A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16
köszönjük Tommy 😛

#acm

ForzaInter
Kakáért 150 milliot ajánlott a City, ezt a Milan chanelon is mondták, Galliani pedig azt nyilatkozta, hogy elgondolkodnak az ajánlaton... 150 millából megvehetitek Messit😄D

Yo, Bitch!

shad0w
értem. nekem csak most tûnt fel, elég vicces így 😊

don't give a fuck

Palinko
mert a régi bannert törölték a helyrõl ezt megtalálták és nem lett korrigálva már egy ideje ilyen.
shad0w
[ miért lett újra színes kaká ökle a bannerban? 😊 ]

don't give a fuck

Palinko
Agger jól jönne 😊 most elég agresszíven lépünk fel a piacon tetszik. Csak nehogy az legyen a vége, hogy kakát eladjuk :S
Nuno88
"Mi vagyunk a legerdményesebb csapat a világon, európai szinten, és erre nagyon büszkék vagyunk.Egy csapat sem rendelkezik ennyi serleggel, mint mi." -------> ez mind nagyon szép, de jó lenne még több serleget nyerni nem gondolják?

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Yulcsa
Aggernek örülnék!

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

LasCar16
Adriano Galliani a Milan alelnöke megerõsítette azt a hírt, hogy a Milan egy újabb brazil játékost igazol.

Még csak 15 nap telt el a januári átigazolási idõszakból, de a Milan már leigazolta David Beckhamet kölcsönbe, Thiago Silvat és a Gremio tehetséges játékosát, Felipe Mattionit.

A Milan már így is nagyon hasonlít egy brazil csapathoz, mert a mostani keretben 5 ilyen nemzetiségû játékos van: Dida, Emerson, Pato, Ronaldinho, Kaká, és persze ne felejtsük el Ricky öccsét Digaot, aki kölcsönben a Standard Lieget erõsíti, de az évvégén visszatér Milánóba.A Rossonerinek nem csak a keretben vannak braziljai, hiszen a technikai igazgatójuk, Leonardo is brazil állampolgár, és Cafu és Serginho, aki a múlt nyáron vonultak vissza.

De a Milan és Galliani nem állnak le, újabb brazilt szerzõdtettek.

"Örömmel jeletem be, hogy megállapdotunk Felipe Mattionival"-mondta.

"Azért igazolunk sok brazilt, mert tudjuk, hogy ezek a játékosok nagyon tehetségesek."

"Új jövõt építünk, és a jövõben is elõszeretettel igazolunk brazil játékost.Egyszer-kétszer már bejött (lásd: Kaká és Pato), és reméljük a jövõben is lesz egy jópár remek húzásunk."

A Milan tovább folytatja a Serie A küzdelmeit a hétvégén, és ha minden igaz új szerzeményük a Fiorentina ellen akár már pályára is léphet.A legtöbb európai serleggel rendelkezõ csapatnak azonban muszály lesz nyerni, ha bajnokok akarnak lenni.

"Mi vagyunk a legerdményesebb csapat a világon, európai szinten, és erre nagyon büszkék vagyunk.Egy csapat sem rendelkezik ennyi serleggel, mint mi."

A Milan dolgát eddig eléggé megkeserítette a sok hiányzó, így nem igazán tudják tartani a lépést az Interrel.Lassan ha Inter-Milan meccs van, az felér egy Argentina-Brazilia mérkõzéssel.

forrás: goal.com

#acm

LasCar16
Pár szóban elemeztük a sérültek állapotát és helyzetét és, hogy körülbelül mikor térhetnek vissza.

DANIELE BONERA: Ma visszatért a csapathoz, és már velük edzett.

MARCO BORRIELLO: Folytatja a rehabilitációt, és minden a legnagyobb rendben zajlik.

RINO GATTUSO: Remekül fejlõdik, ma el is kezdheti a rehabot.

KAKHA KALADZE: A röntgen felvételek alapján még nem derült ki semmi, így hétfõn tesz egy látogatást Marc Martens professzorhoz.

RONALDINHO: Beteg, így ma kihagyta az edzést.

CLARENCE SEEDORF: Ma nagy elánnal dolgozott, és idõ kérdése, hogy visszanyerje formáját.

SANDRO NESTA: Folytatja a kezeléseket.

forrás: acmilan.com

#acm

LasCar16
Állítólag a Liverpool dán védõje Daniel Agger már nagyon szeretné ha megtudnák beszélni Rafa Benítezékkel, hogy eligazolhasson az AC Milanba.

A Daily Mail értesülései szerint Per Steffenson tegnap a Milannal ebédelt Olaszországban, és közben ejtettek pár szót Aggerrõl is, és ami még plusz nagyon jó, hogy állítólag sikerült egyezségre jutnia a két félnek, így már csak a Liverpoolon múlik a dán védõ érkezése.

A Rossoneri már több hónapja szemezget Daniellel, és a múlt hónapban egy 8.5 millió eurós ajánlatot tettek a Liverpoolnak, amit az angol klub visszautasított.

Óriási szenzáció lenne az, ha még januárban áttehetné székhelyét Agger, amivel gyakorlatilag csakhogynem megis szûnne a Milan védõ gondja.

De Benítez minnél hamarabb szeretné meghosszabítani a dán kontraktusát, hiszen õ is tisztában van vele, hogy a védõ egy hatalmas tehetség.

Azonban a Vörösöknek nincs más választásuk, belekell tördõni abba, hogy úgyse fogja meghosszabítani a szerzõdését, mert szóban már megegyezett a Milannal.A Liverpoolban 60 000 font volt a havi fizetése, és a Milantól ennek a kétszeresét kapná meg egy hónapra.

Martin Skrtel visszatérhetett sérülésébõl, és Sami Hyypia is kezdi bedobni magát a kezdõbe, így nem kellene új játékost igazolni a helyére.De már egy régebbi érdeklõdés után valószínû, hogy a Pool lecsap a Fluminense braziljára, Andersonra, aki egyébként nagyon vágyik a Premier League-be.

Megegyezés a Liverpool és a Milan között még nincs, legalábbis hivatalosan, de ezzel is egy lépéssel közelebb került a klub a játékos leigazolásához.

forrás: goal.com

#acm

LasCar16
LasCar16
Senderost szerintem hazaküldjük, Nesta meg rejtély, Kaladze és Thiago Silva eddig a 2009-2010es legbiztosabb pontjai a védelemben, pénzügyi dologra pedig: Gallast apróért el lehetne hozni...

#acm

Nuno88
ha most igazolnánk még egy belsõ védõt akkor a nyáron távozó Paolo és Favalli helyére is meglennének, hiszen már Thiago Silva itt van.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Palinko
nem tudjuk most hogy áll a klubb pénzügyileg. szerintem nem kellene most túlköltekezni, de ha van egy jó lehetõség azt ki kell használni mert nyáron 2 távozó lesz biztosan és a helyükre kell ember, de ha felépülnek a jelenlegi sérültek akkor nem lesz gondd. végsõ esetre Senderos is ott van és szerintem meg lehet valahogy oldani, bár nehéz lesz az igaz.

de ahogy nézem az igazolásokat, szerintetek is van rá esély, hogy hamarosan újra látjuk a rombusz alakzatot? (Mattioni, Antonini...)

Nuno88
Kiváncsi vagyok rá, rem télleg olyan mint amilyennek kikiáltották, de ennek ellenére télleg kellene egy belsõ védõ, mert Favalli és Maldini nem megoldás egy tavaszi szezonra.

LasCar16
+ Ronaldinho influenzás...<#wow3>

Abbiati
Zambrotta Favalli Maldini Jankulovski
Beckham Pirlo Seedorf
Kaká Ronaldinho
Pato

ez meg a Gazetta kezdõje

#acm

LasCar16
Kaladzét állítólag meg kell operálni, kopasz vasárnap nem tom mit hebegett össze jó kedvében, de h egy belsõ védõ kellene az ziher....(tuti rajtavagyunk, és vmi olcsó alkalmi megoldást szeretnénk, még mindig Gallas lenne nálam a befutó: erõs,stabil, van még pár jó éve és a bal szélen is bevethetõ.) a sajtó ma még emlegette Crist és Lúciót...

Maldini,Favalli (legstabilabbak)
Bonera: 1. komolyabb sérülésébõl lábadozik
Kaladze: sokadik sérülése a szezonban, nagyon gyenge forma
Senderos: kerettag egyáltalán?...
Nesta: jövõ7en csatlakozik a csapathoz akkor leszünk okosabbak, elvileg megkezdheti az erõnléti felzárkózást, február elején talán bevethetõ...

#acm

LasCar16
Felipe Mattioni a Milanhoz szerzõdik.

Több olasz hírforrás is tényként közli, hogy a brazil Felipe Mattioni a Milanhoz igazol.

A 20 éves jobbhátvédet kiemelkedõ képességû tehetségnek tartják, számos európai élcsapat versengett érte, többek közt a Juventus, az Inter és a Manchester United is, végül azonban a Milan lett a nyertes.

A források kiemelik, hogy a Gremio fiatalja gyors, technikailag képzett, mind védekezésben, mind támadásban kiváló. Az Inter játékosához, Maiconhoz hasonlítják.

A La Gazzetta dello Sport szerint a Milan megállapodott a játékos jelenlegi klubjával, így a tehetség csatlakozhat az olasz klubhoz. Mivel rendelkezik olasz útlevéllel, így Thiago Silvával ellentétben, nem kell szeptemberig várnia,akár már a hétvégén pályára léphet a Fiorentina ellen.

Mattioni 177cm magas és 72 kg, a védelemben és a középpályán is bevethetõ.

A játékos ügynöke így nyilatkozott az olasz lapnak:

“Felipe már Milánóban van, csütörtökön pedig átesik az orvosi vizsgálatokon. Négy és fél éves szerzõdést ír alá és azonnal a Milan rendelkezésére áll."

A transzfer körülbelül 6 millió eurójába kerül a milánói klubnak.

A klub egy meg nem nevezett elöljárója a következõket mondta az új igazolásról:

“Mattioni világklasszis játékos, egyértelmûen készen áll egy európai élcsapatban történõ szereplésre."

gazzetta.it, goal.com
---------------------------------------
Teljes név: Felipe Mattioni Rohde
Születési dátum: 1988. 10. 15.
Születési hely: Ijuí, Brazília
Magasság 177cm
Súly: 72kg
Poszt: Jobboldali védõ

Karrier:

2004–2007 Grêmio ifi csapata
2007–2008 Grêmio 19 m 0 gól
2009– AC Milan

#acm

Yulcsa
Kölcsönügylet: Thiago Silva mehet, Biava jöhet

Thiago Silva leigazolása, és a Philippe Mexesért folytatott tárgyalások jó hatással lehetnek az AC Milan védelmére, de a probléma már most adott, hiszen Kaladze, Nesta, és Bonera is sérüléssel bajlódik. A Tuttosport szerint elképzelhetõ, hogy a Milan kölcsönkapja a Genoa 31 éves hátvédjét, Giuseppe Biavát, míg Thiago Silva a szezon hátralévõ részében a piros-kékekhez kerül, ahol jobban megismerkedhet az olasz labdarúgás rejtelmeivel.

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Yulcsa
csatlakozom!

Nuno88
Ennek örülök =)
remélem egy isteni középsõ védõt igazoltunk!

LasCar16

Ma délután 14:30-kor hivatalosan bemutatták Thiago Silvát, a Milan újonnan igazolt 24 éves brazilját.A srác csatlakozott a többiekhez, és 15:00-kor már Kakáékkal elkedte az edzéseket.

forrás: acmilan.com

#acm

LasCar16
"Részben elégedett vagyok a mérkõzéssel és az eredménnyel. Az elsõ félidõt elpazaroltuk, túl keveset mozogtunk elõl. A második játékrészben jól játszottunk, irányítottuk a mérkõzést, kihasználva a sebességet és labdabirtoklást. A második negyvenöt perc optimistává tesz a jövõt illetõen, és tudom, hogy a játékosaink egyéni képességei elõnyt jelentenek számunkra, ha ezek mellé sebesség és akarat társul."

"Egyértelmû, hogy egy gyõzelem fontos lett volna, de amit a srácoktól láttam a második félidõben, az alapján úgy vélem, hogy szép dolgokat élünk majd át a tavasszal."

"Keveset tudok hozzáfûzni Pato teljesítményéhez. Rendelkezik a megfelelõ képességekkel, ezért mindig azt mondtam neki, hogy egyszerûen játszon, és akkor megmutathatja, mit tud. Sokszor felesleges cselekbe bonyolódnia, hogy helyzetbe kerüljön. Elég felpasszolni neki a labdát, és futnia. Kétszer olyan gyors, mint mások."

"Beckham kezdõbe jelölését meglepetésnek szántam, még a csapattársak számára is újdonság volt. Az edzõtáborban persze gyakoroltuk a felállást. "

"Még gondolni sem akarok arra, hogy átadjam a Milan kispadját valaki másnak."

acmilan.com

#acm

LasCar16
A Milan védelme az utóbbi hónapokban gyenge teljesítményt nyújt, a klub hagyományaihoz méltatlanul sok gólt kap a csapat. A probléma egyik oka, hogy a keretben lévõ védõk közül többen sérüléssel bajlódnak, mint Bonera, Nesta, Kaladze vagy Senderos, a bevethetõ játékosok pedig már koruknál fogva fizikálisan nincsenek a legjobb formában, Favalli vagy Maldini már túl vannak pályafutásuk csúcsán.
Emiatt sokan úgy vélik, hogy a klubnak igazolnia kéne a védelembe, ha komolyan harcban szeretne lenni a bajnoki címért.
Adriano Galliani azonban más véleményen van.

“Nem leszünk aktívak a januári átigazolási szezonban. Kaladzénak nincs különösebben komoly problémája." - mondta a Roma elleni találkozó után

“Úgy vélem, nem kell megoperálni, rajta kívül pedig várjuk vissza Senderost és Nestát is. Az egyetlen dolog, amit a Milan a 2009-es évre kér, az az egészség, különösen a védõk terén. Minden meccsen szerzünk gólt, csak még kisebb gondjaink vannak a hátsó alakzatban."

Galliani kitért a Roma elleni 2-2-es döntetlenre és David Beckham debütálására is.

“Beckham nagyon jól játszott, ahogy a többiek is a második félidõben. Pato zseniális volt, szárnyalt a pályán. Nem hiszem, hogy van még egy 19 éves játékos a világon, aki olyan jó lenne, mint õ."

Az Inter botlásának köszönhetõen a Milan feljebb zárkózhatott volna a listavezetõre, de Galliani szerint a forduló így is pozitív volt.

“Ez nem volt egy rossz hétvége. Az Inter a Cagliarival játszott, mi pedig a Romával, a különbség mégis maradt kilenc pont. De hagyjuk is a városi riválist, foglalkozzunk inkább magunkkal."

channel4.com

#acm

LasCar16
épp ez az... de Carlo elbaszta, nem tom h hova lett a pali taktikai érzéke

#acm

Forza Italia
simán😄
Amúgy sztem ha a Milan 2-1 nél nem ereszt le kiüthette volna a romát.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

drsenorita
még jó,hogy nem fogadtam.....bár ha belegondolok, hogy csütörtökön elvbõl milan sálba akarok beülni a töri vizsgára a roma szurkoló tanárhoz.....<#mf1> vajon meghúz megint? XD

Forza Italia
tegnap tettem a milanra h nyer és ezen az egy meccsen ment el a tippmixem. Nem is kevés:S

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Nuno88
nem csak a mai meccs...

többet buktam - nem kevéssel többet - a milanon, mint amennyit nyertem az utóbbi idõben

fotográfik kolomp edisön :D

LasCar16
mai meccs Carlon bukott meg, ez a szitu

#acm

LasCar16
mivan jössz nyalni h megin humanitáriusok voltunk?😄

#acm

limperatore
pato szép gólt lõtt

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

LasCar16
amikor nyomni kellett volna tovább akkor lehozza CA Dinnyót, beállunk védekezni akkor kapjuk a gólt<#idiota>

#acm

Yulcsa
Jobb ez a döntetlen, mintha kikaptunk volna... Az elsõ félidõ tényleg elég gyenge volt, szóval megérdemelt eredmény mind2 fél részérõl szerintem.

leho94
bejött a tippem 😊)

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Palinko
ja meg kéne acélozni a védelmet igazolással még lehet... de ha nem nézzük az elsõ félidei támadást, akkor a 2. félidõre nem panaszkodhatunk, most is voltak helyzetek, ez pozitív még mindég kétesélyes a találkozó vannak helyzetek mindkét kapunál
Nuno88
Nevetséges gólt kaptunk megint

Palinko
a védelem megint bebizonyította hogy bármikor képes beengedni egy gólt 😄
2-2
Yulcsa
eddig jó vagyok a Pato duplával, még Ronnie betalál, és meg is vagyunk 😊))

Nuno88
PATOOOO =)

LasCar16
1-2 ha leállunk akkor én falnak megyek

#acm

Palinko
na mégegy pato, hát megtekerjük ha az elsõ félidõben nem csak fárasztottak. ez a pato zseniális tényleg
Nuno88
PATOOO =)

Palinko
na ittvan a kapa 😄
Palinko
én seet nem igazán bántanám nem tudom miért pont õt emeled ki hogy annyira rossz. antoninit és jankut én is felküldeném, és pippo tényleg kell ha fejelgetni akarnak, de szerintem nem látunk ma fejes gólt, szóval inkább kaparonak kéne valamit alkotni rövidpasszos játékkal. mondjuk még egy kontragól összejöhet.
LasCar16
See helyett Antonini-->Janku fel kpálya bal oldalára, Dinnyó helyett Pippo..ha már ívelgetni akarunk... Kaká irányít, és van két csatárunk elõl... kb ennyit kéne változtatni, mert ezzela védekezéssel a center játékunkat és a támadóközéppályásaink lendületét is megölik

#acm

Palinko
adogassuk be a 16 osba a labdát mikor ott majdhogynem nincs saját játékos lol nem tudom mit csinálnak annyi a véleményem az elsõ félidõrõl, hogy legalább helyzet kéne a gólhoz, mert helyzet sincs nagyon...
Nuno88
Sztárocskáink eddig eléggé beégtek, ez = a nullával.
Seedorf megye 2-be kevés lenne ezzel a játékkal.