A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Yo, Bitch!
#acm
don't give a fuck
FORZA INTER!
don't give a fuck
#acm
veletek nincs bajom 😄
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
#acm
vmiért érzem h nyernek 😄
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
"Az emberek hajlamosak azt hinni, hogy a Milan rossz formában van, de ha megnézzük, hogy az elmúlt tíz mérkõzésükbõl hetet nyertek és három döntetlent játszottak, láthatjuk, hogy az egyik legjobban teljesítõ csapat a bajnokság második felében. A Milan jó focit játszik, nehéz meccsünk lesz. Azt várom a játékosaimtól, hogy menjenek fel a pályára, és csak azt csinálják, ami a feladatuk."
Forrás: acmilan.com
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
#acm
FORZA MILAN!!!
Serie A mérkõzésekSerie A mérkõzésekA Roma ellen készülõ keret:
KAPUSOK: Dida, Fiori, Kalac
VÉDÕK: Bonera, Digao, Favalli, Kaladze, Maldini, Oddo, Simic
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini, Brocchi, Emerson, Gattuso, Kakà, Pirlo, Seedorf
CSATÁROK: Gilardino, Pato, Paloschi
Forrás: acmilan.com
felhívnám a figyelmet Didára, aki ezek szerint visszatért. Nem hiszem, hogy kezdene.
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
Mostanában számos hír látott napvilágot az AC Milan nyári átigazolási terveirõl. Minden valószínûség szerint a piros-feketékhez több játékos is fog érkezni, de a távozók listája se lesz rövid.
tribalfootball.com:
Az AC Milan kész felhasználni Yoann Gourcuffot, hogy meg tudja szerezni az Olympique Marseille középpályását, Samir Nasrit. A francia klub ezen a héten elismerte, hogy érdeklõdik Gourcuff iránt, és a Milan vezetõi azt tervezik, hogy az elsõ sikertelen ajánlat után bevonják játékosukat az ügyletbe.
A milánóiak kapusposzton is változásokat szeretnének, és elképzelhetõ, hogy a nyáron visszahozzák Olaszországba Ivan Pelizzolit. A Gazzetta dello Sport szerint a Lokomotiv Moszkva hálóõre is bekerült a Milan vezetõinek látókörébe. Pelizzoli már megfordult az Atalantában, és a Romában is.
goal.com:
Dario Simic ügynöke nyilvánosságra hozta, hogy a Milan edzõje, Carlo Ancelotti megakadályozta, hogy ügyfele szerencsét próbáljon Angliában.
”Januárban Ancelotti megakadályozta, hogy Simic Angliába igazoljon,” – mondta Marko Naletilic. ”Számos angol klub tett ajánlatot, mint például a Fulham, az Everton, és a Tottenham.”
A 32 éves játékos a nyáron szinte biztosan távozik Milánóból, és a legvalószínûbb állomásnak a Lokomotiv Moszkva csapata tûnik.
Véleményem:
Gufit már el is kergetnénk... Szép... Igaz Nasri ha jönne akkor tényleg még ennyi esélye sem lenne játszani, DE alapból nem értjük még mindég hogy egy Zidane utódnak kikiáltott játékos miért nem kap többször lehetõséget, valszeg CA nem látja benne amit várt de szerintem kéne neki lehetõség, Gila mennyit kapott...
Folytatja pályafutását Ronaldo, a Milan brazil csillaga. A kétszeres világbajnok csatár egy hónapja térdmûtéten esett át, és pályafutása komolyan veszélybe került.
Ronaldónak idén június 30-ig szól a szerzõdése. A játékos rehabilitációja körülbelül kilenc hónapot vesz igénybe, így már csak a következõ szezonban léphet pályára legközelebb. Ehhez persze az is kell, hogy a milánói klub vezetése meghosszabbítsa a szerzõdését.
nso
#acm
Yo, Bitch!
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"