36663
  • LasCar16
    én direkt nem néztem a meccset nem akartam még jobban felhúzni magam, remélem erősítünk, legközelebbi meccs amit megnézek az az 1. forduló lesz, hányok ettől a szenvedéstől...
  • Attila 007
    Most ugye vicceltek, hogy ez jo volt, jobb mint eddig de nem jo, szar a csapatunk!!!!
  • Palinko
    átlagban jó volt mindenki, hátul jó megoldások, elől voltak problémák ha elszigeteltek minket a boca védők, és nem segítettek egymásnak, egyedül 4 védő között nem tudtak mit csinálni sok ilyen labda vesztés volt, második félidőre elmúlt ez dinho jobban irányított és mentek vele a többiek volt kinek leadni. de előfordult még hogy nem tudtak mit csinálni ment a hátra passzolgatás és akkor felállt már a védelem úgy nehéz. spritelgetett dinho, meg jó passzokat adott. mindenképpen kiemelném a támadásból, pato, boriello két nagy 0, pato annyival jobb hogy legalább próbálkozott, de thiago silva jobb csatár volt ezen a meccsen mint ő (11 est is betette, és gólt is rúgott) tehát pato teljesítménye vártnál jóval aluli.

boriello szaladgált, mindég megtalálta a pálya azon részét ahol nyugiban lehet nem kellett félnie hogy a csúnya labda a közelében lesz. szerintem ő nem az a klasszikus befejező csatár, ha erőltetjük rá így néz ki, de nem mentség többet is hozhatott volna.

hátul onyewu jó volt, de nem nagyon tudnék kiemelni embereket mivel egységesen jól működött a védelem.

gatta hasznosan játszott, flamini méltóképp helyettesítette ők is jók voltak. nagyából ennyi
  • szucsy89
    aki kiemelkedett sztem az dinho volt, most pörgött, futott, jól passzolt, varázsolt is 2x-3x:D de mindenki küzdött igazából ...boriello kicsit kilógott mert nem csinált sok mindent:\
  • paly90
    Eltudnátok mondani h ki milyen teljesítményt nyujtott???
  • szucsy89
    ja, de mindenképp bíztató meccs volt
  • Palinko
    ja nem elrontottam, gatta az egész audi cup mvp je lett :D
  • Palinko
    gatta lett a meccs embere
  • Palinko
    eddig janku volt a legjobb lövő, 4-3 a bocának jövünk.
    pato

és elrontja.nyert a boca
  • szucsy89
    najó nem írom tovább mert tele lesz velem a topic:D:\
  • szucsy89
    Dinnyó jött, belőtte
  • szucsy89
    belövi
  • szucsy89
    büntetők..boca kezdi
  • Palinko
    annyira nekivetkőztek azt hittem elmaradnak a 11esek :D de remélem nem
  • szucsy89
    én is így vagyok vele...végre játék volt és nem is rossz játék:) Boriello helyett Pippo lett volna sztem többre mentünk volna még ennél is
  • Palinko
    storari nem védi jól ezeket a helyzeteket, és ügyes volt a fejelő nem baj semmi gáz, én ma már boldog vagyok, végre valami teljesítményt láttam
  • Palinko
    azért kaptunk egyet
  • szucsy89
    bazz kapunk egy szerencsétlen gólt, a bocának köze nem volt most a meccshez:|
  • Palinko
    dinho fantasztikus volt ma
  • szucsy89
    Pato pár gólt lőhetett volna már...ezt is kihagyta most
  • Palinko
    boriello 1 gólpasz és semmi, most is kiengedte a labdát. szánalom szegény adjuk már el.
  • szucsy89
    de szép támadás volt!
  • Palinko
    dinho adott mostanában 2 nagy passzot előle félpályáról, és most nem olyan reményteleneket mint eddig csak sajna pato most is elszúrta
  • Palinko
    ja nem az volt a baj, hanem hogy piros volt a hangszóró az a mute :D tehát hiába volt fenn a csúszka ha muten van :) köszi a tippet
  • szucsy89
    pont itt nézem én is..hang meg van csak vedd fel a hangerőt:P
  • Palinko
    sajna elment én is máshol nézem, itt nincs hangg, és a kép is rosszabb
    http://fr.justin.tv/zk_hd

ha van jobb címed várom :D
  • Palinko
    na storari belekapott védett elég nagyot :D
  • szucsy89
    bár a védelemben még mindig akadnak bizonytalanságok...Storari mekkorát fogott te jó ég
  • szucsy89
    nah még1 helyzet...Dinnyó is villant egyetD:
  • szucsy89
    mind1 nézem máshol..:D

amúgy látszik hogy le lettek baszva a srácok:D most hajtanak legalább ..meg is van az eredménye eddig (remélem nem kiabáltam el)
  • szucsy89
    neked is elment a kép?:S
  • Palinko
    szögletből kikerül tizenhatoson kívülre, gattuso indítja boriellot akit véletlenül most megtalálta a labda az rárúgja a kapura jó messziről érdekes szögben, thiago silva szépen rámozdul és a kapuba bombázza közelről szép volt
  • szucsy89
    Thiago Silva
  • Palinko
    góóóóól
  • szucsy89
    szélsőkkel nem vagyok kibékülve...most Antonini-Oddo, de a múltkori Janku-Zambrotta se volt vmi meggyőző
  • Palinko
    hát ha nem sikerül eladni a labdát és úgy gondolják a srácok vannak támadásaink.

• szucsy89
    első helyzet Pato szépen villant
  • szucsy89
    németországban tilos
  • szucsy89
    áh köszi én csak szarokat találtam eddig de ez jó

na megkezdődött a meccs GYŐZELEM KÉNE MÁR
  • Palinko
    csak én nem látom a bwint a mezünkön? valami hülye német törvény, vagy lesz más szponzorunk?