36663
-
#24566 ez a gyerek ennyire milan fan?:D ennyire ide akar jönni csak le kéne már igazolni... -
#24565 akkor itt az ideje leigazolni :D vagyis majd télen remélem jön. -
#24564 http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=14686
Dzeko visszautasította a Manchester Cityt, hogy beteljesítse az álmát, és a Milanba igazoljon. A brit együttes kb. 25 millió fontot ajánlott a bosnyákért.
-
#24563 A tegnapi 3-0-ás meggyőző siker után Ignazio Abate, Marco Borriello és Clarence Seedorf nyilatkozott a Milan Channelnek. Mindhárom Rossonero érthetően boldogan beszélt a piros-feketék újabb sikeréről, melynek köszönhetően már csak 4 pontra van a csapat a listavezető Intertől.
Ignazio Abate: "Ez a Milan egy 'nyerő mix', hiszen keverednek benne a tapasztalt, legmagasabb szinten teljesítő klasszisok, és mi, fiatal, feltörekvő játékosok. Az utóbbi csoporthoz tartozok én, és Antonini is. Mindketten próbáljuk a lehető legtöbbet kiadni magunkból, és a legmegfelelőbb hozzáállással győzelemhez segíteni a csapatot."
Marco Borriello: "Silvio Berlusconi elnök úrt megajándékoztuk, mert úgy játszottunk, ahogy akarta. Az edző továbbra is bízik bennem, én pedig nagyon sokkal tartozom neki. Tökéletesen játszottunk."
Clarence Seedorf: "Bármi történjék, mindig ég bennünk a vágy, hogy trófeákat szerezzünk, mert amikor ez teljesül, az egész éves munkánk értelmét nyeri. Mostanára sikerült kialakítani a játékunk nyugodt, tiszta képét. Úgy érzem, hogy most jutottunk el arra a pontra, amikor elmondhatjuk magunkról, hogy megtaláltuk az identitásunkat. Azért nem találtuk még meg, mert például az öt meccsel ezelőtti győzelmünk korántsem hasonlított a maira. Ma este egy elszánt csapat meggyőző sikerét láttam."
Forrás: acmilan.com -
#24562 nem sok de ettől még nem gondolom azt h gyengült volna a merda vagy erősödött volna a Juve, szép volt jó volt, gobbik kiereszthették a feszkót, sőt mi is mosolyoghattunk egy kicsit az Interen :)) -
#24561 épp csak a 2. félidő 2. felét láttam sajnos, így lemaradtam a gólokról, de a lényeg a 3 pont! Csak így tovább!!! Juve Intert vert, 4 pont a különbség, ami nem sok!! -
#24560 grande Inter ASDASAS -
#24559 -
#24558 4pont -
#24557 persze, 20.perc után 30%on pörgött a csapat, de lehet sokat mondtam -
#24556 nagyon szép volt ez :D sztem visszavettek tartalékra, bl ben fontos meccsünk lesz. -
#24555 rövid - most csak ez van még -
#24554 3-0maradt, de szép volt, este meg hajrá Juve:D -
#24553 sajna nem tudtam megnézni a meccset de egy összefoglalót nyomathattok maj :P -
#24552 Szép győzelem! Szép volt! FORZA! -
#24551 ja és jönni kell újra Hunternek és gólt lőni, mert ennek a Sampdoriának akkor lövünk gólt amikor akarunk.. -
#24550 eddig zseniális a játékunk, most nincs mibe belekötni, remélem még 1-2-t lövünk...örülök h Dinho megint 2 gólpasszt adott, sztem meghúzodott, nem hiszem h komoly baja lenne.. -
#24549 2-0 seedorf
3-0 pato -
#24548 Borriello -
#24547 Borriello 1-0 -
#24546 Csak így tovább. -
#24545 gecinagy:D:D:D -
-
#24543 A Milan csapata is gratulált Messinek
Vitázzatok csak :D sok van még, de tény hogy 7 pont az sok, tavaly ilyenkor 6 volt, egyel kevesebb, és nem lett meg, sőt visszaestünk nem is kicsit, nehéz lesz befogni az Intert. Bízni lehet! FORZA MILAN!!! -
#24542 mit bagoly mondja? :D engem nem érdekel ha nyertek mákkal vagy akármivel mert szinte biztos h már nem fogtok be, meg most jók vagytok de úgy is vissza estek -
#24541 nehogy már a bajnokság felénél (se) eldöntsd, hogy az Inter az egyetlen esélyes! Juve sem gyenge, és ez az "öreg" Milan sem az. Ha az lenne, nem a 2. helyen lennénk. És ne kezdd el, hogy mák így meg mák úgy, mert bagoly mondja verébnek! Összeszedték magukat a fiúk, nem kell őket szidni! Felőlem nyerhetik az összes meccset 2-0-ra a 93. és 94. percben lőtt gólokkal... -
#24540 dehogy nyerte -
icemankimi #24539 milán kezd jól működni ennek nagyon örülök:)
csak az a baj, hogy az inter már megnyerte a bajnokságot most. -
#24538 -
#24537 Klaas-Jan Huntelaar megszerezte első milanos góljait, és ezek mindjárt győzelmet jelentettek csapata számára. A nyáron szerződtetett holland csatár eddig kevés játéklehetőséget kapott a piros-feketéknél, ám a Catania elleni vasárnapi bajnokin a hajrában, csereként állt be, és a hosszabbításban lőtt két góljával diadalmaskodott a Milan 2-0-ra.
"Nagyon keményen dolgoztunk, hogy megnyerjük a meccset a 11 emberrel védekező hazaiak ellen. És én is nagyon keményen dolgoztam eddig, hogy megszerezzem első gólomat a Milanban" – kezdte Huntelaar.
"Fantasztikus érzés volt, amikor az egész csapat a nyakamba ugrott, még Dida is előreszaladt, hogy engem ünnepeljen. Éreztem mindenki szeretetét, éreztem, hogy ők is legalább annyira szerették volna ezeket a találatokat, mint én. Nem akarom elhagyni a csapatot, a Milanban akarok játszani és gólokat szerezni, remélem, hogy mostantól beindul a szekér" - nyilatkozta a holland csatár.
(Petya83 fordítása) -
#24536 Krasics 25. szülinapjára egy piros-fekete tortát kapott, mi ez ha nem jelzés?:D -
#24535 kb teszek a 0-4re, 10 meccs óta veretlenek vagyunk -
#24534 meg én nem kötekedni akarok csak mikor nyertek 2 meccsen utána egyből már az első helyről beszéltek mikor lássátok be hogy reális esélyetek nincsen rá, mert nagyon gyenge a milan a serie a-ban, néha vannak fellángolások de ennyi. Nincs egy egyenletes jó tempó, sem a juvénál se a milannal de ti már "felkapaszkodtok az első helyre"
nem tudom ezeket csak viccből írjátok vagy komolyan -
#24533 aham, és ezek közül melyik játszik most a milanban?:D -
#24532 ha ettől boldog vagy, akkor tessék.
-
#24531 de nektek egy szavatok nem lehet basztatni az intert
-
paj01 #24530 de az en apukam meg erosebb...:D
VISZLAT!:D -
#24529 és? nekünk meg van az esélytelenek nyugalma érzés ti meg azé hoztátok Zsozét h végre BL-t is nyerjetek, de ez már annyira görcsös, és akkora poén h még így sem ment és fog menni -
#24528 de nektek meg egyikre sincs esélyetek :D -
#24527 Alexandre Pato egy rendkívül szimpatikus nyilatkozatot adott a minap a Corriere della Serának. A 20 éves brazil arról beszélt, hogy mennyire átlagos élete van a sikerei ellenére, illetve válaszolt a Chelsea érdeklődésére is.
Alexandre 2007 nyarán került a Milanhoz, és 2008 januárjában mutatkozott be álmai klubjában, ahol azóta szinte kihagyhatatlan a kezdőcsapatból. Manapság rengeteg tizenéves futballista él kicsapongó és extrém életet kihasználva a friss hírnevüket, ám Pato nyilatkozatából kiderülhet, hogy ő egyáltalán nem ilyen fiatal.
"Ugyanaz a srác vagyik, mint aki voltam a labdarúgó sikereim előtt." -mondta a "Kacsa" a Corriere della Serának. "Csak arra van szükségem, hogy folytassam a munkát, amit elkezdtem."
"Gyermekkoromban az édesapám hajnali 5 órakor indult munkába, amikor még aludtam az ágyamban, és csak este ért haza, amikor már aludtam. Nagy áldozatokat hozott meg értem."
"Mindenkinek megvan a saját története. Nekem van egy feleségem, akivel azt tervezzük, hogy egy gyönyörű családot építünk jövőben."
Pato ezzel válaszolt José Mourinhónak, aki nemrégiben azt mondta, hogy a mai fiatal focistáknak csak a gyors autók, a szép lányok és a bulik járnak az eszükben, és persze a pénz.
"Nagyon boldog vagyok itt, és épp most hosszabbítottuk meg a szerződésemet 2014-ig." -folytatta Pato. "Hogy hol leszek öt év múlva?"
"Épp itt, a Milan edzőközpontjában, ahol egy interjút fogok adni annyi különbséggel, hogy a háttérben több trófea lesz a vitrinemben." -fejezte be a brazil válogatott támadó egyértelmüsítve, hogy nem érdekli a Chelsea nagy pénzösszegű ajánlata.
Forrás: football-italia.com