A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuno88
Ronaldo újra Milánóban:

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
én meg akarok 100 milliót meg világbékét -.-

ne ilyen "érinthetetlen" emberek akarjunk már... de amúgy meg annyi alapja van ennek a hírnek mint az új sportcsarnoknak St-ben...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
Berlu Pepe-t Ramost & Robinho-t akarja

forrás az el Mundo = ns ...

#acm

Nuno88
jó lenne elkapni a Farkasokat, a Fio meg a Juve batlizne és máris óriási lépést tettünk elõre ^^

=D

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

LasCar16
ja ezt én is észrevettem az egyik forumozó kollegánASD:AS
meg még pár fórumon, majd megint kapnak egy hetest és csend lesz, remélem tõlünk😄dd

#acm

remélem kiütitek a romat hetvegen, mar kezd nagy lenni az arcuk 😄

LasCar16
Csabesz6
annyira nem.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

LasCar16
menjen csak nem a Milanba való, amikor lehetõséget kapott akkor nem élt vele Empoli ellen is 4.5 osztályzatot kapott, év végig remélem meggyõz de Gilával egyetemben mehet jelenlegi állapotok szerint, Nasrit viszont szívesen látnám

#acm

LasCar16
az de ha csak ilyen stílussal tudsz hozzászólni a topikhoz akkor köszi nem kérünk belõle

#acm

ez mar vicc<#alien>
Nuno88
Gourcuff után érdeklõdik a Marseille, van egy olyan érzésem h elfog menni...

Nuno88
Ronaldo még februárban, a Livorno elleni találkozón szenvedett keresztszalag-szakadást, legalább féléves kihagyás vár rá. A brazilt Párizsban megmûtötték, majd elkezdték a kezeléseket. A francia fõvárosban kezdõdött a brazil támadó rehabilitációja, a gyógykezelését a jövõben Milánóban folytatják. Ronaldo kedden délben érkezett az észak-olasz városba, délután pedig már várják a Milan fõhadiszállásán.

Nuno88
A Milan versenynaptárja szinte már teljesíthetetlenül sûrû volt az év elsõ két hónapjában, a futballisták és Carlo Ancelotti már az Arsenal elleni BL-visszavágó elõtt is fáradtságra panaszkodtak. Andrea Pirlo, a gárda középpályása elismerte, hogy a kiesésnek van egy jó oldala is: végre normális terhelésnek lesznek kitéve a játékosok.

- Személy szerint én kicsit fáradt vagyok az elmúlt hónapok erõltetett menete után, de most lesz lehetõségem pihenni, és ezzel párhuzamosan a teljesítményem is javulni fog. A hétfõi pihenõnap után az egész hetet végigdolgozhatja a csapat, és erre a nyugodt felkészülésre szükség is van a Roma elleni rangadó és a bajnokság hátralévõ meccsei elõtt. Így könnyebb lesz megvalósítani a célunkat és megszerezni a negyedik helyet a bajnokságban, de nincs is más választásunk, ezt mindenképpen el kell érnünk - nyilatkozta Pirlo.

Yulcsa
"A szezon végén távozik az Inter kispadjáról Roberto Mancini
Néhány perccel azután, hogy csapata a Liverpool ellen 1–0-ra elveszített nyolcaddöntõ-visszavágóval búcsúzott a legrangosabb európai kupasorozattól, Roberto Mancini, az Inter vezetõedzõje bejelentette, a szezon végén lemond posztjáról."

ugye senki nem gondol arra, ami nekem elsõ pillanatban az eszembe jutott...? Mourinho...

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Nuno88
"Ronaldinho sosem volt a mi legfõbb célpontunk, mert tudjuk, a csapatnak nem olyan karakterû játékosra van szüksége, mint õ." - mondta Berlusconi az Antenna 3-nak.

"Vannak világklasszis játékosaink, mint Kaká vagy Pato. Ha újra a legjobbak akarunk lenni, pénzügyi áldozatokat kell hoznunk. A múltban sem hiszem, hogy csalódást okoztunk volna a szurkolóinknak etéren."

Az elnök úgy látja, Shevchenko visszatérése segíthet a klubnak.

"Sztárjátékosokat keresünk. Úgy gondolom, Shevchenko még mindig elég jó. Megfelelõ fizikális állapotban van, és mindig is a szívünkben maradt.

"A klubnak a védelmét kell megerõsítenie, illetve szükségünk van egy erõteljes csatárra."

A játékosok részérõl korábban Maldini és Ambrosini is kijelentették, szívesen várják vissza a klub legendáját. Kérdés, Abramovich és a Chelsea miként vélekednek a dologról.

Forrás: goal.com/ acmilan.com

engem nem lehet =DD

LasCar16
téged nem bannoltak?😄

#acm

LasCar16
na ilyen kpra van szükségünk még jöhet egy Nasri kaliberû és akkor a kp rendben...

#acm

Nuno88
a goal.com most Flaminit hozta velünk összefüggésbe, állítólag Berlu akarja ezt a transfert...

😄😄

Yulcsa
FM-be nálam bevált XD
amúgy akit nagyon várnék az Dani Alves lenne, de sajnos nem úgy néz ki, hogy eljönne hozzánk 😞

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

szucsy89
szerintem csak vitzelt...
LasCar16
Dzsudzsák? ne röhögtess már

#acm

Yulcsa
jó kérdés XD
amúgy szélsõkre tényleg nagy szükség lenne! pl jöhet Dzsudzsák! 😊

szucsy89
ez kiez?:o
Nuno88
Az ukrán klasszis pályafutása eddigi legszebb éveit töltötte az olasz gárdánál, mígnem 2006-ban a Chelseahez igazolt. A beilleszkedés azonban nem sikerült jól sem a kékeknél, sem pedig az angol bajnokságban. A múlt héten Silvio Berlusconi, a Milan elnöke bejelentette, hogy Seva nyáron visszatérhet korábbi sikerei színhelyére. Ennek örömére Maldini és Ambrosini is megszólalt az ügyben.

- A Milannal azoknak mindig van hely, akik sokat tettek a csapatért. Andrij is közéjük tartozik. Õ is, sok más klasszishoz hasonlóan beírta magát az együttes történelemkönyvébe - nyilatkozta Maldini.

- Mi nem dönthetünk errõl, csak azt tudom mondani, hogy Seva a barátom, és ha elhagyja Londont, akkor mi tárt karokkal várjuk a San Siróban - tette hozzá Ambrosini.

LasCar16
én amondó vagyok hogy a játékunkat kell felgyorsítani, jó szélsõkkel és mínimum 2 középpályással ( támadó, és egy mindenes..értem ezalatt az olyat aki jól irányít és szûr is) csatárok pedig alap kérdés...

#acm

Yulcsa
najó, de még mindig jobb, mintha bejelentenék, hogy leigazoltak egy 50 éves kapust a jövõ szezonra... inkább 15, mint 40!
aztán hajrá Drogbával, Shevával, Zambrottával!

Palinko
de tényleg nemtom hogy csak 15 éveseket vagy 40 éveseket tudunk venni. hát ez förtelem.
LasCar16
ja majd 5 év múlva örülhetünk neki...<#vigyor><#sniffles>

#acm

Yulcsa
Napi pletyka: Palibrk

A Triglav Kranj sportigazgatója, Miran Subic elismerte, hogy a mindössze 15 éves Uros Palibrk hamarosan az AC Milan csapatához fog igazolni. Palibrk már túl van egy sikeres próbajátékon, és Subic egy múlt heti nyilatkozatában kijelentette, hogy már csak néhány részletben kell megállapodásra jutniuk, mielõtt az ifjú titán az olasz elitklubhoz kerül.

Forrás: tribalfootball.com

ez jó hír!

banok
Empoli - Milan ::: összefoglaló
http://www.videoplayer.hu/videos/play/142135

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

tep
egyetlen picike pontocska... 😊

\"SLICE of LIFE\"

LasCar16
Pirlo meg igazán elmehetne a fodrászhoz, sztem ezért van a sok eladott labdája<#vigyor5>

#acm

Yulcsa
na a végére csak összeszedtük magunkat! szép volt! talán Kakának is önbizalmat ad majd a jövõre nézve ez a gól!
FORZA MILAN!

Nuno88
sztem ez a gyõzelem ad egy kis önbizalmat majd nekik... ha este a Genoa meglepné a Juvét boldog lennék 😊

LasCar16
ennél szebb vége nem is lehetett volna, behúztuk az akarás szikrái látszódtak a végén...Fio kikapott, 1 pontra vagyunk a 4. helytõl, 1 hét alatt remélem jobban összeszedi magát a csapat, forza!

#acm

Nuno88
nah vége... az eredmény szép, a játék pocsék volt! de a 3 pont a zsebben... remélem a Fio kikapott és akkor 1 pont!!! FORZA MILAN!!!

Nuno88
Ambrosini fejes 1:2!!!

de közben meg 1:3 mert Kaká is betalál!!!

Nuno88
az egész egyenlõ egy batyu fasszal... Favalli szörnyû, Oddo bizonytalan, elõl meg megáll a tudomány... Gilardino meg remélem nyáron elmegy és jön helyette egy normális, erõcsatár!

LasCar16
inkább Favalli akkor futják le amikor akarják, Oddo legalább próbálkozik, akár vezethetnénk is de az Empoli is a helyzeteik alapján, pontatlanok vagyunk, néha határozatlanok erre jönnek még a kondícionális problémák, így kerek az egész ... tömören ennél rosszabb már nem nagyon lehet

#acm

LasCar16
a góljukhoz kb 3 balszerencsés mozdulat kellet úgy pattant oda a labda stb... túl sok az ilyen mostanában, szerencsétlenek is vagyunk

#acm

LasCar16
egy döntetlenre ma is jók vagyunk, sok a hiányzó, kemény a meccs, remélem Ricky tudja folytatni ahogy így elnézem kb egy hónap mire formába lendül a csapat , de nem baj még pár X is bebiztosítjuk magunkat az UEFA kupára

#acm

Yulcsa
Pato gólja szép volt, de... Oddo nagyon gyengén teljesít szerintem 😞

Nuno88
nyálas... gyors egyenlítés! -.-

Nuno88
Pato 0:1 ^^

LasCar16
nem tudom, biztos kondicionális problémái vannak... lényeg hogy ma meg legyen a 3 pont

#acm

Yulcsa
Pato kezd, éljen!
Amúgy Pippoval mi van, hogy nincs a keretben?