A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16
húzzá a picsába 😛

Levski a CSZK helyett forrás

#acm

limperatore
<#worship>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

LasCar16
Disappeared the hope of Milan to could play in Champions in the place of Cska Sofia. In fact will be the same Bulgarian federation to give the place that could be free, becuase the exoneration of Cska. The lucky team could be Levski Sofia.

na elvileg buktuk 😛

#acm

limperatore
haggyad már, 2szer nem lesz szerencsétek

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

LasCar16
nah wazze 😄 van isten 😄DD most az egyszer kárörvendõ leszek😄Dd , remélem minél hamarabb kiderülne és akkor a BL is befolyásolhatná a transfereket😄D

#acm

szucsy89
sok sikert neked !😄
Yulcsa
woow! 😄 ez de nagy mák lenne 😄
lehet, hogy egy UEFA-kupa jobb lenne csapatépítés, összerázódás szempontjából, de... BL azért mégiscsak BL... ki tudja mi lesz.
Jah én pénteken szóbelizek 😄

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

szucsy89
Gattuso örömmel lépne Maldini örökébe

Az osztrák-svájci közös rendezésû Európa-bajnokságra készülõ Gennaro Gattuso gondolatai még ezekben a napokban is az AC Milan körül forognak, legalábbis erre utal, hogy bevallotta, nagy álma, hogy õ legyen az új csapatkapitány. A kilenc éve Milánóban futballozó világbajnok labdarúgó azonban reméli, a „kinevezésre” még várnia kell, mert ez azt jelentené, Paolo Maldini továbbra sem fejezi be pályafutását.

Pedig nemrég úgy tûnt, a hatalmas munkabírású 30 éves középpályás elhagyja a vörös-feketéket és a Bayern Münchenhez igazol, de végül nem így történt. Gattuso 2011-ig szóló szerzõdést kötött az AC Milannak, vagyis folytathatja a trófeagyûjtés az együttessel.

„Sohasem tûztem ki idõpontot a pályafutásom befejezésére, egyszersmind remélem, még sokáig futballozhatok. Abban is bízom, hogy Maldini is folytatja fantasztikus karrierjét, de természetesen óriási megtiszteltetés lenne, ha én lennék majd valamikor a csapatkapitány” – mondta Gattuso.

A kétszeres Bajnokok Ligája és egyszeres Serie A-gyõztes játékos az elmúlt szezonban nem remekelt, igaz a csapat teljesítménye és eredménysora is elmaradt a várakozásoktól. Az AC Milan csak ötödik lett a pontvadászatban, így a következõ szezonban csak az UEFA-kupát hódíthatja el. Gattuso számára azonban ennél sokkal fontosabb, hogy követhesse a legendás Maldini példáját.

„Õszintén remélem, hogy Paolo még sokáig a pályán lesz, de el kell mondanom, szeretném, ha egy nap az én karomon lenne a csapatkapitányt illetõ karszalag. A Milan már gyerekkorom óta különleges helyet foglal el a szívemben, óriási megtiszteltetésnek érezném, ha Maldini és Franco Baresi nyomdokaiba léphetnék” – jelentette ki határozottan a középpályás.

Gattuso egyébként azt is elárulta, három évvel ezelõtt is felmerült, hogy csapatot vált. „Teljesen összezavarodtam a Liverpool elleni hihetetlen vereség után. Szerencsére az edzõm és a csapattársak is segítettek, visszatért a motivációm és újra felfedeztem a gyõzelem iránti vágyamat. Nagyszerû, hogy késõbb Athénban bosszút állhattunk a vereségért” – emlékezett a 2005-os BL-finálé utáni periódusra a klasszis.

Zárásként Gattuso kitért a 2008-2009-es szezonra is, úgy véli, a Milan ismét nagy sikereket érhet el, a kereten is alig kell majd változtatni.

„Két fiatalra lesz szükségünk.Nem értünk az út végéhez, ismét sikeresek leszünk. Senki sem írhatja le azt a csapatot, amelyik többszer nyert már Bajnokok Ligáját és Klub Világkupát” – szögezte le az olasz válogatott egyik legfontosabb kulcsembere.
Palinko
köszi hogy felújítottad emlékeimet, igazad van rosszul írtam. szal mindenki ellen rosszul játszottunk. csak valahogy jobban megmaradt bennem mikor neve nincs csapatok ellen 3-1 et toltunk...

BL indulásról meg annyit hogy jobb lenne ha igazolnánk sok játékost és egy új csapatot építenénk a bajnokságban és 2009-2010 es szezonba mennénk blre
limperatore
persze 😄DDD uefa is erõs nektek ha ilyen jól igazoltok továbbra is 😄

szucsy89
loooooooooool

mekkora makkerek lennénk már:ADadASDs_SAD

na persze még ne örüljünk elõre, de msot ez legalább meghozta a kedvem a holnpai szóbeli elõtt kicsit:SD
Kaplartom
Mégis BL-ben indulhat a Milan?

Bajnokok Ligája mérkõzésekBajnokok Ligája mérkõzésekA Bolgár Labdarúgó Szövetség eljárást indított a bajnoki címet megnyerõ CSKA Szófia ellen, mivel a klub súlyos anyagi gondokkal küzd, többmillió eurós hiányt felhalmozva.

A végõs döntés akár az is lehet, hogy a csapatot kizárják a nemzeti bajnokság jövõ évi küzdelmeibõl és egyben a Bajnokok Ligájában sem indulhat el.

Ha ez bekövetkezik, a szabályok értelmében a legmagasabb UEFA pontszámmal rendelkezõ klub lép a helyükre, mely jelen esetben a Milan lenne.

Természetesen az dolog még korántsem lefutott, a CSKA fellebez az ügyben.

Forrás: acmilan.hu

Grave Digger
Nahh, a CSKA Szófiát lehet, hogy kizárják a nemezeti bajnokságból az anyagi gondjai miatt, így a selejtezõben sem indulhatna, s ebben az esetben mi lenneénk a BL-beugrók.
hír itt

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

szucsy89
ezen jót nevettem <#banplz><#hehe>

fake szvsz...
Nuno88
Nagy csapatokkal nem volt gond? Hát nézzük...

-Inter: vereség, gyõzelem
-Roma:vereség, vereség
-Juve: döntetlen, vereség
-Arsenal: döntetlen, vereség

Csak egy rangadót tudtunk nyerni az Inter ellenit, szóval a nagy csapatok ellen sem ment.

Inzaghi hír meg akkora kacsa hogy röfög, a Barca se "hülye" hogy egy 34 éves csatárt igazoljon, bár anno Larssont is megvették, de akkor is, tuti nem fog elmenni Pippo. Pár hete hónapja, volt egy olyan hír hogy addig maradhat nálunk ameddig csak akar.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Palinko
hát ha egyáltalán elterjed a hír. már jó hogy nem olyan hírek jönnek, hogy az inter leigazolná maldinit, már csak a milannal kell megegyezniük az árban. pippo is jelkép, szal nem lesz eladva, szerintem tõlünk fog visszavonulni
Yulcsa
Pippot semmi pénzért nem szabad elengedni, de szerintem nem is fog elmenni... nagyot csalódnék benne, ha menne. Szerintem pár nap, és megkapjuk az "Inzaghi: Maradok" címû hírt is 😊

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Palinko
na marad CA semmi bajom vele de lenne már kreatívabb jobban gyúrna igazolásokra. szal olyan érzésem van hogy szinte nem is dolgozik. ok taktikázik de azt sem találta el mostanában. kis csapatok szétvertek bennünket nagy csapatokkal nem volt probléma.

Pippot meg el ne adjuk már 😄D ez szerintem nagyon fake hír
LasCar16
Az El Mundo Deportivo szerint a Barca ajánlatot készül tenni a Milan veterán csatáráért.

A gránátvörös-kékek új edzõje, Josep Guardiola kijelentette, hogy távozóban lévõ Eto'o helyére új csatárt akar igazolni. a Barca így egy vérbeli befejezõ csatár után kutat, s David Trezeguet-ért már tettek is egy ajánlatot, amit a Juve elutasított. Így szegõdött Pippo Inzaghira Guardiola figyelme.

Inzaghi, sérülései ellenére az elmút szezonban 18 gólt jegyzett mindössze 28 meccsen. Sõt az utolsó 7 fordulóban 10 gólt lõtt, s a legutóbbi találatával elérte 100.-ik Milan mezben szerett gólját.

A 2007-es BL döntõ hõse augusztusban már 35 éves lesz, de az elmúlt hetek történései nem azt mutatják, hogy gólérzékenysége megtompult volna, és Guardiola mindenképp akar egy befejezõ csatárt igazolni a nyáron.

Forrás: goal.com<#hehe>

#acm

Nuno88
Ancelotti: "Maradok!"

Ancelotti igyekezett gyorsan eloszlatni a jövõjével kapcsolatos tévhíreket:

“Semmi kétség, biztosan maradok a Milan kispadján. Ez 150%.” -jelentette ki Carlo Ancelotti

“Sosem vettem fel a kapcsolatot a Chelsea képviselõivel. Ez csak a szokásos nyári fantáziálás része. Minden évben ez van. Boldog vagyok a klubnál, az eddigi igazolásainkkal is minden rendben. Ha lesz rá lehetõség, újabb játékosokat is veszünk majd.”

Forrás: chanel4.com

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
Zambrotta szavai

-Adriano Galliani a hétvégén úgy mutatott be Téged,, mint egy univerzális játékost, aki képes lesz pótolni Serginhót és Cafút is, attól függõen, melyik oldalon játszat Ancelotti.

“Õket pótolni egy kissé merész kijelentésnek tûnik, hiszen mindketten történelmet írtak a klubnál. Két csodás játékosról beszélünk. Megvan a lehetõsége, hogy mind a bal-, mind a jobboldalon játszom majd, és ami tõlem telhetõ, azt megteszem a csapatért, hiszen címeket szeretnék nyerni a Milanban.”

-Hosszú éveken keresztül mindig a Milan ellenfeleként léptél pályára. Hogy emlékszel vissza ezekre a mérkõzésekre?

“Mindig voltak nagyszerû találkozók: Amikor a Juventus játékosaként léptem pályára, mindig sportszerû csaták zajlottak. Azután, hogy két évet töltöttem el külföldön, nagy boldogság számomra, hogy hazatérhettem, ráadásul egy ilyen nagy klubba, mint a Milan.”

-Volt a múltban olyan pillanat, amikor csatlakozhattál volna a klubhoz?

“Igen, két éve, mielõtt a Barca leigazolt volna, de konkrét lépés nem történt. Most felmerült újra a lehetõség, és sikerült mindent elintézni. Most már a Milan játékosa vagyok.”

-Milyen volt a Barcelonánál eltöltött két éved?

“Két pozitív évet tudhatok magam mögött, egyáltalán nem bántam meg. Emberi és szakmai szempontból is fejlõdtem Spanyolországban. A Barcelona patinás klub, csak kicsit balszerencsések voltunk, de ez elõfordul minden csapatnál.”

-A Milan célja jövõre a bajnoki arany. Ez a cél motivál Téged?

“Igen, örömmel tölt el, hogy újra az olasz bajnokságban játszhatok. A Milan legutóbb négy éve nyert Scudettót, ezért itt az ideje, hogy újra elsõ legyen.”

-A Milan keretében tizenöt olasz játékos található, ebbõl öt a válogatott tagja az EB-n. Neked számítanak ezek a dolgok?

“Természetesen, mert manapság nehéz a foci világában egy helyen ennyi olaszt találni. Úgy vélem, hogy ez mind a válogatottnak, mind a klubnak elõnyös lehet.”

-Milyen benyomásod volt a klubról az elsõ megkeresések után?

“Sok jó hírt kaptam az ügynökömtõl, Beppe Bonettótól, aztán késõbb Gallianitól. Csak ismételni tudom önmagam: Boldog vagyok, hogy újra itthon lehetek és egy ilyen csodás klubnál játszhatok.”

Forrás: acmilan.com

Nuno88
Nem lenne hülyeség! 😊
Bár nekem eddig nem nagyon volt olyan mez ami nem tetszett volna. (Milan részrõl persze...)

Gunnersboy
az lenne jó ha minden csapatnak a szurkolók szavazhatnák meg pl 3féle hazai mez terv közül hogy mejik lenne a hazai, 3féléböl a vendég

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Nuno88
Van egyfajta fantasy szaga a dolognak, de nekem a fehér nagyon tetszik. Jó lenne ha jövõre ilyen mezek lennének.

Nuno88
Ha jön Ronaldinho akkor Gourcuff menjen csak kölcsönbe, de egyenlõre ne adjuk még el. Én is azt mondom ha CA menni akar menjen, ha marad akkor marad. DE ha jövõre sem nyerünk semmit akkor remélem világos minek kell következnie!

Palinko
A Milan fiatal francia játékosa, Yoann Gourcuff beszélt jövõbeli lehetõségeirõl. A középpályás szívesen menne kölcsönbe egy másik klubhoz, ha ezzel rendszeres játéklehetõséghez jutna.

A nagy tehetségnek tartott játékos két éve igazolt a Milanhoz, de ennyi idõ alatt mindössze 36 mérkõzésen jutott szóhoz, többnyire csereként. Összesen két gólt szerzett.

“Azt hiszem, ha kölcsön mehetnék valahova, az ideális megoldás lenne számomra. A karrierem szempontjából jelenleg ez a legjobb döntés.” - nyilatkozta a Ouest France-nak.

“Minden eldõlhet a következõ pár órában. Az új szezon roppant fontos nekem.”

Számos francia élvonalbeli klub, mint a Paris Saint-Germain vagy a Bordeaux, jelezte, hogy szívesen látná a játékost, de Olaszországból is akadna kérõ, hiszen a Palermo és a Torino is szemet vetett a középpályásra.

Galliani korábban beszélt már arról, hogy Gourcuff kölcsönbe mehet. Õ akkor a francia Bordeaux csapatát említette meg.

ja mehetne szerintem is csak fejlõdjön, csak attól félek valakihez megy az meg megveszi tõlünk. jobban örülnék ha piros fekete mezben játszana rendszeresen
Palinko
A ma megjelent hírekre szinte azonnal reagált a Chelsea, a klub hivatalos honlapján.

A sajtóhírekkel ellentétben a Chelsea nem állapodott meg senkivel menedzser ügyben, és nem is kért engedélyt egyik klubtól sem, hogy tárgyaljon az edzõjével. Elégedettek vagyunk azzal, ahogy az edzõkeresés folyik.
LasCar16
ha menni akar Carlo akkor menjen, de Ricky nem hiszem hogy követni fogja, legalábbis remélem, de tartom Ancelottit annyira egyenes embernek..., hogy ha az idei szezon után nem rúgták ki akkor ne így lépjen le..

mindenesetre ha elmegy akkor Lippi és Murinho kilõve és nem tudok jelenleg olyan edzõt mondani akit szívesen látnék a helyén és megfelelõ lenne

#acm

limperatore
nah örüljetek mert ancelotti már besült, ideje lesz váltani

Gunnersboy
egy külföldi fórumon azt irták hogy fake mezek

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

szucsy89
nem tudom hogy mennyi a valóságalapja...

A Chelsea megegyezett Ancelottival

Internetes források szerint eldõlt: Carlo Ancelotti ül le a Chelsea labdarúgócsapatának kispadjára a 2008-2009-es szezonban. A mester az AC Milant hagyja ott a „kékek” kedvéért, a szerzõdés értelmében évente 7,2 millió eurót tehet zsebre és 100 milliót költhet a nyáron igazolásokra. A szakvezetõ és a fõvárosiak legfõbb kiszemeltje Kaká. A tréner utódjának kilétét egyelõre nem hozták nyilvánosságra a Milánóban.

Ancelotti 2001 óta irányította a milánóiakat, és sikert sikerre halmozott a San Siróban: nyert Bajnokok Ligáját, bajnokságot, ám ebben a szezonban már igencsak ingott alatta a kispad a „rossoneriknél”.

Számon kérték rajta az eredménytelen idényt, azt, hogy elmaradt a szükséges generációváltás a csapatnál, és belsõ információk szerint nem is akartak adni neki újabb esélyt a változtatásra. Kedden telt be a pohár a Milan elöljáróinál.

Délután órák hosszat tárgyalt a Chelsea a szakvezetõ ügyvédeivel, és a végén úgy álltak fel a felek a tárgyalóasztaltól, hogy sikerült minden részletben megegyezniük az új szerzõdéssel kapcsolatban.

Már csak a Milant kellett megfõznie a londoniaknak, és a klub sem zárkózik el az ügylettõl. Úgy tûnik tehát, Ancelottinak ezentúl a Stamford Bridge-en kell kupákat nyernie, mert ha nem teszi, pár hónap és ismét új csapat után nézhet. Errõl Avram Grant tudna mesélni.

Roman Abramovics ha minden igaz, 7,2 millió eurós éves fizetést ajánlott fel Ancelottinak, aki százmillió eurót költhetne a nyáron erõsítésekre, az elsõ számú célpont pedig Kaká lenne, akivel rendkívül jól együttmûködött a mester a milánóiaknál. Kérdés, mit szól az esetleges londoni költözéshez a brazil sztár.
Palinko
Carlo Ancelottit az elmúlt napok során több internetes oldal is összefüggésbe hozta a Chelsea csapatával.

A Sky Sports szerint az edzõ képviselõi tárgyalásokat folytattak a londoni klubbal ma délután, és sikerült egyezségre jutniuk.

A hír szerint most már minden csak Ancelottin múlik, illetve ha elfogadja az ajánlatot, akkor a Chelsea-nek kompenzálnia kell a Milant.

Korábban olasz lapok arról írtak, hogy Ancelotti és Abramovich Páriszban találkoztak a Négy Évszak Hotelben, ahol az orosz milliárdos négyéves szerzõdést, évi 7.2 milliós fizetést kínált a Milan jelenlegi edzõjének. Ezenkívül 100millió eurós átigazolási keretet is biztosítana a nyári igazolásokhoz.
A pletykák szerint a segédedzõje a korábbi Chelsea játékos, Gianfranco Zola lenne.

A Milan (al)elnöke Adriano Galliani is elismerte, hogy Ancelotti Páriszban járt, ugyanakkor tagadta, hogy találkozott volna az orosszal.

"Beszéltem Carlóval. Párizsban járt, de nem Abramovich miatt. Üzleti ügye volt a francia fõvárosban."

Bármi is legyen az igazság, az biztos, hogy a Chelsea új menedzsert keres, és Ancelotti tapasztalt, több címmel rendelkezõ szakember, aki képes lehet BL gyõzelemig vezetni a londoniakat. Tegyük hozzá gyorsan, a Milan vezetõsége többször is hangsúlyozta, Carlo Ancelotti marad a klubnál, õ építi újjá a csapatot.

na itt van amott van 100 milkás keret mi meg faszolunk a fenébe, Galliani mi a csapatépítés? 2 új érkezõböl csináljon neked rendes csapatot? na ne a 2 bõl egyik ingyen jött. áh nevetséges a fellépésünk a piacon
Nuno88
Gilardino elnézést kért a Milantól

A nyáron a Milanból a Fiorentinába igazoló támadó elnézést kért a milánóiaktól gyenge formájáért.

Alberto Gilardino nagy elvárásokkal igazolt a Parmából a Milánba, ám három szezonon keresztül képtelen volt hozni korábban mutatott teljesítményét. Az egykori válogatott csatárt formája miatt rengeteg kritika érte Milánóban, így nem meglepõ, hogy három sikertelen próbálkozás után végül túladtak rajta.

Gilardino tisztában van vele, hogy nem volt képes megfelelni az elvárásoknak, ezért távozása után elnézést kért a Milan vezetõitõl, szurkolóitól.

- Számomra nagyon fontos az elmúlt három esztendõ. Kiváló játékosok mellett játszhattam, és nagyon sokat tanulhattam. Egy valamit nagyon sajnálok: az elmúlt három évben nem tudtam annyit fejlõdni, hogy bebizonyíthassam kvalitásomat – mondta Gilardino.

forrás: samsungsport.hu

LasCar16
ezt majd aug 31-én meglátjuk, ez csak tõlünk függ de muszáj még igazolni, mert eddig még kevesek vagyunk, Murinhoval se nyernek BL-t 😛

#acm

limperatore
ehh guba 😄😄D😄

Yulcsa
ki beszélt itt a Milanról? 😛
mindössze annyi, hogy sajnálom, hogy épp a városi riválisnál kötött ki a világ szerintem egyik legjobb edzõje... mákosok vagytok, nehéz ellenfelek lesztek jövõre, de nem legyõzhetetlenek 😊

DONGUBA
hmmm te naon ismeros vagy nekem ombre

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Nuno88
Nyugi, mindenki tudta hogy hozzátok megy!

Amúgy szerintem nem kell parázni jönnek majd itt az újak, csak várni kell, tudom nem könnyû én sem tudok, de ez van!

limperatore
Miért mit vártál? Már 2 hónapja elég világos volt, milanról szó se volt

szucsy89
jaja már én is olvastam...
Yulcsa
Hivatalos a Mourinho - Inter dolog... 😞
http://inter.it/aas/news/reader?N=29399&L=en

Kaplartom
Nagyon Cool! Zambrotta a miénk! 😊 A mezek non királyok!!😄

Palinko
szerintem meg behozták volna zambrotta üzletébe dinhot is ha annyira akarták volna de nektek legyen igazatok!
Nuno88
Szerintem is lesz megegyezés, csak mennek a pletykák meg a mellébeszélések.

LasCar16
lehet , hogy csak az árát húzzuk le... megérte Zambrottéárt is 1,5 hetet várni, Dinnyo úgyis nyaral, szerintem megegyezünk

#acm

Nuno88
Vieira megsérül így Flamini is ott lehet az EB keretben.

Nuno88
Még sem jön Ronaldinho a Goal.com szerint...

Nuno88
Galliani Zambrotta leigazolásáról

Adriano Galliani rendkívül boldog volt tegnap, miután végre sikeresen lezárta Gianluca Zambrotta ügyét. Az elmúlt pár hónapban a Milan (al)elnöke nem csinált titkot abból, hogy szeretné az olasz válogatott védõjét piros-fekete mezben látni. Ez a vágya a kitartó tárgyalásoknak köszönhetõen beteljesült, miután sikerült megegyezni a Barcelonával.

”Minden nap beszéltünk Zambrottával, mert õ a Milanba szeretett volna jönni. Tegnap kétszer is felhívtam. Egyszer, amikor már nagyon közel voltunk a megállapodáshoz, és utána, amikor elmondtam neki a jó hírt. Már 1998-ban, és 2006-ban is közel voltunk a leigazolásához. 1998-ban már gyakorlatilag megkötöttük az üzletet. Már megvolt a pénz, és megegyeztünk a Barival, valamint Gianluca apjával is. Aztán a Bari elnöke, Vincenzo Mataresse közölte velem, hogy a Juve egy olyan összeget ajánlott, amire ismét rá kellett volna ígérnünk. Azonban ekkor már tárgyaltunk Serginhoval, és így elengedtük õt a Bianconerikhez. Most – 10 évvel késõbb – megérkezett hozzánk, de még mindig jó teljesítményre képes mind a bal, mind a jobb oldalon, amit pénteken este a válogatott színeiben bizonyított is.”

Forrás: chnnel4.com

LasCar16
remélem ilyen lesz 😛

#acm