozzuk a 3 pontot, akkor óriási lépést teszünk a 4. helyért és akár még a 3. is meglehet ha a Juve is botladozik majd...

FORZA MILAN!!!

Nuno88
a legnagyobb hiányzó Nesta 😞

leho94
Tõlünk 8-at , Mu-tól 7-et..

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

szucsy89
Remélem a Romát bezúzzuk, utána meg a MUtól is kapnak egy 7est XDXD
Yulcsa
Roma-Milan: A keret

Serie A mérkõzésekSerie A mérkõzésekA Roma ellen készülõ keret:

KAPUSOK: Dida, Fiori, Kalac

VÉDÕK: Bonera, Digao, Favalli, Kaladze, Maldini, Oddo, Simic

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini, Brocchi, Emerson, Gattuso, Kakà, Pirlo, Seedorf

CSATÁROK: Gilardino, Pato, Paloschi

Forrás: acmilan.com
felhívnám a figyelmet Didára, aki ezek szerint visszatért. Nem hiszem, hogy kezdene.

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Palinko
Asszem volt már mind de egy kis összefoglalás:
Mostanában számos hír látott napvilágot az AC Milan nyári átigazolási terveirõl. Minden valószínûség szerint a piros-feketékhez több játékos is fog érkezni, de a távozók listája se lesz rövid.

tribalfootball.com:

Az AC Milan kész felhasználni Yoann Gourcuffot, hogy meg tudja szerezni az Olympique Marseille középpályását, Samir Nasrit. A francia klub ezen a héten elismerte, hogy érdeklõdik Gourcuff iránt, és a Milan vezetõi azt tervezik, hogy az elsõ sikertelen ajánlat után bevonják játékosukat az ügyletbe.

A milánóiak kapusposzton is változásokat szeretnének, és elképzelhetõ, hogy a nyáron visszahozzák Olaszországba Ivan Pelizzolit. A Gazzetta dello Sport szerint a Lokomotiv Moszkva hálóõre is bekerült a Milan vezetõinek látókörébe. Pelizzoli már megfordult az Atalantában, és a Romában is.

goal.com:

Dario Simic ügynöke nyilvánosságra hozta, hogy a Milan edzõje, Carlo Ancelotti megakadályozta, hogy ügyfele szerencsét próbáljon Angliában.

”Januárban Ancelotti megakadályozta, hogy Simic Angliába igazoljon,” – mondta Marko Naletilic. ”Számos angol klub tett ajánlatot, mint például a Fulham, az Everton, és a Tottenham.”

A 32 éves játékos a nyáron szinte biztosan távozik Milánóból, és a legvalószínûbb állomásnak a Lokomotiv Moszkva csapata tûnik.

Véleményem:
Gufit már el is kergetnénk... Szép... Igaz Nasri ha jönne akkor tényleg még ennyi esélye sem lenne játszani, DE alapból nem értjük még mindég hogy egy Zidane utódnak kikiáltott játékos miért nem kap többször lehetõséget, valszeg CA nem látja benne amit várt de szerintem kéne neki lehetõség, Gila mennyit kapott...
Yulcsa
ez tetszik! XD <#taps>

LasCar16

#acm

Yulcsa
Serie A: Ronaldo eldöntötte, hogy nem vonul vissza
Folytatja pályafutását Ronaldo, a Milan brazil csillaga. A kétszeres világbajnok csatár egy hónapja térdmûtéten esett át, és pályafutása komolyan veszélybe került.
Ronaldónak idén június 30-ig szól a szerzõdése. A játékos rehabilitációja körülbelül kilenc hónapot vesz igénybe, így már csak a következõ szezonban léphet pályára legközelebb. Ehhez persze az is kell, hogy a milánói klub vezetése meghosszabbítsa a szerzõdését.
nso

:😄😄😄

leho94
Menj el 2x ennyi idõre megin😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Régen voltam fennt
LasCar16
mondjuk ha jön akkor ugyebár ingyen, halkan megjegyzem h remélem annyit fog játszani mint Ba ..... :S

#acm

ForzaInter
😄
hát ha ilyen igazolásokat terveztek akkor ne sok jóra számítsatok...

Yo, Bitch!

LasCar16
na bassza meg, megyek tüntetni Milánóba....:S:S ingyense!!!....

#acm

ForzaInter
év legnagyobb transzfere lesz, minden adott hogy nálatok folytassa!

Yo, Bitch!

Nuno88
sztem is szivesebben lenne a pályán mint üldögél mankóval a padon :|||

elhiszed, hogy inkább játszana annyi pénzért?!

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

shad0w
én is szívesen elüldögélnék, nevetgélnék ott annyi pénzért.

don't give a fuck