A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
jó de nem 1 meccs miatt

kakarol mikor lesz döntés? meddig van a határ idõ?

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Yulcsa
Kakát családja Manchester Citybe küldené

Na ez az, amit nem tudok elhinni! Õket épp, hogy nem a pénz, hanem fiuk boldogsága érdekli!

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Yulcsa
na ugye, h nem esik jól nektek sem? Mi hányszor tûrtük ezt az utóbbi idõdben?...

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

limperatore
maradj már 😄😄 olyanok vagytok mint a dögkeselyûk, 1x botlunk egybõl lecsaptok 😄

de ti még mindig a 3. helyért küzdetek csak

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

LasCar16
+ kizúgnak a Blbõl, tavasszal nem olyan nagy májerek

#acm

szucsy89
nem rossz ez így se...hátha az inter magabiztossága kicsit csökken, összetörnek és nem nyernek több meccset idén <#vigyor>

najó nem, de hátha többet fognak ikszelni/kikapni 😄
Nuno88
Nagyszerû, jól alakult ez a hétvége... és ha múlt héten nem csesszük el Romában még jobba lenne a helyzet most.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

szucsy89
ikszelt a juve is (:
Yulcsa
[b[Ülõsztrájk Kakáért[/b]

Olasz internetes oldalak szerint a Milan ultrái jelenleg is tüntetnek a klub székháza elõtt. A legfrissebb hírek szerint az ülõsztrájk hétfõ este 6 óráig fog tartani.

A demonstrálók nevében az egyik szurkolói csoport, a Brigate Rossoneri egy vezetõje elnézést kért Silvio Berlusconitól a tegnapi transzparensekért, amelyek sértõek lehettek Olaszország miniszterelnökére: „Elnézést kérünk az Elnök úrtól, de azt szeretnénk, ha végre mindenki észbe kapna. Kakát nem lehet eladni!”

Forrás:sportmediaset.it, foto: gazzetta

Palinko
😄D
Yulcsa
ravasz, így nem menne át az egészségügyi vizsgálaton 😛

LasCar16
A Milan átigazolásaiért felelõs embere, Ariedo Braida furcsálja, hogy manapság egy gond terheli a Milan drukkerek:Kaká megy vagy marad.

"Az, hogy érdeklõdik a City még nem azt jelenti, hogy megis kapják ami kell.Az élet nem ilyen.Ilyen alapon senkinek sem lenne semmi dolga, hisz az álmok valóra válnának"-reagált Braida a búlvársajtó legújabb híreinek.

forrás: tuttomercatoweb.com

#acm

LasCar16
A tegnapi meccsen állítólag nagyon csúnyán a hátára esett Kaká, ami után Sandro Nestához Amerikába utazott, hogy egy két napos kezelés után rendbe jöjjön.Az alelnök várja vissza Rickyt, aki szerint nem fog eligazolni pont most, hogy a hátrányuk 6 pontra csökkent, mivel ma délután 3-1-re kikapott a listavezetõ

forrás: milannews.it

#acm

Yulcsa
Ez már uv volt, de azért köszi 😊)
Ez a cikk meg... nevetséges!!!!! Mi ez a pénzügyi adósság??? :S Duma...

shad0w
<#action>

don't give a fuck

LasCar16
LasCar16
Adriano Galliani a Milan igazgatója elmondta, hogy ha úgy adódna a játékos sorsa, hogy a Cityben folytatná, akkor a pénzt nem pocsékolnák utódokra, mert õ egy egyedi játékos.

A Manchester City állítólag nagyon közel került Kaká megszerzéséhez, és egyes arab lapok (tévesen) már azt is híresztelték, hogy megszületett a megállapodás.

A Milan rengeteg pénzt kapna Rickyért, és a sajtó már azt is mondta, hogy ebbõl a pénzbõl Emmanuel Adebayort, Mikael Essient és még néhány játékost igazolhatná le a milánói csapat.

Ezzel ellentétben Galliani felfedte, hogy nem erõsítenék meg nagyon a csapatot, hisz a pénz másra kéne.

"Kaká egy egyedien kiválló játékos.Egyhamar nem találjuk meg a méltó utódát"-mondta Galliani a Sky Sport 24-nek.

"A klubnak van egy pici pénzügyi adósága.Arra kellene mindenféleképpen a pénz."

forrás: goal.com

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddddddddd

#acm

Grove4
Jah,bocs,akkor nem szóltam!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

szucsy89
nem
szucsy89
majd uv-n meglesz, fel a fejjel😊
Grove4
nyelvvizsgáról beszéltek amúgy?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Yulcsa
grat, én pénteken írtam, de még nem tudom az eredményt, valszínûleg bukta :S

szucsy89
a vizsgám is sikerült tegnap😄
szucsy89
jah a végét már én is néztem😄

hát igen még a juve is ikszelne akkor jó lenne ez a hétvége 😊
Yulcsa
3-1 lett a vége, már csak a Juvénak kéne egy döntetlen legalább, és egész szoros lenne a bajnokság...

szucsy89
höhöh ezaz
Kaplartom
3-0!!

Kaplartom
Atalanta-Inter 2-0 a 28. percben...😛

Palinko
ma eddig ez a legjobb hír! 😊
szucsy89
remélem így van
Yulcsa
Van remény? Mégsem 100 millió a 100 millió?

Manchester City: nevetséges a 100 milliós ajánlat Kakáért

„Abszolút nevetséges” – így kommentálta vasárnap a londoni Observer szerint Manszur bin Zajed an-Nahjan sejk, a Manchester City labdarúgócsapatának tulajdonosa azokat a híreszteléseket, amelyek szerint 100 millió eurót (vagy fontot) kínált volna fel a Milan brazil sztárjáért.

Az abu-dzabi emír tanácsadói véget vetettek a tíz napja tartó spekulációknak, amelyek szerint csillagászati összegek repkednek az aranylabdás irányító feltételezett megvétele körül. A sejk egyik szóvivõje irreálisnak nevezte a szóban forgó summákat, nemcsak az állítólagos felkínált vételárat, hanem azt is, hogy Kaká heti 500 ezer eurót kapna, ha a Cityhez szerzõdne.

„A jelenlegi gazdasági helyzetben hogyan lehetne ekkora heti fizetést garantálni? Még nem is beszéltünk a játékossal, csupán azon a listán szerepel, amelyet Mark Hughes edzõ terjesztett elõ. Ne felejtsék el, hogy a klub elnöke intelligens ember és nem szórja a pénzt” – mondta a szóvivõ, aki szerint Kaká piaci értéke hasonlít azokéhoz, akik korábban szintén elnyerték a FIFA-legjobbja díjat. Ezzel a portugál Luis Figóra, illetve a francia Zinedine Zidane-ra célzott, akik annak idején 38, illetve 46 millió euróért váltottak csapatot.
-------------------------------------------------------------------

vagy csak savanyú a szõlõ, és már tagadják, mert a Milan visszautasította? jaj de örülnék!

Yulcsa

Rudee
Fake.
Nincsen csak megbízott elnök, aki nem költekezhet. Florentino kampányolt Kaká-val, hátha újraválasztják.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Palinko
ugyan már igazi goal.com hír.
gabber_saviola
hogy ne csak a Cityre haragudjatok.....a RMadrid is rárepült Kakára.

http://www.tuttomercatoweb.com/index.php?action=read&id=136822

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Yulcsa

Rudee
Nincs fix elnökünk, így nem lesz ilyen ajánlat. Ami amúgy nem is baj.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Nuno88

3 meccs - 5 gól

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Huszi84
Mu. drukker révén nekem tetszene ha egy ilyen játkosal gazdagodna a premier league,de az én véleményem szerint egy ilyen futball csillagnak mint kaká nem egy cityben a helye. Milánóban szeretik és õ is boldog ott,minek menne a senkikhez? ezek az arabok amit csinálnak az a sportág meggyalázása..hányni tudnék tõlük

glory,glory

ReD DevilS 4 LifE

Gnome
Real is ad egy 120millás ajánlatot jóval kevesebb fizuval...ráadásul, csak nyáron kéne átjönnie szal végig is játszhatná a szezont..ha már mindenképp elakarja adni valószínûleg ezt fogja választani... utálom a Realt de Kaka megérdemli, h olyan klubbnál játszon ahol jólérzi magát...és ez sztem nem a City lesz.

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Palinko
a sokadik nyilatkozat után én is így gondolom, és pont ezért változott a véleményem a nem olyan nagy baj, hogy eladjuk és a semmiképpen ne adjuk el között. szerintem egy ilyen elhivatott és így játszó játékost nem szabadna eladni még ekkora összeg esetén sem, persze ha nem adjuk el az is lehet rossz döntés, de sokkalta kissebb valószínûséggel. hogy a vezetés nem jelentette ki hogy nem adjuk el az viszont nagy probléma mert megingathatja kaká bizalmát a klubb iránt és az nem jó.
Yulcsa
Éa akkor ez most mit jelent, mert én nem úgy nézem, mint aki búcsúzik... Legalábbis nem önszántából...

LasCar16

#acm

LasCar16

Galliani takarodj

Kaká marad

Kaká megfizethetetlen

Büszkeségünk nem eladó, el a kezekkel Kakától

Galliani, menj te/Adjátok el a Milant is

Megfontoljuk az ajánlatot...

Kaká eladása nem méltó a Milanhoz

Kaká, itt a helyed

#acm

LasCar16

#acm

Palinko
és a legszörnyûbb a bizonytalanság.
és nem tudom hogy pato, dinho ide e jött volna ha kaká nincs itt, most biztos megváltozik a klubb megítélése, és nem tudom mennyire lesz vonzó a jövõben.
Yulcsa
adjuk el See-t 100 milláért, és akkor mindenki jól jár 😄
Ez a San Siros plakát tényleg szép volt. Egyébként a 2. félidõ elején látszott is, hogy Kaká böngészte a szurkolókat...

szucsy89
Gallianit kb. élve megnyúzzák ha odaadja Kakát...de ez várható is volt
LasCar16
GALLIANI VATTENE = Galliani takarodj!

CITY! KAKA' RESTA CON NOI! = City! Kaka' nálunk marad stb.

A legmeghatóbb a "FOSSA DEI LEONI" nevû szurkolói csoport
traszparense volt: Ha Kaka' elmegy, kialszanak a San Siro fényei

#acm

Palinko
lehet hogy dinho kezdett volna, de a végén a cserét sem értem, szerintem tudott volna a kezdetektõl játszani. beksz tényleg mintha kötelezõ lenne játszatni, szerintem nem fog maradandót alkotni, nem hiába ment ki a galaxybe ha focizni akarna európában marad. carlo az biztos hogy rengeteget köszönhet kakának, de nem nagyon szándékozzák elküldeni gondolom vele akarják felépíteni az új milánt és ilyenkor nem kéne az edzõt elküldeni.