36663
  • Nuno88
    3 éve türelmes vagyok...
  • Palinko
    türelem...
  • Nuno88

• Nuno88
    Ha Huntelaar jönne nem bánkódnék, csak jöjjön már valaki könyörgöm!
  • Palinko
    opció...
  • WuFraZselic
    heh, pont most írtam a mi tápigunkba, hogy a real _ÁLLÍTÓLAG_ elfogadta az Inter ajánlatát, 4m euróért 1év kölcsönbe jön Sneijder, és opciós jog szezon végén :D de VdV is távozik, úgyhogy rá még lecsaphattok :D amugy én Gourcuffot nem adtam volna el, ő tudta volna pótolni Kakát szerintem
  • Yulcsa
    Snejidernek is nagyon örülnék, nem ártana végre egy jó kpályás!
  • Nuno88
    Ettől félek én is...
  • WuFraZselic
    szerintem belusconi csillapitja a szurkolókat 1 csarárral a 2 közül, aztán letudva a dolog kb :D
  • Yulcsa
    Hunter és LF szerintem jönni fognak, valamint szeretném még de Silvestrit és Hernanest. Pirlo meg akkor már mehet is.
  • szucsy89
    KÖZEL KERÜLT...ezt a két szót már kurvára unom
  • Palinko
    A Sportbox.ru. orosz internetes oldal szerint a Real Madrid játékosa, Klaas-Jan Huntelaar közel került ahhoz, hogy a Milan játékosa legyen.

Az egyelőre meg nem erősített hír szerint a királyi klub 11millió eurós vételárban állapodott meg a Milannal, ami 9 millióval kevesebb, mint amennyit januárban kifizettek a támadóért.

Korábban a német Stuttgart €18m-t ajánlott a hollandért, de a játékos nem akart a klubhoz igazolni.

Huntelaar 20 tétmérkőzésen 8 gólt szerzett a Real Madridban január óta. Cristiano Ronaldo, Kaká és Karim Benzema érkeztével azonban feleslegessé vált a spanyoloknál, így a klub vezetősége vevőt keres rá. Ha hinni lehet a pletykáknak, a Milan lesz a csatár új állomása.
  • paly90
    De Silvestrinek én is örülnék de sztem Ledesma se lenne rossz ha Pirlo megy a Chelseabe
  • Nuno88
    De Silvestri jöhet.
  • szucsy89
    A FirenzeViola.it értesülése szerint a Pirlo-transzfer sikeres lezárása után az AC Milan figyelme a Fiorentina által is kiszemelt Lorenzo De Silvestri felé fordulhat. A piros-feketék alelnöke, Adriano Galliani kiváló munkakapcsolatban áll a Lazio patrónusával, Claudio Lotitoval, és elképzelhető hogy a lombárd klub két, a fővárosból elvágyódó játékost is átcsábít Milánóba.

A rómaiak edzője, Davide Ballardini nem gördít akadályt Goran Pandev, Christian Ledesma valamint Lorenzo De Silvestri távozás elé, és a Milannál úgy gondolják, hogy az olasz védő nagy erősítés lenne a védelembe, míg az argentin középpályás megfelelően tudná pótolni Andrea Pirlot.

Forrás: goal.com
  • shad0w
    inkább simán 20 milla körül menjen pirlo, mert ha jön helyette a pénz és pizarro akkor fabiano már úgy sem. pirlo helyett meg Aquilani jó is lenne :)
  • Palinko
    Az AC Milan mégsem adta fel teljesen Luis Fabiano leigazolását, és a hírek szerint egy újabb ajánlattal próbálják elcsábítani a brazil támadót Sevillából. A piros-feketék hosszú ideje üldözik Fabianot, aki szívesen tenné át székhelyét Milánóba, de eddig nem sikerült egyezségre jutniuk a spanyolokkal.

Az El Mundo Deportivo szerint a legújabb ajánlat körülbelül 20 millió euró, valamint a svájci Johan Vonlanthen játékjoga. A 23 esztendős csatár jelenleg a Red Bull Salzburg játékosa és kölcsönben az FC Zürich csapatában szerepel, de a Milan megvásárolná őt, és egyből tovább is adná a Sevillának.

Vonlanthen vételárát nem hozták nyilvánosságra, de a Milan vezetői elszánták magukat, hogy végre leigazolják Fabianot, amivel megnyugtatnák az egyre elégedetlenebb szurkolókat is

Egy másik spanyol napilap, az AS szerint azonban a Milan elsőszámú célpontja Klaas-Jan Huntelaar, és a Real Madrid vezetői a Milan döntésére várnak, és addig a holland támadóért érkező összes ajánlatot figyelmen kívül hagyják.

Az olasz klub alelnöke, Adriano Galliani nemrégiben a Sky Sport Itáliának elismerte, hogy hamarosan találkozni fog Florentino Perezzel, ami újabb találgatásokra adott okot.

Mindeközben a török Sabah szerint a Fenerbahce egy 15 millió eurós ajánlatot tett Huntelaarért, akinek az éves keresete körülbelül 4 millió euró lenne. Azonban úgy tűnik, hogy várniuk kell a Milan döntésére, mivel a Real Madridnál a piros-feketéket részesíti előnyben.

# ez a fabiano ügy tényleg már... érdekel hogy lehetne még bonyolítani ötleteket várok :D viszont Huntelar vétele sem lenne rossz pozitív hír mindenképpen

A Corriere dello Sport szerint amennyiben Andrea Pirlo elhagyja Milánót, és Londonba költözik, a piros-feketék vagy Alberto Aquilanival, vagy Riccardo Montolivoval próbálják meg pótolni az olasz irányítót.

#nevek vannak szépszámmal csak igazolás is legyen a vége

A ma reggeli olasz és angol lapok szerint a Chelsea megemelte a Pirloért tett első ajánlatát, miután Adriano Galliani egy szombati televíziós műsorban határozottan visszautasított azt. A londoniak jelenlegi árajánlata vagy 16 millió font, vagy 10 millió font és Claudio Pizarro.

Galliani kijelentése figyelmeztette Carlo Ancelottit, hogy ha valóban újra együtt szeretne dolgozni Pirloval, akkor emelni kell a tétet.

Egyes hírforrások arról számoltak be, hogy a játékos ügynöke, Tullio Tinti már meg is egyezett a Chelsea vezetőivel egy négyéves szerződésről, amely szerint Pirlo évente 4,5 millió fontot keresne.

#vicces ajánlat sztem 20 meg pizzaroba csapnék bele, de megnézzük 5 milkás fizetést kapna, és csak 10 ért meg Pizzaroért akarják venni kicsit irreális. sokan nem fognak velem egyetérteni de ennyiért nem éri meg eladni pirlot.
  • szucsy89
  • Palinko
    egy szimpatikus nyilatkozat:
    Thiago Silva, a Milan brazil védője egy nagyon jó szezonra számít, és már az idény elején jó formában szeretne játszani.

A védő a télen érkezett a klubhoz, ám az EU-s szabályok miatt nem léphetett pályára tétmeccsen, de a 2009-10-es szezonban már teljesértékű harcosa a csapatnak. A debütálására még augusztusban sor kerülhet, a Siena elleni bajnoki nyitómeccsen.

"Boldog vagyok, és Leonardo is tudja, hogy az én posztom egy hálátlan feladat" -mondta Silva a La Gazzetta dello Sportnak. "Nem volt könnyű átszokni az olasz játékhoz, de még a tanulás korszakában vagyok. Figyelnem kell a munkámra, mert valamennyi hiba büntetéssel jár."

A játékos szeretne minél többet adni a klubnak, és már alig várja, hogy az Inter ellen pályára lépjen a San Siróban.

"Boldog vagyok, amiért segíthetek a csapatnak. Az Inter elleni derby nagy lehetőség lesz a számomra, nagy érzelmekkel. Kész vagyok a legjobbamat nyújtani a csapatért" -fejezte be a brazil.
  • Palinko
    Barcelona - Los Angeles Galaxy 2-1 (1-1)

a mi döntetlenünk nem is rossz sztem.
  • Palinko
    azért, a klubb pénzügyi helyzete 0 án van, tehát jobb mint a többi élcsapaté :) azért ez elgondolkodtató.

amcsi turnénk során állítólag jött 4 milla szal nagyából már pozitívban vagyunk, biztos lesz még valaki igazolva, nem biztos hogy nagy név, de majd meglátjuk
  • Nuno88
    Ennyi nincs itt gazdasági válság, menni akart és kész...
  • Palinko
    egyértelmű, hogy az utóbbi.
  • Attila 007
    Ez nagyon érdekes, amit idelinkeltél van benne egy válasz, amit a madridista.hu ról szintén ide teszek, elvilegm, ugyanarról a mélyinterjúról van szó, először a samsugsportos:

Volt esély rá, hogy már akkor a Madridba szerződjön?
    - Visszatértem Sao Paulóba a jubileumi mérkőzés után, akkor lett volna rá lehetőség. Sok csapattól kaptam ajánlatot: végül a Milant választottam, ott akartam játszani. Aztán eljött a pillanat, amikor azt mondták, hogy a terveink nem azonosak, nem mutatnak egy iránya, ezért mennem kellett. Hat éven keresztül több ajánlat is érkezett - többek között a Madridtól is -, de csak ebben az évben hagyta nyitva a kaput a Milan. Először a City előtt. Akkor kijelentettem, hogy ha megyek, akkor csakis a Realba.

És ime ugyanazon kérdésre a madridista.hu ról a válasz:

A centenáriumi ünnepség után visszatértem Sao Paolóba, majd elkezdtek érdeklődni irántam. Nem sikerült megegyezni, és mindez akkor történt, amikor a Milanhoz szerződtem. Ezután a képviselők tartották fenn a kapcsolatot. Ha ajánlatot kaptam egy klubtól, mindig a Milanra hagytam a döntést, hogy határozzon a jövőm felől. Szerettem azt a klubot, és jól éreztem magam. Végül egy nap elmondtam nekik, hogy a céljaink nem összeegyeztethetők, így távozni fogok. Az ott eltöltött hat év alatt több ajánlatot is kaptam, köztük a Real Madridtól is. A Milan először idén adott lehetőséget az eligazolásra. Először a City-vel tárgyaltak, de akkor közöltem, hogy csak a Real Madridba szerződhetek.

Érdekes............... melyik az igaz?:)

• Attila 007
    teljesen megőrült Berlu papa..........
  • Palinko
    ilyen jó viccet régen olvastam már :D
  • LasCar16
    és a leszünk hol marad????....
  • LasCar16
    http://www.sportmediaset.it/mercato/articoli/articolo25518.shtml

Berlusconi: "Nagyon meglepődtem, amikor Pirlo távozásáról olvastam az újságokban, ezek csak hírek, nincs valóságtartalmuk. Ezen felül nincs szándékomban megválni a klubtól. Huntelaar? Nem tudok róla semmit. A szurkolóknak azt üzenem, hogy mi voltunk és vagyunk is a világ első számú klubja. Úgy éreztem az USA túra alatt, hogy a Milannal minden rendben van, Leonardo is megerősített ebben."
  • WuFraZselic
    elvileg őt mi is akarjuk, Mourinho már rábeszélte Morattit :D
  • Nuno88
    Neki örülnék nagyon.
  • szucsy89
    Más hír: elvileg ha megy Pirlo, hajlandóak vagyunk egy nagyobb összeget tenni Snejderért
  • szucsy89
    A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő AC Milan tulajdonosa, Silvio Berlusconi kész mélyen a zsebébe nyúlni a Sevilla brazil támadójának, Luís Fabiano megvételének érdekében.
    A hírek szerint 14 millió euró körüli összeget kész áldozni a Konföderációs Kupa gólkirályáért. A Milannal kapcsolatos hír továbbá, hogy ha Andrea Pirlo a Chelsea-hez távozik, a helyére a liverpooli Xabi Alonso esetleges igazolásával létszámfelettivé váló Wesley Sneijder érkezhet a Real Madridtól.
  • horpeti
    Kalac is benézte volna. :D
  • LasCar16
    Kaká nyilatkozat
  • Davidke007
    először azt hittem, hogy kalacnak rúgták ezt a gólt :) nagy potya :) hihi
  • Palinko
    kalac ehhez képest sehol sincs :D
  • szucsy89
    serie B még messze van, ahogy a középmezőny is..
  • Attila 007
    Büdös Milano a rejtélyes "valami" től, ami márcsak attól változhat ha leköszön a vezetőség.....................addig irány a seriaB vagy a középmezőny hajhászat
  • Sojka5
    Erősítés??? Jó lenne, de helyette ez van:

Pirlo a jövő héten távozik?

Andrea Pirlo az utolsó meccsét játszotta tegnap a Milan mezében és a jövő hét elején csatlakozik a Chelsea csapatához, legalábbis az Il Corriere dello Sport szerint.

Több portálon megjelentek hírek arról, hogy a múlt héten lejátszott Inter-Milan mérkőzés után a játékos elbúcsúzott a csapattársaitól: "Ez volt az utolsó derbim" - mondta akkor.

A cikk szerint a Milan székházában, a Via Turatin találkozik a két klub képviselője, hogy aláírják a szükséges papírokat.

Az egyelőre nem tisztázott, hogyan és mennyit fizetnek az angolok, a meg nem erősített hírek arról szólnak, hogy £21m-ot utal a Chelsea, két évre elosztva.

A perui Claudio Pizarro és az angol U21-es védő, Michael Mancienne is része lehet az üzletnek, utóbbi egy évre kölcsönbe érkezne Olaszországba.

Ha az üzlet létrejön, akkor Pirlo újra egykori edzője, Carlo Ancelotti kezei alatt dolgozhat.

channel4.com
  • Palinko
    “Balszerencsések voltunk, hogy a találkozó végén kaptunk egy gólt.” - nyilatkozta Leonardo a Sky-nak

“Ennek ellenére elégedett vagyok, mert ma este láttam az akaratot és elszántságot a játékosokon. A srácok egyértelművé tették, hogy javítani akarnak a jelenlegi formájukon, és a szezon kezdetére a legjobb állapotba akarnak kerülni."

“Az igaz, hogy a Boca Juniors más stílusú csapat, mint a Bayern München, de ettől még nem becsülném le az ellenük mutatott játékunkat. Örömmel láttam, hogy a meccs egyes szakaszaiban az ellenfelünk arra kényszerült, hogy a mi játékunkhoz alkalmazkodjon."

"A következő napokban arra törekszünk, hogy javítsunk a fizikai állapotunkon."

“Ronaldinho bemutatott néhány nagyon szép mozdulatot, és nagy munkát végzett a mezőnyben is. Ahhoz, hogy állandósítsa a formáját, még több meccsre van szüksége. Úgy érzem jó úton halad, hogy újra a régi legyen."