A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yulcsa
Kaká szavai télrõl... "Ha a klub elfogadta volna az ajánlatot, felháborító lett volna számomra, és hatalmas csalódásomban elhagytam volna a csapatot."

Azt hiszem pont ez történt most...

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

LasCar16
Csalódott vagyok mert nem tudom h mi az igazság, csalódott vagyok mert Berlusconiék szinte hátbadöfték a szurkolókat, a tény mellett az egész mizzéria ami nagyon fáj, és csalódott vagyok mert tudom h Rickyt nem pótolhatja senki morálisan és talán szakmailag sem, nagyon pedálozni kell a nyáron Berlusconiéknak, h ezt a sebet amit ma okoztak azt meggyógyítsák,de a legjobban a nyilatkozatokra vagyok kíváncsi valamint a szurkolói reakciókra

#acm

Yulcsa
A téli bejelentés...
„Mindörökké Kaká!” – kezdte olasz lapoknak adott nyilatkozatát Adriano Galliani.

A Milan elnöke azután állt ismét a nyilvánosság elé, hogy a napokban a médiában felröppent a hír, mely szerint Kaká azért utasította vissza a Manchester City csillagászati összegû ajánlatát, mert a nyáron a Real Madridhoz igazol.

A történteket a klub elnöke jó elõjelnek vélte a sikeres folytatáshoz, és cáfolta Kaká Madridba távozását.

„Kaká nem igazol el, és a következõ négy-négy és fél évben, vagy még tovább is a Milan játékosa marad!” – tette hozzá Galliani.
----------------------------------------------------------------------
hát nem jött be...

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Yulcsa
Nagyon vegyesek most az érzéseim... egyrészrõl azt kell mondjam, jól döntött, mert itt nem becsülte meg a vezetõség, a szurkolók sem enyhíthetik azt, ha érzi egy játékos, hogy pénzt akarnak csinálni belõle. Egyszerûen elárulta a "nagy család". Reméljük Berlusconi és csapata megbánja majd ezt a döntést.
Másrészrõl viszont mérhetetlenül szomorú vagyok. Én a Milant részben Kaká miatt kedveltem meg, egy rendkívül szimpatikus, nem nagyképû játékos.

Az a legbosszantóbb az egészben, h sejthetõ, nem lesz megfelelõ pótlás. Dzeko lehet jön, mindenki tudja, nem lehet vele elhallgattatni a szurkolókat. Megkockáztatom, egy Ronaldo-Messi párossal sem lehetne.

Grazie Kaká! 😞((

9csöves9
ha hiszitek,ha nem még én is kurvára sajnálom:s

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

LasCar16

#acm

LasCar16
mehet a banner...

#acm

Yulcsa
Real Madrid: Kaká hat évre írt alá a királyi klubhoz
Hivatalossá vált, amit a múlt hét közepe óta egyre inkább sejteni lehetett: Kaká a Real Madridban folytatja a pályafutását. Florentino Pérez, a spanyol klub elnöke egy rádiómûsorban mondta el, hogy a brazil középpályás hat évre írt alá hozzájuk.

gyakorlatilag is

Yulcsa
KAKÁ a MADRIDA JÁTÉKOSA

Mindkét klub honlapja megerõsítette a hírt

<#shakehead><#shakehead><#sir><#sir><#sir>

Yulcsa
link
Itt elvileg hivatalosban kint van, hogy Kaká Real játékos :S

A brazil Lance szerint a Milan vezetõsége teljesen tudatosan kérte a feleket arra, hogy csak éjfélkor jelentsék be Kaká távozását. Ennek az oka az, hogy a szurkolók éjfél után már nem tudnak rendbontást kezdeményezni, holnap pedig munkanap lesz Olaszországban is

DONGUBA
Nem azt mondtak hogy azert adjuk el kakat mert nincs penz??Kicsit fura.....vagy mar azt a penzt koltik

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Yulcsa
én is, azt hiszem 2-kor, legalábbis acm-en azt írták

Yulcsa
18-ért még elmegy, de azért a 30 nem lett volna reális érte!

LasCar16
01:00kor vagy 02:00kor lesz Kaká sajtótájékoztatója, én fennmaradok

#acm

LasCar16
A Wolfsburg gólzsákját elviszi a Milan

Olasz sajtóértesülések szerint igent mondott a Milannak Edin Dzeko, a Wolfsburg bosnyák válogatott csatára, aki 18 millió euróért cserél klubot, és a napokban ötéves szerzõdést ír alá. A befejezõcsatár 44 gólt szerzett az idényben, a Bundesligában jegyzett 26 találatával bajnoki címhez segítette a zöldmezeseket.

A Wolfsburg nagyágyúja állítólag szombaton egyezett meg Adriano Galliani ügyvezetõvel és Ariedo Braida sportigazgatóval Szarajevóban.

Dzekót az Arsenal érdeklõdése sem tántorította el attól, hogy rábólintson a Milan ajánlatára.

Úgy tûnik, a piros-feketék megfogadják a transzferguru Ernesto Bronzetti tanácsát, jelesül, hogy a technikás Pato mellé egy jól fejelõ, precíz és lendületes erõcsatárra van szükség.

A hír nyilván a Kaká-ügy lezárása után nyerhet hivatalos megerõsítést, de hasonló értesülésekrõl számolt be néhány órája a Bild német napilap is. A németek egyébként 20 és 25 millió euró közötti összegre taksálják Dzeko árát.

#acm

Yulcsa
hát a vezetõséget elnézve nekünk azt hiszem most csak az álmodozás marad :'(

Gunnersboy
még szebb álom 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Yulcsa
jó, egye fene, Fabregas is megteszi <#crazya><#nyes>

Oziris666
Essien persze😄 Szép álom lenne nektek😊

Yulcsa
itt meg azt írja a goal.com, hogy 1-kor lesz a bejelentés

Yulcsa
"magyar idõ szerint hajnali 2 órától sajtótájékoztatót azért tarthat helyzetével kapcsolatosan, amikor végleg elejét veheti a további spekulációknak. "

eddig nem éjfélrõl volt szó? hosszú éjszakánk lesz azt hiszem...

Yulcsa
ahogy az acm forumon is írták, egy középcsapat leszünk megfelelõ pótlások nélkül... Dzeko,v ki... életemben nem hallottam róla... biztos volt 1 jó szezonja, de ne már... nem szezonembereket kéne venni. legalább akkor Essien jöjjön már!

szucsy89
az a baj, hogy pillanatnyilag én sem😞
Nuno88
...de nem mehet el!!! Nem tudom nélküle elképzelni a csapatot.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Yulcsa
én még a télen csináltam egyet, ha marad, ha megy, sztem kitehetjük.

szucsy89
meg egy F*CK vezetõség<#eplus2>
szucsy89
lassan jöhet egy grazie Kaká banner is akkor...:'(
Yulcsa
hát sajnos ez már tényleg az álom kategóriába sorolható...
a ma esti telefonbeszélgetés szerintem kamu, ha már megvizsgálták, az övék...

LasCar16
Hivatalos: "A brazil válogatott szakmai stábja felügyelte Kakát és a Real Madrid orvosait, míg hivatalos engedély birtokában elvégezték a játékoson a rutinellenõrzéseket. A vizsgálatokon végig jelen volt a brazil válogatott orvosi stábjának a vezetõje, Dr. José Luiz Runco."

na innen lenne szép ha maradna...

#acm

Yulcsa
én már úgy vagyok, h mindenképp mérges leszek/vagyok a vezetõségre. ha marad Kaká azért, mert képesek szórakozni a szurkolókkal, meg úgy általánosságban véve mindenkivel, ha pedig megy, akkor meg azért, mert pénzéhesek, és hazugok!

szucsy89
pénzéhes fasz vezetõség:\ nemtom sztem nagyon elbaszták, már most az egész igazolásokat de ne legyen igazam....pont a csapat legjobbját eladni...azért az a 16 gól + 9gólpassz jövõre hiányozni fog...nah mind1
Nuno88
én fizetnék neki +4-et csak maradjon Kaká :|||

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

szucsy89
hát nagyon úgy tûnik elmegy...franc vehetek 2 sört haveromnak:\
Yulcsa
A Sky Sport Italia szerint Kaká ma este 19:00-kor (brazil idõ) azaz nálunk éjfélkor fog sajtótájékoztatót tartani, miután telefonon beszélt Silvio Berlusconival. A hír szerint ez a beszélgetés dönti el, hogy Kaká marad-e Milánóban.

telefonon aztán jól meg lehet beszélni az ilyen fontos dolgot... szerintem eldõlt, csak azt beszélik meg, hogy is közöljék (hogy elment?)

Nuno88
A Marca szerint Kaká ma este közel 200 újságíró elõtt jelenti be az átigazolását. A bemutatása június 30-án lesz Madridban. A tervek szerint a játékos június 29-én repül Johannesburgból Párizsba, majd onnan Madridba. Az egyetlen kérdés, hogy menetrend szerinti vagy magángépen utazik-e.

<#szomoru1>

Az orvosi vizsgálat igaz. De ez még nem azt jelenti, hogy alá is írt.

REAL MADRID

limperatore
sztem elég egyértelmû h mi lesz

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Yulcsa
szerintem ez az egész orvosi vizsgálat kamu. hogy vizsgálhatja meg a Real orvosa a Milan engedélye nélkül az õ játékosukat? semmi köze hozzá! ha csak nem történt már megegyezés, de ezt meg tagadta Berlu is

Fabio Capello
hjam...

LasCar16
holnap kiderül h mi lesz, annyit kamuznak már h senkinek nem hiszek

#acm

Fabio Capello
Állítólag Kaká már át is esett az orvosi vizsgálaton, a Real orvosa kiment utána brazilba

de persze lehet hogy holnap okosabbak leszünk már...

LasCar16
Yulcsa
politika, de mégis kötõdik hozzánk is...

Berlusconi tarolt
Nagyarányú gyõzelmet aratott Silvio Berlusconi jobbközép olasz kormányfõ pártja az Itáliában rendezett vasárnapi európai parlamenti választásokon egy exit poll felmérés szerint.

Az IPR intézet által a szavazóhelyiségekbõl távozó választópolgárok megkérdezésével készített felmérés szerint Berlusconi pártja, a Szabadság Népe a leadott voksok 39-43 százalékát szerezte meg.

Grove4
Olaszország: Massimo Oddo Münchenbõl visszatérhet a Milanhoz

A 33 éves olasz válogatott hátvéd, Massimo Oddo, tavaly nyáron szerzõdött a Milantól a Bayern Münchenhez, de egy év után visszatér Olaszországba. Errõl a futballista nyilatkozott egy olasz rádiónak.
„Pozitív tapasztalatokat szereztem Németországban, jó idõszakot töltöttem Münchenben, de annak vége” – kezdte nyilatkozatát Oddo.

„Jelenleg a Milan vezetõivel tárgyalok a jövõmrõl, ötven százalék esélyt látok arra, hogy újra Milánóban folytatom” – tette hozzá a védõ.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Azért köszi 😊

REAL MADRID

Yulcsa
ez volt de már javították oroszra <#crazya><#nyes>

Juuuj mi a forrás? Az a "román tulajdonos" kész van 😄DD

REAL MADRID

Yulcsa
Azt olvastam, hogy novemberben megint jöhet, amikor az MLS alapszakasza már lezajlott