36663
-
#25006 ???????????????? -
#25005 Leigazoltátok Mancinit kölcsönben az Intertől. -
#25004 elég érdekes amúgy a menetrend...
16-17én 2-2, 23-24én szintén 2-2- meccs lesz, és ezekre rá 2 hétre a visszavágók... (és ugye nem csak a közös pályahasználat miatt lesz később a meccs, mert pl olympiakos, vagy stuttgart is 1 héttel később játszik). számomra ez érdekes... -
#25003 nézők szavaznak -
#25002 Azt nézem épp, hogy a http://bl.tv2.hu/ oldalon már ki van írva, hogy vagy a Milan-Manchester vagy a Lyon-Madrid meccset adják élőben. (február 16.) Szerintetek ez mitől függ? Vagy hogy fogják eldönteni addig? Nézői szavazatok, avgy majd a hasukra csapnak?
Én abban reménykedem, hogy inkább a visszavágót adják majd le élőben. Bár a CFC-Inter meccs szerintem valamikor tuti képernyőre kerül... -
#25001 Milan-Livorno 1-1 ::: gólok
http://videa.hu/videok/sport/milan-livorno-1-a-calcio-fc-cDvWZfpfnJmsDcmK -
#25000 akkor legyen meg a TÉK is :) -
#24999 azért fasza h ennyivel kell beérnünk, köszönjük Berlu és kopasz!! ja és Favallinak is h még ittvan!! -
vasznpszvotsz #24998 Teljesen egyetértek. A magam részéről örülök annak, hogy "hoztunk rajtuk 1 pontot". -
#24997 akkor mennyé szopkodd zsozé cerkáját -
#24996 szerintem ma a remény is meghalt. olyan játékoskerettel, mint ami az Internek van, szégyen lenne, ha buknák a Scudettot. -
#24995 miért nem mind1? scudetto már a mienk úgy is -
#24994 még jó h elmaradt "ma" a meccsetek, legalább azon nem baszom fel magam h nő a különbség. -
#24993 ahogy látom ezen a majmon sem tudtok keresztüljutni :D -
#24992 na fasza jön Pippo!! -
#24991 ennek a Rivasnak milyen majom feje van :D kár h elment az Interből :( -
#24990 A Sao Paulo játékosa, Hernanes elmondta inkább a Piros-Fekete színt választaná ha távozna.
A TV Bandeirantes információi szerint a Milan és az Inter azon dolgozik hogy licitáljanak a 24 évesre.
"Tény hogy Kaká egy igazi klasszis volt itt braziliában, és nekünk is erősebb a kapcsolatunk a Milannal."
"Úgy érzem, inkább a Milant választanám, egy álom lenne Európában játszani, és azon belül Olaszországban, de megértem, először meg kell egyeznünk, csak úgy nem igazolhatok oda. Jelenleg míg itt vagyok, addig valóra akarom váltani az álmomat a Sao Pauloval, és nagyon boldog vagyok itt ."
A brazil gárda azonban nem adná olcsón Hernanest, 15m € lenne a játékos ára. -
#24989 nyomunk nyomunk de semmi nem akar bemenni -
#24988 FAVALLI a kurvaannyát!! 1-1 -
#24987 Hunter 3 perc alatt többet csinált mint Marco -
#24986 ha nehezen is, de megvan a vezetés! -
#24985 1-0 Ambro, Boriska helyett jöhetne Hunter avagy Seedorf helyére, verhető ez a Livorno, két csatárral könnyebben darálnánk be őket -
#24984 2 góllal nyerjetek tippmixem miatt! -
#24983 yuhhééém adja a S2! -
#24982 kb ::DD: -
#24981 nem tudom ki járna szarabbul -
#24980 ja amúgy Mancini - Jankulovski cseréről cikkeznek aktívan. remélem ez valami vicc -
#24979 remélem a Cagliari - Fiorentinát fogják, az jónak igérkezik :D -
#24978 írtam nekik hogy semmiképp ne adják le a milan meccset mert mostanában nem megy nekik
:D:D
egyébként tuti a milan meccset adják le -
Davidke007 #24977 A Milan-Livornót szeretnétek látni a Sport tv-n?
Ha igen, akkor küldjetek üzeneteket a csatornának, kérve őket, hogy a meccsünket közvetítsék.
Eredetileg a Parma-Inter találkozó volt műsoron, de a havazás miatt az elmarad. Szóval előre milanosok, tegyünk érte, hogy csapatunk a képernyőre kerüljön!
Ahova üzenhettek:
- [email protected]
- [email protected]
(acmilan.hu)
-
#24976 Az Inter meccse a havazás miatt elmarad -
vasznpszvotsz #24975 Egy sopcast-os és egy tvu-s link a meccsre innen. Ha mégsem ez a meccs megy majd rajtuk, akkor bocsi, előfordul néha. -
#24974 Úgy nézem holnap marad a net, mert (természetesen) az Inter meccsét adja a TV 15:00-kor. -
#24973 A januári átigazolási időszakban Klaas-Jan Huntelaar távozásáról lehetett a legtöbbet hallani a Milan háza tájáról, de olyan hírek is keringtek, miszerint Mathieu Flamini, a Rossoneri ritkán lehetőséghez jutó francia középpályása a Manchester City együtteséhet távozhat. Mindazonáltal a minap mind Huntelaar, mind Flamini helyzete tisztázódott.
Klaas kölcsönadása egészen mostanáig a levegőben lógott, hiszen a holland csatár alig-alig kap lehetőséget Leonardótól, pedig minden vágya, hogy játszhasson Hollandia válogatottjában a nyári VB-n. Adriano Galliani, a Milan vezérigazgatója szerint senki sem kereste meg őt, pedig rengeteg - főleg angol - kérője volt a csatárnak.
"Huntelaarnak bele kell törődni a sorsába, és mindenek előtt meg kell nyugodnia. A Milan nem fogja eladni őt. Senki sem keresett meg ajánlattal." -mondta a kopasz (al)elnök.
A téli uborkaszezon másik milánói célpontja, Mathieu Flamini saját maga nyilatkozott úgy, hogy nincs szándékában eligazolni, hiába Roberto Mancini és a Manchester City élénk érdeklődése.
"Boldog vagyok, amiért rengeteg neves klub érdeklődik irántam, de az én legfőbb célom az, hogy a Milanban bizonyítsak. Csak a pályára koncentrálok, így egy téli átigazolás nem igazán az a dolog, ami a leginkább az eszemben jár mostanság."
"Olyan csapatokban sikerült kiharcolnom a helyem, mint a Marseille és az Arsenal. Biztos vagyok benne, hogy többet tudok nyújtani Milan mezben is." -fejezte be a francia középpályás.
Forrás: tribalfootball.com -
#24972 David Beckham, a Milan angol középpályása bízik abban, hogy a jövőben csapata ledolgozza kilenc pontos hátrányát a listavezető Interrel szemben.
A Rossoneri az elmúlt vasárnap 2-0-ra veszítette el a városi derbit, amivel a pályaválasztó együttes hat pontról kilencre növelte előnyét. A meccs után megszakadt Leonardo eddigi pozitív mérlege, és három győztes bajnoki után először kapott ki a Serie A-ban 2010-ben. Ezzel szemben Mourinho gárdája folytatta elképesztő sorozatát, és ismét nem talált legyőzőre a San Siroban.
"Csalódottak vagyunk az eredmény miatt, de a futballban ez is megtörténhet" - mondta az angol középpályás. "Persze még semmi sem veszett el, hiszen még számos mérkőzés áll előttünk. Hiszünk magunkban, és a bajnoki címben. Egy kudarc után lábadozunk, és minden erőnkkel azon leszünk, hogy visszatérjünk a győzelem útjára."
Az AC Milan együttese vasárnap délután a Giuseppe Meazza stadionban fogadja az előző fordulóban a Napolitól 2-0-ra kikapó Livornót, amely jelenleg a tabella tizenhatodik helyén szerénykedik.
A közvetlen vetélytársaink közül Claudio Ranieri csapata, vagyis a Roma a Sienát látja vendégül. Az olasz mester együttese igen jó formában várja a találkozót, ugyanis a fővárosi klub az utóbbi három meccsből hármat nyert meg. (Juventus 1-2; Genoa 3-0; Chievo 1-0)
A bajnoki címvédő és listavezető Inter Parmába látogat, és Francesco Guidolin együttese látja őket vendégül. A milánói gárdában két meghatározó játékos hiányzik: Wesley Sneijder és Lúcio. Viszont visszatérhet Samuel Eto'o, aki Kamerun színeiben játszott az Afrika Kupán - feledhetően.
A negyedik, és egyben utolsó BL-t érő helyen álló Napoli hazai pályán fogadja a Genoát. Hamsikék 14 meccse nem találtak legyőzőre, utoljára október 4-én vesztettek, méghozzá a Roma ellen 2-1-re.
A hét meccse minden bizonnyal a Juventus-Lazio rangadó lesz vasárnap este. Új edző (Zaccheroni) új remények... A Lazio csapata sem túl acélos, hiszen jelenleg a tizenötödik helyen állnak, csupán két pontra a kiesésre álló Catania csapatától.
Cassanoék, vagyis a Sampdoria a kiesésre álló Atalantát fogadják, amely az előző fordulóban kikapott, de előtte 3-0-ra verte meg a Laziot.
A Fiorentina minden bizonnyal a harmadik egymás utáni vereségét szeretné elkerülni a hétvégi Cagliari elleni mérkőzésen. Az Udinese együttese Cataniában lép pályára a tőlük mindössze 1 pontra álló Cataniával szemben.
(B. Dávid írása a fifa.com alapján) -
#24971 A Milan csatára, Alexandre Pato maga is elmondta szeretne sérüléséből visszatérni a Manchester United ellen.
Pato nem rég tért vissza Braziliából, ott kezelték sérülését, és Pato visszatért Milánóba és elmondta hogy ő mindenképpen játszani akar a Manchester ellen, így nyugtatta a szurkolókat.
"Jól vagyok, és biztos vagyok benne hogy visszatérhetek a MU-ellen." -mondta Pato a Malpensa repülőtéren.
Annak ellenére hogy Pato Brazíliába tartózkodott, saját maga is megnézte az Inter elleni mérkőzést. De Pato szerint még nincs elveszve semmi.
"Láttam a derbyt a hétvégén a tévében, igen kikaptunk, de szerintem még semmi sincs elveszve, még rengeteg mérkőzés van hátra." - fejezte be. -
#24970 A Milan kapusa, Abbiati boldog amiatt hogy több mint 10 hónap után visszatérhetett a kapuba.
Abbiati több mint 10 hónapja nem lépett pályára, térd sérülése miatt, de most visszatért az Udinese ellen, az olasz kupában, de a Milan 1-0-ra kikapott, így nem tudott Christian győztes mérkőzésen bemutatkozni.
"Én szerettem volna hamar visszatérni a San Siro gyepére, de ez nem sikerült, de most nagyon boldog vagyok hogy játszhattam. Minden mérkőzést megnéztem a TV-ben, és hála a barátaimnak, a családomnak újra védhettem." - mondta Abbiati
"Nagyon jó kapcsolatban állok Leonardóval. Én mindig kész vagyok védeni, ezt mindenki tudja." -
#24969 Di Gennaro Livornoban folytatja 2010 június 30-ig
29.01 19:13 - L'A.C. Milan comunica di aver ceduto, a titolo temporaneo, fino al 30 Giugno 2010, le prestazioni sportive del calciatore Davide Di Gennaro alla Società Livorno Calcio. Cadono così anche gli ultimi dubbi sorti nella giornata odierna sulla buona riuscita della trattativa. Le due Società hanno addiruttura anticipato l'ufficialità che sembrava dovesse essere data dopo la partita di domenica che vedrà di ...
www.milannews.it
-
#24968 Alexandre Pato:
A játékos továbbra is külön fizioterápiás gyakorlatokat végez, és már túl van a kéthetes értékelésen. Körülbelül 10 nap múlva egy végső tesztet kell elvégeznie, mielőtt visszatérhet a csapathoz.
Alessandro Nesta:
A védő már elkezdte az erőnléti edzéseket, és a következő héten újra a többiekkel készülhet.
Massimo Oddo:
Oddora a jövő hét elején még egy orvosi vizsgálat vár, amit egy fizikai állapotfelmérés követ. Ezután újra csatlakozhat a csapattársaihoz.
(acmilan.com) -
#24967 Sau Paolo elnöke cáfolta a hírt bármilyen tárgyalásról.