36663
  • Nuno88
    Tudom, de akkor sem lehet azt mondani hogy hasonló eredmények.
  • acm689
    na jó, Leo azért még egy éve sincs itt...
  • shad0w
    most az edzővel IS baj van. nyilván egy váltással nem fog megoldódni a csapat minden gondja. Leonak kb semmi tapasztalata nincs, lehet, h idővel jó edző válik belőle, de pillanatnyilag láthatóan nem képes megfelelően összerakni, motiválni a csapatot, és fontos pillanatokban sem mindig tud jól reagálni. több meccs kapcsán, több helyen leírták/elmondták, h Leo nem megfelelő döntései is nagyban hozzájárultak az adott mérkőzések számunkra előnytelen alakulásában. bár ezeket egy átlagos szurkoló is nagyon jól láthatja, általában...
  • Palinko
    nyilván nem a pályafutásuk eredményére értettem, hanem hogy meccsről meccsre mit tudtak hozni. ancelottinál is botladoztak, néha megleptek minket, leonál is így van ez.
  • Nuno88
    Azonos eredmények? :D
    Néha bocs de komolyan nevetek amiket írsz, ne haragudj :D
    Carlo: 3 BL döntő - 2 megnyert, 1 Scudetto, 1 Olasz kupa, 1 Olasz szuperkupa, 2 Európai Szuperkupa, 1 Klub VB =)
    Leo: ---
  • Palinko
    ez így valóban nem tűnik soknak, de ha úgy nézzük hogy mióta vannak gondok a csapatnál, meg hogy egy profi edző, és egy kezdő is kábé azonos eredményeket tud hozni, akkor már más a kép sztem.
  • Nuno88
    Mit hanyadik? :)
    9 év alatt 2 edzőnk volt :D
    ...abból a második még mindig az!
  • Palinko
    hanyadik edzőnél fog rájönni hogy nem az edzőkkel van a baj?
  • Nuno88
    Leonardo
  • acm689
    az imént az Inter-Sampdoria meccsen Storari Eto'o lövését védte bravúrral. Már értem, miért adtuk kölcsön Storarit :D megérte :)) Amúgy 0-0 a meccs, 2 Inter és 1 Samp játékost már kiállítottak.
  • Nuno88
    Seedorfnak is mi baja lett?
  • WuFraZselic
    a gólerős csatárok elintézik :D
  • Fabio Capello
    csak én érzem kicsit szűknek a középpályát?
  • acm689
    Mancini mennyi időre dőlt ki?
  • Davidke007
    Leonardo kijelölte 20 fős keretét a holnapi, Bari elleni meccsre.

Kapusok: Abbiati, Dida, Roma

Hátvédek: Abate, Bonera, Favalli, Jankulovski, Nesta, Oddo, Thiago Silva

Középpályások: Ambrosini, Beckham, Gattuso, Pirlo

Csatárok: Adiyiah (40), Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Pato, Ronaldinho

Sérültek: Antonini, Flamini, Kaladze, Mancini, Onyewu, Seedorf, Zambrotta.
  • paly90
    Hát igazad van Hernanes is jó lenne.Mondjuk Pastore fiatalabb.Nekem mindegy h kettőjük közül ki jön csak jöjjön vki mert a középpályára rá fér az erősítés.
    Am én Gourcuffot nem engedtem volna el és akk most enm lenne iylen problémánk....
  • Fabio Capello
    debasszus... Amióta Kaká elment, azóta cikkeznek Hernanesről, miért nem őt? Minimum ugyanolyan kvalitású játékos, ugyanúgy nem EU-s, és vszeg elengednék, olcsóbban is, mint Pastorét...
  • paly90
    Palermo: Hiába akarja, a Milan nem kapja meg Pastorét! – Zamparini
    A Palermo elnöke szerint a Milan hiába is szeretné megszerezni tőlük Javier Pastorét, esélye sincs erre.

Az argentin játékos tavaly érkezett az Huracántól a szicíliai klubhoz, ahol hamar a szurkolók kedvence lett. A Milannál állítólag benne látják a tavaly a Real Madridhoz távozó Kaká utódját.

„Ariedo Braida (a Milan sportigazgatója – a szerk.) minden hétfőn felhív, mivel nagy csodálója Pastorénak, és szeretné megszerezni – nyilatkozta a Palermo első embere, Maurizio Zamparini a tuttopalermo.net-nek. – De még ha maga Braida kér majd erre a nyáron, akkor sem adjuk el Pastorét."

A héten korábban arról is cikkeztek Olaszországban, hogy az Inter is érdeklődik az argentin után, ám a 20 éves labdarúgó ügynökének szavai egybevágtak Zampariniéval.

„Nem hagyja el Palermót" – zárta rövidre a témát Marcelo Simonian.

nso.hu

én örülnék neki ha jönne szerintem nagyon jó játékos
  • Davidke007
    Cesare Maldini: A Milan-MU párharc még nem lefutott

'Cesarone' sajnálja az elmulasztott lehetõségeket, de osztozik leonardo optimizmusában.

A korábbi Milan edzõ Cesare Maldini hiszi, az olasz óriások a 3-2-es vereség ellenére képesek tovább jutni a március 10.-i nyolcaddöntõ visszavágóján.

Az álom kezdés ellenére kedden a San Siroban Ronaldinho erõfeszítései kudarcba fulladtak és nagy árat fizettek a védelmi hibákért.

"A Milan jól játszott az elsõ félidõben, Huntelaarnak két lehetõsége is volt a 2-0-ás vezetéshez."

"Tényleg nem tudom, hogy a Manchester teljesítménye hasonló lett e volna, ha 2-0-val mennek le."

"De az angol csapat a második félidõben sokkal jobban boldogult köszönhetõen néhány taktikai elrendezésnek."

"Ferguson nagyon jól teljesítette a házi feladatát, de ha a Milan megszerezte volna a második találatát persze egy egész más játékot látunk."

Viszont, Leonardo kitart amellett, hogy Angliába nem feltartott kezekkel mennek és küzdeni fognak, Maldini hozzátette végezetül: "Ha Leo optimista, akkor én ugyanúgy."
  • Davidke007
    Onyewu: Közel a visszatérés!

A hírekkel összetűzésben, Oguchi Onyewu ma már edzett, igaz csak könnyítve az USA válogatottal, pénteken már teljes edzsét folytat, igaz, még marad Kaliforniában és folytatják a rehabilitációját. A keret pihen, majd szembe fog nézni szerdán El Salvador csapatával Floridában.

Amint teljesen egészséges, a 27 éves játékos újra csatlakozik a Milanhoz.

ez kurva jó hír számomra :)
  • acm689
    hivatalosan cáfolta, hogy távozna
  • Palinko
    nem hiszem hogy mancini lenne a fő ok, hanem sztem galliani is megelégelte hogy berlu nem ad pénzt, nem tud rendesen dolgozni, hazudoznia kell a kopasznak és berlu hülyeségei miatt is tartani a hátát. hát ha kacsa is, eléggé megalapozott :)
  • paly90
    Milan: Galliani a Juventushoz távozhat - sajtóértesülés

Az Il Riformista című lap szerint Adriano Galliani távozhat a Milantól, és a Juventus labdarúgócsapatához szerződhet.

A lap szerint az ügyvezető távozása amiatt lehet esedékes, mert megromlott a viszonya Silvio Berlusconival, akivel már 1986 óta dolgoznak együtt a csapatnál.
    Hirdetés

Galliani rengeteg kritikát kapott Berlusconitól Mancini szerződtetése miatt. A miniszterelnök szerint a brazil futballista teljesen felesleges a Milan számára, inkább támadót vagy védőket kellett volna a csapathoz csábítani.

Az Il Riformista szerint Galliani a Juventusnál köthet ki. A torinóiak a vezetőségben változtatásokat szeretnének a mostani gyenge szezon miatt.

nso.hu

hát nagyon kacsa gyanús
  • Palinko
    azért a 3. gól után én nem egy kifáradt csapatot láttam... csak nem értem a 2. félidő elején mi volt akkor az a lazulás, nekik megfelelt volna az 1-2? :S
  • LasCar16
    nem vagyok pesszimista, de kiestünk, Mu van olyan rutinos csapat h ezzel az előnnyel továbbmenjen, megint az erőnléttel volt probléma, második félidő elején kifáradt a kpályánk, és talán a belső védőink is, Bonera pozitív csalódás ennyi idő után.. szép volt de precízebb volt a Mu első játékrészben el kellett volna dönteni, de bízom a csodában, forza!
  • paj01
    Hat nem tom..lehet h a vedekezesben segitett inkabb lathatatlan modon:) Tamadasban statikus volt..mindig csak a visszapasszok. Nem ment bele semmi rizikoba cselezesbe, mondjuk nem is errol hires. Ha a szabadrugast bevagja gloriat kap, de a tegnapi formak alapjan azt mondom inkabb girnyonak kellett volna azt elloni vagy pirlonak. Visszavagon meg semmi sem lehetetlen. Ha buko akkor lehet takarozni h az mu t nem lehet ott elverni ha meg hozzak a meccset akkor meg hatalmas presztizs lenne:)
  • Palinko
    jah becks tényleg nem sokat tett hozzá a játkhoz, meg is lepődtem mikor lecseréléskor bemonták hogy 9 km-t szaladt :D félidőkor volt 6 km.
  • WuFraZselic
    igen, így van

de a Unitedet hazai pályán megverni nagyon nehéz (szinte lehetetlen), pláne 2 góllal. kiváncsian várom a visszavágót, nekem eléggé tetszett a tegnapi meccs, pedig ez egyáltalán nem jellemző milan meccsekre mostanság :) !
  • szucsy89
    igen
  • paj01
    Nagy meccs volt, teljesen mas a bl es milan!
    Ami hiba volt az becks eroltetese.. eleg kevesett tett hozza a jatekhoz. Tuti nem lesz kezdo a visszavagon!
    See odarakta magat:) Visszavagon hunter helyett bori es becks helyett seedorf lesz.
    A masik oldalon meg kar volt lecserelni nanit:D sokat segitett mig palyan volt:)
    Girnyo nagyot jatszott es ugy egyaltalan... mindenki azert igyekezett... a 2. gol mondjuk egyertelmuen a kozepso vedoké.
    ha visszavagon sikerulne a bravur akkor azt mondom bl t nyerhet a milan! Ha meg nem akkor amugy sem jutna messzire.
    Ennel rosszabb ne legyen a visszavago!
    Egyebkent h van ez? ha mondjuk 1-0ra nyerne a milan a trafford-on akkor MU a nyero mert idegenben tobb golt szerzett?
    Csak akkor van hosszabitas meg 11es ha 3-2 re nyerne ott a milan?
  • DAFFANGER
    Nagyon jó mecs volt remélem a visszvágón odaken a Milan a Mancsceszternek
  • horpeti
    Nagyon jó volt, meglepődtem mennyire agilis, de az egész Milán jóval agilisebb volt az első félidőben, mint a bajnokikon.

40. percben már szívtam a fogam, hogy Ronaldinho ne támadj le, mert el fogsz fáradni... :)
    Úgy láttam, hogy Antonini kiválásával lett egy nagy törés a csapatban, a bekapott gól az csak picit fogta meg őket.

1-1nél még azt mondtam havernak, hogy bármi legyen, még ha ki is kap a Milán, akkor is óriásit játszott, és ezért nagy ez a club ("bajnokaink vannak":DD). Persze azért jobb lett volna nyerni, de látszott az erőnléti különbség a két klub és két bajnokság között.
  • Nuno88
    Osztályzatok
  • Nuno88

• Nuno88
    Rnaldinho az első játékrészben azért mutatta hogy ott van még a szeren, csak aztán elfáradt szegénykém...
  • horpeti
    Óriási volt a meccs, ilyen a Milan , ha játszik.
    Sajnos azért nem könnyű a helyzet.. De nem reménytelen.
  • Nuno88
    Az első félidőben vezethettünk volna 2:0 vagy 3:0-ra is erre 1:1-el fordultunk. Sajnos sztem itt ment el a meccs. Fergusson feltüzelte őket a félidőben, és kb az 55. perctől közünk nem volt a játékhoz. Aztán megint a végére kezdtek el hajtani, mikor már 1:3 volt. See gólja szép volt, de utána még ott vol Pipponak, és Nestának is a helyzet. Nagyon nehéz meccs lesz a visszavágó, saját magunknak tettük nehézzé. A 3. gólnál Nesta és Silva nem tudom hol járt fejben, de h nem a San Siroban az biztos. Hát ilyen a foci...

FORZA MILAN!!!
  • paly90
    Hát nem is tudom mit mondjak.Szerintem nem érdemeltünk vereséget egy kb 20-25 perces periódust leszámítva jobbak voltunk.Scholes gólja nagyon nagy mák volt, mondjuk mi se panaszkodhatunk ilyen téren(Ronaldinho gólja).Dinho sztem nagyon jól játszott, Beckhamet már hamarabb lecseréltem volna nem ment nek.Sztem az x reálisabb lett volna, Manchesterbe nagyon nehéz lesz de meg lehet csinálni.
    Forza Milan!!
  • WuFraZselic
    eddig is így volt (1 héttel később játszott az egyik csapat, ha ilyen állt fenn)
    csak most gondolták nem 1 meccs lesz külön, hanem még 3, hogy kettébontsák
  • Palinko
    jaja egyetértünk.