36663
  • vasznpszvotsz
    Online azt látom, hogy vezetünk. Tényleg??
  • DONGUBA
    szevasz limpi ne karogj itt:D
  • acm689
    ollééééééééééé 1-2!!!! vége!
  • limperatore
    na a 11-est nem adják meg ellenetek ...
  • acm689
    1-1
  • acm689
    nem játszunk valami jól :S
  • WuFraZselic
    pfffff :DDDD
  • Grove4
    Gyerünk már!!!Kell nektek ez a 3 pont.
  • szucsy89
    ekkora esély az intert befogni és motiválatlanul játszunk... Leo nem tudja eléggé feltüzelni a játékosokat
  • Davidke007
    félidő. a fio irányítja a játékot, Ambrosinit le kellett cserélni, helyette Flamini. 1-0 oda. a félidő 80%át védekeztük, egyetlen kapura lövés volt a Milantól, a 44. percben Flaminitől. a csapat szar, pontatlan, üres és elképzelés nélküli a játék. ennél csak jobb lehet a második félidő. bye
  • Davidke007
    meglepő, h szinte minden oldal arról cikkezett, hogy Janku kezd bal szélen, ere itt van a kezdőben Bonera baloldalt. hmm... biztos valami van.... 50 perc és meccs :) mindenki tv elé, és FORZA, hogy vissza kerüljünk a 2. helyre, és 4 pont legyen... szoros lesz a vége...
  • Davidke007
    Fiorentina-Milan: Hivatalos kezdők

FIORENTINA: Frey; De Silvestri, Kroldrup, Natali, Felipe; Montolivo, Donadel, Vargas; Marchionni, Jovetic; Gilardino.

MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Bonera; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Pato, Borriello, Ronaldinho

A bepótolt bajnoki találkozót 18:15-től a Sport1 élőben közvetíti. Forza Milan!
  • Davidke007
    hát, lehet hogy nem csak az Intert dugja meg :DDDDDD :)

mostmár értem :D....

am, van valami oldal, ami nagyon gyors hírekkel szolgál, és onnan szoktam linkelgetni. valami forzamilan. hu-s oldal... de nem biztos. majd utána járok :)
  • LasCar16
    A kevesebb angoltudásúak kedvéért:

Leo:Ha a Milan akarja, félre fogok lépni

erre :DDD
  • szucsy89
    KAPUSOK: Abbiati, Dida, Roma

VÉDŐK: Abate, Bonera, Favalli, Jankulovski, Nesta, Oddo, Thiago Silva

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini, Beckham, Flamini, Gattuso, Pirlo

TÁMADÓK: Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Pato, Ronaldinho

SÉRÜLTEK: Antonini, Mancini, Onyewu, Seedorf, Zambrotta

KIMARADT JÁTÉKOSOK: Adiyiah, Kaladze
  • WuFraZselic
    ilyen híreket melyik oldalról másolsz? botrányos , hogy google translatorrel való fordítás után nem képesek "emberi" külsőt adni a cikknek :D
  • Davidke007
    Prandelli figyelmeztet, kemény feladat vár a Fiorentinára a Milan ellen:

A Violák edzõje tudja mire számíthat a Milan ellen...

"Nekünk ugyanabban az erõfeszítésben kell pályán lennünk, mint a Livorno ellen. A Milan nagyon jól játszik, mutatták ezt a Bari ellen."

"Tudjuk, hogy lehet esélyünk elérni õket a második helyen, és van lehetõségünk folytatni az álmodozást."

Prandelli kiemelte Patot, mint fõ fenyegetést csapatára.

"Õ egy megjósolhatatlan játékos és figyelnünk kell rá, különösen mikor nálunk van a labda."
  • Davidke007
    Galliani: "Abbiati marad!"

Az AC Milan alelnöke, Adriano Galliani azt nyilatkozta, hogy Abbiati nem fog távozni a Milantól és a jövője biztos a piros-fekete csapatnál.
    „Harc Abbiati és Dida közt? Én nem tudok semmi ilyesmiről. Két nagyszerű kapusa van a csapatnak és Leonardon múlik, hogy épp ki védi a kaput. Abbiati még hosszú évekig a Milannál fog maradni“ – mondta Galliani.
  • Davidke007
    csak én nem értem mire mondod ezt h megdugja az Intert?? :D
  • LasCar16
    megdugja az Intert?:D

szép győzelem, így tovább remélem Abbiati marad a kezdőben,én balszélre vennék védőt, de nálam alap lenne a nyáron a Krasics-Dzseko duo :)

és igenis pár meccsünk elment leó miatt, de még én sem küldeném el, ha tudna igazolni akkor még többet ki tudna hozni magából, csak hát Berlu adja a lóvét, az arab pénzekre is kíváncsi leszek... remélem okosan használjuk fel
  • Nuno88
    Szép volt szép volt!
    Borriello ismét szépségdíjas gólt ütött :)
    Silva megint az egyik legjobb volt és Abbiati tizit is védett :)
    Így tovább :)

FORZA!!!
  • horpeti
    Nagy meccs volt, végre... Annyira bepörögtek a BL meccsre, hogy maradt a bajnokira is. Csak így tovább! :)
    BL előtti bajnokin valszeg kicsit tartalékosabb lesz a dolog...
  • szucsy89
    ez szép volt
  • acm689
    Ha megnyerjük a Fio elleni elmaradt bajnokit, akkor fogt csak igazán hiányozni az Inter ellen elbukott 3 (6) pont...
  • vasznpszvotsz
    Ez is jól jött. :)
  • acm689
    Abbiati büntetőt fogott, szép volt!
  • vasznpszvotsz
    Hű, de kelett.
  • acm689
    PATOOOOO 0-2
  • szucsy89
    BORRRRRRRRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
  • acm689
    0-1 BORRRRRIELLLOOO
  • vasznpszvotsz
    De szép volt!
  • Davidke007
    kíváncsi leszek Bonerara balszélen. am ultipro védő? :D középhátvéd, és szélső egyszerre? :D este nyerni kell. FORZA
  • acm689
    naná, az nyilvánvaló. de én még adnék neki időt. ha jönne pár minőségi igazolás, és úgysem menne a csapatnak, akkor aláírom, hogy Leoval IS gond lehet. de amíg a csapat összetétele nem az igazi, addig nem viheti CSAK ő el a balhét. Szerintem...
  • vasznpszvotsz
    A (hivatalosan) várható kezdők az acmilan.com-ról:

BARI: Gillet; Belmonte, A. Masiello, Bonucci, S. Masiello; Alvarez, Gazzi, Donaiti, Rivas; Meggiorini, Barreto.
    MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Bonera; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Pato, Borriello, Ronaldinho.
  • Davidke007
    nem. másik oldalról linkeltem be nektek :)
  • WuFraZselic
    ez google translator?
  • Davidke007
    Én személy szerint sajnálnám Leot, ha távoznia kellene. Látom benne a tűzt, hogy megakarja mutatni mennyi lehetőség van a Milanban. Ha ez a Milan oda fog menni az OT-ra, és azt mondja, h ezt a meccset lehozzuk 2-0-ra vagy 3-0ra mint 3 évvel ezelőtt, lefogja hozni, mert képes rá. Ha ma este nyerünk, és szerdán is, már csak 4 pontra lenne az inter. Meglehet csinálni. Forza Milan! Forza LEO!
  • Davidke007
    A kevesebb angoltudásúak kedvéért:

Leo:Ha a Milan akarja, félre fogok lépni

Leonardo felajánlotta lemondását, ha a Milan elnöke Silvio Berlusconi elégedetlen a munkájával. "Ha akarja, félre fogok lépni."

"A mi egyetértésünk nagyon tiszta."

"A tervezetteket lefektettük és nincsenek problémáim. Ha az elnök akarja, félre fogok lépni. Minden szóra igényt tartok."

"Tizenhárom éve vagyok egyik vagy másik szerepkörbe, tehát nem lenne problémám a szerzõdés felbontásával."

"Rendben kell elõrehaladni, legfontosabb dolog, amire szükségem van: nyugalom. Jelenleg csak a csapatra fókuszálok."

"Nyugodt maradok, bár tudom ezek a pletykák nem tesznek valami jót a csapatnak. Nem okoz bajt bárkinek is, mivel egy érett csapat játékosairól van szó, de jobban szeretném elkerülni a dolgot valahogy."

"Ki kell állnunk ezekért a fiúkért. Rendkívüli focit produkáltak hosszú ideje."

"Igazság szerint elmondanám, jobban játszottunk a United ellen, mint mostanában. Sajnálatos módon kikaptunk, de azt hiszem ezeket a mérkõzéseket kellene kielemezni logikusan."

"A keddi vereségtõl, valójában sokkal jobban meg vagyok gyõzõdve képességeinkrõl."
  • shad0w
    egyébként én sem küldeném, el. az viszont szerintem hiba volt, h csak így bedobták a mélyvízbe, az meg pláne, h most ennyi idő után már szapulva van, mert nem igazán megy a csapatnak. CA után inkább Leo mellé/fölé kellett volna hozni egy tapasztalt, rutinos edzőt, akivel kb egymást kiegészítve vezethették volna a csapatot, Leo tudott volna mit tanulni tőle, és nem egyből az ő hátán csattant volna az ostor, ha nem megy. most ezt meglépni már nem lehet, nem hiszem, h hajlandó lenne háttérbe vonulni, miután így rivaldafénybe került. ha már így alakult akkor ki kéne állni mellette, még ha most nem is megy túl jól a csapatnak. én kinézem belőle, h idővel meg tudná oldani a feladatát.
  • Palinko
    igaz megvoltak a kezdő bakijai, de én még nem küldeném el, mert látok benne lehetőséget.