36663
  • Sojka5
    Még a nyáron úgy volt, hogy hozzánk jön
  • LasCar16
    ez már röhej... ennél jobban már nem nagyon lehet szétszedni a bajnokságok közvetítését, lassan már azt sem tudja az ember h mit min nézzen, közvetítési színvonal esik :(
  • szucsy89
    ?
  • Sojka5
    Real Madrid: Hernanes lehet a 18 millió eurós ajánlattal bombázott Gago utódja

Még el sem ment, máris megtalálták a Real Madrid labdarúgócsapatánál az argentin Fernando Gago utódját, méghozzá a brazil Anderson Hernanes de Carvalho személyében.

Az Hernanes néven futballozó játékos nem ismeretlen Madridban, hiszen a nyáron már képbe került, de akkor Xabi Alonso szerződtetése miatt elmaradt a megállapodás. Most azonban Gago esetleges távozása ismét előtérbe hozhatja a Sao Paulo labdarúgójának megszerzését. Gagóért spanyol lapértesülések szerint a Manchester City 18 millió eurót kész fizetni.
    Hernanes egyszeres brazil válogatott, és tagja volt a pekingi olimpián bronzérmes együttesnek. A középpályás a nyáron a Barcelona látókörébe is bekerült, de állítólag a katalánoknak nemet mondott, ami minden bizonnyal már látatlanban is szimpatikussá teszi őt a Bernabéu-stadionban és környékén.

nso.hu

Úgy néz ki ezt is sikerült elszúrni....
  • Grove4
    SZÁNALMAS!!!!!!!!EZ is mutatja a bajnokság színvonalát.Meg a magyar tv színvonalát.
  • acm689
    addig örüljetek, amíg egyáltalán láthatunk Milan meccset élőben a TV-ben!

Ősztől ugyanis a DIGI SPORT adja a bajnokikat!!!!!!
    Komolyan mondom, hogy nem hiszem el... Ezt is megértük...
  • horpeti
    Fő az optimizmus. :)
    Amúgy jó lenne bedarálni az MU-t. :DD
  • paj01
    sztem is rangosabb a bl. rengeteg jatekos mondja h felkuszik benne az adrenalin ha meghallja a bl himnuszt:)
    kuldeni kene a teamnek egy kazéttás magnot bl himnuszos kazival es minden meccs elott az oltozobe leo berakna nekik..:)hatha felizgulnanak.
    Egyebkent meg mindegy milyen evet irunk..ha milanrol van szo es bl szereplesrol, akkor az ellenfeltol fuggetlenul mindig ott van az 50% esely...elni kell vele.
  • Nuno88
    Neeeeeeeeeeeeeeee... ÁÁÁ :DDD
  • Palinko
    sztem zártkörű edzéseken mutatja meg ki mit tud, és egy kupa miatt nem fogja bedobni azt a taktikát amit választani fog fontosabb meccsekre. 24955 igen elolvasom amit írok :D
  • LasCar16
    "szerintem úgy kellene h a Livorno ellen se sprinteljenek előre-hátra hanem majd februárban a MU ellen végig 2x90 percet, akkor úgy talán menne"

ezzela gondolatoddal az a legnagyobb baj, h akik tegnap pályára léptek, sokat nem játszottak, ergo bizonyítani tudtak volna, de nem éltek vele, ez Leo hibája is mert taktika nem volt, semmi elképzelés
  • Nuno88
    Te elolvasod miket írsz már bocs? :D
  • shad0w
    ezt te sem gondolhatod komolyan...
  • Palinko
    nem viccelek sztem ez is a taktika része, hogy ahol lehet csak lazulgatás, hogy az igazán fontos meccsekre tartogassák az erőt. most verjünk meg egy udineset 5-1 re egy kupán vagy verjük a MU-t 2-1 re, inkább az utóbbi...
    nem lehet már ilyen koros játékosokkal 3 fronton helytállni.
  • szucsy89
    az a baj, hogy pont az a része nem fut a csapatnak, amelyiknek kéne...középpályán Pirlo, Seedorf, Ambrosini nemhogy nem futnak, ha megkapják a labdát azzal a lendülettel állnak meg és passzolják hátra...hol van már az a lendületes támadójáték?:S
  • horpeti
    De tény, hogy nagyon nagy motivációs hiány van a csapatban. +10 fiatal sikerre éhes emberrel más lenne. Persze mentalitás függő is.

Én még mindig abban bízom, hogy ha máshol nem, de a BLben még motiváltak lesznek az öregfiúk. :)
  • horpeti
    Azért bízom benne, hogy nem feltett kézzel megyünk Manchesterbe. Azért az tényleg más atmoszféra még nekik is.

Attól függetlenül vélhetően szét fognak futni minket. :)) De az már más kérdés, adottság. Majd Pato is futni fog.. :D
  • LasCar16
    "nem hajthatják őket kupán" ugye most csak viccelsz? miért kapják a fizujukat, miért nem bizonyít az aki eddig kevés lehetőséget kapott? h lehet így kimenni a pályára??
  • Palinko
    igaz bl elődöntő nem ér fel a scudettoval,mert kevesebb vas van a szekrényben :D de viccet félretéve, nézd meg a serie a mezőnyét, vagy egy angol bajnokságot, nálunk van egy inter aki jó csapat a többiek most gyengék angoloknál legalább 4 et találsz ott van értéke. a bl elődöntőnél meg a 4 legjobb csapat között lennénk annak megint csak van valami értéke. jó csapat a mu is de meglátjuk majd sztem szoros lesz, de tuti nem fognak lealázni. jó veletek is egyetértek én sem akarom ezt látni a pályán, de ebből a keretből nem lehet mást kihozni, nem hajthatják őket kupán, ha lesz még bl meccs, és a bajnokságban is kéne valahogy állni. sajna a keretet nem frissítik megfelelően, mindég ilyen bunda igazolások vannak, az utóbbi évben pato és dinho volt 2 olyan igazolás amire azt mondom hogy haladás, a többi felejthető. de tudjuk hogy berlu nem fog most hirtelen kidobni több száz millát, mert mostanában nagyon spórolósra vette, kéne már az a tulajdonos váltás. vagy esetleg ha kikerül a politikából lehet megint el kezd költekezni.
  • LasCar16
    kupa ez sok játékosnak bizonyítási lehetőség lett volna..., de ők is szartak bele, Verdi gyerek kétszer olyan gyorsan pörgött mint a többiek, rossz passzai azért voltak mert nem akartak tenni a sikerért, így nem lehet csinálni, BLben nem jutunk tovább, Old Traffordon megesz minket a MU, Bl elődöntő nehogymár felérjen egy Scudettoval! Én egy minden téren motivált csapatot szeretnék látni akiben van lendület, csak nézzed meg a 2004-2006os időszakban a csapatot, h h játszottunk... kb mint most ellenünk az Inter, villámgyors kontrák, magabiztos labdatartás és egyéni húzások, ebből manapság mi van meg?? Amíg a bajnokaink kapják a zsíros lóvét addig ez nem fog változni.
  • Nuno88
    Más csapatot? Mint a Zürich ellen 2x? Hagyjuk már...
    Ilyen nincs h egyszer odateszem magam egyszer szarok bele, ha ezt a mezt viseli akkor haljon meg a pályán akár egy Serie C-s csapat ellen is.
  • Palinko
    pedig igaza van horpetinek majd meglátjátok a blben egy más csapat fog játszani. kit érdekel a kupa? a bajnokságnak sincs most olyan túl nagy rangja, sztem ennyi emberrel csak blre lehet koncentrálni. egy bl közé jutás sokkal többet ér számomra mint egy kupa, egy bl elődöntő sztem annyit ér mint a serie megnyerése. szal ha elődöntősek leszünk én már örülök.
  • LasCar16
    szét fognak futni minket :D trófeát nyerni így nem lehet, nagy csapatok ellen előjönnek a hibáink, amíg nem újulunk meg addig lesz egy fasza periódus ami eltereli a figyelmet a problémákról, aztán a szembesülés h úristen, ennyire le vagyunk maradva?? Igen, ennyire, ez csak a vezetőségen múlik h mi lesz a jövőben
  • Nuno88
    Ez a Pato közelébe sincs annak a Kakának...
  • horpeti
    BL-re szerintem azért felszívjuk magunkat... Emlékszem, legutóbbi BL győzelemre, a bajnokságba ott is öreguras volt a téma, viszont a BL meccseknél mintha vért ittak volna. Igaz, az jó pár éve volt.. és Kakával.. Viszont Pato nélkül. :)
  • Nuno88
    Istenem, de utálom elolvasni a nyilatkozatokat! SZÁNALOM MÁR AMI ITT MEGY!!!
  • LasCar16
    We went into the match wanting to progress in this tournament, but then we found ourselves unable to play because of the empty stadium and rhythm of the match"

"Azzal a szándékkal léptünk pályára,hogy továbbjussunk, de aztán képtelenek voltunk játszani az üres stadion és a játék ritmusa miatt"

:DDDDDDDDDDD ez azért kemény, mer akkor nem szartak volna bele a sorozatba
  • paj01
    Az oreg gátúszó:D nos igen...o sincs elemeben.
    Hat mind1..nem lehet mast csinalni, bizni kell...szurkolni.
    tobbet ugy sem tehetunk:)
  • Nuno88

Őt is fel lehetne ébreszteni, hogy nem ilyen teljesítményért hosszabbítottak vele a vezetők!!!
  • Nuno88
    A BL-ben az MU kivégez minket =D
    Átkapcsolgattam az ő meccsükre néha, ezek szétszaladják a "bajnok Milant" =D
    Előre félek a február végi meccstől...
  • szucsy89
  • LasCar16
    nem baj a fizut ugyanúgy megkapják :) Abbiati és Hunter az aki akart, ilyen lélektelenül pályára lépni..., a legnagyobb baj h nekünk továbbra is bajnokaink vannak, akiknek ez megfelel, sikerre éhes fiatalabb játékosok kellenének, Krasics,Dzeko...és a többi..., Nesta,Thiago Silva,Bonera-n kívül a védelmünket zavarnám el a francba, Onyewu még nem tudott bizonyítani, Bonera pedig még nem 100%-os, futni kellene, gyorsan támadni, amíg ez nem lesz meg addig erős nagycsapatot nem verünk meg, max egyszer-kétszer bejöhet lásd Real... Leoval én nem vagyok elégedett, sokszor látszik a rutintalansága..
  • Nuno88
    Pirlo kezd gyenge láncszem lenni?
    4 éve az szerintem :D
    2003. 2004. 2005. 2006. ez volt a csúcs nála, azóta 0...
  • paj01
    ha nincs a palyan girnyo és adott esetben becks, a milan keptelen egy pontos inditast vagy beadast abszolvalni.
    Ami mar csak azert gaz, mert teljesen erre epetik a jatekukat.
    Nincs osszekottetes a kozeppalya es a csatarsor kozott.
    A vedelem meg a kozeppalya meg osszedolgozik ugy ahogy aztan kesz...futni kene es vege van mindennek.
    Ha meg veletlenul pontos labdat kuldenek elore akkor a csatar magara van hagyva..oldja meg harom vedovel szemben...vagy nem tom mit gondolnak
    3 csatar is be volt vetve...de 3 an egyutt nem ertek annyiszor a labdahoz mint mondjuk abbiati..el sem jut hozzajuk a labda.
    Rájon mar mindnki szepen lassan, hogy ha letamadnak akkor a milan befuccsol. Csak azert nevezheto labdabiztosnak ez a tarsasag mert az egy passz elore ketto hatra taktikat kovetik.
    Leo is benyoghette volna h a szeleken kellett volna megnyomni..mert kozepen tomorult az udinese.
    Nem tom mennyire vettek komolyan ezt a meccset, de eleg kiabrandito teljesitmeny volt a mai.
    Pirlo is kezd gyenge lancszem lenni, tobbet nez hatra mint elore...
  • Nuno88
    Kiestünk =D
  • acm689
    hát akkor innen megint hamar kiestünk...
  • Nuno88
    Ne idegeskedjetek, nem veszítetek sokat...
  • shad0w
    pedig örültem, h végre megint látok egy milan meccset, de elment a videotonos streamnél a kép...
  • acm689
    sajnos nincs SportKlubom :( most portugálul nézem, csak 1 percenként kiírja, h regisztráljak :S De lehet jobb is, ha nem látok minden percet, mert én is csak mérges leszek...
  • Nuno88
    Ne csak neki... az egész védelem ISTEN!!!
    Ez a meccs is csak arra jó h felidegesítsen!