A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
nekem is inkább a hazai, de jól sikerültek. na egy gattuso interjú:
A Gazzetta dello Sport interjút készített Gennaro Gattusóval, aki a Milan jövõjérõl is beszélt:

"Nagy csapat vagyunk, a világbajnokok, de ne feledjük, az elõzõ bajnokságban csak az ötödik helyre voltunk jók. Tennünk kell valamit. Az elnökünk ígért nekünk egy ajándékot, remélem megkapjuk a nyáron.
Eto'o túl drága a Milannak? Hallottam, hogy az Inter kifizetné érte a kért pénzt, de itt nem arról van szó, hogy kinek mekkora vagyon van. Berlusconi az ország miniszterelnöke, tisztelnie kell azokat az embereket, akik bizalmat szavaztak neki. Nem költekezhet a nagyvilágba úgy, mint Moratti."

"Azért maradtam a Milanban, mert Galliani öt perc alatt meggyõzött róla, hogy egy szimbólum nem ébredhet fel egy reggel és távozhat egyik percõl a másikra. Ancelotti mindig arról beszélt, hogy én maradni fogok. Most itt az ideje, hogy én mondjam ki: Carlo nem lesz a Chelsea menedzsere."

Forrás: transfermarketweb.com
Yulcsa
wow, nekem meg a hazai tetszik! jó az a fekete effekt!

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Nuno88
Hivatalosan még nem, de nekem nagyon tetszik a fehér mez. Ha ez lesz jövõre tuti beszerzek egyet belõle!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Palinko
hivatalosan is, vagy ez ilyen terv?
Nuno88

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Palinko
végre. zambrotta nagyon jól jön, végre oddonak is hajtani kell majd ha pályán gondol mutatkozni
Yulcsa
Welcome Zambro ;)

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

gabber_saviola
:Dddd

ma? :P
pedig a tourdepelso egy hete volt :)

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

LasCar16
ma tekertük körbe a balcsit<#vigyor> gabber ne legyél vulgáris, az a déliek mentalitása: asd

#acm

szucsy89
végre valami jó hír:D
gabber_saviola
akarni tudod hol kell <#vigyor1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

LasCar16
<#worship> végre, tehát akkor elõbb tisztítunk aztán vásárolunk, de kapus az kellene, Dida meg menjen máshova padozni évi 4 milláért...

#acm

Nuno88
OFFICIAL: ZAMBROTTA TO MILAN!

MILAN - Official news from the club: Gianluca Zambrotta is a Milan player.

forrás: acmilan.com
------------------------
Remélem szép sorjában jön majd még Shevchenko, Ronaldinho egy kapus és még egy belsõ védõ!

Nuno88
Most akartam írni! :)

gabber_saviola
UFFICIALE: Zambrotta al Milan (31)

Nuno88
Gourcuff nagy valószínûséggel a Bordeaux-hoz megy kölcsönbe...

Nuno88
Galliani: A Chelsea Ancelottit akarja

A Milan (al)elnöke, Adriano Galliani reagált arra, hogy a Chelsea érdeklõdik Carlo Ancelotti iránt.

”Ancelotti a lehetséges edzõk listájának elején van a Chelsea-nél, ahogy egy másik olasz tréner is, aki világbajnoki címet szerzett. A mi válaszunk, hogy a Milan nem adja el az edzõit, ahogy a játékosait sem. Carlo nagyon boldog, hogy velünk maradt.”

Forrás: goal.com

Nuno88
Nyugi már! Van még idõ bõven... Ezek lehet hogy csak álhírek és rég megvannak akik jönnek, csak a bejelentés várat még magára!

Nyugi és FORZA MILAN!!!

Palinko
ezaz barmok. ne igazoljatok senkit, mennyire örülnék ha csak ez a falmini lenne akit ingyen szereztünk. minden évben ilyen mocsadék igazolások. más csapat ha kell igazolni látsz mindjárt 7 játékost, lecserélik negyed csapatot, mi meg 2 milliókon szarozunk és minden rendes alkalmat elhalasztunk. köszönjük galliani.
szucsy89
A Milan és a Barca kétmillió eurón vitázik Zambrotta-ügyben

Az AC Milan minden bizonnyal hamarosan megszerzi Gianluca Zambrottát, az FC Barcelona világbajnok olasz futballistáját.

Adriano Galliani, a piros-feketék elnöke a klub hivatalos honlapján elmondta: az üzlet már csak kétmillió eurón múlik, a két egyesület egyelõre ezen az összegen "vitatkozik".

"Minden nap beszélünk telefonon, Zambrotta nálunk akar játszani, de még mindig ott van ez a kétmillió euró. Sokan azt hiszik, ez nem olyan nagy összeg, pedig az" - mondta a sportvezetõ.

<#wilting>
Palinko
Galliani nem adja el Carlot, hát Gallianit kéne már elkergetni vagy aki dönt ilyen hülyeségeket. elõbb LLoris aztán most ez... majd chealseé lesz lippi ott nem tud annyira mint csinálni, nállunk viszont tökéletes lenne
Yulcsa
egyetértek, kellene egy kis vérfrissítés!

Palinko
hát nem lepõdnék meg... de szurkolok hogy legyen egy ilyen csere mert Lippi szerintem nagyon tudja a dolgát.
Nuno88
Ha engem kérdezel akkor biztos hogy nem fog ilyenre sorkerülni...

szucsy89
sztem jót tenne a csapatnak egy edzõ váltás, de ennek ellenére nem hiszem hogy sor kerül rá...
Nuno88
Készül az Ancelotti-Lippi csere?

Az olasz és az angol sajtó a jelek szerint rákapott az Avram Grant és Roberto Mancini menesztésével a múlt héten megkezdõdött edzõkeringõre, és merészebbnél merészebb verziókat vázolnak fel a események várható alakulásait illetõen.

Míg az Internél szinte tényként kezelhetõ José Mourinho érkezése, addig az egyik ilyen merész találgatás szerint a Grant távozásával üressé vált Chelsea-kispadot a Milan trénere, Carlo Ancelotti foglalhatja el. Ennek a feltételezésnek alapjául az a pletyka szolgált, mely szerint a hét elején Ancelottit együtt látták a Chelsea tulajdonosával, Roman Abramovich-al. Bár az edzõ saját elmondása szerint csak nyaralását töltötte, a sajtó szerint több lehetett a találkozó mögött, és már meg is nevezte Ancelotti lehetséges utódját, mégpedig Marcello Lippi személyében.

A 60 éves szakember az olasz válogatott 2006-os világbajnoki diadala óta szabadságát tölti és rengeteg ajánlatot utasított el a visszatérésre, azonban a hírek szerint Milánó vörös-fekete felében szivesen újra a kispadra ülne.

Forrás: goal.com

Nuno88
Galliani: "Boldoggá tesszük a szurkolókat!"

A hagyományos Milan Workshop keretében tartott sajtótájékoztatón Galliani elmondta, nem cserélné el az elmúlt években nyert BL trófeát, Európai Szuperkupa és Klubvilágbajnokság címeket két bajnoki címért sem.

Az elõzõ két évben a bajnoki szereplés szerinte is gyengére sikerült, de most hozzákezdenek egy új Milan építéséhez, mely nagyon erõs és versenyképes lesz. A vezetõség és a játékosok is tisztában vannak vele, hogy az elvárás a Scudetto megszerzése a következõ szezonban.

"Minden erõnkkel azon dolgozunk, hogy a csodálatos szurkolóinkat boldoggá tegyük." - mondta Galliani

Forrás: acmilan.com

Kaplartom
Akor örülök! :P De még vagy 3-4 játékos kellene. Kapus, Védõk, Csatár

Nuno88
Örülhetsz mert Õ már visszajött!

Palinko
ha tudnak jó csapatot építeni nekem is mindegy hogy hívják, de nem túl biztató eddig a piacon való megjelenésünk
Kaplartom
Én mondjuk Borriellonak is örüülnék , persze nem annyira mint egy Drogbának, de jóaz. :D

Palinko
ja jön de ennyiért?? szerintem ezzel megint csak ki akarják szúrni a szemünket, hogy na "igazoltunk" valakit.

Marco Borriello ügynöke, Tiberio Cavalleri megerõsítette, hogy a játékos visszakerül a Milan tulajdonába, miután a milánói klub megegyezésre jutott a Genoával.

A bajnokságban 19 gólig jutó csatár közös tulajdonban volt a két egyesületnél. Remek játékának köszönhetõen ott lesz az olasz EB keretben is.

"Borriellót visszaviszi a Milan"- nyilatkozta Cavalleri TuttoMercatoWeb-nek

"A Milan komoly anyagi áldozatot hozott érte. Körülbelül €10m-ba kerül a transzfer, amiben benne van Di Gennaro is. (7.5 Borriello + 2.5 Di Gennaro -a szerk)

"Úgy vélem, hogy ilyen összeg láttán joggal remélhetõ, hogy a klub komolyan számol majd vele az új szezonban."
shad0w
yeee <#idiota>

don't give a fuck

Nuno88
Dida és Ronaldo is marad a Milanban

A korábbi hírekkel ellentétben Dida és Ronaldo sem távozik az AC Milan labdarúgócsapatától. Ezt a csapat ügynöke és korábbi játékosa, Leonardo erõsítette meg.

A Milan 34 éves kapusa (a képen) sérüléseit követõen a szezon második felében kegyvesztett lett Carlo Ancelotti vezetõedzõnél. A tréner inkább az ausztrál Kalacot szerepeltette kezdõként. Ezek után várható volt, hogy a brazil sajtó összefüggésbe hozza Didát valamelyik hazai csapattal, és a Cruzeiro szívesen is látta volna a veterán portást, a helyzet azonban úgy fest, megváltozott.

- Dida nem megy sehova, a következõ szezonban is a Milan játékosa lesz - összegzett a Rossonerik brazil ügynöke - korábbi játékosa - Leonardo, aki a csapat másik brazil sztárjának jövõje kapcsán is kifejtette álláspontját.

- Ronaldo jelenleg Brazíliában tartózkodik, és csakis azzal van elfoglalva, hogy minél elõbb felépüljön. A korábbi hírekkel ellentétben a játékos és a klub közti viszony remek, és bár Ronaldo szerzõdése június végén lejár, a Milan kész meghosszabbítani azt.

Ronaldinho esteleges érkezése ugyanakkor egyre kevésbé valószínû. A Barcelona ugyanis horribilis összeget kérne a régóta formán kívüli klasszisért, aki ugyan szívesen elszerzõdne a Milanhoz, de Leonardo szerint ha a felek álláspontjai nem közelednek, az üzlet meghiúsul.

forrás: samsungsport.hu
-------------------------------------
kezdenek nevetségessé válni a dolgok...

Nuno88
Szerintem is esélytelen ez a Cech igazolás, a Chelsea nem fogja eladni.
Remélem azért igazolunk még egy kapust, és jönnek a beigért igazolások is.
Boriello visszatért azt olvastam.

Oziris666
Cech esélytelen,még kacsának is erõs,dehát álmodozni lehet...:)

szucsy89
szerintem is a bl döntött...és még fog is pár igazolásunknál van egy olyan érzésem:SS

na hajrá azért Cech jöhet!:D
Nuno88
Ambrosini ma ünnepli a 31. születésnapját!

Isten éltessen Ambro!!!

Nuno88
Szerintem a BL döntött... de ha nem akkor köszönjük Galliani -.-

Gunnersboy
hát Llorisrol csunyán lecsusztatok....<#szomoru1>

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Palinko
hülye szegény Lyon messze van a mi klubbunktól, biztos anyuci nem engedi külföldre. Chech nek a fejével mi van? vagy mostmár csak hobbi a fején az a cucc? buffont kellett volna megszerezni mikor lehetõség volt
LasCar16
köszönjük, Galliani ... Didát elküldeni a picsába 4 millát keres..., Cech simán jöhetne.. na reménykedjünk

#acm

szucsy89
:'(

errõl beszéltem...ezt is buktuk...
Yulcsa
sajnos tényleg Lyon :(
no mind1, akkor Cech!!!

ForzaInter
egyébként sztem Abbiati jó kapus, simán lehet elsõ számú kapus, 5 legjobb olasz kapus között van.

Yo, Bitch!

ForzaInter
a döntése: Lyon.

Yo, Bitch!

szucsy89
õ is jöhet:D
Yulcsa
na õ is tökéletes lenne!

Milan: Ajánlat Cechnek
Ha Hugo Lloris a Lyont választja a Milan helyett, akkor elindul a Cech-hadmûvelet. A kapus ára 18 millió €. Cech nem fogadta el a Chelsea évi 3.2 milliós szerzõdését.

Palinko
hát ha estére lesz valami akkor örülök...
Yulcsa
csütörtök van, jöhet Lloris döntése ^^