A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16
Maldini,Kaká,Nesta ...szerintem , de az Arsenalos banner nagyon penge, vmi hasonlónak örülnék 😊

#acm

Nuno88
ti ketten nagyon megértitek egymást 😄

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
Nuno88
na itt komoly dologról van szó, nevetgélésnek helye nincs! <#kuss>

na akkor banner téma... ki(k) legyen(ek) a képen?

az én javaslatom Maldini és Kaká... a Milan címer mindenképpen kell rá, a többit a készítõre bíznám!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
mivan hajt a véred?😄ddd na húzzakecibe északra😛PPPP

#acm

na jó most haggyuk abba 😛

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

LasCar16
mosnézemalokódat:} 😄ddd

#acm

LasCar16
rohatt életbe olyan képet kerestem revansképp amin az uccsó BEK gyõzelmetek van _ASD denincs:dd

de Nuno kollega már megoldotta 😄

#acm

😄😄😄😄😄 ez jó volt

bocsi nem hagyhattam ki 😄

Nuno88
hát nem lenne rossz ha összedobnál egy bannert eme topic számára, és nyugodtan beleteheted ezt a képet akár <#vigyor1>

na jó csak vicc volt...

<#whatever>

LasCar16
mettyú-.-

#acm

Palinko
Megkérnénk téged, hogy szabadítsd rá tudásod erre a topicra is 😊
csinálj a milannak bannert és ez legyen benne
😛

Gunnersboy
jol olvasom hogy bannert kért valaki? :AS_D.aD:Sa

<õ csinálta az Arsenalos bannyert, meg az eredemnyjelzõt regen, + most az Inter + Bordeaux topicsban -.->

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

LasCar16
és a házigazdaság?😄

#acm

Palinko
múltkor is mindenki támogatta és azóta is ez van 😄 bár semmi bajom a mostanival csak épp tényleg nem aktuális már a téma
Yulcsa
én is benne vagyok! 😉 😊

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

szucsy89
Arsenalos megoldás nekem is bejön...Chelsea-s se rossz...mind2 jobb mint a mostani:I szal bannercserét én is támogatnám<#eljen>
Nuno88
jah egy új banner sem ártana, amiben olyan játékosok kapnak szerepet akik már bizonyítottak (Maldini és Kaká pl.)

nekem a werder bremen topicban lévõ banner tetszik, vagy a chelsea-s sem rossz... de nekem mindegy milyen stílusban készül 😊

meg tehetnénk eredményjelzõt a banner alá, pl olyat amilyen az inter topicban van, csak kérdés h a szerzõ elvállalja-e még ezt a topicot is mert láttam h nem egy topicba õ csinálja 😛

LasCar16
esetleg új hg? ( asszem baromi elfoglalt, de majd lesz..ezt írta még anno)

North.... Utolsó látogatás idõpontja: 2008. 01. 24. 23:40

szerintem egy tök új bannert is össze lehetne dobni, Arsenalos stílusa spec nagyon tetszik... BL gyõzelmek szépek, de már a múlt 😊

#acm

szucsy89
jah...meg banneren Ronaldo helyett pl. Patot be lehetne rakni😛
Nuno88
a fejlécet nem kellene frissíteni? <#rolleyes>

Nuno88
jaja. hát két egymástkövetõ szezonban is 24-24 gólt vert a Parmaban, aztán megvettük és elapadt -.-

szucsy89
ja sajnos...éppen multkor néztem róla egy videót...hihetetlen még régebben milyen gólokat lõtt mielõtt a Milanhoz került...mindegy milyen szög,távolság, olló, fejes...minden ovlt most meg<#nemtudom>
Nuno88
Carlo Ancelotti kijelölte a hétközi mérkõzésre készülõ keretét:

KAPUSOK: Dida, Kalac, Fiori

VÉDÕK: Bonera, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Nesta, Oddo

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini, Brocchi, Emerson, Gattuso, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Seedorf

CSATÁROK: Gilardino, Pato, Paloschi

Kimaradt játékosok: Aubameyang, Digao, Maldini, Simic

Sérültek: Cafu, Inzaghi, Ronaldo, Serginho

Forrás: acmilan.com

Nuno88
hát sajnos vele ez azóta van amióta megvettük :||||

Palinko
Ancelotti nyilatkozatából:
" Gilardino fizikailag tökéletes állapotban van, kiváló az edzésmunkája. Az utóbbi idõben kevés gólt szerez, de ez elõfordulhat bármelyik csatárral. "

Még oda kellett volan tenni hogy vele halmozottan elõfordul 😄
Palinko
vihar elõtti csend?
Nuno88
egymáselleni eredmény alapján gondolom... Pirlo jó lenne ha összekapná magát, mert egy 2006-s Pirlo nagyon jól kellene aki a VB-n is remekelt!

LasCar16
ez jó hír remélem végre állandósul a szép és eredményes játék..., Fio-t pontazonosság esetén megelõznénk...

#acm

Nuno88
RaiUno szerint Kalac, Kaká és Seedorf is készen áll a Samdoria elleni meccsre!

LasCar16
LasCar16
Dida bizonyíthat

#acm

Nuno88
A.C. MILAN OFFICIAL NOTE

3/17/2008

MILAN - A.C. Milan communicates that Zeljko Kalac has suffered a trauma to his right knee during today's training. He was immediately subjected to cures. His condition will be evaluated tomorrow.

Csabesz6
támogatom

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Yulcsa
ki mondta, hogy akadály lenne? 😛
csak nem magyarul fogjuk hallgatni... néha már akkora ökörségeket bírnak mondani, hogy lehet, hogy jobb is XD

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

LasCar16
még téged is meg lehet lepni?ASDdasd valamikor el kell kezdeni😄

#acm

LasCar16
Yulcsám az mióta akadály?😛

#acm

Yulcsa
szerdán lesz a Sampdoria ellen 20:30-kor, de nem közvetítik sajna.

szucsy89
dobjuk össze a pénzt és fizessünk le egy modit hogy bannolja-.-'
Há???????????????????????
ja az
Nem tudjátok mikor lesz megint meccsünk?? Vagy hol lehet megtudni????????????????
ez a 97 a szül. dátumod?

Hogy kaphattunk ki a Roma-tól?????????? Borzalmas nemigaz!! Elbíztuk magunkat!!! Ááááááááá!
shad0w
az a vicc, h a milan magához képest nem volt gyenge, ennél sokkal-sokkal rosszabb meccseket is játszott már és esetleg húzott be hatalmas szerencsével, de erre nem lehet építeni. a lehetõségekhez képest kevés nagy helyzetet dolgoznak ki, az ellenfél büntetõterülete elõtt elfogy a tudomány és a lendület, amit pedig sikerül helyzetig kijátszani többnyire kihagyják a "srácok".

don't give a fuck

szucsy89
mentünk haverokkal kocsmába nézni a milan meccset, erre nem a realt adták?:SSSS
szal a meccset nem láttam, egy összefoglalót vki dobhatna, bár olvasottak alapján elég gyengék voltunk...ezeket a meccseket látva remélem rájönnek h erõsíteni és fiatalítani ekll mindenképp, mert ez így nem mehet tovább...legalábbis ha európai szinten legjobbak közé akarunk tartozni akkor nem...
tep
Fio nyert , megint 4 pont....

\"SLICE of LIFE\"

tep
.... 😞

\"SLICE of LIFE\"