A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

leho94
biztos olvassa az sg-t 😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

renike0421
<#puszis>

Forza Milan!!!

renike0421
Tényleg!!!Boldog szülinapot neki! Csak sajnos úgy sem látja...

Forza Milan!!!

Fabio Capello
reni szavaival élve egy retek 😄

HBD Kaká

leho94
hbd

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Nuno88
Boldog születésnapot Kakának! 😊

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

galmat
Emberek, a gyõzike mégis,hogy került oda a játékosok közelébe????? Ki ez az ember,hogy odamehetett???? Azért ez egy vicc.....

Yulcsa
szerintem elsõ félidõben lesznek csak kint a nagyok, és a második félidõre át fog alakulni a csapat...

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

renike0421
Szerintem simán gyõzni fgunk! -általában ilyen meccseken nem erõltetik meg magukat....

Forza Milan!!!

Nuno88
Te tarjáni vagy? vagy Pesten láttad? 😄

Na jó elég az off-ból.

Kiváncsi leszek Kakáék mennyit játszanak majd, lehet végig alibizik a meccset, bár számítok néhány szép cselre =)

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

renike0421
Tuti összeszed valamit! Mennyünk sztájkolni a háza elé! XD

Forza Milan!!!

Fabio Capello
múltkor láttam, büdöskölyke barcás mezben flangált... 😄

Nuno88
Hát jah, holnap kimegyek a háza elé és ha hozott haza vmi mezt akkor elvesszük tõle 😄

renike0421
Hát nekem így te vagy a 2. ilyen nevû ismerõs illetõ! De ez is érdekes télleg, mert egyikõtöket sem tudom hogy néztek ki! 😄

Forza Milan!!!

Fabio Capello
Érdekes, de gyakran elõkerülõ névkapcsolat. Pár hónapja tudtam meg, hogy van egy világhírû bicajos alteregóm, illetve egy aki április 20-án született (bár ez valószínûleg inkább adminisztrációs tévedés 😄)

renike0421
Okés! Amúgy van egy Marton Attila ismerõsöm, vagyis kollégám volt, de sosem láttam, csak telón beszéltünk, elõször azt hidtem te vagy az! XD

Ez celeb? Ez egy retek! 😛

Forza Milan!!!

Fabio Capello
Inkább örülnél neki hogy egy ilyen híres celeb is Milan-rajongó 😄

másikra: ez csak természetes 😛

renike0421
Koccincs az én egészségemre is! 😛

Forza Milan!!!

renike0421
Haggyad má! Hót szerencsétlen!!!! <#violent> Gyõzi

Forza Milan!!!

Fabio Capello
nem áll szándékomban 😛

renike0421
De akkor ne fogd vissza magad! XD

Forza Milan!!!

Fabio Capello
hát de õ a sukárgyerek és Salgótarján (majdnem) polgármestere, neki ott helye van! 😄😄😄😄: <#idiota>

renike0421
De gáz az az ember öcsém!!! Addig ütném amíg a feje le nem szakadna! Annak minden hol le kell égetni a magyarokat????

Forza Milan!!!

Fabio Capello
köszönöm, rámfér 😊

Yulcsa
sok sikert!

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Fabio Capello
egyelõre csak hangolunk a nagy estére, a héten minden nap van egy zárthelyim, muszáj tanulni, nade a hétvégén... <#hehe>

renike0421
Hát az éjszaka 2l ásványvíz volt a téma! De a nappalt ne is kérdezd...😄DD
És neked?

Forza Milan!!!

LasCar16
Ferihegy

itt találtok képeket az érkezésrõl, Gyõzike is örült ASDA😄SA:A

#acm

LasCar16
ufficsálé

#acm

LasCar16
Magyar ligaválogatott: Németh G. - Miskolczi, Mészáros N., Horváth G., Laczkó - Bori, Horváth I A., Farkas B., Tisza - Kabát, Rajczi

AC Milan: Kalac - Mattioni, Senderos, Thiago Silva, Jankulovski - Beckham, Ambrosini, Seedorf, Kaká - Ronaldinho, Sevcsenko

#acm

Fabio Capello
No, mennyire volt húzós az éjszaka? 😄

renike0421
Köszike!<#law>

Forza Milan!!!

Yulcsa
utólag is boldog szülinapot! 😄
és jó szórakozást a ma meccsre látogatóknak! hozzatok ám képeket majd! 😊
sajnálom, hogy Pato nem jön... és remélem, Sheva betalál 😊 mondjuk, hogy mi lövünk gólt Kalacnak... hát 😄 szerintem nem véletlenül hozták õt 😄

Nuno88
Várható összeállítások:

Milan: Kalac – Darmian, Senderos, Thiago, Jankulovski – Beckham, Seedorf, Ambrosini – Kaká, Ronaldinho – Sevcsenko

Ligaválogatott: Németh G. – Miskolczi, Mészáros, Horváth G., Laczkó – Bori, Horváth I. A. Farkas B. Tisza – Kabát, Rajczi

Nuno88
Ha jól tudom 11 gólos, Kaká 12, és Pato 14.

DONGUBA
pippo hany golnal jar a bajnoksagban?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Fabio Capello
nehogy azt hidd, nem megy a kettõ egyszerre 😄

renike0421
Emerson mehet a fasorba fátvágni!XD

Forza Milan!!!

renike0421
köszönöm szépen!Én monnyuk a 21.et töltöm,nem tudom a "társam"mennyit!:de asszem én kjekllõképen oltottam a szomjam,szal bocs a helyesírási hibákért,ha vannak!XD

Forza Milan!!!

Biztos megegyezett a Fradival (ha már itt járnak Pesten). 😊

LasCar16
mennyé inkább inni 😄DDD

#acm

Fabio Capello
az ott mezszám, vagy életkor? 😄😄😄

LasCar16
se Pato,Pippo,Pirlo,Maldini =/

#acm

LasCar16
????? tyû 😄

#acm

Nuno88
A holnapi keret:

Kalac, Perucchini (50), Darmian, Jankulovski, Senderos, Thiago Silva, Mattioni, Pasini (53), Ambrosini, Beckham, Cardacio, Flamini, Strasser (51), Furlan (52), Osuji (54), Kakà, Seedorf, Shevchenko, Ronaldinho, Viudez.

Az Emersonos hír pedig 100%-ig igaz, az acmilan.com-on is fent van.

Nuno88
A Milannal kapcsolatos hír, hogy Emersonnal – személyes okok miatt – azonnali hatállyal szerzõdést bontottak a piros-feketék.

<#fejvakaras>

Nuno88
Gattuso újra edz!

A Milan világbajnok középpályása, Gennaro Gattuso újra edzésbe állt. Ma már a többiekkel készült Milanellóban. Legfontosabb számára most az, hogy fizikálisan utolérje csapattársait.

Gattuso még decemberben szenvedett térdsérülést, az orvosok akkor azt jósolták, hogy a szezonban már nem léphet pályára. A mûtét után négy hónappal azonban Rhino újra ott van a többiekkel és lázasan készül a visszatérésre.

Ha minden jól alakul, még játszhat az idei bajnokságban.

acmilan.com

Fabio Capello
puskás

melyik stadionba fog játszani holnap a milán??
LasCar16
boldogat renike ;P

#acm