A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yulcsa
Szerintem is. Rossi se lenen rossz, de õ nem az a magas, jól fejelõ csatár, aki nekünk kellene Pato mellé. Remélem Dzeko az!

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Nuno88
Húzzák halasztják, de szerintem végül leigazoljuk õt.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
Wolfsburg: Edin Dzekót zavarja, hogy nem engedik el a Milanhoz
A VfL Wolfsburggal bajnoki címet szerzõ 17-szeres bosnyák válogatott támadó, Edin Dzeko szerdán kifejtette, az az álma, hogy a Serie A bronzérmeséhez, az AC Milanhoz szerzõdjön, ezért zavarja, hogy jelenlegi klubja ilyen elkeseredetten meg akarja tartani õt.
"Mindenki tudja, a nagy álmom az, hogy a Milanban szerepeljek. Mindenki tudja, de jelenleg a Wolfsburg kezében van a döntés. Az elkövetkezendõ napokban leülök tárgyalni az új edzõvel, Armin Veh-vel és a klubvezetõkkel" - kezdte a támadó.

"Remélem, minden tisztázódik. A Milanban szeretnék játszani, mert számomra a Milan a világ legjobb klubja" - tette hozzá Dzeko.

Az elmúlt szezonban 42 mérkõzésen 36-szor betaláló támadóért a hírek szerint legalább 25.5 millió fontot kellene fizetnie annak a klubnak, amely le akarja õt igazolni.

#acm

Oziris666
Ekkora kacsákat😄

Nuno88
Diniz visszatér, míg Perticone marad Livornoban

Az AC Milan hivatalos közleményben tudatja, hogy a brazil védõ, Marcos Diniz biztosan visszatér a piros-feketékhez, míg Romano Perticone-t végleg megvásárolta a Livorno csapata.

Forrás: acmilan.hu || acmilan.com

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Yulcsa
ok, akkor mind1.

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Nuno88
Kaká szempontjából érdekes találkozó lesz.

Aug. 25-én a Santiago Bernabeu kupán ellenetek meccselünk.

REAL MADRID

Nuno88
Nem tudom, hogy kell neki szint megadni, vagy hogy egyáltalán lehet-e...

Yulcsa
bocsi 😄
amúgy a koncepció nem rossz, lehet csak nekem ilyen világos a középsõ rész. mit szólnál esetleg csak próbaként egy picit sötétebb szürkéhez?

Nuno88
Ezért a háttérért harcoltam egész délután 😄
és nem tetszik? 😞
pedig sztem nem rossz, engem az üzenetek közt folyó fekete idegesített...

Yulcsa
Én Palombora és Hernanesre szavazok. Felipe Melo se lenne rossz persze.

Ez a fehér háttér véletlen? Valahogy nekem nem jön be, túl világos szerintem.

Én Felipe Melonak örülnék igazán Pirlo helyére.
Bár Hernanes se lenne rossz de Gagot semmiképp se

szucsy89
Pato nem mehet!

Adebayor inkább mint L.Fabiano sztem bár mind2 jó nagyon...Pirlo helyére meg..pff nemtom:S
Nuno88
Fabiano a Milanról álmodik

Két nappal a 3-0-ás dél-amerikai gyõzelemmel végzõdött Olaszország-Brazília mérkõzés után a Sevilla csatára, Luis Fabiano elismerte, hogy szívesen játszana a Milanban. A 28 éves játékos az elmúlt három évben az egyik legjobb középcsatárrá nõtte ki magát.

A piros-feketék pont egy ilyen játékost keresnek, de az elsõszámú kiszemelt már egy ideje a Wolfsburg támadója, Edin Dzeko. Azonban úgy tûnik, hogy a német bajnok nem akarja eladni a bosnyák gólvágót, ami arra kényszerítheti a Milant, hogy máshol találja meg a megfelelõ embert.

A Milanba való igazolás lehetõségére Luis Fabiano a következõket mondta a Sky Italiának:

”Ez egy megvalósult álom lenne. Csodálatos lenne egy olyan csapatban játszani, mint a Milan. Az olasz foci mindig is vonzó volt a számomra, de nem tudok semmi konkrétumról ezzel kapcsolatban. A szerzõdésem 2011-ig köt a Sevillához.”

Forrás: acmilan.hu || channel4.com

Transfermarketweb.com-os hírek:

A Milannak 5 alternativája van arra az esetre, ha Pirlo távozik.
Christian Ledesma (Lazio), Angelo Palombo (Sampdoria), Fernando Gago (Real Madrid), Felipe Melo (Fiorentina) and Hernanes (Sao Paulo).

Ha nem sikerul megszerezni Dzekot akkor Luis Fabiano lehet a célpontunk.

A Chelsea Drogbat es 30 millio fontot is kesz adni Patoert

-------------------------------
Pato ne menjen!!!!

nagyon jo lett😄

Kaplartom
Jók ezek a változtatások, de nekem a fekete háttér nem jön be 😛

Yulcsa
AC Milan: hatalmas összeget kínált egy csapat Patóért - Galliani

Adriano Galliani, az olasz AC Milan labdarúgócsapatának ügyvezetõje beismerte, hogy kaptak egy jelentõs ajánlatot Alexandre Patóért, a klub azonban visszautasította az érdeklõdõ klubot.
„A Milan ebben az évben egyszer már ellenállt egy Patóért tett hatalmas ajánlatnak, azt azonban nem fogom elmondani, hogy melyik csapat kínálta az összeget” – mondta Galliani.

A sportvezetõ újra leszögezte: a brazil játékos nem eladó.
nso
----------------------------------------------------------------------
Jó döntés, nem kétség!

leho94
Szerintem pont jó😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Yulcsa
Köszi, örülök, h akkor ezek szerint többeknek tetszik 😊
Még egy utolsó mellék-kérdés, a betûtípust is lehet változtatni? Vagy azt inkább hagyjuk?

Palinko
nekem is bejön az új design 😊
WuFraZselic
not bad 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

szucsy89
wow, cool lett a totyik😊
Yulcsa
igen lehet igazad van, elég egy sima fekete háttér is

Nuno88
Szerintem elég lenne egy sima fekete háttér nem?
A címer már úgyis szerepel a bannerban, de nekem 8, a többség döntése számít 😊

leho94
Jó az új design 😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Nuno88
Hát nekem a felbontásom 1440*900, szóval a jobb oldalt már ismétlõdik a címer 😊

Yulcsa
😊
Na csak mert azzal azt hiszem az lenne a gond, hogy ugye nem mindenkinek ugyan akkora a képernyõfelbontása, és nem tudom, ha pl csináltam egy 1280 széles sávot, ami elvileg ismétlõdne mozaikba. Próbának megnézhetnénk, hogy mennyire húzza szét a forumot. Ha nagyon, akkor kisebbre kell venni.
csak linkelem:
háttér

Nuno88
Nekem 8, az eddigiek nagyon tetszenek 😊
Csináld meg és legfeljebb ha nem tudjuk megoldani szólunk vkinek 😄

Yulcsa
Aham 😊 Nektek hogy tetszik? Szerintem olvasható a szöveg.

A háttér max mekkora lehet? Úgy értem mozaik képekbõl állhat csak? Mert ha lehetne pl egy csík, akkor az oldal 2 szélén mehetne egy-egy Milan logo felirattal, az alapszín meg lehetne fekete mondjuk?

Grove4
Nagyon cool!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Nuno88
Így gondoltad? 😊

Yulcsa
Mit szólnátok valami ilyesmi háttérhez a szövegdoboznak, pl fehér szövegszínnel? Ki kéne próbálni mennyire látszik rajta
(nem tudom mekkora a mérete, csak nagyjából csináltam akkorát)

Nuno88
Benne vagyok. A hátteret is lecserélhetnénk.

Yulcsa
😊) Köszi, örülök, hogy tetszik! 😊
Feldobhatnánk valahogy picit még a forumot, nem? Pl mit lehet még állítani? Betûtípus, vagy háttér, illetve ez a kis téglalap háttere, ahová írunk?
Csak egy ötlet <#circling>

Nuno88
Adebayor a kiszemelt, ha Dzeko nem jön

A hírek szerint az AC Milan figyelme újra Emmanuel Adebayor felé fordul, amennyiben Edin Dzeko megszerzése végképp lehetetlenné válik. A piros-feketéket számos nehézség hátráltatja a bosnyák támadó leigazolásában, mivel jelenlegi klubja vonakodik áruba bocsátani a csatárt.

A Corriere Dello Sport szerint a Milan vezetõi újra megpróbálkoznak Adebayor Olaszországba csábításával. A milánóiakat már a múlt nyáron is kapcsolatba hozták a togói játékossal, de végül nem történt semmi konkrétum. Most azonban olyan információk láttak napvilágot, hogy a támadó olasz képviselõi, Giuliano Terraneo és Claudio Vigorelli hétfõn Milánóban jártak a lehetséges átigazolás ügyében.

A pletykáknak némiképp ellentmond Arsene Wenger kijelentése, miszerint a nyáron nem áll szándékában eladni meghatározó játékosait.

Forrás: acmilan.hu||goal.com

Nuno88
Ez az ez az ez az!!! Ez az eddigi legkirályabb banner! 😄

Yulcsa
visszatérve a banner témára, nekem ez is tetszik, illetve csináltam még egyet:

AC Milan: Galliani elmondta, nem kaptak ajánlatot Pirlóért

Adriano Galliani, a Milan elnöke tagadta azokat az értesüléseket, melyek szerint a Chelsea bejelentkezett Andrea Pirlóért az olasz klubnál.

„Nem kaptunk ajánlatot Pirlóért sem a Chelsea-tõl, sem más csapattól” – mondta Galliani.

A korábbi hírek szerint Carlo Ancelotti, a Milan eddigi vezetõedzõje szeretné magával vinni a Chelsea-hez a piros-feketék középpályását

nso.hu

Yulcsa
igen, azt olvastam, hogy azt nyilatkozta Leonardo, elõbb ki akarja próbálni a játékot, hogy rájöjjön, milyen típusú játékos(ok) kellenek a taktikához.

Palinko
lehet idén is elhúzzák az igazolásokat...
Yulcsa
nem maradtál le sok mindenrõl... pletyka van bõven, fix igazolás nincs... se eladás. (Felipe Mattioni, Senderos visszament kölcsönbõl)

Becks? Állítólag egyezkednek, ha nem most, akkor novemberben jön(ne).

Engem az érdekelne Beckham-el mi van?

REAL MADRID

Palinko
na most volt egy 2 hetes net kiesésem, kit adtunk el, kit vettünk, eddig biztosra, pletyka nem érdekel. kakáról még hallottam...
Jo lenne Rossi de inkabb egy dzeko tipusu csatarra van szuksegunk sztem....
Gagonak en se orulnek ..

LasCar16
úgyis megtörnek(6)

#acm

Yulcsa

LasCar16
Gagot ne...

#acm

Yulcsa
milannwes.it-rõl pár hír:

- Cissokho leigazolása közel
- Kaká a Realba hívja Pirlot (ha már úgyis elhagyja a Milant, inkább Real, mint Chelsea, mondja Kaká)
- Gagot szeretnénk Pirlo helyére, és a Real hajlandó lenne 15 milla helyett 10-ért adni, ha jól értem (bár ezt én keveslem érte)