A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sztm nagyon igazad van!nem birnak venni pár fiatal "csodagyereket?nem értem, javasolnám:nasri toulalan,agüero,+fiatal tehetséges védõket.de ezt sztm õk is tudják!
Nem tudom miért kell erõltetni Kaká csatárjátékát. Õ tipikus irányító középpályás. Legyenek normális csatáraink és kész.

Nuno88
Galliani interjú

Mr. Galliani, meglepte a vasárnapi vereség a Napoli ellen?

"Nem tudom, hogy a hétvégi vereség volt-e a legrosszabb a szezonban. Az biztos, hogy nem számítottunk rá. Meglátjuk, most mi lesz. Még mindig bizakodunk. Senkitõl sem várunk jótékonykodást. Végre olyan eredmények születnek az utolsó fordulókban, amik nem adnak okot találgatásra. Ez jó jel az olasz focira nézve. Minden csapat magáért játszik és nem másokért. Bízom benne, hogy a Milan a BL-ben indulhat õsszel."

Mit mondott Silvio Berlusconi a vereség után?

"Nem látta a meccset, éppen repülõn ült. Beszéltem vele vasárnap este és szomorú volt, ahogy én is, és ahogy minden szurkolónk. Csalódottak voltunk, és ugyanígy éreztek a játékosok és az edzõ is."

Mi volt a kudarc oka?

"Nincs magyarázat rá. A csapat három nagyon pozitív mérkõzés után érkezett a San Paolóba, ezért meglepett a találkozó képe, mivel korábban ellenünk még senki sem játszott ekkora fölényben. A Palermo ellen nem érdemeltünk vereséget, Rómában is jól játszottunk, ahogy a Juventus ellen is. Bergamóban is nyernünk kellett volna. Most elõször mondhatom azt, hogy nem sok esélyünk volt a gyõzelemre."

Kiket vásárol a Milan a nyáron?

"Hétfõig nem akarok az igazolásokról beszélni. Ugyanez igaz a játékosokra is. Mindenkivel leülünk majd tárgyalni, de csak hétfõtõl kezdve."

Mi a helyzet Patóval?

"A következõ szezontól Kaká második számú csatárt játszik majd. Ez egy kiváló megoldás, de csak egy csatár játszhat majd elõtte. Inzaghi jól teljesít, ezért Patónak vele kell majd megküzdenie."

Forrás: acmilan.com

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Palinko
Torinóban bízunk, és az Udinere hatni fog 😊
limperatore
de a csapat ereje nem hat a fio erejére 😊

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Palinko
úgy is jó, de a csapat erejének nagyobb hatalma van
limperatore
majd berlusconi elintézi 😛

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Palinko
én nagyon örülök neki. nem azt mondták hogy minden meccsen játszani fog. szerintem még ilyen idõsen is nagyon sokakat megszégyenítõen játszik és hasznos tagja marad a csapatnak
szeretjük,de ez nem a jövõbe vezetõ út.
neeeee!
Nuno88
<#eljen><#taps><#eljen>

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
Nuno88
A Milan még bízik a BL-ben

Adriano Galliani, a piros-feketék alelnöke kijelentette: a gárda nem mondott le a Serie-A negyedik helyének megszerzésérõl.

A Napoli elleni kínos vereséggel a Milan ismét visszacsúszott a tabella ötödik helyére, hátránya két pont a Fiorentinával szemben. A záró fordulóban a Milan az Udinesét fogadja, a Fiorentina pedig a Torinóhoz látogat. Adriano Galliani szerint a piros-feketék még könnyedén megszerezhetik a BL-induláshoz szükséges negyedik helyet.

- Váratlan vereséget szenvedtünk Nápolyban, de el kell ismerni, megérdelemten kaptunk ki. Ez volt az elsõ olyan idegenbeli vereségünk a szezonban, amikort valóban jobb volt nálunk az ellenfél. Továbbra is hiszünk a negyedik helyben, de nem várunk ajándékot senkitõl. Az olasz élvonal is hasonló más európai bajnokságokhoz: bárki legyõzhet bárkit - és ez mindenképpen pozitív, és reményt keltõ az utolsó forduló elõtt - mondta Galliani.

forrás: samsungsport.hu

Palinko
ebben egyetértünk 😊

de inkább olvassuk a lehetõségeket mind hogy pangás legyen!
Nuno88
biztosat úgyis csak augusztus 31-én tudsz majd 😊

Palinko
A következõ hírcsokor lalas és Patya munkáját dicséri. Olvashatjátok õket a Fórum/Átigazolási hírek topikban is, ami napi rendszerességgel kerül frissítésre. Természetesen ezeket nem kell tényként kezelni.

Silvano Raggio Garibaldi:
A tavaly érkezõ Michelangelo Albertazzi után, egy újabb fiatal tehetség érkezhet a Genoatól, aki nem más, mint az új De Rossinak aposztrofált Silvano Raggio Garibaldi. A játékos része lehet a Borriello üzletnek.

Hugo Lloris:
Nem várt találka Hugo Lloris ügyében. Nizzaban a játékos ügynöke, valamint Braida tárgyalt a jövõrõl. Megfelelõ választás lehet a játékos a Milannak, ugyanis olcsó (kb. 7 millió euró), és tovább fejlõdhet a most is remek hálóõr.

Nelson Dida:
Az év végén távozik Nelson Dida a Milantól. A Tuttosport szerint megegyezett a Cruzeiro és a Milan. Dida 5.5 millió €-t kereshet évente, amivel a brazil liga legjobban fizetett játékosa lenne.

Gattuso, Brocchi és Gourcuff:
Ha a Milannak nem sikerül elérnie a BL indulást jelentõ 4. helyet, akkor könnyen elképzelhetõ, hogy 3 játékos: Gattuso, Brocchi és Gourcuff is távozik a Rossoneróktól.
Gattusot jelenleg a Bayern München (és Luca Toni) csábítja egy visszautasíthatatlan ajánlattal. Ebben az ügyben megszólalt Adriano Galliani is aki a következõket mondta:
"Ha engem kérdeznek, akkor én azt mondom, hogy maradni fog, 2011-ig szerzõdés köti a klubhoz."
Eközben Brocchi iránt a legkomolyabban az AEK Athén érdeklõdik.
Yoann Gourcuff jövõje is még kétséges. A klub nem adná el a franciát, de a játékos rendszeres játéklehetõséget szeretne kapni. A megoldás a játékos kölcsönadása lehet. Az Ajax már be is jelentkezett a középpályásért. Azonban az utóbbi napokban napvilágot láttak olyan hírek is, miszerint a Milan felajánlaná Gourcuffot és némi pénzt a Palermonak Amauriért.

Ronaldinho:
Eladni vagy nem eladni Ronaldinhot a Milannak? Ez a kérdés járhat mostanság Joan Laporta fejében. A katalánok elnöke szerint a Milan ajánlata alacsony, és arra ösztönzi a klubot és Gallianit, hogy emeljék egy kicsivel a kínált összeget.
Csak azért osztrák, mert abba a válogatottba hívták, ide nem...

LasCar16
revans alapon van miért küzdeniük, meg mi lenne szebb skalp annál h elvettük a 4. helyet az AC Milantól
Torinóban nagyon bízok, hazai pályán egyszerûen nem kaphatnak ki, nagy küzdelmek lesznek a 7végén csak bírjuk idegekkel😊

#acm

ForzaInter
egyébként bizhattok abban hogy az Udinese félvállról fogja venni a meccset... nekik ugye már nincs miért küzdeniük, bár a Sienának se volt ellenünk...

Yo, Bitch!

ForzaInter
maradjunk annyiban hogy osztrák állampolgár.

Yo, Bitch!

Garics György osztrák

Magyarországon született, de osztrák válogatott

Harmadik gólt egy magyar gyerek szerezte...

LasCar16
Torino asszem az idei szezon döntetlenkirálya😊 remélem X-re jók lesznek 😊

#acm

szucsy89
hát ja, reménykedjünk, és ha összejön bizonyíthatnak a srácok jövõre! 😊
Nuno88
sajnos megint más csapat kezében van a sorsunk 😞
de tavaly összejött akkor miért ne jöhetne össze megint? 😊

szucsy89
csak az a baj h ez magába kevés
Nuno88
sajnálm h kikaptunk, az Udinét mindenképp verni kell!!!

LasCar16
jobb volt a Nápoly ma, ennyi Pirlo hiányzott a pályáról...úgynézki, San Paoloból asszem csak a Roma hozott pontot a nagyok közül, de úgy érzem meglesz a BL, akkor ha a Torino is odateszi magát

#acm

szucsy89
de a mi szopásunk kihat jövõre is:SSS

így elrontani, komolyan mondom, az elõzõ 2 fordulóban olyan motivált volt a csapat, nem lehet elhnni hogy nem tudják magukat odatenni az utolsó 2 meccsre! ennyire elfáradtunk volna???nem hiszem...
tep
megvan erre az esély , ha az Inter is elbénázza...

\"SLICE of LIFE\"

tep
ha õk döntetlent játszanak az utolsó fordulóban , mi nyerünk , akkor azonos pontszám esetén mi mennénk a BL-be? ki nyert többet?

\"SLICE of LIFE\"

Palinko
hát az udineset még csak csak legyûrjük, de szerintem a fionak sem fog meglepetést okozni a torino...
limperatore
ti is szoptok mint mi 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Yulcsa
hát a fele biztos nem fog röhögni...

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

LasCar16
abban reménykedek h a Torino nem fekszik le a Fionak az utolsó fordulóban, de szerintem hazain nyerjük az Udinese elleni meccset, ha nem lesz meg a 4. hely akkor ne nagyon várjunk 30 éves Drogbákat a csapatba, ezt Gallianiék is tudják, bár pénz beszél, mindenesetre szomorú lennék ha jövõre nélkülünk indulna el a BL

#acm

LasCar16
Gattuso és Nesta nem játszhatnak az Udinese ellen

#acm

tep
<#sir>

\"SLICE of LIFE\"

miki36
3., 4. helyezett BL selejtezõ, 5., 6. UEFA, 7. Intertotó

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

II Rocky II
hanyadik hely a bl selejtezõ?és az uefa kupa részvétel?

24 - Exile -Nov.23

ForzaInter
jövõhéten milánón röhöghet az egész világ...

Yo, Bitch!

Grave Digger
Nagyon csalódott vagyok, ismét a kezünkben volt a sorsunk és ezúttal is elszúrtuk 😞😞😞

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

hát ha most nem látják a vezetõk, hogy gáz van, 0 motiváció, 0 kedv, akkor elmehetenek a --csába!!! Követni kell/kéne a Barca példáját, 8-10 ember mehet amerra lát, helyettük érkezhetne legalább ennyi.... Nagyon kíviáncsi leszek a nyári igazolási szezonra, fõleg úgy hogy nagy valószínûséggel az Uefaban fogunk játszani (mondjuk a Bayernnek is sikerült nagy neveket megfogni)
Mi kezünkben a sorsunk és ezt nyújtják... Tényleg nem érdemljük meg a BL-t idén, menjen a Fio(nem tudom mit fognak alkotni, de jobban megküzdöttek érte)

Forza Milan per sempre!!!
IGAZOLNI KELL VÉGRE, lássák már be, vége a "mi egy nagy család vagyunk" filozófiának!!! Montecuccoli azt mondta: mi kell a háborúhoz? -> pénz, pénz pénz... én azt mondom 😊 mi kell a MILANNAK igazolás, igazolás igazolás!!! ideje!
shad0w
na mi 3-1re kikaptunk a fio 3-1re nyert... szarban vagyunk sajnos.

don't give a fuck

LasCar16
Fio talán botlik idegenben, Udinese-t vernünk kell, elbasztuk de nagyon... :S

#acm

shad0w
bahah 3-0 ...
az inter meccs viszont baromi jó volt, legalább...

don't give a fuck

Kaplartom
Már csak a Parmaban bízhatunk.. 😞

LasCar16
kikaptunk, Firenzében még tart a meccs, gyerünk Parma!!!

#acm

Kaplartom
fio vezet 😞((

LasCar16
kurva életbe!!!!! fordított a Fiorentina

#acm