A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuno88
Lejárt a kölcsön szerzõdés. Remélem nem veszik meg. Nem kell már még1 kiöregedett sztár. Fiatalok kellenek.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

szucsy89
most ez így eszembe jutott...mert mintha vmi olyasmire emlékeznék hogy vmikor majd megint visszajön vagy lehet csak képzelõdöm😊
szucsy89
Beckham akkor ugye nem lesz már csapattag jövõre?
Nuno88
részlet:

"2013-ig szerzõdés köt a klubhoz, és nem írtam volna alá, ha távozni szerettem volna.Nemet mondanék-e a Realnak, ha távozom Milánóból?Mindig is azt mondtam, hogy addig leszek a Milan csapatának tagja, amíg közös célunk van a klubbal.Olasznak érzem magam!"

"Megsértett-e bármikor is a klub? Nem.Már a télen is értettem azt, amit a csapat csinált.A csapat szembeszállt a 100 millió euróval.És én is.Soha nem okoltam senkit amiatt, hogy tárgyaltak az eladásomról.A csapat vezetõivel felhõtlen a kapcsolatom."

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Yulcsa
😄DD Tényleg!

De ha igaz, egyetértek, mehet!

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

szucsy89
lol még most nézem én is😄sadfasfasdf ennyit a hír valóságtartalmáról
LasCar16
román tulajdonos 😄DDD

#acm

szucsy89
sztem kiégett, mehet-.-

Kaká ha maradna, See meg Pirlo menne, na nekem az lenne az álom^^
Yulcsa
Milan: 30 milliós Chelsea ajánlat Pirloért
A Sun és a The Times hírei szerint Roman Abramovich Carlo Ancelotti kérésére ajánlatot készül tenni Pirloért. A román tulajdonos nem akarja a véletlenre bízni, egy komoly 30 millió €-s ajánlattal készül elõrukkolni az olasz válogatott irányítójáért. Andrea Pirlonak évi 6.5 millió €-s fizetést biztosítana a Chelsea.

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Nuno88
Olvastam én meg láttam is a képet. Persze a képen csak a mez van az aláírás pillanata nincs.

Yulcsa
hajrá!

Kaká Real mezt dedikált
Már nem azért, de szerintem bármit aláírnak... Emlékszem, volt egy srác a Hungaroringen, aki egy McLarenes sapit dugott Schumi orra alá, természetesen aláírta. Bunkóság lenne félretolni. Persze a szerzõdéseken is sok múlik, de pl mivel a Milan és a Real mezszponzora is a bwin, nm hinném, hogy ez akadályozta volna. Simán össze is téveszthette, az idegenbeli mezünk nagyon hasonló, mint a Real elsõ számúja...

Nuno88
Az arabok pénze menti meg Kakát?

Elképzelhetõ, hogy valósággá válik az arab kapcsolat. Néhány lap, elsõsorban amerikai kiadású újságok szerint Silvio Berlusconi eladja a klub 35 százalékát - írja a Tuttomercatoweb.com. Amennyiben ez a hír valósággá válik, bõven lesz pénz játékosokat szerzõdtetni, ráadásul biztonságban tartja Kakát, a klub legnagyobb értékét.

Még van idõ hétfõig, amikor hivatalosan bejelentik a játékos sorsát, ám addig nem elképzelhetetlen, hogy a klub megállapodást köt az arabokkal és 400 millió euró körüli összegért az egyesület részvényeinek egyharmada gazdát cserél.

A sajtó emlékeztet arra: ebbõl a pénzbõl nemcsak a klub adósságait lehetne kifizetni, hanem megtarthatnák Kakát is, sõt új játékosokra is telne.

Adriano Galliani még márciusban találkozott egy arab sejkkel, aki egyebek mellett a Milan-Palermo meccs egyik díszvendége volt, ám a sportvezetõ a meccs után tagadta, hogy bármiben megállapodott volna vendégével. Azt azonban elismerte, hogy tárgyaltak. Hogy azóta született-e egyezség, azt csak az érintettek tudják, de az biztos: Silvio Berlusconi egyedül kíván dönteni a klub
sorsáról.

acmilan.hu

Yulcsa
na tessék 😄

AC Milan: Fabregast és Adebayort hozhatják Kaká helyére

Az AC Milan minden bizonnyal nem tétlenkedik majd, és megpróbál méltó helyettest találni, ha a várakozásoknak megfelelõen eladják a brazilt a Real Madridnak. Az érte kapott milliókból pedig futja is majd új játékosok megszerzésére.
A legújabb hírek arról szólnak, hogy ismét az Arsenalból erõsítenének a milánóiak: Mathieu Flamini és Philippe Senderos után ezúttal Cesc Fabregas és Emmanuel Adebayor lehet a következõ cél.
---------------------------------------------------------------------

Persze Kaká marad, úgyhogy az egész kacsa <#vigyor2>

szucsy89
kanadai táblázat (gól, gólpassz, kettõ összege, mérkõzés)

Kaká 16+9 25 (31)
Pato 15+5 20 (36)
Inzaghi 13+2 15 (26)
Ronaldinho 8+5 13 (29)
Seedorf 6+5 11 (33)
Ambrosini 7+3 10 (28)
Beckham 2+5 7 (18)
Jankulovski 0+4 4 (31)
Pirlo 1+2 3 (26)
Nuno88
Berlusconi szerint nem biztos, hogy távozik Kaká

A Milan tulajdonosa, Silvio Berlusconi egy mai nyilatkozatába elmondta: “Kakának nem kell feltétlenül távoznia" a döntést vasárnap hozzák meg.

Korábban már arról cikkeztek az olasz és spanyol lapok, hogy a brazil már alá is írta szerzõdését a Real Madriddal, mert a Milannak szüksége van az érte kapott 65 millió euróra, hogy fedezze veszteségeit.

“Vasárnap lesz egy találkozónk, ahol megbeszéljük a teendõket és határozunk Kaká jövõjérõl is. ” - nyilatkozta Berlusconi a Milan Channelen.

“Meglátjuk mi történik, még semmi sem vehetõ biztosnak az ügyben. Kakának nem kell feltétlenül távoznia Milánóból."

Korábban arról volt szó, hogy csak hétfõn lesz hivatalos állásfoglalás a transzfer kapcsán, ám ezt most a tulajdonos elõre hozta.

A médiamogul az erõsítésekrõl is beszélt röviden.

“Mindenképpen igazolnunk kell egy csatárt. Robinho? Nem. Samuel Eto’o megszerzése is bonyolult lenne."

A pletykák szerint a piros-feketék elképzelhetõ, hogy Luca Toni vagy David Trezeguet irányába fordulnak. Felmerült a Napoli argentin csatárának, Ezequiel Lavezzinek is a neve.

acmilan.hu/channel4.com

Nuno88
Én Zambrottával vagyok elégedett elgjobban. Bex az elején jó volt ade a végére már õ sem hozta azt amit az elején. Boriello csalódás, Sheva csalódás, Ronaldinho meg nem kapott lehetõséget szinte.

Yulcsa
én elégedett voltam Zambrottával és Becksel is
Ronnie is jól játszott, amikor játszhatott...

szucsy89
még õ se. flamini se, oddo se, boriello se, gila se, sheva visszahozása se,emerson se, dinnyó se annyira így hirtelen ezek urgottak be....és még sorolhatnám...talán csak beckham az akire azt mondom hogy tetszett is a játéka végig, hajtott és jól játszott.
Palinko
pl

#22087 háát az elmúlt évek "okos és jó igazolásait" elnézve biztos jól fogják elkölteni azt az 5 milliót, amit hagy berlusconi a 70bõl... meg emígy is csak pato érte meg a pénzét, az utóbbi évek igazolásaiból sztem. meg talán zambrotta.
szucsy89
ezaz hogy nem akarunk venni-.-

nekem sincs olyan nagy bajom hogy eladjuk, csak okosan és jól igazoljunk belõle....
limperatore
Zidane nyilatkozta h kaka már aláírt hozzájuk és az 5ös mezét fogja viselni és büszke rá
Meg kaka is nyilatkozta h örül h madridban folytatja

nso-n vannak a hírek olvassátok el

juve is felállt miután eladta zidanet, ti is vehettek legalább 3 értelmes játékost

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szucsy89
mekkora lenne Kaká nyerne😄asfasfasdf
Yulcsa
Hivatalos: Bonera hosszabbított
A Milan hivatalos közleményben tudatta, hogy Daniele Bonera szerzõdését 2013. június 30-ig meghosszabbították.
-----------------------------------------------------------------------
végül is a kispadot is kell koptatnia valakinek...

Yulcsa
Milan: a piros-feketék drukkerei Kakára szavaznak vasárnap
Érdekes kezdeményezéssel álltak elõ a Kaká távozását ellenzõ Milan-szurkolók: a vasárnapi európai parlamenti választást használnák fel eszközként tiltakozásuk kifejezésére.
Az ultrák felszólították Milánó piros-fekete kötõdésû szavazópolgárait, hogy vasárnap a brazil sztár nevét írják majd a szavazócédulákra.

Egyébként a klubszékház elõtt majd’ 300 Milan-drukker tüntetett a klub tulajdonosa, Silvio Berlusconi ellen, egyúttal a 27 éves brazil sztár maradását követelve.
-----------------------------------------------------------------------
Ez nem rossz fegyver, így ha tényleg marad, még szombaton megtudjuk!

LasCar16
A tegnapi Silvio-interjúban, aminek a vidijét láttam a sky-on, az öreg azt mondta hogy Rickyvel hétfõn beszél majd hogy megtudja hogy mik a szándékai és akkor döntenek. Erre az újságíró azt mondta hogy hiszen Ricky kedden elmondta hogy nem akar elmenni a Milanból.
Erre mit mondott az öreg? Ez egy szép dolog Rickytõl de majd hétfõn beszélünk.

#acm

LasCar16
ez csak duma, tuti igazolunk

#acm

Yulcsa
Berlu megõrült???
Azt mondja nem kell senki, ha Kaká elmegy! Van Kaladzénk meg van Nestánk... gyönyörû...

Yulcsa
ha így lenne, ahogy mondod, hogy jönne 10 brazil tehetség (most ne foglalkozzunk az EUs követelményekkel, csak elméletben) azt mondom könnyebb lenne elfogadni a távozást. De így, hogy tutira tudjuk, hogy ebbõl a 70 millából minimum 40-50 elmegy az "adósságok rendezésére", a megmaradó 20-30 milla már nem elég egy komplett átszervezésre, ami most nagyon elkélne a Milannál. Nem egy játékost kellene igazolni, hanem minimum 4-et, de inkább 5-öt!

szucsy89
faszkivan hogy mindenkinek van pénze csak nekünk nincs...
LasCar16
behalok mi megy a Real topikban, Céroni 75-80milláért, David Silva, Ibrahimovic,Kaká.........

#acm

Oziris666
Most lehet érte kaszálni!Még ha meghatározó is ,nincs aranylabdás formában!És õ sem lesz jobb se fiatalabb!Pár év múlva töredékét éri!Kb. mint Seva átigazolásánál!
Nagyon az 1Kakára épûlt a Milán most legalább lehet újítani,újtaktika,fiatalítani😊
Abból a 70millából(nincs focista aki ennyit ér,ugyh üzleti szempontból jól jártok) mindenképp....

A szúrkolók csalódottsága érthetõ,énis kb. így éreztem volna tavaly h Lampard lelépett volna...(méghozzá ehhez képest fillérekért)
Ezen vesztek 10 brazil tehetséget 1úgyis sztár lesz😄

Nuno88
Áhhh nevetséges az egész <#kuss>

LasCar16
egy elég tartalmas hsz a milan.hu-ról:

Kaká csalódott és sértõdött. Csalódott, hogy nem ér annyit a Milannak, hogy ne jelentsék ki, hogy érinthetetlen. Csalódott, mivel azt látja, hogy Õ lényegében egy árucikk lett. Sértõdött, mivel kijelentette, hogy marad és mégis hajlandók voltak róla leülni tárgyalni. Sértõdött, mivel a mai helyzetben minden klub vért izzad (alig van kivétel), hogy megtartsák a legjobbjaikat, õ pedig maradna. Nem kellene vért izzadni, gyõzködni, fizetést emelni, külön prémiumot adni, mivel ezek nélkül is maradt volna.

Berlusconi ködösít, taktikázik??? nem tudom, csak azt, ha egy érzékeny embert kényünk kedvünk szerint próbálunk felhasználni önös céljaink elérésére, akkor annak az embernek a lelke sérülhet. Ráadásul több brazil portál is azt feszegeti, hogy nem Silvio az, aki el akarja adni, hanem a gyerekei, a fia és a lánya. Nem néznék jó szemmel, ha tovább csökkene az örökség, mert a Milan lyukait kell vele foltozni.

Ezzel az egész cirkusszal pedig azt érik el, hogy lényegében kiálltak a nagy európai piacra és meghírdették. Tessék kérem lehet, lehet Kaká eladó. Ki ad többet érte? Galliani kufárkodik.

Lehet én régimódi vagyok, de mindig is utáltam azt a szituációt, amikor egy embert árucikként kezeltek. Régebben ezt úgy hívták, hogy rabszolga ereskedelem. Undorító dolog. Viszont egyszer mindig betelik a pohár és a "rabszolgák" fellázadnak. Annak pedig nem szokott jó vége lenni.

Januárban, amit mûveltek a vezetõink szégyen volt. Kaká akkor kitartott, mivel maradni akart, mivel szereti a Milant és mivel a City egyáltalán nem illett bele a karier történetébe. Ami most van az is szégyenteljes, viszont én nem játszanék a tûzzel, mert a Real már beleillik Kaká karier történetébe.

#acm

Yulcsa
ha az apján múlna a dolog Kaká már rég világoskék mezben feszítene Manchesterben...

LasCar16
szerinted a fater mi ha nem az ügynöke? 😄
majd kiderül minden

#acm

Fabio Capello
Zidane is olaszban van egy konferencián

Yulcsa
de nem értem hogy lehet ilyeneket mondani, amikor Kaká Brazíliában van, Berluék Olaszban, a Real meg még mindig Madridban 😄
az 1 dolog, mit mondott... 😛

Fabio Capello
Zidane aztmondja Kaká aláírt

Palinko
jaja, kár lenne érte nagyon ha eladnák.
Nuno88
Nem szabad eladni max még egy év kölcsön, hogy szokja a Serie A-t.

Yulcsa
itt egy video a tüntetõkrõl

Yulcsa
más:
A Parma ragaszkodik a Milantól kölcsönzött Paloschihoz

Az élvonalba egy év távollét után jövõre visszatérõ Parma elnöke, Tommaso Ghirardi kijelentette, hogy mindent megtesz a Milantól kölcsönkapott, a másodosztályban 11 gólig jutó Alberto Paloschi megtartásáért. „A csatárok közül egyedül Paloschi érdekel, jelenleg sem Julio Cruz, sem Roberto Acquafresca nincs a látókörünkben. Az elsõszámú célom Alberto megtartása, az ügyben hamarosan felveszem a kapcsolatot jóbarátommal, Adriano Gallianival.” – nyilatkozta eltökélten a parmai klub vezetõje

LasCar16
A via Turati elõtt ott van az a bizonyos vezérszurkoló, Giancarlo Capelli is. Ezt mondta:
"Nekem õ maga mondta telefonon - mutatja a mobiltelóját, amin ott a hívás a braziltól, nem sokkal délután 3 óra elõttrõl - . Kb 5 percig beszéltünk és azt mondta hogy úgy érzi hogy a klub magára hagyta õt. Azt mondta hogy õ maradni akar, de a Milan áruba bocsájtotta õt."

#acm

leho94
már a MyVip kezdõlapon is az van hogy milesz Kakával 😛P

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

LasCar16
én már lassan azt sem hiszem el amit kérdeznek.

más:
A Via Turatin gyülekeznek az ultrák.... a mai sláger:
"Aki eladja Kakát megfizet."

#acm

ForzaInter
Nincs elég anyagi háttere? Olaszország leggazdagabb embere, Morattinál is jóval gazdagabb, és õ évek óta sokkal több pénzt tol az interbe mint Berlu, szal ez a nincs pénz duma a részükrõl sztem óriási kamu, ne hogy már az legyen kifogás hogy nincs pénz..

Yo, Bitch!

szucsy89
csak ambrosini meg...hmm fosch
Palinko
én nem adnám rinonak, nézd meg mikor csapatkapitány volt az olasz vállogatottnál, milyen más volt, példát mutatott, nekem hiányozna a régi gatta, ezért nem adnám oda, ambrosini jó döntés lenne.
Yulcsa
csak mert "Ambrosinivel hosszabbítunk, õ lesz a csapatkapitányunk." ezért kérdeztem
Gattusora voksolok én is, megérdemli

Nuno88
Remélem, hogy Gattuso lesz a CSK, vagy ha marad Kaká akkor felõlem lehet õ is, bár én mindenképp Rinonak adnám.