36663
-
#22485 A hírek szerint az AC Milan számos élvonalbeli riválist megelőzve igazolta le a 18 éves csatárt, Gianmarco Zigonit. A támadó remek teljesítményével kiemelkedett a fiatalok közül, és az elmúlt szezonban már bemutatkozott a Treviso első csapatában, ahol 18 mérkőzésen két gólt szerzett.
Azonban a Treviso kiesett a Serie B-ből, és szükségük van minden anyagi segítségre a következő szezonra. A klub a játékosnak járó kifizetetlen juttatások miatt azt kockáztatta, hogy elveszti Zigonit, ezért gyorsan elfogadta a Milan 1,2 millió eurós ajánlatát.
Zigoni több mint 100 gólt szerzett az utánpótláscsapatokban, és januárban a felnőttek között is debütált, ahol egyből betalált az Ancona kapujába.
Forrás: goal.com
A játékos adatlapja:
Születési idő: 1991. május 10.
Születési hely: Verona (Olaszország)
Magasság: 188 cm
Poszt: csatár
Jelenlegi klub: Treviso
Mezszám: 17
Eddigi karrier:
Év, Csapat, Meccs (Gól)
2009-, Treviso, 18 (2)
Válogatott karrier:
Év, Csapat, Meccs (Gól)
2009-, Olaszország U21, 1 (1)
Forrás: http://en.wikipedia.org/wiki/Gianmarco_Zigoni
-
#22484 főleg, hogy Spanyolországban játszana, ha eljönne az Arsenaltól -
paly90 #22483 Nah ez jo hir.....
Fabregas nagyon jo lenne de sztem csak álom marad..:S -
#22482 hát kezd sanszos lenni h jön:) -
#22481 DZEKO ROMPE COL WOLFSBURG E' saltato l'incontro tra l'agente di Edin Dzeko e la dirigenza del Wolfsburg. Il giocatore non si è nemmeno presentato al ritiro segno che sta cercando di forzare la mano per avvicinarsi al Milan.
Dzeko nem jelent meg a Wolfsburg edzőtáborában, miközben az ügynöke és a klubvezetés közötti beszélgetés is elmaradt -
#22480 huhúú szép lenne de sztem kamu sajna -
#22479 érdekes, dél körül azt olvastam ő maga nyilatkozta hogy nem megy sehová -
#22478 ja, idő közben olvastam én is acm forumon.
Fabregasról álmodhatunk... szerintem nem adtuk volna el Kakát, ha lenne ennyi pénzünk átigazolásra. -
#22477 Milan-Fabregas, anche dall'Inghilterra prime conferme
http://tuttomercatoweb.com/milan
A cikk szerint már nemcsak Olaszországból, hanem Angliából
is megerősítették, hogy Fabregas nálunk folytat(hat)ja a karrierjét.
#22474 az egykori Juventus játékos Gianfranco Zigoni fia :)
center 190 cm magas :)
ezt még beszúrom:
oli bierhoff nyilatkozott dzekorol. csupa jokat mondott es idealis valasztasnak tartja. azt viszont megemlitette, h meg kell majd szoknia a milant, mint sztarklubot korulvevo viszonyokat.
a sajto mar nagyon eladna pirlot a chelseanek. galliani es ancelotti egyutt vacsoraztak, biztosan ez is szoba kerult. egyes hirek szerint 23-at kernenk erte, de az angolok 15-ot adnanak. mas, optimistabb hirek szerint 28-ert oltozhet kek mezbe.
a potlasa is temat szolgatat, pedig meg ajanlatot sem kaptunk erte. ott van ugye fabregas, de regota kepben van ledesma, gago es felipe melo is. uj fejlemeny, h d'agostino eladasarol nem bir megallapodni az udinese es a juve, a hatterben a milant sejtik.
-
#22476 Dzeko sorsa hamarosan eldõlhet?
A Gazzetta dello Sport szerint a Milan számára biztató hírek érkeznek Németországból, mivel elképzelhetõ, hogy Edin Dzeko mégis csatlakozik a piros-feketékhez. A friss német bajnok jelenleg olyan játékost keres, aki át tudná venni a bosnyák gólvágó helyét, ha a játékos távozik. Tegnap a Wolfsburg képviselõi találkozta a Manchester City vezetõivel hogy megbeszéljék Valeri Bojinov esetleges átigazolását.
Az AC Milan alelnöke, Adriano Galliani várhatóan szombaton felgyorsítja a tárgyalások menetét, és megpróbálja meggyõzni a németeket az üzlet megkötésérõl. Ez pedig könnyen azt jelentheti, hogy az olaszok a hétvégén végleg választ kapnak arra a kérdésre, hogy csatlakozik-e hozzájuk Dzeko, vagy sem. A csatárkérdéssel kapcsolatban Galliani a következõket mondta:
”Mi csak egy csatárt keresünk, és kiszemeltünk Dzeko,” – nyilatkozta a tar fejû vezetõ. ”Õ a Wolfsburg játékosa, és a németek annak ellenére meg akarják tartani, hogy a játékos a Milanba szeretne igazolni. Tapasztalatból mondom, hogy nem könnyû olyasvalakit megtartani, aki elvágyódik. Ha mégsem tudnánk megszerezni Dzekot, akkor Luis Fabiano, valamint Adebayor is megfelelõ alternatíva lenne. Már találkoztunk Wengerrel, de nem ajánlotta fel a togói csatárt. Ha így történt volna, akkor már megkezdtük volna a tárgyalásokat.”
Cissokho-ügy: A Porto ultimátumot adott
Aly Cissokho fordulatokkal tarkított átigazolási ügye tovább folytatódik. A két klub közötti tárgyalások megakadtak, és az FC Porto elnöke, Pinto Da Costa végleg pontot szeretne tenni a történet végére.
”Miután problémát találtak Cissokho fogában, az AC Milan alelnöke, Adriano Galliani megváltoztatta álláspontját az átigazolás ügyében. Elõször végleg el akart állni az üzlettõl, majd 15 millió eurónál kevesebbért akarta megszerezni, és végül egy évre kölcsön akarta venni. Azonban én nem adom kölcsön Cissokhot. A megállapított egészségügyi probléma könnyen gyógyítható, ezért nem látom okát annak, hogy a Milan miért ne tudná végleg megvenni. Cissokho 15 millió euró ellenében elhagyhatja a Porto csapatát, de semmilyen kölcsönadásba nem fogok belemenni, és nem tárgyalok semmiféle árengedményrõl. Ha a Milan ezt nem fogadja el, akkor Cissokho marad nálunk.” -
#22475 nem:P -
#22474 goal.com azt írja leigazoltuk Gianmarco Zigoni-t a Trevisotol. (1,2m €)
Én vagyok csak gondban, hogy ki is ő? :D -
#22473 18-20 még mindig elfogadhatóbb, mint a 30! -
Rudee #22472 Nem csak egy kupaszereplés miatt kérnek érte annyit. Másfél év alatt közel 100 meccsen bizonyított a Corinthiansban, igen jó védő. Arról nem tehet, hogy nem sokan követik a brazil bajnokságot. 18-20m €-t simán megér, 6-7 évre biztos meg lenne oldva a védelmetek egyik problémája. -
#22471 Milan: új szerződést ajánlanának a fiatal Alexandre Patónak
Az AC Milan vezetése azt tervezi, hogy új szerződést ajánl a klub fiatal brazil csatára, Alexandre Pato számára. A piros-feketék azt követően látják fontosnak megerősíteni a korábbi kontraktust, miután a játékost állítólag több nagy angol csapat is megkörnyékezte, és az egyik kecsegtető ajánlatot is letett az asztalra.
Pato szerződése 2012-ig szól a milánóiaknál.
A klub elnökhelyettese, Adriano Galliani korábban bejelentette, hogy megfelelő ajánlat esetén Andrea Pirlo távozhat a csapattól, bár nem szeretnék mindenképpen eladni. A hírek szerint a Chelsea érdeklődik legélénkebben a játékmester iránt, ami nem véletlen, hiszen a londoniak új menedzsere Carlo Ancelotti, a Milan korábbi edzője. Pirlo – akárcsak Pato – egyelőre maradni szeretne.
nso -
#22470 Pirlo és Borriello is marad?
Andrea Pirlo jövője igencsak kérdéses a Milanban, hiszen miután a játékos kifejtette, hogy szívesen csatlakozna Carlo Ancelotti csapatához, maga a csapat tulajdonosa, Silvio Berlusconi is azt mondta, hogy a játékos, ha szeretne, nyugodtan távozhat.
Tulio Tinti a játékos ügynöke azonban most határozottan kijelentette, hogy a védence marad Milánóban. "Pirlo a Milan játékosa, és szerződés köti a klubhoz, amelyet mindkét fél tiszteletben tart" -mondta Tinti a Sky Sport 24-nek. Az ügynök hozzátette: "nem beszéltünk még Silvio Berlusconival."
Ezután Tinti egy másik ügyfelére is kitért. Marco Borriellóról azért beszélt, mert több lap is azt írta, hogy a Milan belevinné a Dzeko ügyletbe, így jövőre Németországban kezdheti el a szezonját.
Tinti most azt mondta,, hogy Borriello egy fontos játékos, és biztosan marad a Milanban. A menedzser emlékeztetett: az előző szezonban Borriello nagyon kevés meccsen léphetett pályára sérülés miatt, van mit bepótolnia.
acmilan.hu -
#22469 Pato hűségesküt tett
A csapat brazil tinédzsere biztosította a szurkolókat, hogy nem kívánja követni Ricky Kakát, ő a Milanban szeretne maradni.
A 19 éves Pato túl van az első teljes szezonján a Milan színeiben, és Kaká távozása után rá duplán számítanának a piros-feketék.A játékos hűségesküt tett a Datasport.it-en keresztül a Milannak és a klub szurkolóinak.
"A Milan az életem. Bajnokok Ligáját és bajnokságot szeretnék nyerni a klubbal" -fogalmazott Pato a Selecao dél-afrikai edzőtáborában a goal.com szerint.
A játékos hozzátette: "a Milan játékosa vagyok, tehát a klub dönti el, hogy mi lesz velem. Egy nagyon jó másfél éven vagyok túl, és szeretnék BL-t ünnepelni a klubbal" -folytatta.
Meg nem erősített hírek szerint Adriano Galliani szeretné meghosszabbítani a brazil játékos szerződését. A jelenlegi 2012-ig érvényes...
Alexandre Pato 2007 nyarán igazolt a Milanhoz, de csak 2008 januárjában mutatkozhatott be a bajnokságban. Összesen 24 gólt szerzett másfél év alatt, ebből 15-t a 2008/09-es szezonban ért el.
acmilan.hu -
paly90 #22468 igyvan!!cissokho jo lenne nagyon
meg attol h volt két jó meccse(kozepes ellenfelek ellen) attol még nem sztár... -
#22467 25-30 millió az nagyon sok... akkor már inkább Cissokhot hozzuk el 15ért és csókolom. -
#22466 szerintem is. egy jó kupaszereplés miatt felment az ára, na de hogy kapásból annyit érjen, mint mondjuk Maicon??? 10ért ok -
paly90 #22465 reális ár 25-30 millio? ez vicc....soha nem fog annyit érni
10 alatt azt mondom h megérné de ennyiért...?!!nevetséges... -
#22464 Olaszország: brazil válogatottal erősítené védelmét a Milan
Roberto Queiroz de Andrade, a brazil balhátvéd, André Santos játékosügynöke szerint a futballistáért bejelentkezett klubjánál, a Corinthiansnál a Milan.
Andrade szerint a hátvéd reális ára 25-30 millió euró körül van, és az olaszoknak a szerződés aláírásánál 20-at kellene átutalni, a többit André Santos teljesítményétől függően.
Santosért angol, spanyol, török és orosz csapatok is érdeklődnek. Nagy kérdés, hogy a Milannak lesz-e annyi pénze, hogy megvásárolja a bekket. Egy jó hírrel viszont máris szolgálhatunk a Milan szurkolóinak: olasz lapértesülések szerint a brazil Patóért egy csodás ajánlatot kaptak Angliából, ám a vezetők gondolkodás nélkül visszautasították. -
#22463 köszi :)
Wenger árulja Adebayort
A két milánói csapatnak, az Internek és a Milannak kínálja csatárát, Emmanuel Adebayort az Arsenal. Arsene Wenger egyetlen célja, hogy ne vetélytársához, a Chelsea-hez kerüljön a támadó.
Az Arsenal 25 millió fontért hajlandó lemondani Emmanuel Adebayorról, a togói csatárt az Internek és a Milannak ajánlotta fel a londoni klub. A Daily Mirror azt írta: az Ágyúsok menedzsere, Arsene Wenger a lépéssel azt kívánja megakadályozni, hogy ne a városi rivális Chelsea csapjon le a támadóra. Adebayor ügynöke ugyanis kedden azt mondta, a togói labdarúgó szívesen dolgozna együtt Carlo Ancelottival, a csapat új edzőjével.
Természetesen még mindig az a legvalószínűbb opció, hogy az Ágyúsoknál marad a togói támadó, mivel a Milannál - annak ellenére, hogy tavaly nyáron minden követ megmozgattak a csatár leigazolásáért -, már nem Adebayor, hanem a bosnyák Edin Dzeko az elsőszámú célpont.
Az Inter válasza pedig vélhetően attól függ, hogy mi lesz Zlatan Ibrahimovic sorsa. Ha a svéd játékos elfogadja a Real Madrid vagy a Chelsea hívását, akkor a bajnoki címvédőnek befejező csatárt kell igazolnia.
(Daily Mirror, infradio.hu)
Hát ez azért vicces, mert ha Ibra a Chelsea-be megy, akkor Wenger ugyan ott van, sőt lehet még rosszabbul jár :D
Bár szerintem vagy Real vagy marad.
-
#22462 faszányos az új banner és a textbox is :) -
#22461 Argentína: Carlos Téveznek három hivatalos ajánlata van
Kia Joorabchian, Carlos Tévez tanácsadója az argentin Radio Del Platának elmondta: a Manchester Unitedtől távozó klasszis támadónak három hivatalos szerződésajánlata van.
„A Manchester City és a Chelsea ajánlatát fontolóra vesszük, rajtuk kívül még egy csapat szeretné leigazolni Tévezt, de azt nem szeretném megnevezni” – mondta Joorabchian, aki hozzátette: tíz napon belül meghozzák döntésüket a játékossal és az ügynök Adrian Ruoccóval.
Jó lenne, ha mi lennénk, bár a fizetése miatt szerintem semmi esélye sajnos. Úgysem tudnánk szembeszállni a Manchester City ajánlatával... -
#22460 Maradni is fog, efelől semmi kétség. Szerintem maximum Pirlo maradása kétséges, a többiek biztosan maradnak. Kivéve persze Favalli aki távozhat nyugodtan -
#22459 "Milan are my life, I want to win the Champions League and the league. I am a Milan player and it's the club who decide what happens to me. I had a great year and a half, I want to help Milan win the Champions League."
Ezt nyilatkozta Pato, azaz ő maradni szeretne, és a BL trófeához segítené a Milant. -
#22458 HIVATALOS: Abate visszatér
Az AC Milan hivatalosan bejelentette, hogy Ignazio Abate végleg visszatér a piros-feketékhez.
Forrás: acmilan.com -
#22457 Hivatalos, hogy augusztus 25-én a Real Madriddal játszunk. -
#22456 Szerintem is. Rossi se lenen rossz, de ő nem az a magas, jól fejelő csatár, aki nekünk kellene Pato mellé. Remélem Dzeko az! -
#22455 Húzzák halasztják, de szerintem végül leigazoljuk őt. -
#22454 Wolfsburg: Edin Dzekót zavarja, hogy nem engedik el a Milanhoz
A VfL Wolfsburggal bajnoki címet szerző 17-szeres bosnyák válogatott támadó, Edin Dzeko szerdán kifejtette, az az álma, hogy a Serie A bronzérmeséhez, az AC Milanhoz szerződjön, ezért zavarja, hogy jelenlegi klubja ilyen elkeseredetten meg akarja tartani őt.
"Mindenki tudja, a nagy álmom az, hogy a Milanban szerepeljek. Mindenki tudja, de jelenleg a Wolfsburg kezében van a döntés. Az elkövetkezendő napokban leülök tárgyalni az új edzővel, Armin Veh-vel és a klubvezetőkkel" - kezdte a támadó.
"Remélem, minden tisztázódik. A Milanban szeretnék játszani, mert számomra a Milan a világ legjobb klubja" - tette hozzá Dzeko.
Az elmúlt szezonban 42 mérkőzésen 36-szor betaláló támadóért a hírek szerint legalább 25.5 millió fontot kellene fizetnie annak a klubnak, amely le akarja őt igazolni. -
#22453 Ekkora kacsákat:D -
#22452 Diniz visszatér, míg Perticone marad Livornoban
Az AC Milan hivatalos közleményben tudatja, hogy a brazil védő, Marcos Diniz biztosan visszatér a piros-feketékhez, míg Romano Perticone-t végleg megvásárolta a Livorno csapata.
Forrás: acmilan.hu || acmilan.com -
#22451 ok, akkor mind1. -
#22450 Kaká szempontjából érdekes találkozó lesz. -
Monoton #22449 Aug. 25-én a Santiago Bernabeu kupán ellenetek meccselünk. -
#22448 Nem tudom, hogy kell neki szint megadni, vagy hogy egyáltalán lehet-e... -
#22447 bocsi :D
amúgy a koncepció nem rossz, lehet csak nekem ilyen világos a középső rész. mit szólnál esetleg csak próbaként egy picit sötétebb szürkéhez? -
#22446 Ezért a háttérért harcoltam egész délután :D
és nem tetszik? :(
pedig sztem nem rossz, engem az üzenetek közt folyó fekete idegesített...