36663
-
daviddavid #22405 szar játékos?? :DDd világklasszis -
#22404 szerintem is sajnos, és Gattusot azért nem kéne elengedni.
Mi lesz veled így Milan? -
#22403 Ezzel csak az a gond, h. ha megy Pirlo, lehet . Gattuso is követi... :S:S -
#22402 hírekben az áll, de hírek 95%-a kamu :D -
#22401 akkor a te 3 millás felvetésed mennyiben helytálló Pirlo esetében ha 25-öt ajánlanak érte? :) -
#22400 hát mindenki annyit ér amennyit adnak érte -
paly90 #22399 Montolivo Pirlo helyett? fiatal, olasz mi kell még?!!:) -
paly90 #22398 azer ezt nem mondanam:) de az teny h Santon nagyon tehetseges es sokra(akar tobbre)is viheti mint maicon -
#22397 az a majcom egy szar jatekos...santon sokkal jobb -
#22396 Igazad van, "csak" 25... :
A hírek szerint a Chelsea felvette a kapcsolatot a Milan képviselőivel Pirlo esetleges átigazolása ügyében, és nem kizárt, hogy szándékukat siker koronázza majd. A Sportmediaset.it szerint a piros-feketék középpályásáért 25 millió eurót ajánl a londoni klub. -
paly90 #22395 mer es ti mennyit fogtok Ibraert meg Maiconert kapni?:D -
#22394 30?:D esetleg 3 -
paly90 #22393 lehet h megkapjuk azt a 30 millát de ugyse fogjuk jatekosokra kolteni mindet....ott van meg a Kakaert kapott 67 milla is meg a Guffiert kapott 15 is...
igazolas meg eddig nuku -
#22392 esetleg Miguel Veloso, róla volt is szó, hogy leigazoljuk, de sztem túl drága volt... de ha 30 millát kapunk Pirloért... -
paly90 #22391 Teljesen egyetértek de nem tudom h kit kene a helyere hozni...
Moutinho esetleg?! -
#22390 AC Milan: Pato marad a csapatnál, Pirlo viszont távozhat
Az olasz labdarúgó-bajnokság harmadik helyén végző AC Milan tulajdonosa, Silvio Berlusconi nyilatkozatában kifejtette, hogy együtteséből Alexandre Patót nem szándékoznak eladni, viszont elképzelhető, hogy Andrea Pirlo távozik. Berlusconi továbbá beszélt Ronaldinho következő szezonbeli szerepéről is.
Patóért és Pirlóért szigetországi értesülések szerint a Chelsea készen állt ajánlatot tenni a milánói klubnak, a tulajdonos szerint előbbit nem szándékozzák eladni, mert nagyszerűen teljesíthet a klubnál, és megfelelően pótolja majd a Real Madridhoz távozó Kakát, ugyanakkor utóbbi maradása korántsem biztos.
„Meglátjuk, mi történik majd. Én voltam az első, aki azt mondta, hogy Pirlo marad, de aztán megnéztem a klub anyagi helyzetét...” – kezdte Berlusconi, majd Kaká eladására és Pato szerepére tért ki.
„Nem Kaká találta fel a labdarúgást, Pato nagyszerűen fogja helyettesíteni őt. Hiszem, hogy csodálatos karriert fut be a klubnál, mint ahogy Ronaldinho is nagyszerű évet teljesít majd jövőre” – tette hozzá Berlusconi.
----------------------------------------------------------------------------
Na végre látom jelét annak, hogy Pirlot elengedi Berlu... Nagyszerű játékos, de nálunk már semmi motivációja nincs.
Jöjjenek a fiatalok!!! -
rumkola #22389 nyilván azért, hogy leverjék az árat -
#22388 Cissokho-ügy: újabb fordulat?
Újabb fordulatot hozott Aly Cissokho eddig sem szokványos átigazolási ügye. A két klub közötti tárgyalások csütörtökön zátonyra futottak, miután a francia hátvéd nem felelt meg az orvosi vizsgálatokon, és a Porto nem mutatott hajlandóságot újratárgyalni a ügylet részleteit.
A Porto és a Milan még múlt vasárnap egyezett meg a vételárban, de az orvosi ellenőrzésen a 21 éves játékosnál fogproblémát találtak. A piros-feketék a megnövekedett kockázat miatt egy kölcsönszerződést szeretettek volna kiharcolni, melynek lejárta után, ha a játékos egészségi állapota megfelelő, végleg megveszik. Eddig úgy tűnt, hogy az új ajánlat a Porto számára elfogadhatatlan, de a Gazzetta dello Sport mai értesülései szerint a portugál klub vezetői most mégis beleegyeznének az előre kialkudott ár csökkentésébe, és már 10 millió euró ellenében létrejöhet az átigazolás.
A hivatalos bejelentés a jövő hét elejére várható. A megállapodást eddig csak Cissokho ügynöke, Roger Boli ismerte el.
”Már csak néhány részlet van hátra,” – nyilatkozta Boli a L’Equipe-nek. ”A két klub között az egyetlen vitatott kérdés a vételár. A tárgyalások még folyamatban vannak, de én eléggé bizakodó vagyok.”
Forrás: goal.com
-------------------------------------------------------------------------
Felőlem fogatlanul is jöhet :P
Amúgy viccesnek tartom, hogy épp a mi orvosaink, akik mostanában hát hogy is fogalmazzak... nincsenek a helyzet magaslatán, épp ők vesznek észre egy ilyen bibit xD -
#22387 egy hír Cissokhoról: állítólag a Port szólt, hogy újragondolták a transzfert, és 10-15 milláért odaadnák a srácot.
azt olvastam a Real is le akarja igazolni, sőt már a Lyon is vinné 10 milláért.
Nem értem, nálunk nem vizsgálják a fogakat, vagy mi? :D -
#22386 huhh nagy kő...:D
viszont Cissokhot elbasztuk..nem kicsit... -
#22385 Barcelona: Valdés meghosszabbította szerződését a klubbal
hála ég... -
#22384 goal.com
Nem tudtunk megegyezni a Portoval, Cissokho felejtős... -
#22383 Az hát!Nem pilótának jön vazze:D
15milla és a fogaival bohóckodnak!Simán aranytotot a fogakra:D -
#22382 Hát Cissokho nem jön ez már biztos. -
#22381 hehe vicc az egész. Csinálják meg a fogait vazze:D
-
paly90 #22380 AC Milan: veszélyben a Cissokho-üzlet, alkudoznak a Portóval
Mint már beszámoltunk róla, Aly Cissokho fogászati problémái – és annak következményei – miatt kútba eshet a portói játékos Milanba igazolása.
A balhátvédről Adriano Galliani csütörtökön azt nyilatkozta: most több esélyt lát arra, hogy nem lesz a Milan labdarúgója.
„Az orvosaink olyan fogproblémákat találtak nála, amelyek hosszú távon izomfájdalmakat okozhatnak. Így aztán javasoltuk a Portónak, hogy egy évre csak kölcsön vesszük, és ha elégedettek leszünk vele, megvásároljuk. A Porto elfogadta a koncepciót, viszont nem tudtunk megegyezni a vételárról. Ha nem hajlandók elfogadni az ajánlatunkat, nem lesz üzlet” – nyilatkozta a Skynak a klubvezető.
nso.hu
ez nagyon nem jó:S:S -
laca70 #22379 Azért a Los Angeles Galaxy elleni meccs érdekes lesz :)
-
paly90 #22378 Wolfsburg: Dzekót nem engedi el sehová a német bajnok
A német bajnok Wolfsburg labdarúgócsapata nem adja el a nyáron egyik legnagyobb értékét, Edin Dzekót.
Ezt a klub vezérkara közölte, miután megbeszéléseket folytatott Armin Veh vezetőedzővel. A bosnyák csatárnak 2011-ig van szerződése a „farkasokkal”, az AC Milan érdeklődik iránta.
„Jövőre nálunk játszik és kész, utána még lesz lehetősége kipróbálni magát a legnagyobb csapatoknál” – nyilatkozta az igazgatótanács második embere, Stephan Grützem.
Dzeko éktársát, a brazil Grafitét szintén 2011-ig köti kontraktus a Wolfsburghoz, de a szabadságon lévő támadó visszatérése után 2012-ig vagy 2013-ig hosszabbít a klubbal. Az egyeztetés még a szerződés hosszáról folyik: a csapat egyéves hosszabbítást kínál, Grafite tovább maradna.
nso.hu
remelem ez nem igaz es jon minnel hamarabb -
#22377 -
#22376 Elvileg a második vizsgálaton már átment -
#22375 Berlusconi-kupa nem lesz? -
#22374 Nyári mérkőzések:
Július 19: Los Angeles Galaxy-Milan (Los Angeles)
Július 22: World Football Challenge, Milan-Club America (Atlanta, helyi idő szerint 19.00)
Július 24: World Football Challenge, Milan-Chelsea (Baltimore, helyi idő szerint 20.00)
Július 26: World Football Challenge, Milan-Inter (Foxborough, helyi idő szerint 17.00)
Július 29: Audi Cup, Bayern München-Milan (München, 20.30)
Július 30: Audi Cup, a Manchester United vagy a Boca Juniors ellen (München)
acmilan.hu -
#22373 Komolyan nem hiszem el, hogy jönne egy fiatal jó pléja erre megbukik az orvosin... -
#22372 fontos meg megemliteni pirlo mai nyilatkozatat, miszerint ugy erzi, h itt az ideje a valtasnak. ez mar elorevetiti, h kovetheti ancelottit a chelseahez, aminek a lehetoseget o maga is elismerte. -
#22371 ja ott, közben a fejlemények:
Állítólag a Portotól árengedményt akarunk kérni Cissora.
Hivatalos bejelentés az üggyel kapcsolatban elhalasztva.
Kopasz meg reklamál a Portonál, hogy ez az ő felelősségük
valami "pubalgia"-ról írnak -
#22370 szerintem goal.com -
vasznpszvotsz #22369 Megkérdezhetem, hogy ezt hol olvastad? Ennyire nem tűntek vészesnek a fogai a lenti képek alapján... -
paly90 #22368 Kaká eladása után további megszorítások jönnek az AC Milannál
A Kaká eladásából származó jelentős bevétel ellenére 30 százalékkal csökkenti labdarúgói fizetését az AC Milan. A Gazzetta dello Sport című sportlap szerdai cikke szerint az olasz sztárcsapatnál úgy számolnak, hogy ezzel a lépéssel évente 45 millió eurót takarítanak majd meg.
Úgy tűnik, hogy az AC Milannál nem állnak meg Kaká eladásánál a klub anyagi helyzetének stabilizálásában. A Gazzetta dello Sport értesülései szerint a piros-fekete együttes vezetői úgy döntöttek, hogy 30 százalékkal csökkentik a játékosok fizetését.
Pedig az olasz bajnokságban harmadik helyen végző milánóiak a múlt héten 67 millió euróért adták el legjobbjukat, a brazil Kakát a Real Madridnak. Az aranylabdás középpályás távozásával bruttó 20 millió euró szabadul fel az együttes éves büdzséjében, de úgy látszik, ez nem elég a vezetőknek.
A Gazzetta dello Sport számításai szerint a futballisták járandóságának 30 százalékos csökkentésével évi 45 millió eurót takarít meg a milánói klub.
A Milan játékosai közül abszolút értékben a legjobban kereső brazil Ronaldinho veszít a legtöbbet, aki nyolcmillió eurót kap egy idényben. A második a házi kereseti listán az olasz világbajnok Andrea Pirlo, 6.5 millió euróval.
nso.hu
-
#22367 Robben nem középső kp ha nem szélső, 4-3-3-ban 3 középső kp kell, szélsők előre kellenek. Ronaldindho-Pato-Robben nem lenne rossz nektek. -
#22366 Egyáltalán nem voltak szarok a hollandok madridban.