A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuno88
A holnapi keret:

KAPUS: Dida, Kalac, Perucchini

VÉDÕK: Darmian, Favalli, Jankulovski, Maldini, Mattioni, Senderos, Zambrotta

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini, Beckham, Cardacio, Flamini, Pirlo

TÁMADÓK: Seedorf, Inzaghi, Kakà, Shevchenko, Ronaldinho

SÉRÜLTEK: Abbiati, Antonini, Bonera, Kaladze, Nesta, Gattuso, Borriello, Pato

Forrás: acmilan.com

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
Ancelotti: ”Nem kell nagy pénz a jó igazoláshoz”

A holnapi Palermo elleni mérkõzés elõtt Carlo Ancelotti kijelentette, hogy a nyáron nem várható teljes átalakítás a Milannál.

”Nem feltétlenül szükséges nagy pénzt kiadni, hogy megtaláld a megfelelõ játékost a következõ szezonra. Megfontolt választással el tudjuk kerülni az idei szezonban tapasztalt problémákat. Olyan játékosokra gondolok, mint Simon Kjaer (Palermo), és Davide Astori, aki jelenleg a Cagliari csapatának tagja. Kjaer egy nagyon fiatal védõ, aki már megmutatta, hogy milyen remek képességekkel rendelkezik. Nagyon kedvelem a játékát. Rajta kívül figyeljük még Astorit is. Õ a Milan saját nevelésû játékosa, aki ebben a szezonban ugyan nem kapott sok játéklehetõséget, de tisztán látszik, hogy mennyit fejlõdött.”

Az elmúlt napokban olyan pletykák láttak napvilágot, miszerint a Manchester United leigazolná Kakát. Ezeket a hírek Ancelotti csak kitalációnak tartja.

”Kaka már visszautasította a City rendkívül elõnyös ajánlatát, mert hozzánk is jó szerzõdés köti. Most megvan a lehetõsége, hogy ezzel a csapattal újra a csúcsra érjen. Kaka nem érzi úgy, hogy egy új környezetért el kell hagynia minket.”

Forrás: goal.com

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

szucsy89
😄asdfasdfasdf
LasCar16
Beckham nyilatkozata :

„Amikor megérkeztem a Milanba, Ancelotti már javában tanult angolul. Mindig megpróbálom kijavítani, de hibát hibára halmoz és így általában az egész röhögésbe fullad.
Bevallom, én sem tettem valami sok elõrelépést az olasz nyelv elsajátításában. Az elsõ két szó, amit megtanultam: grazie és forza Milan. Ezen kívül tudok még gratulálni a bíróknak (nevet) valamint Inzaghinak, hogy „szép gól”.
A játékosok tudnak angolul, bár Gennaro Gattuso külön nyelvet beszél, de õt is megértem (nevet).
Egy dolog biztos: a világon rengeteg olyan játékos van, akik mindenüket odaadnák azért, hogy a Milanban játszhassanak. Ezért is tettem meg mindent annak érdekében, hogy maradhassak.”

#acm

renike0421
egy Kispest szurkoló "ordította" le ma a fejem...<#idiota>
lascar nézz fel az én fórumomra is, ha meg van még a cím...

Forza Milan!!!

Kaplartom
*t=tv

Kaplartom
😄 hát azér annyira nem voltam benne a t-ben.. xD Csak nézõtérrõl😄

szucsy89
asdasd
LasCar16
te futottál be a pályára,mi?😄DDDd

#acm

Palinko
tényleg nagyon jó meccs volt, örültem shevának, meg a fiatalok szereplésének is. de egyik félnek sincs oka szégyenkezni helytálltak a magyarok is.
nem tudja valaki h honnan lehetne ltölteni a meccset mert nem tudtam nézni:s
ekõre is köszi😊

Kaplartom
Király volt a meccs élõben! 😉 Csak azt sajnálom, hogy nem tudtam le fényképezkedni a játékosokkal! :S De a TV-ben benne voltam xP Nagyon jó volt a meccs!😄

renike0421
Jajj de jó! 😄DDD

Forza Milan!!!

Nuno88
Gattuso edzésben:

Nuno88
Nyilatkozatok:

ANDRIY SHEVCHENKO
"Mindig örömteli gólokat szerezni, nem is beszélve arról, hogy ismét viselhettem a kapitányi karszalagot. A két góltól eltekintve se gondolnám, hogy Carlonak kételkedni-e kellene bennem.
Nem hiszem, hogy ez a szezon csalódás lenne számomra, hiszen lehetõséget adott, hogy újra labdarúgó legyek és bármit is dönt a klub év végén én már elmondtam mit is szeretnék: maradni a Milanban.
Mindig jó érzés a szurkolók szeretetét átélni, nemcsak Olaszországban, de szerte az egész világon. Ez egy különleges érzés, ami boldoggá tesz."

CLARENCE SEEDORF
"Élvezetes este volt. Ez a meccs, eltekintve attól, hogy jó gyakorlás, nagyon is jó mulatság volt. Mindig boldog vagyok, ha gólokat szerezhetek, de fontosabb, hogy a csapat hogy teljesít. Örülök, hogy sikerült 5 gólt szereznünk. Az egyetlen negatívum, hogy a pálya kemény és csúszós volt."

ADRIANO GALLIANI
"Élvezetes barátságos meccsen vagyun túl. Tetszett a fiatalok játéka és örültem, hogy ismét Sheván láttam a kapitányi karszalagot és emelett lõtt még két gólt is.
Magyarországon meleg fogadtatásban részesültünk, ami bizonyítja, hogy a Milan név elismert "márka" nemcsak Olaszországban, de az egész világon.
Nagyon-nagyon szeretik a Milan csapatát, alig tudunk eleget tenni a rengeteg meghívásnak. Elõfordulhat, hogy Május 14-én (az Olasz kupa napján) ismét beiktatunk egy barátságos mérkõzést."

CARLO ANCELOTTI
"Ez a meccs nagyon is jó megmérettetés volt. Voltak problémáink meccs közben, de a csapat jól helyt állt, különösen a második félidõben. Ezek a barátságos meccsek nagyon hasznosak, fõleg azoknak, akik kevesebb lehetõséghez jutnak év közben. Tetszett az "újoncok" lelkesedése.
Most azonban már a következõ ellenféllel foglalkozunk. Vasárnap egy nehéz meccs vár ránk a Palermo ellen odahaza. Jó kis csapat, szervezettek, mindenképpen oda kell figyelnünk."

forrás: acmilan.com

Pipör
én is kösz

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Yulcsa
igen, ezen én is kiakadtam...

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Nuno88
De az RTL se tudja leírni a csapat nevét nem Milán, hanem MILAN!!!

Yulcsa
nincs mit 😊
azért a végén az az "ember a pályán" nem vet ránk túl jó fényt :S

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

renike0421
szia!5-2!

Forza Milan!!!

Willenbrock
Kösz

Yulcsa
5-2 a Milannak

Willenbrock
Mi lett a mai Milán-Magyar válogatott meccs eredménye?

szucsy89
hát sok gól esett, igazából amire számítani is lehetett nem erõltették szét magukat a srácok😊

nem bánom annyira hogy nem voltam a helyszínen, bár biztos nagy élmény lett volna, majd inkább egy tétmeccsre megyek el...ez a gálameccs meg jó volt nagy kivetítõn egy(?) sör mellett a haverokkal😊
renike0421
Csóri Dinho....Én most sajnálom!😄 Szép kettõ lett volna...

Forza Milan!!!

Yulcsa
na már 5-2
ki ez az új kapus? szépet védett!

Yulcsa
Ronnie 2 kapufával 😄

Nuno88
Húúú Dinho bazze de nyál lett volna...

Nuno88
Sheva 2-t betett =)

Yulcsa
Shevaaaa 😄

renike0421
Pffff.......ez nem gyenge, azt hidtem látok egy jó verekedést! XD
lascar hol vagy?

Forza Milan!!!

Yulcsa
"felétek" - jelen esetben nem MO-ra, hanem konkrétan a Milanra irányult, nekem csupán ez nem tetszett.
1-1 a meccs, Kaká betalált. Becks valóban felkapta a vizet picit...

REAL MADRID

Lol, Seedorfra 16on belül miért nem lépnek ki? 😄

REAL MADRID

Fabio Capello
Azért illene tudomásul venni a Milannak, hogy attól még hogy õk a Milan, nem fog a ligaválogatott a lábuk elõtt heverni, fõleg Beckham tartja most nagyra magát ahogy elnézem...

Fabio Capello
hoppá, Rajczi góljával 1-0 a ligának 😄

Mor3llo
mit csináljunk ? sírjunk ? szánalmunkban lehet ezen nevetni...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Yulcsa
haha de vicces, ez inkább MO-ra nézve szánalmas, nem kéne saját magukon röhögni...

leho94
ezekután nem csodálom ha kikap a milán😄D

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

renike0421
Na Forza Milan!!!!!!!!!!!!

Forza Milan!!!

Count Adyn
😄DSADASA

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

renike0421
jajjj hagyjuk má ezt a gennyládát

Forza Milan!!!

ForzaInter

látom örömbódotság van felétek😄

BANNERBA A KÉPEL!!!!!44444444 HAHAHHA

Yo, Bitch!

leho94
piros-fekete zebra ftw

leho94
😄DDD

Yulcsa
azt hiszem akkor a Juvéhoz igazolt volna 😄

leho94
nemtudtad?

renike0421
ijjjj..ez ütõs volt!😄😄
ilyenekkel ne is hülyéskedj, mert bütipontot kapsz! 😄D

Forza Milan!!!

leho94
Gyõzike fan , nemtudtad ? Otthon mindene zebra mintás

renike0421
És tud magyarul is! XD