36663
  • Yulcsa
    Én Palombora és Hernanesre szavazok. Felipe Melo se lenne rossz persze.

Ez a fehér háttér véletlen? Valahogy nekem nem jön be, túl világos szerintem.
  • paly90
    Én Felipe Melonak örülnék igazán Pirlo helyére.
    Bár Hernanes se lenne rossz de Gagot semmiképp se
  • szucsy89
    Pato nem mehet!

Adebayor inkább mint L.Fabiano sztem bár mind2 jó nagyon...Pirlo helyére meg..pff nemtom:S
  • Nuno88
    Fabiano a Milanról álmodik

Két nappal a 3-0-ás dél-amerikai győzelemmel végződött Olaszország-Brazília mérkőzés után a Sevilla csatára, Luis Fabiano elismerte, hogy szívesen játszana a Milanban. A 28 éves játékos az elmúlt három évben az egyik legjobb középcsatárrá nőtte ki magát.

A piros-feketék pont egy ilyen játékost keresnek, de az elsőszámú kiszemelt már egy ideje a Wolfsburg támadója, Edin Dzeko. Azonban úgy tűnik, hogy a német bajnok nem akarja eladni a bosnyák gólvágót, ami arra kényszerítheti a Milant, hogy máshol találja meg a megfelelő embert.

A Milanba való igazolás lehetőségére Luis Fabiano a következőket mondta a Sky Italiának:

”Ez egy megvalósult álom lenne. Csodálatos lenne egy olyan csapatban játszani, mint a Milan. Az olasz foci mindig is vonzó volt a számomra, de nem tudok semmi konkrétumról ezzel kapcsolatban. A szerződésem 2011-ig köt a Sevillához.”

Forrás: acmilan.hu || channel4.com
  • paly90
    Transfermarketweb.com-os hírek:

A Milannak 5 alternativája van arra az esetre, ha Pirlo távozik.
    Christian Ledesma (Lazio), Angelo Palombo (Sampdoria), Fernando Gago (Real Madrid), Felipe Melo (Fiorentina) and Hernanes (Sao Paulo).

Ha nem sikerul megszerezni Dzekot akkor Luis Fabiano lehet a célpontunk.

A Chelsea Drogbat es 30 millio fontot is kesz adni Patoert

-------------------------------
    Pato ne menjen!!!!
  • paly90
    nagyon jo lett:D
  • Kaplartom
    Jók ezek a változtatások, de nekem a fekete háttér nem jön be :P
  • Yulcsa
    AC Milan: hatalmas összeget kínált egy csapat Patóért - Galliani

Adriano Galliani, az olasz AC Milan labdarúgócsapatának ügyvezetője beismerte, hogy kaptak egy jelentős ajánlatot Alexandre Patóért, a klub azonban visszautasította az érdeklődő klubot.
    „A Milan ebben az évben egyszer már ellenállt egy Patóért tett hatalmas ajánlatnak, azt azonban nem fogom elmondani, hogy melyik csapat kínálta az összeget” – mondta Galliani.

A sportvezető újra leszögezte: a brazil játékos nem eladó.
    nso
    ----------------------------------------------------------------------
    Jó döntés, nem kétség!
  • leho94
    Szerintem pont jó:D
  • Yulcsa
    Köszi, örülök, h akkor ezek szerint többeknek tetszik :)
    Még egy utolsó mellék-kérdés, a betűtípust is lehet változtatni? Vagy azt inkább hagyjuk?
  • Palinko
    nekem is bejön az új design :)
  • WuFraZselic
    not bad :)
  • szucsy89
    wow, cool lett a totyik:)
  • Yulcsa
    igen lehet igazad van, elég egy sima fekete háttér is
  • Nuno88
    Szerintem elég lenne egy sima fekete háttér nem?
    A címer már úgyis szerepel a bannerban, de nekem 8, a többség döntése számít :)
  • leho94
    Jó az új design :D
  • Nuno88
    Hát nekem a felbontásom 1440*900, szóval a jobb oldalt már ismétlődik a címer :)
  • Yulcsa
    :)
    Na csak mert azzal azt hiszem az lenne a gond, hogy ugye nem mindenkinek ugyan akkora a képernyőfelbontása, és nem tudom, ha pl csináltam egy 1280 széles sávot, ami elvileg ismétlődne mozaikba. Próbának megnézhetnénk, hogy mennyire húzza szét a forumot. Ha nagyon, akkor kisebbre kell venni.
    csak linkelem:
    háttér
  • Nuno88
    Nekem 8, az eddigiek nagyon tetszenek :)
    Csináld meg és legfeljebb ha nem tudjuk megoldani szólunk vkinek :D
  • Yulcsa
    Aham :) Nektek hogy tetszik? Szerintem olvasható a szöveg.

A háttér max mekkora lehet? Úgy értem mozaik képekből állhat csak? Mert ha lehetne pl egy csík, akkor az oldal 2 szélén mehetne egy-egy Milan logo felirattal, az alapszín meg lehetne fekete mondjuk?
  • Grove4
    Nagyon cool!
  • Nuno88
    Így gondoltad? :)
  • Yulcsa
    Mit szólnátok valami ilyesmi háttérhez a szövegdoboznak, pl fehér szövegszínnel? Ki kéne próbálni mennyire látszik rajta
    (nem tudom mekkora a mérete, csak nagyjából csináltam akkorát)

• Nuno88
    Benne vagyok. A hátteret is lecserélhetnénk.
  • Yulcsa
    :)) Köszi, örülök, hogy tetszik! :)
    Feldobhatnánk valahogy picit még a forumot, nem? Pl mit lehet még állítani? Betűtípus, vagy háttér, illetve ez a kis téglalap háttere, ahová írunk?
    Csak egy ötlet
  • Nuno88
    Adebayor a kiszemelt, ha Dzeko nem jön

A hírek szerint az AC Milan figyelme újra Emmanuel Adebayor felé fordul, amennyiben Edin Dzeko megszerzése végképp lehetetlenné válik. A piros-feketéket számos nehézség hátráltatja a bosnyák támadó leigazolásában, mivel jelenlegi klubja vonakodik áruba bocsátani a csatárt.

A Corriere Dello Sport szerint a Milan vezetői újra megpróbálkoznak Adebayor Olaszországba csábításával. A milánóiakat már a múlt nyáron is kapcsolatba hozták a togói játékossal, de végül nem történt semmi konkrétum. Most azonban olyan információk láttak napvilágot, hogy a támadó olasz képviselői, Giuliano Terraneo és Claudio Vigorelli hétfőn Milánóban jártak a lehetséges átigazolás ügyében.

A pletykáknak némiképp ellentmond Arsene Wenger kijelentése, miszerint a nyáron nem áll szándékában eladni meghatározó játékosait.

Forrás: acmilan.hu||goal.com
  • Nuno88
    Ez az ez az ez az!!! Ez az eddigi legkirályabb banner! :D
  • Yulcsa
    visszatérve a banner témára, nekem ez is tetszik, illetve csináltam még egyet:

• paly90
    AC Milan: Galliani elmondta, nem kaptak ajánlatot Pirlóért

Adriano Galliani, a Milan elnöke tagadta azokat az értesüléseket, melyek szerint a Chelsea bejelentkezett Andrea Pirlóért az olasz klubnál.

„Nem kaptunk ajánlatot Pirlóért sem a Chelsea-től, sem más csapattól” – mondta Galliani.

A korábbi hírek szerint Carlo Ancelotti, a Milan eddigi vezetőedzője szeretné magával vinni a Chelsea-hez a piros-feketék középpályását

nso.hu
  • Yulcsa
    igen, azt olvastam, hogy azt nyilatkozta Leonardo, előbb ki akarja próbálni a játékot, hogy rájöjjön, milyen típusú játékos(ok) kellenek a taktikához.
  • Palinko
    lehet idén is elhúzzák az igazolásokat...
  • Yulcsa
    nem maradtál le sok mindenről... pletyka van bőven, fix igazolás nincs... se eladás. (Felipe Mattioni, Senderos visszament kölcsönből)

Becks? Állítólag egyezkednek, ha nem most, akkor novemberben jön(ne).
  • Monoton
    Engem az érdekelne Beckham-el mi van?
  • Palinko
    na most volt egy 2 hetes net kiesésem, kit adtunk el, kit vettünk, eddig biztosra, pletyka nem érdekel. kakáról még hallottam...
  • paly90
    Jo lenne Rossi de inkabb egy dzeko tipusu csatarra van szuksegunk sztem....
    Gagonak en se orulnek ..
  • LasCar16
    úgyis megtörnek(6)
  • Yulcsa
    Dzeko nem eladó
    Marad Rossi?
  • LasCar16
    Gagot ne...
  • Yulcsa
    milannwes.it-ről pár hír:

- Cissokho leigazolása közel
    - Kaká a Realba hívja Pirlot (ha már úgyis elhagyja a Milant, inkább Real, mint Chelsea, mondja Kaká)
    - Gagot szeretnénk Pirlo helyére, és a Real hajlandó lenne 15 milla helyett 10-ért adni, ha jól értem (bár ezt én keveslem érte)
  • Nuno88
    Azért Maicon nem szar játékos, az egyik legjobb jobb hátvéd manapság, legalábbis szerintem.