36663
  • Palinko
    mindenki hogy engedi :D pedig még jó lenne csatárnak olyan gólérzéke van baszod :D
  • Nuno88
    Mehet!!!
  • DONGUBA
    ACCEPT!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Palinko
    eladva!
  • paly90
    Milan: a Rubin Kazany nyolcmillió eurót sem sajnálna Kaladzéért

A Rubin Kazany komolyan érdeklődik a Milan 31 éves grúz védője, Kaha Kaladze iránt – írja a MilanNews.it.
    Az orosz csapat – amely a Bajnokok Ligájában az ősszel csoportjában a harmadik helyen végzett a Barcelona és az Inter mögött, így tavasszal az Európa-ligában folytatja szereplését – a nyáron állítólag 6-8 millió eurót is hajlandó lenne áldozni Kaladzéra, aki a mostani szezonban csupán hat bajnokin lépett pályára.

nso

-------------------
    nah ez jó hír
  • LasCar16
    puskás kupa
  • Nuno88
    Amikor meg zsinórban nyertünk akkor nem károgott senki :D
    Reménykedjünk h a nyáron tényleg jön pár frissítés, bár a sztár fékeket nem fogják kirakni a csapatból ez tuti. Legyen meg a második hely idén és kihoztuk a maximumot...
  • acm689
    jó, de nektek ezzel a baklövéssel (Ciro) elment egy szezonotok mondjuk. jött egy új edző, a játékoskeretek nagyon ott van, nem kell félni.

ezzel szemben nálunk tapasztalatlan edző öreg játékosokkal. 2007 óta nem vagyunk sehol, nincs egy minőségi igazolásunk (jó, Ronnie kiégetten érkezett, Flamini sem nyújt világklasszis teljesítményt, Pato nem sztárként érkezett) ezzel szemben elment Kaká, az egyetlen igazi világsztár.
  • Grove4
    "ciao Ciro"

De mikor,könyörgöm,mikor??????
    Amúgy meg a fejétől bűzlik a hal,és ez milyen igaz,nektek van egy Berlutok,nekünk meg egy Blancunk,nem tudom melyik a rosszabb?
  • szucsy89
    engem ez a bajnokaink vannak duma idegesít már de nagyon:D
  • acm689
    én pont fordítva látom. nálatok megoldották a problémát, ciao Ciro, és mostantól majd megint egyenesbe jöttök. voltak nagy igazolások, Diego pl, az egyik legnagyobb fogás.

de mi? Berlu nem fog pénzt adni, már majdhogynem utálja a saját csapatát, mindenkit kritizál... fogadok még Dzekot is elviszi majd a MU vagy a Chelsea előlünk, mert van 2 tömött foga...
  • LasCar16
    dinnyó
  • LasCar16
    ismét a fogak
  • LasCar16
    úgy szar ahogy van, keret frissítés, mert csak így lehet trófeákat nyerni, sok a lyukas poszt, és ez a versenyes duma addig igaz amíg ki nem esünk a BL-ből és nem nő az Inter előnye
  • Grove4
    Azért annyira nem szar a helyzetetek.Nekünk!Nekünk az,helytálóbb lenne,ha ezt nálunk mondaná valaki.

Ti azért még versenyben voltatok/vagytok a scudettóért,a BL -ben álltok,tény,hogy nem egy 2007 es vagy korábbi Milan ez,deennyire nem szar a helyzet.
  • LasCar16
    Az utolsó bekezdés: "Vasárnap kimegyek a stadionba, és látom, ahogyan az emberek sírnak." -szólt gúnyosan Berlusconi, aki hozzátette: "Képzeljék el, hogyan érzek, hiszen nem csupán sírnom, hanem fizetnem is kell ezért a csapatért."

ez teljesen meghülyült, szánjon akkor pénzt igazolásokra vagy adja el!
  • horpeti
    A nyilatkozat és a közvetített hozzáállás tetszik. Majd kiderül, tényleg mi lesz belőle. :)
  • Fabio Capello
    AC Milan: Berlusconi szerint teljesen érthetetlen Mancini szerződtetése

Belső villongás az AC Milan labdarúgócsapatánál: Silvio Berlusconi kritizálta Adriano Gallianit Mancini megszerzése miatt. Az Internazionale brazil szélsőjét kölcsönvették a vörös-feketék az átigazolási időszak utolsó napján, és opciós joguk van végleges megvásárlására.
    „Egyszerűen érthetetlen számomra Mancini szerződtetése. Egy újabb kreatív játékos, mikor nem a helyzetek kidolgozásával, hanem a kihasználásával vannak gondjaink. Góllövő csatár kellett volna, ráadásul Mancini két éve alig játszik. Egyáltalán nem értek egyet a szerződtetésével, és ezt meg is mondtam Gallianinak" – nyilatkozta Berlusconi.

• acm689
    jah, bocsi én már beleláttam a sorokba a védőt is :DDD Azt kellett volna igazolni nagyon...

azért a Milannak megygűlik a baja a fogakkal :D
  • LasCar16
    Orvosi jelentés a csapat háza tájáról:

Borriello 48 órás pihi után átesett az újabb orvosi vizsgálatokon, semmi problémát nem találtak nála. Ma egyéni edzésmunkát végzett, holnap csatlakozik a csapathoz.

Nesta ma nem edzett, mert influenzás (már csak ez hiányzott :( )

Oddo átesett a végső ellenőrzéseken, pozitív eredménnyel. 2-3 napig még egyéni edzésmunkát végez, aztán csatlakozik a csapathoz.

Onyewuhoz elküldött a klub egy fizioterapeutát az USÁ-ba, aki megállapítja hogy mikor térhet vissza Milanelloba.

Pato holnap fogorvosi beavatkozáson esik át (a kopasz ma délután Mancini sajtótájékoztatóján azt mondta hogy kihúzzák 2 fogát!), ezután 2-3 napig pihenni fog.

Pirlo 2-3 napig egyéni edzésmunkát végez, aztán csatlakozik a csapathoz.
  • LasCar16
    de nem védő!! Yulcsa!! Dinnye, Pato , vagy akár Becks helyett is játszhat
  • acm689
    akkor szerintem csak jól jártunk vele, Janku sincs top formában Zambrotta meg ugye sérülésből tér vissza.
  • WuFraZselic
    jobb-bal szélső. 4-3-3ba tökéletesen beleillik
  • acm689
    milyen posztokon is tud játszani?
  • LasCar16
    Amantino Mancini sikeréhesen érkezett meg a város másik felébe.

Az Intertől fél évre kölcsönbe az AC Milanba igazoló brazil szélső megtartotta bemutatkozó sajtótájékoztatóját a piros-feketéknél. „Elvesztegetett idő volt, amit az Internél töltöttem” - kezdte a 29 éves Mancini, aki korábban a Romában alapember volt, Jose Mourinho azonban nem játszatta őt a kék-feketéknél.

„Nagyszerű érzés itt lenni, teljesen más, sokkal családiasabb a hangulat, mint a város másik felében. Ugyanakkor köszönöm Moratti elnöknek, hogy megértette a helyzetemet és elengedett, valamint köszönettel tartozom a Milan vezetőinek is, akik bíznak bennem.

Leonardo taktikája nagyon tetszik, szerintem feküdni fog nekem, ha kapok lehetőséget. Úgy érzem magam, mint egy gyerek, mintha újjászülettem volna. Egy új élet kezdődik a számomra. Nem sokat játszottam az utóbbi időben, de nem szabad ezzel foglalkoznom, azon leszek minden erőmmel, hogy ugyanolyan formába lendüljek, mint amilyenben Rómában voltam” – mondta Amantino Mancini.
  • Fabio Capello
    Dobott is az átlagéletkoron, a tietek most 28.9, a mienk 28.27, az Interé pedig 26.53..
  • LasCar16

• szucsy89
    Az AC Milan alelnöke, Adriano Galliani elégedetten nyilatkozott Amantino Mancini hétfői leigazolásáról.

“Nagyon boldogok vagyunk, hogy létrejött ez a transzfer,” – mondta Galliani a Calciomercato.it-nek. “Mancini egy olyan játékos, akire szükségünk van, akit Leonardo is kért. Úgy gondoljuk, hogy Mancini fontos tagja lesz a csapatnak, és nagyon bízunk benne. A pályán úgyis minden eldől majd.”
  • shad0w
    csak sajnos nem nagyon van mit ellesnie :D
  • acm689
    Remélem nem kémkedni jött, az Interből simán kinézem :D
  • Nuno88
    Erre a Mancini gyerekre kíváncsi leszek. Remélem ha Pato nincs akkor ő lesz a jobb oldalt és nem Beckham. Bex eddig 0, nem csinált szinte semmi különlegeset.
  • WuFraZselic
    City elől hoztuk el
  • LasCar16
    nagy tehetség a srác 22 éves, Zsozé az új Essient faraghatja belőle, mi meg örülhetünk Mancininek
  • limperatore
    miért jól tolja?
  • LasCar16
    Az Internazionale labdarúgócsapatában folytatja pályafutását McDonald Mariga.

A kenyai válogatott futballista kevéssel az olaszországi átigazolási határidő lejárta előtt érkezett a Parma együttesétől Milánóba.

ez kurvafasza....
  • LasCar16
    Az Internek nem kellett,Marseille-nek nem kellett,féléve nem játszott,májusra utóléri magát, júniusban viszlát! .DDD
  • WuFraZselic
    jaja, hál isten nem jött ide jankulovski :D amúgy spec én kedvelem mancinit, csak sehogy sem illett a taktikába, pedig bizonyított már eleget a serie a-ban. most ha nem bassza el, van némi esély hogy pénzt is lássunk belőle :)
  • LasCar16
    29 éves, kölcsönbe jön, még talán jól is elsülhet a dolog, bár kurvára nem hiszem, Marek pedig maradt ha jól értesültem :D a Roma-ban nem tolta roszul, Pirlo,See is a merdától jött, na mind1, kíváncsian várom h mit nyújt

Capello ez meg poénnak gyenge, kötekedésnek erőtlen :D
  • Fabio Capello
    Mikor veszitek fel az AC Milan Old Boys nevet? :D

no offence :)
  • paly90
    Ennek mi értelme volt?!