36663
-
#34926 Mert te nem sérülnél le :D:D:D -
#34925 Pato ezentúl még többet lesz sérült :SD:SDSADSA.DSS:S:_DsASD?:SDSD -
#34924 ő az orvosi stáb legújabb igazolása
-
Hunor88 #34923 És ha El Sharawy lesérül ki fogja rúgni a gólokat? :D -
#34922 asszem 800ezer eurót ér egy győzelem a csoportkörben,persze hogy hajtaniuk kell,Berlunak ez két görbe estét jelent :DDDDDDD -
#34921 Tavaly meg Nocerino volt ilyen :) -
#34920 Xd
milyen hitvány csatárok ezekXD -
#34919 “Már felkészültünk a Zenit ellen, mindenképp győznünk kell és ennek két oka van. Egyrészt szükségünk van a győzelemért járó összegre, és az UEFA-rangsorban is előkelő helyen szeretnénk végezni..."
Ilyet se olvastam még Milan vezetőtől, kell a pénz a győzelemért. mint valami csöves klub baker -
#34918 :DDSADS.SDSAD:SSSASD
jogos :D -
#34917 Ez a válaszom szücsy! :) -
#34916 -
#34915 Kerestem nagyobb méretben, de nem találtam :/ -
#34914 A Corriere dello Sport címlapjáról kürtöli világgá Silvio Berelusconi, a Milan tulajdonosa: kiadta az utasítást, hogy már januárban meg kell szerezni Mario Balotellit a Manchester Citytől!
A milliárdos exminiszterelnök a Boateng, El Shaarawy, Balotelli összetételű támadó szekciót szeretné csapatának. Eközben Roberto Mancini, a City olasz menedzsere kijelentette a Radio Deejay nevű adónak, hogy januárban semmiképpen sem távozik a hullámzó formát nyújtó csatár, később azonban nem kizárható a klubváltás. -
#34913 Ez az egész kép vagy meg van teljesbe? -
#34912 -
bannernek? -
#34910 hát ilyen hülyéből mint te csak 1 az tuti :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd -
#34909 :DSSADSD:DSSD:SSDASD
Valaki a nevemben akar csúcsra törni, de belőlem csak egy van! :D -
#34908 :DDDDDDDDDDDDDDDD -
:SAD:ASD?ASD:A:D -
#34906 :DSADS:DDSAAS:SD
őt nem fogja! inkább elhozza Balot mellé! :DS:D -
#34905 ne örülj,nyáron úgyis eladja a PSG-nek Berlusconi ASFD:SASDGSDG:SASDGGSD -
#34904 Magában annyit lőtt, mint az egész Juve támadósor :D:S:SD:SDSAS_dsASS:?SASD:SDSD -
#34903 -
#34902 Meg kellene tanulni, hogy az első perctől kezdve úgy menjenek a fiúk mint a másodikban. Mindig adunk egy félidőnyi fórt az ellenfélnek. Fáraó első gólja les volt, nem is kicsi. Végre Boa is rúgott egy szép gólt, de CSK-ként az a piros lap nagyon nagy butaság volt. Fáraó második gólja meg ismét szépre sikeredett, imádom ezt a palit, Sheva óta senkinek nem drukkoltam ennyire. Remélem folytatjuk és megnyerjük a hátralévő meccseinket az évben.
FORZA MILAN! -
#34901 VESZEK EGY KIBASZOTT FÁRAÓS MEZT!!!! -
#34900 Shaarawy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#34899 Shaarawy viszont mekkora király! Ma is 2 gól 1 gólpassz, 12 góljával vezeti a góllövőlistát, pontosan a csapat góljainak 50%-át rúgta!
De úgy látom magammal beszélgetek, ideje menni. :D -
#34898 Robinhot adjuk el a télen..................... -
#34897 Baz, visszaolvasva... Nocét és Boát szidtam, az egyik kiharcolt egy pirosat a másik gólt lőtt :D
Ezentúl mindig szidni fogok valakit! :D -
#34896 BOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA -
#34895 nem akarják h kiessetek, inkább elfújják -
#34894 Kiállítás + lesgól... :D -
#34893 Mit ér a Juve elleni győzelem, ha most kikapunk a Cataniától...
Márpedig ilyen játékkal ki fogunk. Nocerino és Boateng érthetetlen, hogy lehetnek ennyire szarok. Már én is kezdem elhinni, hogy ők ennyit tudnak, csak tavaly Ibráék miatt voltak ilyen jók. -
#34892 :DDDDDDDDDDD -
#34891 "Véget ért a Juventus két meccses veretlenségi sorozata, de hát semmi sem tart örökké..."
:DSDSADD:DSADDAS:DSDDSS:D:SDS_dsaADSDSA -
#34890 IGGGGEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNN!!!!
most de sajnálom, hogy az inter verte el hamarabb őket és nem mi :D
bár a meccset nem láttam, ahogy a kommentekből olvasom az első félidőben jók voltunk, a másodikban meg bekkeltünk. nem baj, ilyen formában EZT KELLETT TENNI, csak így lehetett nyerni most. nagyon kellett most ez a győzelem, remélem a fejekben is rendet tesz, és elindulunk felfelé
FORZA! -
#34889 -
#34888 Lehet szücsy kint van a meccsen! :DDD -
#34887 bár kamugóllal vezettek de jobbak vagytok sokkal