36663
-
#34966 olyan jó hogy elmagyaráztad, köszönöm. -
#34965 Mire váltja be? -
#34964 van neki hűségkártyája, azon gyűjti a szücsypontokat -
#34963 igen! -
#34962 csak én nem értem? -
#34961 Végem! -
#34960 pedig Furulyás Jani bácsi jobb
nem minden a statisztika :D -
#34959 igen,26 év 28 trófea -
:ADSDF_:YSD:F_CX -
#34957 amúgy statisztikailag tényleg ő a legeredményesebb elnök,nem? -
#34956 :DDDDD Végülis igen, a látogatások óta általában nyerünk :D -
#34955 Tegnap Galliani közölte: Berlusconi szombaton ismét meglátogatja a csapatot, egy nappal a Pescara elleni hazai meccs előtt. “Nos, nyilvánvalóan a jelenlétem fontos a csapat számára, valamint felnéznek rám, mint a labdarúgás történetének legsikeresebb elnökére” - mondta Berlusconi.
ki a fsz az a Moratti? :DDDD -
Hunor88 #34954 Paloschit megfogjuk venni ha tetszik ha nem :) -
#34953 ............. -
#34952 Muntari visszatér majd, az egyik hentes helyettesíti a másikat :D
jah meg ott van még Flamini is. -
#34951 nincs mivel jatszal?miert engem talalsz meg? -
#34950 jó hogy leírtad magyarul is, guba nem értené meg :S -
#34949 Nigel De Jong előre láthatólag 5-6 hónapot fog kihagyni Achilles-ín szakadás miatt :((((
Nigel De Jong injury confirmed - out for 5-6 months with Achilles tendon damage. -
#34948 Remélem De Jong nem dől ki nagyon hosszú időre. -
#34947 2-4 Robika,Nocerino,Pazzini, Fáraó szép győzelem volt, Torino kapusa kétszer hibázott is:) este pedig sima Napoli győzelem lesz -
#34946 Robika 1-1 szép testcsel volt -
#34945 Nocerino az ég áldjon meg téged is. -
#34944 ez ilyen 3 szucsypontos hir
moratti felbontja es akkor ingyen elengedi west nem? :D
néha gondolkodni is kellene mielőtt ien faszságokat beírtok, szücsy ienkor meg egyből letolja a gatyáját és kiveri az ilyen hírekre :D -
#34943 Na mivan Mátyás, nagy a csönd arrafelé :D -
#34942 LA REPUBBLICA: Úgy tűnik, hogy Massimo Moratti nem hajlandó eleget tenni Wesley Sneijder szerződésének, és a holland játékos fel akarja bontani a szerződését. Az Inter elnöke attól tart, hogy Sneijder távozni fog és pont a nagy riválishoz, a Milanhoz. Wesley felesége Milánóban akar maradni, Emanuelson is beszélt vele és Boateng is hivta a hollandot.
Forrás: milannews.it -
#34941 Sneijder is meg Kaká is? Elég lenne az egyik, de a fizetés az itt lég gyér lenne szóval... -
#34940 bár az esély rá 0,2% körül van :DD -
#34939 Schalke, esetleg PSG, de a téli igazolásokon sok múlik.
Sneijder-Kaká-Neymar trió jó lenne :D -
#34938 Szerintem PSG lesz ebből... :P -
#34937 PSG, Schalke, Dortmund, Barça, Manchester United, Bayern.
Kit szeretnétek? -
#34936 lolmá mekkora hir lett a csajból. facebook profil nincs? -
#34935 Egy Shevchenko-s mezre nem csak úgy rábök az ember... :D -
#34934 neem,ilyen 2000 forintos utánzat,nincs rajta adidas jel,kicsi voltam,gyereknap volt,és a boltban csak ráböktem,mert szép csíkos volt,és megtetszett :D -
#34933 The story about Milan hiring a new female physiotherapist is not true. She does not work for Milan.
Máris cáfolták. A csaj nem a Milannál dolgozik.
Viszont a Shevchenkos mezed lepasszolhatnád :D eredeti? -
#34932 ha nekem itthon megrándul a térdem,a géptől való felállás közben,felkereshetem ezt a hölgyet? Van egy régi Shevchenko-s Milanos mezem,ha felveszem akkor meggyógyít a néni? -
#34931 Nincs aki olyan labdákat adjon nekik. Ott rúgott majd nem mindig gólt mikor beállt, kapott használható zsugát, ennyi. -
#34930 Azért érdekes h ő is meg dos santos is mekkora wonderkid volt a Barcában de amióta elmentek nemigen futották be eddig azt a karriert amit jósoltak nekik! -
#34929 Bojant is visszazavarnám Barcelonáig. Egész meccsen egy jó megmozdulása nem volt (!) direkt figyeltem. Zavarja a labda ezt az embert. Ha ő alapember lesz a Barcába, ott már nagy bajok lesznek :D -
#34928 Nem értem hogy adhattunk még pénzt is Pazziniért... az évszázad BALEK üzlete volt!!! -
#34927 Ez az Acerbi kalap szart nem ér, Flamini és Mesbah szintén. Mondjuk Sciglio és Boa kivételével pad játszik, most legalább be lehet lőni kik fognak menni a télen.