36664
  • szucsy89
    Kaká
  • Nuno88
    Rangers - AC Milan 2:2

Kaká nagyon szép gólt rúgott =)
    ...de a védelem nagyot hibázott mindkét gól előtt...
  • szucsy89
    szia

Pato eszméletlen formában van, remélem reggina ellen is lő vagy 2-t:D
  • Palinko
    üdv!
  • Kaplartom
    Szia!
  • Nuno88
    Hello szia! Üdv a sorainkban! =)
  • renike0421
    A google-nek ebben az esetben nem sok hasznát vettem...Piros-fekete bikini? Majd szerzek egyet, de nem a topikban fogom mutogatni!!!
    Hogy kezdte a Yulcsa?
  • LasCar16
    ja és piros fekete-bikinis képeket nyomatni jányok!!

unom már Beckham fejét a bannerban
  • LasCar16
    ja igen jó h van google :P nem baj Yulcsa is így kezdte legalább így már elmondhatjuk magunkról h nekünk van a legnagyobb női rajongótáborunk itt az SG-n :D
  • renike0421
    Szia!Véletlenül most pont a Milan topikot kerestem, és egy kis segítséggel szerencsére meg is találtam!!!
    Lelkesedés tényleg van,de még van mit tanulnom mindennel kapcsolatban!De jó a mesterem, így gyorsan megy!
  • LasCar16
    szia , nem a playboy topikot keresed? :)

[spoiler] többieknek: megszerettettem vele a csapatot példát vehetünk róla lelkesedésben :D [spoiler]

+1 jó tanács vigyázz gabberral meg mónival, főleg a fiókcsapatunk drukkereivel :P
  • renike0421
    Sziasztok!Azt hiszem új tagként köszönök be ma éjjel hozzátok!Még csak néhány hónapja kísérem figyelemmel a mérkőzéseket, és úgy gondolom itt volt az ideje regisztrálni! Forza Milan!
  • LasCar16
    Milan=izgalom ... komoly tétmeccsnél én nem tudok olyat mondani amikor ne lett volna izgalom az utolsó percig...
  • Palinko
    hát félig vagyok elégedett az olvasottak alapján. ronnieben több van, most építgetik fel azért is nem játszik, mint volt egyik nyilatkozatban ez szerintem okés, patoról felesleges is lenne beszélnem :D kaká úgy tűnik lassan kijön az átigazolási mizériából és jobban tud koncentrálni, lazio ellen hagyott ki olyasmit amit más esetben nem szokott, gondolom még nem volt toppon fejben. viszont a védelem, hááát nem bántom őket, gondolom nem voltak nagy színvonalon, de ahogy olvastam az ifjú szerzeményeket játszatták, nekik még kell idő hogy belejöjjönek, de így olvasgatva a neveket rájöttem hogy lassan összeszedték azért a tehetséges védőket igazán nem panaszkodhatunk. akkor válhat csak igazán érdekessé a bajnokság, ha az inter hétvégén kikap, de inkább döntetlenre tippelnék ha szerencsénk van, mi meg nyerünk ezen és a következő hétvégén is az inter ellen (ha jól tudom akkor lesz a nagy rangadó). ha ez így nagyából bejön tényleg érdekes hajrára számíthatunk ha még messze van a bajnokság vége akkor is, remélem a juve sem hagy alább én örülnék egy minnél izgalmasabb végjátéknak.
  • LasCar16
    Pato asszem ma szakított a csajával, nem lesz sokáig parlagon a srác :D
  • LasCar16
    jó kis meccs volt, helyenként szép játékkal minőség látszódott a cseréknél, Janku,Pato,Kaká személyében.. védelmünk nem hibázik egy ekkorát akkor nyerünk, 2. Rangers gól szerintem les volt, de ez lényegtelen, 7végén Reggina.. formánk továbbra is bíztató, ha Dinnyó és Seedorf feljavul akkor scudetto lesza vége
  • Yulcsa
    Viszont ;)
  • Kaplartom
    Jó8! :)
  • Yulcsa
    na a skótok rákezdtek a God save our Queenre :D
    Közben vége a meccsnek. 2-2
  • Yulcsa
    ok :P :) még 3 perc
  • Kaplartom
    :D Innentől rádhagyom a kommentátorállást :P :D
  • Kaplartom
    2-2
  • Yulcsa
    2-2
  • Yulcsa
    Cardacio is megpróbálkozott egy távoli lövéssel, fölé ment.
  • Kaplartom
    szépen elrúgta! :)
  • Yulcsa
    1-2, szép volt!
  • Kaplartom
    GÓÓÓL ! XD Ricardo!! :D
  • Yulcsa
    Kakáááá
  • Kaplartom
    :P:)
  • Yulcsa
    :)
  • Yulcsa
    Albertazzi állt be Antonini helyett
  • Kaplartom
    Antonini le, Albertazzi be
  • Kaplartom
    Ennek sztem mindnyájan... :)
  • Yulcsa
    jah :D tényleg nagy formában van mostanában, ennek örülök! ;)
  • Yulcsa
    na tessék :D le sem írom, erre 1-1 PATOOO :D :D :D
  • Kaplartom
    Yulcsa, te valami mentalista vagy? XD
  • Kaplartom
    Pato... GÓóÓÓL 1-1 :D
  • Yulcsa
    na majd ő egyenlít, amilyen formában van! :)
  • Kaplartom
    70. perc: Sheva le, Pato be
  • Kaplartom
    Darmian és Thiago Silvát is átfűzték, vezet a Rangers!