A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16
Az olasz válogatott középpályása szerint, Dzeko fontos játékossá tudna válni a Milanban, persze ha a Rossonerik megtudják szerezni a bosnyákot.

A Milan és az Olasz nemzeti válogatott Pitbullja helyesli, hogy a Milan szeretné Edin Dzekot.

Gattuso szerint Dzeko egy olyan játékos, akire most nagy szükség van a Milannal.

-"Dzeko egy olyan játékos, aki nekünk nagyon fontos volna."

-"Õ egy erõs játékost, szeretem Borreillot is, de Dzeko a Wolfsburgban játszik és szárnyal."

Nemrég felrebbent egy olyan hír, miszerint könnyen megeshet, hogy Paolo Maldini követi a Chelseahez korábbi edzõjét, Carlo Ancelottit, ahol segédedzõként erõsítené a kékeket.

-"Mivel, hogy ismerem Maldinit, én azt gondolom nagyon nehéz lenne neki elhagyni a Milant. Nem látom esélyét annak, hogy ez megtörténjen."

#acm

LasCar16
<#worship><#worship><#worship>

#acm

DONGUBA
csak sok erte szerintem

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Nuno88
Na ha ez igaz, akkor Isten hozta nálunk és remélem sokra viszi majd! =)

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

DONGUBA
A tuttomercatoweb.com híre szerint a Milan megvásárolta Aly Cissokhot az FC Porto együttesétõl. Az olasz klub várhatóan 15 millió €-t fog kifizetni a balhátvédért.

Az átigazolást egy interjúban Adriano Galliani, a Milan alelnöke is megerõsítette
:
"Ez egy igen nehéz átigazolás volt, azonban nagyban megkönnyítette az együttmûködést a két klub jó kapcsolata, valamint a Porto elnöke."

A francia játékos hétfõn fog átesni a kötelezõ orvosi vizsgálatokon Milánóban. Cissokhot Leonardo kérésére igazolta a klub, ugyanis a brazil edzõ szerint erõsítésre szorult a védelem bal oldala.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Nuno88
pfff...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Anglia: Paolo Maldini lehet Ancelotti segítõje a Chelsea-nél

Az olasz Gazzetta dello Sport értesülései szerint Paolo Maldini pénteken Londonban járt, hogy tárgyaljon Carlo Ancelottival a Chelsea menedzserével, mert a hírek szerint õ lehet a szakember egyik segítõje az angol csapatnál.

A 40 éves Paolo Maldini a most befejezõdött szezon végén vonult vissza a labdarúgástól, és a következõ szezontól már edzõként dolgozhat, de nem korábbi csapatánál a Milannál, hanem a Chelsea-nél, ahová volt edzõje, Carlo Ancelotti hívja.

Ezt az olasz Gazzetta dello Sport közölte. A lap információi szerint Maldini pénteken amerikai nyarlását megszakítva Londonba repült, hogy tárgyaljon a Chelsea képviselõivel.

A hírt több angol forrás is megerõsítette.

nso.hu

Nuno88
Dzeko, Pato, Pippo, Paloschi ez a 4 sztem rendben lenne, bár kitudja hogy mi lesz Paloschi sorsa.

LasCar16
de akkor kellene még egy csatár... Dzeko,Pato,Pippo eddig a biztos meg talán még Paloschi

#acm

Nuno88
Benne vagyok mindkettõbe.
Borriello mehet, mert itt sosem jött ki neki a lépés.

Nuno88
Cáfolat Gattuso eladásáról

A hét második felében röppentek fel azok a hírek, miszerint Gennaro Gattuso iránt a volt trénere Carlo Ancelotti érdeklõdik.

A The Sun értesülései szerint Gennaro nagyot csalódott a Milanban, mert elengedte Ricky Kakát a Real Madridhoz, és ezek után csak akkor bocsájtaná meg a klubnak az ügyet, ha Maldini után jövõre õ lenne a csapatkapitány. A hivatalos verzió szerint azonban úgy tûnik nem az övé lesz a karszalag, hanem Massimo Ambrosinié. A Gattuso klubváltásáról szóló híreket erõsíteni látszott, hogy a játékos ragyogó kapcsolatot ápol Carlo Ancelottival.

Péntek este azonban játékos ügynöke Andrea D'amico cáfolta azokat a híreket, hogy az ügyfele Londonba tartana. Sõt, a menedzser megnyugtatott mindenkit, hogy a középpályás jövõre biztosan a Milanban marad.

Goal.com, MilanNews.it

LasCar16
Dzeko új ára: 15 milla+Borriello
Cissokho pedig 14 millába kerülne

#acm

Nuno88
Gattuso biztos h nem megy el meg sztem Pirlo sem.

LasCar16
Kopasz beindult a 7végén, Párizsba utazott ahol valszeg tárgyalni fog Pirloról és (Gattusoról??) Abra papával,
van egy új kiszemeltünk balszélsõ posztra a Porto védõje
Cissokho 300.000 Euróért vették, szezonban faszán teljesített, így az ára is feljebb ment. Én a Bl-ben láttam játszani, pl a MU ellen nagyon jól nyomta, kívácsni vagyok h mire megy a kopasz a 7végén.

#acm

LasCar16
önzõõ??? Az. meg sérülékeny....

#acm

Nuno88
Én se szomorkodnék miatta, bár egy kicsit önzõ 😊

Yulcsa
goal.com elsõ helyre tett minket Robben lehetséges csapati közül... Remélem igazuk lesz, én kedvelem a srácot.

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Yulcsa
persze, én is. valahogy biztos ki lehet játszani 😛

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Nuno88
hmmm... én örülnék Dzekonak is, de ez a Hernanes srác se lenne rossz, jó lenne valahogy megoldani 😄

Yulcsa
de akkor Hernanes kilõve :S Én Dzeko helyett hoznék egy EU-s támadót, és inkább a brazilt igazolnám le.

LasCar16
igen nyunyesz

#acm

Nuno88
Nem tudom jó lenne mert így ugye Thiago Silva meg Dzeko lenne a 2 non eus, igaz?

szucsy89
huuu de jó lenne...2 fiatal támadó😊
LasCar16
aham brazil, csak akkor fel kellene szabadítani még egy non-Eu-s helyet, ha valaki pontosan tudná hogy akkor is érvényes-e a "2 non-Eus játékost lehet igazolni" szisztéma ha eladunk egy non-Eus játékost???

#acm

LasCar16
ez az kopasz, ne minket szivassanak 😄DD

#acm

Yulcsa
http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/06/12/1320828/milan-sign-edin-dzeko-report

Dzeko aláírt a Milanhoz!!!

Igaz még nem ténylegesen, csak egy elõszerzõdésre karcolta oda a nevét, amely életbe lép, ha a Milan megállapodik a VfL Wolfsburggal. A németek ugyan nem rég azt mondták nem eladó a játékos, de így, hogy a játékos eképp kifejezte akaratát, a Milan már "nyomást" tud gyakorolni a német klubra. A hírek szerint a VfL 30 milliót szeretne érte, míg a Milan max 20ig hajlandó elmenni...

Yulcsa
õ brazil?

Nuno88
Pirlo marad.
Sheva a Romában? 😮

LasCar16
Milan: Újfent Gallas
Az Arsenal francia védõje, William Gallas iránt újra érdeklõdik a Milan. Már januárban is próbálták megszerezni a válogatott védõt, azonban Arséne Wenger minden ajánlatot elutasított.
A sportmediaset.it értesülései szerint az érdeklõdés komolynak mondható.
Gallasnak 2011-ig van szerzõdése az Arsenallal, és nagy valószínûség szerint érkezik a csapathoz az Ajax belga védõje, Thomas Vermaelen, így kevesebb játéklehetõséget kaphat a jövõben.
Ez az átigazolás könnyen a Rossonerik malmára hajthatja a vizet, hiszen Wenger könnyebben elengedné a játékost.

#acm

LasCar16
LasCar16
Andrea D'Amico szerint a játékos nem kívánja elhagyni a Milant.
"Sosem nyilatkoztam olyat, hogy elmenne. Vannak ajánlatai, de maradni fog, e felõl semmi kétségem. Ismétlem, maradni szeretne."

milannews.it

#acm

hehe, egyre szebb....
:S

fotográfik kolomp edisön :D

Yulcsa
AC Milan: Gattuso nagyon csalódott Ancelotti távozása miatt
Az olasz labdarúgó-bajnokság bronzérmese, az AC Milan a napokban elvesztette középpályájának egyik láncszemét, a Real Madridhoz távozó brazil Kakát, emellett a klub szurkolói amiatt is aggódhatnak, hogy ügynöke, Andrea D’Amico szerint Gennaro Gattusót nagyon lesújtotta, hogy a csapat vezetõedzõje, Carlo Ancelotti, akihez annyira kötõdött, a Chelsea-hez távozott.
„Gattuso és Ancelotti között nagyon erõs volt a kapcsolat. Gattuso nagyon kötõdött Ancelottihoz, így nagyon csalódott, hogy a szakember távozott az együttestõl” – kezdte a játékos ügynöke.

Andrea D’Amico hozzátette továbbá, hogy ha távozna, Gattuso stílusának az angol labdarúgó-bajnokság felelne meg leginkább.

„Gattuso képességei és stílusa a Premier League-ben tudna legjobban érvényesülni” – tette hozzá.

Mint arról már korábban beszámoltunk, Sir Alex Ferguson szívesen szerzõdtetni a túlságosan is sokat sérült Owen Hargreaves pótlására az olasz középpályást, ráadásul Cristiano Ronaldo eladásából pénze is bõven lenne az angol klubnak új játékos igazolására.
nso

szucsy89
hollandokat nem szeretem...😞

Nuno88
Sneijder nagyon sérülékeny az a baj, VDV meg lehet bevállna itt nem tudom.
Benzema jöhetne =)

Yulcsa
én kedvelem Snejdert és Robbent is, sztem nálunk jók lennének.

LasCar16
Snejder,VDV nem kell Pereznek bagóért simán el lehetne hozni õket, nem rossz játékosok csak nem a Madridba valók..

#acm

Yulcsa
szintén goal.com, a Napoli Ambrosinit szerezné meg

Yulcsa
goal.com szerint ha nincs Dzeko, a Milan Benzemát akarja

Yulcsa
Paloschi visszatér?

Átigazolási hírekA Parma sportigazgatója, Pietro Leonardi szerint majdnem lehetetlen lesz klubja számára megtartani Alberto Paloschit a következõ szezonra is.

A 19 éves csatár a 2008/2009-es idényt kölcsönben töltötte a sonka városában, és 11 góllal segítette a csapatot visszakerülni az élvonalba.

A Parma és a Milan birtokolja a játékos tulajdonjogának 50-50%-át, a nyáron pedig dönteni kell a csatár jövõjérõl.

Leonardi szerint a Milan erõsen ragaszkodik a játékoshoz és mindent elkövet azért, hogy a tehetség visszatérjen a San Siróba.

“Mindkét klub szeretné Paloschit a következõ szezonban a saját keretében tudni.” - nyilatkozta Leonardi.

channel4.com

Oziris666
Azt még megérteném ha a kis csapatok vezetõi sírnának,de ez így rõhejes...
Akkor nem volt gáz amikor a Lazio meg a Parma dobálta anno a csillagászati összegeket😊

LasCar16
alig kezdõdött el a nyár és már elegem van a mercatoból... elõbb Ricky most Pato, jön majd Gattuso, Dzekonál megy a huza-vona, csak a nevek repkednek semmi konkrétum a csapatunkat meg szép lassan szétszedik..

#acm

Matthew Prosac
ebben a topicban sem életbiztosítás új bannert csinálni 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Yulcsa
Nagyon dühösek a Milannál Patóra

Minden jel arra utal, hogy Alexandre Pato távozni készül Olaszországból. Az AC Milan brazil válogatott futballistája a La Gazzette dello Sport nevû itáliai lapnak úgy nyilatkozott, hogy a Chelsea illetékesei felvették vele a kapcsolatot. Megjegyezte azt is, hogy a londoni együttes új menedzserével, Carlo Ancelottival is találkozni fog a Konföderációs Kupát követõen. A piros-feketék köreiben óriási felháborodást keltett az interjú, amelyben a támadó ráadásul fizetésemeléshez köti maradását.

Kétségtelen, hogy Pato 2007 óta a labdarúgás élvonalának tagja. Sõt, nemcsak tagja, hanem a média által sztárrá emelt tehetsége. Talán még inkább a jövõ, mint a jelen embere. Mindenesetre az õ példája is hûen tükrözi, hogy nem csak a túlértékelt magyar játékosok tudnak elszállni maguktól.

Úgy néz ki, a 22 éves dél-amerikai labdarúgó Kaká távozása után szinte a legnagyobb klasszisok sorába helyezte magát. Legalábbis az olasz média anyagaiból ítélve. Pato ugyanis a La Gazzetta dello Sportnak úgy nyilatkozott, hogy a Chelsea felvette vele a kapcsolatot és várhatóan a Konföderációs Kupát követõen a Kékek új menedzserével, a korábbi Milan-trénerrel, Carlo Ancelottival le is ül tárgyalni a jövõjérõl. És csak akkor marad Olaszországban, ha fizetését nagy mértékben megemelik.

Nem titok, a lombard klubbal számos sikert elérõ szakember több piros-fekete játékosra is kivetette a hálóját. Többek között Andrea Pirlót és az elõbb már említett támadót is vinné magával Londonba. Elõbbire kevesebb, utóbbira úgy tûnik, több esély van.

Az Ilcalciomercato.it nevû olasz honlap szerint a milánóiak vezetõsége, fõként Adriano Galliani nagyon megharagudott a csatárra és azonnal felvette vele és ügynökével a kapcsolatot.

Nem lesz egyszerû dolga a kopasz elöljárónak, ha meg akar egyezni a brazillal. Patónak ugyanis kinyílt a szeme Kaká eladása után. Szeretné, ha a befolyó pénzbõl megemelnék már így sem alacsony fizetését. Érdemes megemlíteni, hogy a válogatott játékos 2007-ben 22 millió euróért érkezett az Internacional együttesétõl és szerzõdése 2012-ig érvényes. A kontraktus értelmében pedig évente három millió euróval nõ a bére.
------------------------------------------------------------------------
mondjuk nem értem Pato mióta 22 éves, de mindegy 😛
ha õ is elmegy, végünk... itt épp fordított a helyzet, a játékos akar menni (aki eddig szintén maradni akart) igaz, azóta elmondta, h félreértették szavait.
szeintem marad.

Matthew Prosac
"egy brazil bajnokságból érkezõ is akit kineveznek nagy tehetségnek és õ lesz a fontos játékos"

Kaká is így indult, nem ? 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

szucsy89
kicsit azért félek ettõl a "fontos" játékostól...véletlenül sem azt nyilatkozta hogy világklasszis, vagy nagy név...FONTOS játékos looool....lehet egy brazil bajnokságból érkezõ is akit kineveznek nagy tehetségnek és õ lesz a fontos játékos...:S szal ez így jó duma de még nem hiszem el...
szucsy89
bár ezt írtam 10kommentel lejjebb is szal egyre több😊))
szucsy89
végre vmi jó
LasCar16
tehát akkor kb 5 igazolásra számíthatunk

#acm

LasCar16
Az AC Milan alelnöke, Adriano Galliani az olasz liga ülése után próbálta megnyugtatni a csapat jövõjéért aggódó szurkolókat.

”A Milan teljesen versenyképes lesz. Azon játékosok helyére, akik elhagyták a klubot, meg fogjuk találni a megfelelõ embert. Maldini visszavonult, és jött helyette Thiago Silva. Kaka távozott, és jönni fog a helyére egy fontos játékos. A mai napig a kevés játéklehetõséghez jutó labdarúgóktól, mint például Emerson és Senderos, elköszöntünk, de Shevchenko valamint Mattioni játékára sem tartunk igényt. A két ”Non-EU”-s igazolás Thiago Silva, és amennyiben sikerül megszerezni, Edin Dzeko lesz.”

Forrás: acmilan.com

#acm