A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
KAPUS: Dida, Kalac, Perucchini
VÉDÕK: Darmian, Favalli, Jankulovski, Maldini, Mattioni, Senderos, Zambrotta
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini, Beckham, Cardacio, Flamini, Pirlo
TÁMADÓK: Seedorf, Inzaghi, Kakà, Shevchenko, Ronaldinho
SÉRÜLTEK: Abbiati, Antonini, Bonera, Kaladze, Nesta, Gattuso, Borriello, Pato
Forrás: acmilan.com
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
A holnapi Palermo elleni mérkõzés elõtt Carlo Ancelotti kijelentette, hogy a nyáron nem várható teljes átalakítás a Milannál.
”Nem feltétlenül szükséges nagy pénzt kiadni, hogy megtaláld a megfelelõ játékost a következõ szezonra. Megfontolt választással el tudjuk kerülni az idei szezonban tapasztalt problémákat. Olyan játékosokra gondolok, mint Simon Kjaer (Palermo), és Davide Astori, aki jelenleg a Cagliari csapatának tagja. Kjaer egy nagyon fiatal védõ, aki már megmutatta, hogy milyen remek képességekkel rendelkezik. Nagyon kedvelem a játékát. Rajta kívül figyeljük még Astorit is. Õ a Milan saját nevelésû játékosa, aki ebben a szezonban ugyan nem kapott sok játéklehetõséget, de tisztán látszik, hogy mennyit fejlõdött.”
Az elmúlt napokban olyan pletykák láttak napvilágot, miszerint a Manchester United leigazolná Kakát. Ezeket a hírek Ancelotti csak kitalációnak tartja.
”Kaka már visszautasította a City rendkívül elõnyös ajánlatát, mert hozzánk is jó szerzõdés köti. Most megvan a lehetõsége, hogy ezzel a csapattal újra a csúcsra érjen. Kaka nem érzi úgy, hogy egy új környezetért el kell hagynia minket.”
Forrás: goal.com
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
„Amikor megérkeztem a Milanba, Ancelotti már javában tanult angolul. Mindig megpróbálom kijavítani, de hibát hibára halmoz és így általában az egész röhögésbe fullad.
Bevallom, én sem tettem valami sok elõrelépést az olasz nyelv elsajátításában. Az elsõ két szó, amit megtanultam: grazie és forza Milan. Ezen kívül tudok még gratulálni a bíróknak (nevet) valamint Inzaghinak, hogy „szép gól”.
A játékosok tudnak angolul, bár Gennaro Gattuso külön nyelvet beszél, de õt is megértem (nevet).
Egy dolog biztos: a világon rengeteg olyan játékos van, akik mindenüket odaadnák azért, hogy a Milanban játszhassanak. Ezért is tettem meg mindent annak érdekében, hogy maradhassak.”
#acm
lascar nézz fel az én fórumomra is, ha meg van még a cím...
Forza Milan!!!
ekõre is köszi😊

ANDRIY SHEVCHENKO
"Mindig örömteli gólokat szerezni, nem is beszélve arról, hogy ismét viselhettem a kapitányi karszalagot. A két góltól eltekintve se gondolnám, hogy Carlonak kételkedni-e kellene bennem.
Nem hiszem, hogy ez a szezon csalódás lenne számomra, hiszen lehetõséget adott, hogy újra labdarúgó legyek és bármit is dönt a klub év végén én már elmondtam mit is szeretnék: maradni a Milanban.
Mindig jó érzés a szurkolók szeretetét átélni, nemcsak Olaszországban, de szerte az egész világon. Ez egy különleges érzés, ami boldoggá tesz."
CLARENCE SEEDORF
"Élvezetes este volt. Ez a meccs, eltekintve attól, hogy jó gyakorlás, nagyon is jó mulatság volt. Mindig boldog vagyok, ha gólokat szerezhetek, de fontosabb, hogy a csapat hogy teljesít. Örülök, hogy sikerült 5 gólt szereznünk. Az egyetlen negatívum, hogy a pálya kemény és csúszós volt."
ADRIANO GALLIANI
"Élvezetes barátságos meccsen vagyun túl. Tetszett a fiatalok játéka és örültem, hogy ismét Sheván láttam a kapitányi karszalagot és emelett lõtt még két gólt is.
Magyarországon meleg fogadtatásban részesültünk, ami bizonyítja, hogy a Milan név elismert "márka" nemcsak Olaszországban, de az egész világon.
Nagyon-nagyon szeretik a Milan csapatát, alig tudunk eleget tenni a rengeteg meghívásnak. Elõfordulhat, hogy Május 14-én (az Olasz kupa napján) ismét beiktatunk egy barátságos mérkõzést."
CARLO ANCELOTTI
"Ez a meccs nagyon is jó megmérettetés volt. Voltak problémáink meccs közben, de a csapat jól helyt állt, különösen a második félidõben. Ezek a barátságos meccsek nagyon hasznosak, fõleg azoknak, akik kevesebb lehetõséghez jutnak év közben. Tetszett az "újoncok" lelkesedése.
Most azonban már a következõ ellenféllel foglalkozunk. Vasárnap egy nehéz meccs vár ránk a Palermo ellen odahaza. Jó kis csapat, szervezettek, mindenképpen oda kell figyelnünk."
forrás: acmilan.com
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
azért a végén az az "ember a pályán" nem vet ránk túl jó fényt :S
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
nem bánom annyira hogy nem voltam a helyszínen, bár biztos nagy élmény lett volna, majd inkább egy tétmeccsre megyek el...ez a gálameccs meg jó volt nagy kivetítõn egy(?) sör mellett a haverokkal😊
ki ez az új kapus? szépet védett!
lascar hol vagy?
Forza Milan!!!
1-1 a meccs, Kaká betalált. Becks valóban felkapta a vizet picit...

REAL MADRID
REAL MADRID
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"