A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
Mivan? Azért edzõtök az u21-en kívül még semmit nem mutatott, most kapott 3at a Rómától max. annyit, meg kikapott ilyen Hajduk Splitektõl az EL-ben 😄DD

Allegri 2x lett az év edzõje olaszban, mondjuk szerintem se valami nagy edzõ... nem az õ hibája hogy eladták alóla a komplett csapatot, de egyszerûen a tegnapi vereséget 100% az õ nyakába varrom, olyan punci módon nyúl bele a meccsekbe, hogy hihetetlen. Semmit nem kockáztatott még 1-0nál a 80. percben sem, mindig a 70. perc körül cserél, túl sablonos, nem képes egy új felállást kipróbálni, mióta itt van ezt erõlteti, pedig azóta kicserélõdött az egész csapat, és az emberekhez kéne a taktikát felállítani nem fordítva... a kezdõrõl nem is beszélve. Játszatja a világtalan Mesbaht meg Antoninit, Zapata sehol, Mexes sehol, Bonerát erõlteti folyamatosan stb. stb.

Na mind1, szerintem ki fogják amúgy rúgni, bár azzal még nem lesz megoldva semmi, maximum annyi, hogy az új edzõ legyen az bárki próbál egy új formációt, kirakja a csapatból a balfaszokat, és a játékosok az új edzõvel hátha új önbizalomra kapnak és elkezd menni a szekér... legalább annyira, hogy az EL vagy esetleg a BL hely meglegyen év végén.
WuFraZselic
az a kókler megnyerte a legrangosabb nemzetközi u21 tornát, bajnokságot és kupát az ifistákkal, ezután került az Inter élére. Allegri mit csinált a Milan elõtt? benntartotta a Cagliarit? 😄

amúgy most mutatkozik meg, hogy ha nincs alapanyag akkor kurva nehéz dolgozni. és ez egyértelmûen kopaszék hibája, így hogy elment egy komplett keret, még mindig kibaszott magas a fizetés, játékosra meg sajnálják a pénzt

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
te nagy gyökér vagy 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

szucsy89
vagy sztramaccsónit... ja nem, kókler edzõ nem kell 😄D
DONGUBA
Marco Van Basten.
SPalletti.
Gullit.
Felipao

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

limperatore
és kit hoznál helyette?

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

szucsy89
nem adok sok idõt Allegrinek és repülni fog... amit nem bánnék, egy igazi fasz, most se mert igazán belenyúlni a meccsbe, az az igazság hogy teljesen megérdemelten kaptunk ki mindkétszer otthon
acm689
hát ez sajnos ma sem jött össze, nagyon nem volt jó meccs...

DONGUBA
PÉNZT?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

szucsy89
mi a fasz volt ez az 1. félidõ? nagyon gyengék vagyunk, nem tudom hány éve és hányszor írtam már, de leírom mégegyszer: ANTONINI MIT KERES A KEZDÕBEN?
Palinko
he nem ment volna el Silva elégedett is lennék az idei átigazolási szezonnal. megnézitek majdnem egy egész keretet leigazoltunk. bár most kicsit ilyen kiscsapat feelingem van, hogy felfedezzük a "nagy" párizsi klubbnak a tehetséget és eladjuk 😄
LasCar16
LasCar16

gazzetta szerint mesterünk ezen taktikák közül fog csemegézni az idei szezonban, nem csak a jó öreg 4-3-1-2 lesz

#acm

szabii98
A City is 200 millát ajánlott elvileg és szó nélkül elutasították 😄

I met God. She's black

DeerHunter01
az bebaszna, de kacsa szerintem 😄DD
200-ért is ideadná a real szerintem, bár kitudja.... 😄

\"Erről van szó!\"

Nuno88
Én nem geciségbõl írtam Szücsy 😊

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

szucsy89
na mostmár el lehet húzni 😄DDDDDDDDDDDDDDDDasda
Effe88
igen jól látod😄😄😄<#taps><#nevetes1>

LasCar16
hát szucsy... 😄

#acm

acm689
hagyjátok már szegényt, ti még sosem néztetek be soha semmit? kétlem!
jó újra Milanelloban látni Silvát, de... pedig még a fõszponzor is stimmel! 😊

ForzaInter
elõször helyett azt akartad írni, hogy sokadjára.. igaz?

Yo, Bitch!

bakkerman
szucsy kösz ezt az élményt ASF:SADHDFDFH

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

limperatore
sztem te nem is tudod mi az a fasság, mert nálad az a normális 😄DDDD

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szucsy89
jóvanna, benéztem sg-s pályafutásom során elõször írtam fasságot, problem? 😄asd
Mor3llo
fúbazz 😄DD

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

limperatore
😄DDD:SAD:ASD:ASD:AS😄ASD:_AS😄SA😄AS😄AS:ASD😄AS:asd

aztakurva szücsy rád már nincsenek szavak 😄DDDDDDD mennyire BUTA VAGY <#mf1><#mf1><#mf1>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szucsy89
láttam én már Nike boltban Milan mezt 😄 de akkor legyen PSG címer <#gonosz3>
Nuno88
Nike gatyán Milan címer? Szted?

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

szucsy89
szucsy89
Silva Milanelloban járt... jól látom ugye, az egy Milan címer a rövidnadrágján? 😊

bakkerman
õt se kellett félteni soha,ha kellett vitte az embert is labdástul... 😄D

szucsy89
Bommelnek fel sem tûnik, mintha természetes lenne 😄DDDDDDDDDDDDD 😄DSADSD:SDAAASDDASAD
bakkerman
utána meg meccsen csinál egy ilyet ASD:SASD:asds

LasCar16

😄

#acm

bakkerman
kölcsön 10 misiért,fizuja 50%-át állja csak a Milan,nyáron 35 milliós opció 4 éves törlesztésre 😄DDDD

limperatore
interbe cscak 1x sérült meg de akkor 2 évre 😄 elõtte nyert 1 uefát az internek 😉 ott volt a csúcs

Effe88
inkább a psv-s meg a barcás éveibe
interbe is már sokat volt sérült ha jól tudom
a milanosba meg már vicc voltS:S:bár nem az õ hibája volt az e(azért lefogyhatott volna akkor nem kellett volna már annyit zabálni😄😄😄)

limperatore
én meg az Interesbe mikor igazán csúcsformában volt 😄 a milanos 1 vicc volt ahhoz képest

Mor3llo

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

bakkerman
én inkább a Realos mezében raknám a képre,és aláírnám,hogy "van amikor 9 több 99-nél". Nálatok már nem az igazi volt,akkor már volt egy pici felesleg is rajta

szucsy89
szomferi
hát 10 emberrel játszik a vendég csapat is, bár 11 ember ellen is elvárható a nagy arányú gyõzelem... tippmixen a 3-as hendi nagyon ajándék volt ~1,90-ért 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

LasCar16
szóóóri emberek: itt egy kis frissítés plusz a várható visszatérések közelítõ dátumai:

Abate : szeptember közepe
Robinho: szeptember vége
Pato: október eleje
Vila: október vége
Straser: október vége
Muntari: november közepe

#acm

szucsy89
már 2-t vágott 😄 igaz 6-0 már a meccs 😄
LasCar16
Wednesday, October 3, 2012

Zenit - Milan tehát nem fogunk odafagyni 😊)

#acm

LasCar16
Ambrosini: a jobb lábfejének zúzódása miatt kihagyta a Sampdoria elleni találkozót. (Azóta mint tudjuk, visszatért.)

Boateng: kéztörés, 15 nap múlva térhet vissza.

Didac Vila: ágyéksérv, ami miatt végül nem vette kölcsön a Valencia. (A felépülésre vonatkozóan nem írnak semmit.)

Mexés: Térdproblémák az EB után, és jelenleg még messze van az ideális formájától. (A visszatérésre vonatkozóan róla sem írnak semmit.)

Montolivo: combsérülés a Bologna ellen, 2-3 hét kihagyás.

Muntari: térdszalagszakadás vakáció alatt. (Visszatérésrõl nincs információ.)

Pato: izomhúzódás, mily meglepõ... (Visszatérésrõl nincs információ.)

Robinho: combizomhúzódás, valamikor szeptember második felében térhet vissza.

Strasser: bokatörés, rögtön azután, hogy kihevert egy másik sérülést... (Visszatérésrõl nincs információ.)

#acm

szomferi
hm, én eddig abban a hitben éltem, hogy csak egyiptomi, na de akkor ma is tanultunk valamit

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

szucsy89
Persze, olasz-egyiptomi.