A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
omg nemár:S
Palinko
ez kicsit szomorú
LasCar16
20 percünk van, legalább az X-re de ahogy elnézem a dolgokat ez ma nem lesz meg, Fio remélem ma nem nyer :SSS

#acm

Kaplartom
2-0 a Npolinak! :S

LasCar16
Pato váltotta Brocchit, jobban játszunk mint az elsõ játékrészben

#acm

LasCar16
Fio meg egyenlített-.-

#acm

LasCar16
milan.hu-ról a mai meccs topicjába volt belinkelve😛

#acm

LasCar16
közvetítés alapján eddig partyban sem vagyunk a Napolival, remélem CA kitalál vmit, nincs területünk pályán nagyon nyom a hazai csapat

#acm

Kaplartom
Ezt a képet honnan szedted? 😊

Forza Italia
1-1 a fiorentína

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

LasCar16
vezet a Napoli :S

#acm

szucsy89
<#taps>
LasCar16
Fio - Parma 0-1 15' Budan 😊

#acm

Palinko
én egy pippo egy kaká gólt várok 😊
szucsy89
szép a karácsonyfa😊

remélem Pippo megint szerez min. 1 gólt😊
LasCar16

#acm

Nuno88
A goal.com szerinti kezdõ 11:

POSSIBLE STARTING XI’s

Napoli (3-5-2): Navarro; Contini, Cannavaro, Domizzi; Mannini, Pazienza, Gargano, Savini, Hamsik; Lavezzi, Sosa

Milan (4-3-2-1): Kalac; Bonera, Nesta, Kaladze, Jankulovski; Gattuso, Brocchi, Ambosini; Kakà, Seedorf; Inzaghi

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
hát azért ne éld bele annyira magad, tavaly is hírba hoztak minket a fél világgal és jött egy Emerson... eddig Flamini nagyon jó igazolás, remélem jön a többi (Zambrotta, Ronaldinho, Shevchenko és egy védõ ill kapus)

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

shad0w
bazihúdejó volna 😊

don't give a fuck

Palinko
hát igen de nem tom mikor nyertek BL-t

emígy az idei igazolási stratégiánk nagyon szimpatikus, hajtanak a jó játékosokért, ezt jó nézni
LasCar16
tudom csak ne éld meg tragédiának 😊 csak jelezni akartam h az Internek az utóbbi 15 volt ilyen mint a mi idei szezonunk 😛

#acm

Palinko
miránk értettem, hogy nem jött össze a bl a bajnokságra meg nem koncentráltunk így ez nem a mi évünk.
LasCar16
Carlo Ancelotti kijelölte a Napoli elleni mérkõzésre készülõ keretét.

KAPUSOK: Fiori, Kalac, Offredi

VÉDÕK: Bonera, Digao, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Nesta, Oddo, Serginho, Simic

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini, Ba, Brocchi, Gattuso, Kakà, Seedorf

CSATÁROK: Gilardino, Inzaghi, Pato

SÉRÜLT JÁTÉKOSOK: Dida, Maldini, Emerson, Gourcuff, Ronaldo

NEM NEVEZETT JÁTÉKOSOK: Cafu, Pirlo (eltiltva)

Forrás: acmilan.com

#acm

LasCar16
ajánlat Cech-ért
Cech ügynöke szerint egy nagy "ismeretlen" klub 25 millió fontos ajánlatot tett a Chelsea kapusáért
Petr jól érzi magát Londonban és még az idei szezonra koncentrál, de nem zárkóznak majd el a szezon végeztével a tárgyalásktól, találgatások szerint a névtelen klub lehet a Barcelona és a Milan, mivel mindkét klubnál új 1-es számú hálóõrt keresnek

#acm

LasCar16
az Inter 88-2006-ig ilyen helyzetben volt 😛 jövõre frissített kerettel úgyis verjük õket 😊

#acm

Palinko
értem én a viccet csak nem szeretem 😊 fõleg ilyen helyzetben amilyenbe sikerült idén kerülni
Nuno88
azért észre lehet venni h mi a poén és mi a szidás 😊

Palinko
nem akarok semmi komolyat mert még ideges leszel nekem meg büntipontom 😄

szal csak annyi hogy unalmas már hogy itt szidod a csapatunkat és nem én mondom meg ki hova írjon, csak vedd észre magad, szoktak ide járni más csapat szurkolói, de azok nem itt szapulják a csapatunkat.
limperatore
persze, csak poénkodunk mindig 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Nuno88
jól van nyugi, kulturáltan lehet veszekedni de nem kellenek az agresszív kommentek 😊

limperatore
Istenem 😄
vmi jobb visszavágásra számítottam, de úgy látszik csak lascarral lehet oltani egymást

egyébként ez egy fórum oda ír az ember ahova akar, nemtudom ezt az emberek miért nem értik meg
regelj magadnak egy privát fórumot add meg a milanos kispajtásaidnak és akkor oda nem fogok írni, köszcsá

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Nuno88
betettem, jó ötlet télleg!

Palinko
de az nem lenne rossz ha te indulnál kifele ebbõl a topicból
limperatore
de te mit beszélsz mikor ti még azt se tudtok nyerni 😄 csoda lesz ha bl-be eltudtok indulni 😄

LasCar16
Nuno ezt a linket nyugodtan betehetnéd a banner alá, sztem hasznos lenne

#acm

LasCar16
1. semmilyen hivatalos hír nem volt
2. elõ szerzõdése van és a Milan nem akarja elengedni
3. Rino van olyan becsületes h kiállna és megmondaná
4. max Angliába megy, ha megy..

#acm

NeoMaN
bebaszna!!!

szucsy89
mondjátok h nem igaz h Gattuso a Bayernbe megy:SSS

most olvastam újságba...
szucsy89
na akkor kiegyezünk: jövõre miénk a bl, tietek meg a bajnokság....2.helye <#eplus2> (az elsõ a miénk😛)
leho94
<#hehe>

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

LasCar16
legyetek boldogak a scudettoval mást úgysem tudtok nyerni 😊

#acm

limperatore
nem is reagálok, látom hogy 14 éves vagy 😄

leho94
Jövõre 40 lesz és fordítva ^^

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

limperatore
nem azért, de 20 pont van a két csapat között 😄

Nuno88
Remélem nem hagy itt minket Rino!

Grove4
Nem azért ,de titeket megvertek.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

limperatore
😄😄😄😄 ezt már olyan rég óta mondod h hiszem ha látom ;D

LasCar16
orákulumletté?-.- :d majd meglátod kiccsy😉ddd

#acm

limperatore
ez csak az igazság 😛

LasCar16
mivan mettyú bannal együtt elment a formád is?😄 ez gyenge volt😄Dddd

#acm