36663
-
#25166 jah, épp most nézem, h milyen 1 rendszer ez :S -
#25165 igen, de szerencsénk sem volt, ez bosszant, 3-3nál más lenne az egész képe, úgy még lenne vmi esély...így is van de halovány -
#25164 Jövőhét.
Változtattak a jól megszokott dolgokon. -
#25163 hmm most valamit nem értek, az Inter mikor játszik a Chelsea ellen? :O -
#25162 hát a végére volt hajtás azért nem nevezném kifulladásnak. de valami mindég nem működik, de legjobban még a befejezéssel van gondunk meg a védőknek "nincs szerencséjük" vagyis nem a legjobbak :D pedig Nesta egy név Silva is ha nem támadna egész szimpi lenne :D azért az ütő áll meg bennem mikor silva ott van a szögletnél, ha lenne egy kontra gázos lenne a szitu simán. -
#25161 szerintem is, pofátlanság volt nem kapni mégegyet...:(:D -
#25160 el kell fogadni, ennyit tud a jelenlegi keret. szerintem eldőlt a meccs, de még bármi megtörténhet Manchesterben -
#25159 mu amit a végén művelt szánalmas volt, Nesta révén még x-re is kihozhattuk volna...:S -
#25158 szóval ez a belsővédő páros szerény csapatunk legerősebb része. hát... -
#25157 1-3, hátul eléggé kifulladtatok :S -
#25156 nem is fogok ma aludni :D -
#25155 1-2. énis a tiédet :D -
#25154 jolvan leszarom a nyomorod :D -
#25153 mi fájna? 1-1. nekünk tökéletes. semmi sem fáj, főleg nem a te igazságod... -
#25152 jaja
fáj az igazság? ;) -
#25151 Ilyen korban egy kis értelme is szorulhatott volna beléd.. Matyi:D -
#25150 te se sűrűn látogattad a nyelvtanórákat. ugorj még neki párszor.. -
#25149 jó a meccs! eddig elégedett vagyok, szerencsés gól és egy kapott peches, kvittek vagyunk, Hunternek ha bemegy az a lövése, reálisabb lenne az eredmény ,de még van egy félidő. több gólt nem szabadna kapni, mert bajban leszünk kint -
#25148 én is remélem, amiket csinálnak hátul...3-0nak kéne lenni nem 1-1nek, de amilyen makkerek figyed meg hogy lőnek még1et és 1-2 vagy 2-2 lesz:S:S:s de ne így legyen -
#25147 nagyon pechesek vagyunk..mondjuk a gólunk is szerencsés volt:/ idegenben lőtt gól sose jó:S de Dida hogy nem ért oda baszki:S egyébként kurvajó a csapat, most mindenki jó:D Thiago Silva meg egyszerűen fantasztikus, legjobb védő:D -
#25146 ez a manchester egy szar
szar mint fos kurvára nem érdemelték meg a góljukat közük nincs a meccshez
remélem szétbassza a milan a végére -
#25145 komolyan nem hiszem el, h lehet ilyen gólt kapni. ráadásul most még favalli is :/ -
#25144 1-1, hasonlóan szép gól mint az első :) -
#25143 jó kezdés :) -
#25142 1-0 -
#25141 !!!HAJRÁ MILAN!!! -
#25140 ezaz, Beck biztos pörögni fog, jó döntés előreláthatólag! :)))) -
paly90 #25139 MILAN: Dida; Bonera, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Beckham, Pirlo, Ambrosini; Pato, Huntelaar, Ronaldinho.
MANCHESTER UNITED: Van der Sar; Rafael, Ferdinand, Evans, Evra; Fletcher, Carrick, Scholes; Nani, Rooney, Park.
Boneran meglepődtem, Beckhamnek örülök
Forza Milan!!! -
#25138 Csapjátok meg a Manchestert! -
#25137 félek:DSADASDsadSDAsda -
#25136 még 1 óra! -
Davidke007 #25135 80 ezer szurkolóra számítanak a San Siroban:
A San Siro az eladás szerint 80 ezer szurkolóra számít a ma esti Milan-Manchester BL meccsre.
A Milan a jegyárakból, amely rekord több, mint 3,7 millió eurót keresett a BL elsõ felvonásán.
A világ minden pontjából körülbelül 300 újságíró érkezik 90 fényképésszel együtt.
A mérkõzést 50 különbözõ országban fogják élõben követni.
Közel 4 ezer United szurkoló fogja beteríteni a San Siro harmadik gyûrûjét.
Olaszország miniszterelnöke és a Milan pártfogója Silvio Berlusconi is jelen lesz várhatóan.
azért sztem ha 80000ből, csak 4000 manchesteri lesz, a vörös ördögök megfulladnak majd az IGAZI ÖRDÖGÖK katlanjában... -
Davidke007 #25134 a kezdőket illetve, nem vártam Oddót, de ha ő játszik, oké, de akk jöjjön le félidőben, mert kell futó munka, abban meg Abate jobb, első félidőben meg fussa ki a lelkét. Seedorf helyett inkább Bechs, bár ha olyan gólt rúg mint 2007ben akkor jöhet :D -
Davidke007 #25133 3 óra a nagy találkozóig... már nem tudom mit csináljak kínomban :D -
Sojka5 #25132 nso szerint beckham kezd seedorf helyett, én ennek jobban örülnék. -
#25131 ma van a nagy nap:)
estére szurkolás mindenkitől!! -
#25130 Oddot mára jegelték sztem =D -
#25129 ja, én is néztem -
#25128 Oddo? -
#25127 na lehet a végén tényleg Hunter-Pato kettős kezd:
A VÁRHATÓ HOLNAPI KEZDŐCSAPATOK
MILAN: Dida - Oddo, Nesta, Thiago Silva, Antonini - Ambrosini, Seedorf, Pirlo - Pato, Huntelaar, Ronaldinho.
MU: Van der Sar - Neville, Brown, Ferdinand, Evra - Nani, Fletcher, Carrick, Scholes, Pak - Rooney.