36663
-
#23125 én direkt nem néztem a meccset nem akartam még jobban felhúzni magam, remélem erősítünk, legközelebbi meccs amit megnézek az az 1. forduló lesz, hányok ettől a szenvedéstől... -
Attila 007 #23124 Most ugye vicceltek, hogy ez jo volt, jobb mint eddig de nem jo, szar a csapatunk!!!! -
#23123 átlagban jó volt mindenki, hátul jó megoldások, elől voltak problémák ha elszigeteltek minket a boca védők, és nem segítettek egymásnak, egyedül 4 védő között nem tudtak mit csinálni sok ilyen labda vesztés volt, második félidőre elmúlt ez dinho jobban irányított és mentek vele a többiek volt kinek leadni. de előfordult még hogy nem tudtak mit csinálni ment a hátra passzolgatás és akkor felállt már a védelem úgy nehéz. spritelgetett dinho, meg jó passzokat adott. mindenképpen kiemelném a támadásból, pato, boriello két nagy 0, pato annyival jobb hogy legalább próbálkozott, de thiago silva jobb csatár volt ezen a meccsen mint ő (11 est is betette, és gólt is rúgott) tehát pato teljesítménye vártnál jóval aluli.
boriello szaladgált, mindég megtalálta a pálya azon részét ahol nyugiban lehet nem kellett félnie hogy a csúnya labda a közelében lesz. szerintem ő nem az a klasszikus befejező csatár, ha erőltetjük rá így néz ki, de nem mentség többet is hozhatott volna.
hátul onyewu jó volt, de nem nagyon tudnék kiemelni embereket mivel egységesen jól működött a védelem.
gatta hasznosan játszott, flamini méltóképp helyettesítette ők is jók voltak. nagyából ennyi -
#23122 aki kiemelkedett sztem az dinho volt, most pörgött, futott, jól passzolt, varázsolt is 2x-3x:D de mindenki küzdött igazából ...boriello kicsit kilógott mert nem csinált sok mindent:\ -
paly90 #23121 Eltudnátok mondani h ki milyen teljesítményt nyujtott???
-
#23120 ja, de mindenképp bíztató meccs volt -
#23119 ja nem elrontottam, gatta az egész audi cup mvp je lett :D -
#23118 gatta lett a meccs embere -
#23117 eddig janku volt a legjobb lövő, 4-3 a bocának jövünk.
pato
és elrontja.nyert a boca -
#23116 najó nem írom tovább mert tele lesz velem a topic:D:\ -
#23115 Dinnyó jött, belőtte -
#23114 belövi -
#23113 büntetők..boca kezdi -
#23112 annyira nekivetkőztek azt hittem elmaradnak a 11esek :D de remélem nem -
#23111 én is így vagyok vele...végre játék volt és nem is rossz játék:) Boriello helyett Pippo lett volna sztem többre mentünk volna még ennél is -
#23110 storari nem védi jól ezeket a helyzeteket, és ügyes volt a fejelő nem baj semmi gáz, én ma már boldog vagyok, végre valami teljesítményt láttam -
#23109 azért kaptunk egyet -
#23108 bazz kapunk egy szerencsétlen gólt, a bocának köze nem volt most a meccshez:| -
#23107 dinho fantasztikus volt ma -
#23106 Pato pár gólt lőhetett volna már...ezt is kihagyta most -
#23105 boriello 1 gólpasz és semmi, most is kiengedte a labdát. szánalom szegény adjuk már el. -
#23104 de szép támadás volt! -
#23103 dinho adott mostanában 2 nagy passzot előle félpályáról, és most nem olyan reményteleneket mint eddig csak sajna pato most is elszúrta -
#23102 ja nem az volt a baj, hanem hogy piros volt a hangszóró az a mute :D tehát hiába volt fenn a csúszka ha muten van :) köszi a tippet -
#23101 pont itt nézem én is..hang meg van csak vedd fel a hangerőt:P -
#23100 sajna elment én is máshol nézem, itt nincs hangg, és a kép is rosszabb
http://fr.justin.tv/zk_hd
ha van jobb címed várom :D -
#23099 na storari belekapott védett elég nagyot :D -
#23098 bár a védelemben még mindig akadnak bizonytalanságok...Storari mekkorát fogott te jó ég -
#23097 nah még1 helyzet...Dinnyó is villant egyetD: -
#23096 mind1 nézem máshol..:D
amúgy látszik hogy le lettek baszva a srácok:D most hajtanak legalább ..meg is van az eredménye eddig (remélem nem kiabáltam el) -
#23095 neked is elment a kép?:S -
#23094 szögletből kikerül tizenhatoson kívülre, gattuso indítja boriellot akit véletlenül most megtalálta a labda az rárúgja a kapura jó messziről érdekes szögben, thiago silva szépen rámozdul és a kapuba bombázza közelről szép volt -
#23093 Thiago Silva -
#23092 góóóóól -
#23091 szélsőkkel nem vagyok kibékülve...most Antonini-Oddo, de a múltkori Janku-Zambrotta se volt vmi meggyőző -
#23090 hát ha nem sikerül eladni a labdát és úgy gondolják a srácok vannak támadásaink.
-
#23089 első helyzet Pato szépen villant -
#23088 németországban tilos -
#23087 áh köszi én csak szarokat találtam eddig de ez jó
na megkezdődött a meccs GYŐZELEM KÉNE MÁR -
#23086 csak én nem látom a bwint a mezünkön? valami hülye német törvény, vagy lesz más szponzorunk?