36663
  • szucsy89
    kontra után 2
  • Palinko
    egyik barátom véleménye, sztem egyezek vele:
    hát nem tudom, szerintem ugyanazvan mint tavaly
    ronaldinho ugyan irányít de minden támadás belassul rajta
    és amig nincs sebesség gyors támadások
    addig csak ez a tilitoli marad a felállt védelem ellen
    tavaly is ez volt, sebesség lendület semmi, tilitoli keresztbe, aztán kontrákkal levernek minket... borriello lézeng a védők közt mint gilardino annó, dinho meg hiába cselez jól, az amugysemgyors milan játék rajta lassul be...
  • szucsy89
    dinnyónak nem nagyon jön össze semmi...
  • szucsy89
    jah már látom:D
  • szucsy89
    dinnyó pirosat kap?:S vagy a bíró benézte és sárgát akart?
  • LasCar16
    ez mekkora volt :DDDDD
  • DONGUBA
    de tokfej biro
  • szucsy89
    Kalácson mostanában meccsek mennek el...addig nem baj még felkészülési, de ha megkezdődik a szezon remélem 3.számúvá "lép elő":D
  • Nuno88
    Nem tudom, védhetne Dida is inkább, vagy Storari, nem tudom Abbiati elkezdte-e már a teljes edzésmunkát...
  • DONGUBA
    de mé ez a fostalicska ved?
  • Nuno88
    Kalács szépen beütötte a rövidbe...
  • DONGUBA
    urjezus kalacs meg a vedelem is
  • Nuno88
    0:1 Milito -.-
  • WuFraZselic
    lehet válogatni streamek közül :D remélem jó meccs lesz

streamz
  • LasCar16
    Sport Klubnál is van még lejebb, Digi Sportos kommentátor :DD
  • Palinko
    emígy lehet olyan kommentárral nézni az esti mérkőzést ahol csak akkor üvöltenek ha mi rúgunk gólt vagy vagyunk helyzetbe? :D egyszer kipróbálnám, az elmúlt napokban mindég hangtalan volt a stream muszáj volt zenét betennem.
  • Nuno88
    Galliani extázisban Berlu meg szinte leszarja h 2:0 ra vezettünk :D
  • Nuno88
    Imádom ezt a palit :D
    Alig tud örülni a góloknak :D
  • LasCar16
    na még egy kopaszt is :D
  • LasCar16
    egy kis fun :D
  • Fabio Capello
    agybetegek ezek, igazolnak három nagy nevet, és már mehet is az, aki az elmúlt két évben húzta a csapatot...
  • LasCar16
    http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-atigazolasi_piac_percrol_percre_-23676
  • LasCar16
    2009-07-26 23:00 (vagyis ma 23:00)
  • szucsy89
    inter ellen mikor játszunk ponotsan? magyar idő szerint
  • Gunnersboy
    a spurs leigazolta Crouchot? :O
  • LasCar16
    A 24oredisport.com-on megjelent cikk szerint az AC Milan vezetői tárgyalásokat folytatnak Elano (Manchester City) megszerzése ügyében. A brazil középpályást a jelenlegi klubja nemrég átadólistára tette, és az ára körülbelül 9,5 millió euró.

Forrás: transfermarketweb.com
  • LasCar16
    pár hír összefoglalva:

Huntelaar lejebb vette a fizetési igényét 5ről 3,5millára, de ezt akkor ha a Real fizet neki 5 millát, a plafon nálunk a 3 millió.

Az érdeklődők: Milan, Arsenal, Tottenham
    ebből a Spurst kihúzhatjuk,miután leigazolták Crouch-ot.

A Juvénál kijelentették, hogy Trezegól csak külföldi csapathoz igazolhat.

Nápolyban pedig áll a bál Lavezzi körül

A Milan is az érdeklődők között van, valamint újra visszatérünk Dzekohoz is.
  • Nuno88
    A meccs után: Leonardo

Az AC Milan edzője, Leonardo a Chelsea elleni 2-1-es vereséggel végződött felkészülési mérkőzés után nyilatkozott. A brazil szakember az eredmény ellenére elégedett volt a játékkal, és kiemelte Seedorf, és Ronaldinho teljesítményét.

"A játékosok jól mozogtak, és elégedett vagyok a látottakkal. A csapat állandóan megújult, és képesek voltunk irányításunk alatt tartani a mérkőzést. Két új játékossal - egy a védelembe, és egy a csatársorba - ez a csapat nagy dolgokat vihet véghez. Igazi Seedorf és Ronaldinho mágiát láthattunk."

Leonardo reagált az olasz Andrea Pirlo átigazolásával kapcsolatos pletykákra is.

”Remélem, hogy Pirlo marad. A nyári átigazolási szezon augusztus végén zárul, és addig bármi megtörténhet, de úgy vélem, hogy velünk marad.”

Forrás: goal.com, transfermarketweb.com
  • Nuno88
    Azt olvastam más fórumokon hogy biztató volt a játékunk és X-et megérdemeltük volna... Dinho ollózása meg elakadt Borrieloban -.-
  • Palinko
    jaja ezzel nyugtatom magam én is :D és azért mégis ancelotti volt az edzőnk, talán könnyebb volt taktikát kitalálni ellenünk. de sztem nézd meg a meccset valahol, lehet te is úgy gondolod majd hiányoztak az igazán jó támadások és a védekezés is néha ilyesztő volt :D sztem kalacot kár szidni, 1. gól az nagyon el lett találva 2. nál meg szerintem a labda takarásban volt nem sokat sejthetett merre tart.
  • Nuno88

• Nuno88
    Drogba nagyon nagy gólt rúgott, de Seedorf is eltalálta :)
    Szép támadás volt...
  • Yulcsa
    így van, és ha nem Kalac álla kapuban, talán 1-1
  • Nuno88
    Ne legyél elégedetlen tavaly ilyenkor még gólt sem tudtunk rúgni és kaptunk 5-t...
  • Nuno88
    Kalácsot zavarjuk már el...
    Most elmaradt a szokásos Pippo gól :)
  • Palinko
    2-1 nyert a chealse. hááát nem vagyok megelégedve a csapattal... igaz a chelase szurkoló sem lehet igen csak bemákolták a dolgot, bár értelmesebb támadásaik voltak, rá lehet fogni hogy megérdemelték.
  • LasCar16
    2-1 Zhirkov
  • Palinko
    addig rúgdosták a kapunkra hogy végül bement
  • LasCar16
    Seenek kisebb sérülése van helyette Abate jött, Nesta--> Gooch és Borriello --> Zigoni
  • Palinko
    eddig tartott Onye jön be.