36663
  • LasCar16
    na 30ról egy Dinnyó keresztléc :)
  • LasCar16
    Dinnyónak 10 perc alatt 4 rossz megmozdulása volt, kicsit flegmán játszik
  • LasCar16
    akkor Marco kihúzva :))
  • LasCar16
    jájj Dinnyó kimaradt :DDDDD
  • LasCar16
    Storari-Antonini-Nesta-Favalli-Jankulovski-Gattuso-Flamini-Seedorf-Zigoni-Pippo-Borriello ??? ha jól láttam
  • Yulcsa
    én itt nézem link
    Zigoni - Pippo csatársor! És Storari a kapuban! Antonini, Favalli, Flamini, See is kezdő.
  • Palinko
  • Yulcsa
    linkek a meccshez
  • Yulcsa
    reménykedni már csak szabad, nem? :)
  • LasCar16
    jóvan ne izgulj már nem visszük el Trezególt :DDd

#22911: amúgy Galliani aszonta h Fabiano öreg a 29 évével akkor, Trez h tetszene neki?
  • 9csöves9
    az oké,csak nekem úgy tűnt eléggé elképzelhetőnek tartod ezt a transzfert.pedig kizárt
  • Yulcsa
    a "ha" szócska és a feltételes mód az üzlet még létre nem jöttét hivatott szimbolizálni :P
  • 9csöves9
    ezt most olyan természetességgel írod,mintha a Juvenál minden este Boriello megszerzéséért imádkoznának a vezetők:D

ha Trez elmegy,akkor pénzért,külföldre.nem pedig egy egyszezonos játékosért egy riválishoz
  • Yulcsa
    nagy gáz* :D
  • Yulcsa
    ha nem jön LF, akkor sincs bagy gáz, ha helyette megtörténik a Borriello <-> Trez csere. Ő már bizonyított, megfelelne Pato mellé.
  • LasCar16
    van neki, méghozzá spanyol
  • Nuno88
    Ez igaz, de ha jól tudom van vagy lehet rosszul tudom :D
  • Fabio Capello
    Fabianonak van EU-s útlevele? Mert ha nincs, akkor nehezen jön össze a Hernanes-Fabiano kettős :D
  • Nuno88
    Nagyon remélem h igazad lesz. Hernanes-FAbiano kettősnek örlnék+ egy bal bekk lenne a hab a tortán! :D
    ...bár egyenlőre nem így állunk -.-
  • LasCar16
    99% nem igaz amit írnak, fog még két játékos érkezni ebben biztos vagyok de lehet hogy még egy balhátvéd is, felnyomták az árakat mi meg határozottan lépünk fel a piacon, nem engedünk az ajánlatunkból, időigényes ez a módszer de szerintem hatásos lesz
  • Fabio Capello
    fura, én pont azt hallottam, hogy nilmar-dzeko kettőst akarnak előre...

Borriello meg nem életbiztosítás, legalábbis amennyit láttam belőle eddig... :D Fabianoval meglátjuk mi lesz, érdekes ez az egész elengedési záradék-ügylet...
  • Nuno88
    Nekem is ezen jár az agyam.
    Bár hiszek a Fabiano transferben, vagy olvastam nemrég egy olyat hogy ha Nilmar megy a Wolfsburgba akkor Dzeko távozhat. Lehet erre várnak, nem biztos. De egy valami igen, csatár kell mert Borriello nem megoldás.

Egy érdekes Carletto nyilatkozat!
    LINK!
  • Fabio Capello
    Miért van az az érzésem, hogy a végén elhoztok vmi kiégett csatárt kölcsönbe, és ki lesz kiáltva nagy igazolásnak... (pl van Nistelrooy, Pizarro, stb)
  • Nuno88
    Milan Turn To Arsenal Striker Nicklas Bendtner As Luis Fabiano Move Collapses...

goal.com

...ezek télleg szórakoznak???
  • Yulcsa
    Üdv a csapatban!

Közben Leo Trez-t dicsérte
    goal.com
  • Nuno88

• Nuno88
    Onyewu első meccsére készül

Oguchi Onyewu, a Milan pár hete igazolt védője első mérkőzésére készül új csapatában. A nigériai származású játékos bizonyítani szeretné, hogy a legmagasabb szinten is megállja a helyét.

A holnap hajnali 1:00-kor kezdődő Club America-Milan találkozón elsőó alkalommal léphet pályára új társaival.

"Természetesen a sportban semmire sincs garancia. " - nyilatkozta kedden Onyewu

"Tisztában vagyok vele, hogy a nyáron azért is játszom, hogy helyet szerezzek magamnak a kezdőcsapatban. Egyelőre fel kell mérnem, mit várnak el tőlem pontosan, hiszen a keretben számos kiváló védő van. Ez az első napom a csapatban, még csak most ismerkedek a többiekkel."

A Milan klubmenedzsere, Umberto Gandini reméli, hogy Onyewu lesz az egyik alapköve az újjáformálódó csapatnak:

"Egy új korszakot kezdtünk. Új edzővel, új mentalitás került a csapathoz, fejlődni szeretnénk. Büszkék vagyunk a múltunkra, magabiztosak a jelenünkkel kapcsolatban és keményen dolgozunk a jövőnk érdekében."

timesofindia.com
  • Fabio Capello
    aligha, trez kijelentette hogy marad nálunk, és ferrara sem akarja elengedni...
  • Yulcsa
    Borriello - Trezeguet csere van kilátásban
  • LasCar16
    ja az történt ...

Július 22

AC Milan - Club America

az időeltolódás miatt, nekünk az már 23.-a... na mind1 alszom :D
  • Palinko
    igen kicsit rosszabbul tudja az ember az éjjeli időszámítást :D és összezavart gondolom hogy szerdát írtak mikor az már csütörtök hajnal...
  • LasCar16
    vagyis nem most :D
  • LasCar16
    nem ma van a meccs -.- na bazmeg...
  • Yulcsa
    akkor pont nem tudom majd nézni a meccseket :S
  • Nuno88
    World Football Challenge 2009

A nyáron a világ legjobb csapati közül négyen vesznek részt az Egyesült Államokban rendezendő World Football Challenge nevű tornán.

Európából a Chelsea, az Inter és a Milan, míg Közép- Amerikából a Club America (mexikói)

A torna menetrendje:

Július 19

Club America - FC Internazionale 1-1 (b: 2-1)
    Stanford Stadium (Palo Alto, Calif.)

Július 21

Chelsea FC - FC Internazionale
    Rose Bowl (Pasadena, Calif.)

Július 22

AC Milan - Club America
    Georgia Dome (Atlanta, Ga.)

Július 24

AC Milan - Chelsea FC
    M&T Bank Stadium (Baltimore, Md.)

Július 26

AC Milan - FC Internazionale
    Gillette Stadium (Foxborough, Mass.)

Július 26

Chelsea FC - Club America
    Cowboy Stadium (Arlington, Texas)

Szabályok:

A World Football Challenge egy négy csapatos felkészülési torna. Minden csapat egy-egy pontot kap a szerzett gólok után, egészen 3 gólig. A csapatok három ponttal gazdagodnak, ha a rendes játékidőben megnyerik a mérkőzést. Ha hosszabbításra kerül sor, mindkét fél 1-1 pontot kap, a büntetőkkel diadalmaskodó együttes további 1 pontot szerez. A torna végén a legtöbb pontot gyűjtő csapat lesz a World Football Challenge bajnoka.

acmilan.hu
  • Nuno88
    Állítólag Fabianoról is lemondhatunk ...
  • Yulcsa
    goal.com szerint André Santos a Fenert választotta...
    nézzük a jó oldalát, legalább nem az Interhez vagy a Juvéhoz igazolt
  • szucsy89
    :DADFASDFASASDASDASdasDSADasdasdassddd
  • LasCar16
    A Rossoneri gárdája 2-2-es döntetlenre volt képes Los Angelesben a David Beckhamet is a soraiban tudó Galaxy ellen. A barátságos mérkőzés után Leonardo pozitívan nyilatkozott, de állítása szerint van még hova fejlődnie csapatának.

A Milan amerikai túrájának első mérkőzésének magyar idő szerint reggel 6 óra körül ért véget, és a végeredmény 2-2 lett. A piros-feketék góljait Thiago Silva és Filippo Inzaghi szerezték, míg az LA Galaxy csapatából Gordon és Jordan volt eredményes, ám mindkét amerikai gólban elévülhetetlen szerepe volt, az ex- (és talán jövendőbeli - a szerk.) Rossoneri játékosnak, David Beckhamnek.

"Szerencsére meg van rá az okom, hogy elégedetten beszéljek. Egy napja érkeztünk meg Kaliforniába, de ezt határozottan nem kifogásként szeretnénk megemlíteni ." -mondta Leonardo a Gazzetta dello Sportnak.

"Nagyon biztató dolgokat láttam, de természetesen van még mit fejlődnünk. Jelen pillanatban még csak nem is tehetünk úgy, mintha tökéletes fizikai állapotban lennénk."

"A mérkőzés első félórájában jól játszott a csapat, aztán következett egy kisebb visszaesés. A második félidőben változtatásokat eszközöltünk, és néhány fiatal is szerepet kapott."

'"Amit sajnálok, hogy kaptunk egy gólt rögzített szituációból. Mindazonáltal legalább már tudjuk, hogy ezen még dolgoznunk kell, és a következő meccsen jobban kell figyelni erre."

"Történtek olyan dolgok, amelyeknek nem kellett volna, de mégis megtörténtek." -foglalta össze mondanivalóját "Leo".

A Milan következő mérkőzése a Club America ellen lesz szerdán Atlantában. A mexikói csapattal azonban már egy felkészülési torna, méghozzá a World Football Challenge 2009 keretei közt fog megmérkőzni a Rossoneri.

Forrás: channel4.com
  • Palinko
    ezt bannerba :D mekkora kép :D