A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16
Hubocan öngólja a Milan 215. BL-találata volt – és ezek között ez az elsõ és egyetlen öngól!

El Shaarawy 19 évesen és 342 naposan lett minden idõk legfiatalabb milanos gólszerzõje a BL-ben.<#worship>

#acm

Yeltzin
Abbiati egy kibaszott isten volt ma. PONT.

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

LasCar16
szintén kocsmából, ez a gyõzelem erõt adhat a folytatásban, el kell intéznünk az Intert, de könnyen meginogunk nyomás alatt, ez az egyedüli dolog ami ma nem tetszett, de Abbiati a helyén volt és ma õ volt a vezér.

#acm

szucsy89
de, amúgy most jöttem kocsmából, ott néztük 😄 többiek meg már szarnak lehet bele azért nem írtak, az idei forma alapján nem is csodálom 😄

de most hátha kikerülünk ezzel a sikerrel a gödörbõl, hétvégén az intert verni kell! 😄
Grove4
Ha nem írom, hogy nyertetek, nem is tudtad volna, hogy meccs volt! 😄DDDDDDD

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

szucsy89
Nyertünk, ez természetes, több pontunk van mint nektek, ez annyira magával értetõdõ, hogy senki nem kommentálja már 😄DDDDDDDD
Yeltzin
Nyertünk. Mi kell még? 😊

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

Grove4
Nyertetek! Síri csend?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

LasCar16
De Sciglionak bokaproblémái akadtak, így kénytelen lesz kihagyni a holnapi meccset. A két szélen Abate és Antonini kezd.

#acm

szucsy89
hoppá
LasCar16

#acm

LasCar16
Srácok holnap 17:40-tõl adják a DigiSport2-n a Zenit - Milant, irány egy sportpubi :3

#acm

LasCar16
😞

#acm

szucsy89
már megint szánalmas teljesítmény volt, lehet nem kéne néznem a meccseket idén
szucsy89
köszi!
banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

szucsy89
Abbiati, De Sciglio, Zapata, Yepes, Antonini, De Jong, Ambrosini, Nocerino, Boateng, Bojan, El Shaarawy.

linket valaki?
szucsy89
acm689
Szép volt SES! mindkét gól tetszett, a játék nem annyira, sok volt a Cagliari helyzet :S ha kicsit szerencsésebbek, rosszabbul is alakulhatott volna számunkra a meccs, de lényeg a 3 pont!

LasCar16
3 pont megvan, fejlõdni kell na meg tököt ereszteni...

#acm

szucsy89
No, végül behúztuk 2-0ra, Sári duplával. A játék nagyon gyenge volt, hiába a jó eredmény, de az legalább már van.

A San Siro becsületét végül csak mi védtük meg, bár nem is gondoltam hogy az inter fogja 😄SSASD:saSD
szucsy89
Sári góljával vezetünk eddig ennyi a pozitívum, Traorénak egy értelmes labdája nem volt 45 perc alatt...
LasCar16
Traoré a keretben😊 Allegri vele sem számol... még a lehetõséget sem kapta eddig meg.

#acm

acm689
este meccs, ne feledjétek! az ellenfél a Cagliari!

Most happy van csak úgy... 😄
forza milan
Helyedben nem lenne okom panaszra, a múlt meg a múlté😄

'Ti nem gondoltatok még rá hogy ezt a csapatot szándékosan basszák tönkre meg gáncsolják mostanság? Egy értelmes döntést nem tudok felsorakoztatni se a vezetõség részérõl, se edzõi részrõl... '
4-5 év alatt hozzá lehet szokni 😄 Majd ha annyi kérdést tesztek fel mint mi (Juve szurkolók) akkor helyben vagyunk...Addig meg szokjátok csak 😄
szucsy89
1 jó dolog van a mai meccsben:

KISZOPOTT AZ INTER IS HAZAI PÁLYÁN :ADSDAS😄SAADSD😄SAADS😄SAASD
forza milan
Jézus Krisztus mi van velünk? Amúgy kicsit sem irritáló nézni ahogy Ibra meg Silva közben villog a PSG-ben... Ti nem gondoltatok még rá hogy ezt a csapatot szándékosan basszák tönkre meg gáncsolják mostanság? Egy értelmes döntést nem tudok felsorakoztatni se a vezetõség részérõl, se edzõi részrõl...

LasCar16
jól kezdtünk de aztán jött pár megingás... komolyan nem értem Allegri döntéseit,pl. Urby miért a jobb oldalon van?? miért ilyen makacs a mester??? továbbra sincs megfelelõ összeköttetés a csatárok és a kpálya között, Nocerino is nagyon halovány, Abate szintén... csak Montolivotól várják a játék színezését, Nocerino sem megy fel annyit mint tavaly, Ambro pedig felesleges a pályán csak szabálytalankodásai vannak, semmi mentális elõrelépés nincsen sajna ma sem, játék sem lett jobb, nincs tûz a csapatban, ezt így nem lehet

#acm

szucsy89
Ezután a meccs után ki kell rúgni Allegrit, nem azért mert az õ hibája az egész (csak részben), de a játékosoknak nincs önbizalmuk, az elején lõhettünk volna 3-4 gólt, sokkal jobban játszottunk, de amik be szoktak menni nem mentek be, kaptunk is egyet ahogy várható volt, igaz egy hatalmas Abbiati hiba is kellett hozzá. A meccsen hibázott még Mesbah, Mexes, Zapata, Abate, Ambrosini, Montolivo... ez mindent elmond, eladott labdák és bizonytalanságok sorozata. Emanuelsont nem is láttam szinte a pályán. Fáraó egyedül akit talán ki lehet emelni.

Ez eddig még mindig hígfos.
LasCar16
Istenem Max mester WHYYY.... Mesbah Luca barátunk helyett, a kurva szar formában visszatérõ Abate pedig simán kezdõ, De Sciglio pedig a padon, srác tudna a bal oldalon is játszani, Ambro is visszatért.. biztos De Jong elfáradt....... de legalább remélem hogy szakítunk ezzel a 4-3-1-2-vel, mert ez a mostani névsor a 4-3-3ra hajaz... 3kor kiderül, bízzunk...

#acm

szucsy89
MILAN: Abbiati, Abate, Zapata, Mexes, Mesbah, Montolivo, Ambrosini, Nocerino, Emanuelson, Pazzini, El Shaarawy.

shad0w
gondolom mivel Ganso ügynökségi tulajdon. pont leszarják, hogy riválisnak adják el. abban bíznak, hogy onnan majd jobban el tudják passzolni 40-50-60-... milláért európába. mint ahogy Mourát is 40+ért.

don't give a fuck

szucsy89
Ezek szerint Európában nem kellett komolyan senkinek.
acm689
meghülyülök... Ganso 9 millióért váltott klubot Brazílián belül... Mi miért nem tudtuk õt elhozni ennyiért????
forrás: http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-igazi_bombaigazolas_braziliaban_-66855

Egy riválisnak eladják ennyiért, de Európába meg kikötik a 40-50-... milliós átigazolási árat? Mi ebben a logika??

limperatore
én inkább a meccsre költöm minthogy szücsy cidázzon haha 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

LasCar16
én elbasztam hernyóra a 60k-m de ennyi pénzért Matyi kétszer lecidáznatéged Szücsy 😄

#acm

limperatore
jó nem rád meg lascarra gondoltam 😄😄😄😄:

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szucsy89
Sajnos ez a csapat nem érdemli meg hogy kifizessek értük ennyi pénzt, pedig idén terveztem elmenni egy Milan meccsre végre...
limperatore
vkit erdekel? 60eft

AC Milan – FC Internazionale
Az INTER CLUB UNGHERIA és az AC MILAN SZURKOLÓI EGYESÜLET szervezésében

Tervezett program
Utazás: 50 fõs külön busszal
Találkozó: 2012. október 5. péntek este 19:30 Budapest, 56-osok Tere (régi Felvonulási tér), a homokóra mellett
Indulás: 2012. október 5. péntek 20:00, visszaút a mérkõzés után közvetlenül
Vidéki felszállási lehetõség:
Az M7-es autópálya vonalán. Akik vidéken szeretnének felszállni, azok jelezzék e-mailben.
- Székesfehérvár Shell kút M7
- Siófok - Tesco parkoló
- Nagykanizsa elõtti INA kút
Elsõ nap (szombat):
- Érkezés Milánóba (a stadionhoz) a délelõtti órákban
- Stadiontúra (fakultatív program, az ára 10-12,5 euro)
- Délben a szállás elfoglalása
- Egész nap szabadprogram a városban, vásárlás a Milan-, ill. Inter Store-ban
- Este a két klub közös vacsira, sörözésre megy, a szombat esti mérkõzés megtekintése egy étteremben (fakultatív program, a részleteket a buszon megbeszéljük)
Második nap (vasárnap):
- Reggeli a szállodában (7:00-10:00 között lehet reggelizni)
- 10:00-kor indul a busz a szálloda elõl
- 11:00-12:00 Szurkolói foci az Inter Club Ungheria és az AC Milan Szurkolói Egyesület között (fakultatív program. A pálya mûfüves, természetesen öltözõ, zuhany van.)
- A foci után a busz visszamegy a stadionhoz, és onnan már a meccs lefújásáig nem is mozdul.
- Napközben szabad program
- 20:45 Milan – Inter meccs megtekintése
- Visszaút a mérkõzés lefújását követõen 1 órával (Várható érkezés: hétfõ 14:00)
FIGYELEM!!! A 7. forduló mérkõzésnapjait még nem osztották ki, így a mérkõzés pontos kezdési idõpontjáról sem született még döntés! Elõreláthatólag vasárnap este kerülhet sor a bajnoki mérkõzés megrendezésére, a meccs elõtti napokban van BL és EL forduló. Amennyiben a mérkõzés idõpontját megállapítják, a program a késõbbiekben pontosításra kerül!
Belépõjegy: 3. gyûrûbe, p

acm689
jaja! köszi, találtam is, csak aggaszt az onlinetv-s, eddig mindig itt néztem mindent.

szucsy89
Juve topikban találsz csomót... én is nézem, nagyon kíváncsi vagyok rájuk, mert eddig ugye Európában semmit nem mutattak.
acm689
nézném a Juve meccsét, de az onlinetvkeresre offline 😞(( tud valaki róla valamit?

Nuno88
Lefõtt már a kávé Allegrinek nálunk.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Palinko
hát ha ennek is örülnünk kell csinálok én belefele 😄
acm689
közben meg a P$G Ibra és Silva góljával gyõz... :'(((

LasCar16
0-0 😊

#acm

LasCar16
Bassza meg a mester, nem várok ma sem jobb produkciót... 4-3-1-2 ...

#acm

LasCar16
AC Milan (4-3-2-1) – Massimiliano Allegri
Christian Abbiati; Mattia De Sciglio, Daniele Bonera, Philippe Mexes, Luca Antonini; Mathieu Flamini, Nigel De Jong, Antonio Nocerino; Kevin-Prince Boateng, Urby Emanuelson; Giampaolo Pazzini.
Bench: Amelia (GK), Abate, Yepes (DEF), Constant, Ambrosini (MID), Bojan, El Shaarawy (ATT).

R.S.C. Anderlecht (4-3-1-2) – John van den Brom
Silvio Proto; Marcin Wasilewski, Bram Nuytinck, Cheikhou Kouyaté, Olivier Deschacht; Lucas Biglia, Sacha Kljestan, Guillaume Gillet; Kanu; Dieudonné Mbokani, Massimo Bruno.
Bench: Kaminski (GK), Safari, Juhász (DEF), Praet, Vargas (MID), Yakovenko, De Sutter (ATT).

#acm