36663
  • Davidke007
    ja... nem rossz :). eddig nagyon laza a meccs... egy ilyen második félidő, még 3 gól, és nyugodt leszek... inter ellen meg forditson az udinese :DDD... boldog lennék...
  • szucsy89
    kellett azért R80 is hozzá, mindkét gólnál megint közrejátszott...elképesztő, egyre jobb formában van
  • LasCar16
    jót tett a kacsának a kényszerpihenő 4 meccs 5 gól
  • szucsy89
    Pato 2-0
  • Davidke007
    Pattooo 2-0 :)
  • szucsy89
    Pato 1-0
  • Davidke007
    PPATTOOO.... 1-0 ide :)
  • Davidke007
    BORIELLOOO.... most bánom h nem hunti kezdett... ezt a 100%os helyzetet kihagyni... bazzddmegg....
  • Davidke007
    RONNNIIIEEE... mekkora helyzet, te jó isten... gyönyörű mozdulat volt.. már vezethetnénk :( nagy védés...
  • acm689
    http://www.veetle.com/frameworked/index.php/channel/view#4b3a31f6e460c
  • acm689
    sajnos nem adja a TV, stream biztos lesz.
  • paj01
    Jol latom h egyik sport csatin se kozvetitik? sport 1 en is a hulladek skot bajnoksagot adjak.
    esetleg vmi stream van?
  • acm689
    és akkor se Hunter se Pippo... megint...
  • Davidke007
    Hivatalos kezdők - Milan-Atalanta

MILAN: Abbiati; Bonera, Nesta, Thiago Silva, Jankulovski; Beckham, Pirlo, Ambrosini; Pato, Borriello, Ronaldinho.

ATALANTA: Consigli; Garics, Bianco, Manfredini, Bellini; Ferreira Pinto, De Ascentis, Padoin, Valdes; Doni; Tiribocchi.
  • LasCar16
    van Oddo is
    Pipponak is kell lehetőség, szvsz Hunti megint csere lesz
    a kis ghánait is remélem h hamarosan láthatjuk
  • Davidke007
    Ronaldinho nyilatkozat:

A Milan brazil játékmestere egy nyilatkozatban elmondta, hogy a szerződéshosszabbítása még ráér, hiszen a közeljövőben sokkal fontosabb feladatok várnak a Milanra, mint az ő kontraktusa (például a Roma elleni idegenbeli bajnoki jövőhéten, és a Manchester United elleni BL-visszavágó március 10.-én). 'Dinho továbbá odaszólt a városi rivális Inter vezetőedzőjének, José Mourinhónak, figyelmeztetve, hogy előbb a saját dolgai miatt aggódjon, és csak utána foglalkozzon a játékvezetéssel.

Ronaldinho: "Nem ez a megfelelő idő arra, hogy bármiféle szerződésről tárgyaljunk, amikor ilyen fontos meccsek várnak ránk a szezon döntő szakaszában."

"SIlvio Berlusconi elnök úr, és Adriano Galliani is tisztában van vele, hogy boldog vagyok Milánóban, tehát majd később beszélünk a részletekről."

"Szeretem Mourinhót, remek edző. Mindazonáltal úgy gondolom, hogy előbb mindenki a saját dolgával foglalkozzon. Ellentétben vele, én nagyon szeretem Olaszországot, és boldog vagyok itt."

"A derby után Leonardo és én is válaszoltunk a pletykákra, mert hazugságokat írtak rólunk. Ha igazat állítanak, nem reagálok."

"Boldog vagyok amiatt, hogy az éjszakai életemről írnak az újságok, mert így lehetőségem nyílik a pályán válaszolni a kritikusoknak."
  • Nuno88
    Ha Nesta - Silva nem lép pályára kikapunk. Én Huntert tenném kezdőbe.
  • acm689
    ezek szerint Mancini felépült!
  • Davidke007
    Ma délutáni várható kezdő:

(nem hivatalos)

Abbiati - Oddo - Nesta - Thiago Silva - Bonera - Gattuso - Pirlo - Abate - Manchini - Inzaghi - Pato

gondolom azért mert Leo pihentetni akar. szerintem ha pihentetni kéne akkor a középpályát és a védelmet kéne pihentetni.... Ha biztosak lehetünk a győzelemben, én ilyen kezdőt küldenék fel:

Abbiati - Oddo - Kaladze - Bonera - Favalli - Gattuso - Abate - Beckham - Mancini - Inzaghi - Huntelaar...

(a védelem igen tartalékos... a Manu ellen biztos kifognak fáradni...) na mind1, várjuk a hivatalos kezdőket, és DÉLUTÁN FORZA MILAN!
  • Davidke007
    Leo: Hibákkal nem lehet címeket nyerni

Leonardo visszavágott Mourinho reklamációira és számba vette a Scudetto esélyeit, mivel az Atalantát fogadják.

"Normális dolog, hogy mindannyian a megnyerhetõ fontos trófeákkal foglalkozunk állandóan, de egyszerre egy nappal kell foglalkozni."

"A Milannak meg kell tartani saját stílusát és próbálni feljebb kúszni, faragni a hátrányból és pontokat szerezni. Ez egy hosszú út, meglátjuk."

Az Inter folyamatos elégedetlenségének ad hangot a bírói döntések miatt, ahogy Mourinho célozgatott is, "ugyanaz a dolog" történt szerdán, amikor a Fiorentina büntetõje elmaradt és a Rossonerik 2-1-re diadalmaskodtak.

"Nem hiszem, hogy egy bírói tévedés befolyásolja a bajnoki cím gyõzelmet. Akárki nyer, megérdemli, mert õk a legegységesebbek."

"Már voltunk közel az Interhez ebben az idõszakban és most megtaláltuk magunkat újra. Nem annyira egy visszatérés, mint egy igazi kiegyensúlyozott versenyben csúcsokkal és hullámvölgyekkel."

Az Atalanta csapata a kiesés ellen küzd, de Leo figyelmeztet nem szabad önelégültnek lenni.

"A Livorno nagyon jól bevédekezett ellenünk, tehát számítok egy nagyon szervezett Atalantára és elszántak lesznek a pontokért. Borto Mutti csapata nagy részben támogatja a támadásokat és kvalitásuk révén olyan játékosokkal esélyesek is lehetnek, mint Doni és Tiribocchi."

Flamini eltiltott, miközben Ambrosininek, Zambrottának és Mancininek szüksége van alkalmassági tesztre.

Kaladze erõsen bírálta a Milant, amiért kevés lehetõséget kap, piszkos dolognak nevezte ami történik itt vele. A védõ gyorsan elnézést kért.

"Megértem Kaladze csalódottságát és azt hiszem normális egy játékostól, aki hozzászokott a harchoz a pályán és nem a partvonalhoz köti az életét."

"Kaladze helytelen módon nyilvánította ki véleményét ezzel kapcsolatosan, de nem hiszem, hogy ez akármilyen valódi problémát jelentene. Csak egy játékos, aki csalódott és lehetõséget akar odakinn. A munkám mégis az, hogy döntéseket hozzak, olyan döntéseket amelyekkel megnyerhetjük a mérkõzéseket."
  • acm689
    15:00-kor lesz a meccs, nem este. sajnos nem adja a TV :(
  • szucsy89
    1 – Huntelaar (Milan) 6 gól 631 perc alatt: átlag 105,17 perc/gól
    2 - Di Natale (Udinese) 18 gól 1989 perc alatt: átlag 110,50 perc/gól
    3 – Trezeguet (Juventus) 7 gól 852 perc alatt: átlag 121,71 perc/gól
    4 – Totti (Roma) 10 gól 1300 perc alatt: átlag 130 perc/gól
    5 – Milito (Inter) 14 gól 1968 perc alatt: átlag 140,57 perc/gól
    6 – Nenè (Cagliari) 7 gól 1010 perc alatt: átlag 144,29 perc/gól
    7 – Crespo (Parma) 5 gól 731 perc alatt: átlag 146,20 perc/gól
    8 – Barreto (Bari) 11 gól 1625 perc alatt: átlag 147,73 perc/gól
    9 – Matri (Cagliari) 11 gól 1676 perc alatt: átlag 152,36 perc/gól
    10 – Balotelli (Inter) 6 gól 940 perc alatt: átlag 156,67 perc/gól
  • vasznpszvotsz
    A Bari ellen még 20 főt nevezhetett, mostantól mindig eggyel kevesebbet lehet? :)
  • Davidke007
    Leonardo kijelölte 19 fős keretét a holnap esti, Atalanta elleni bajnoki meccsre.

Kapusok: Abbiati, Dida

Hátvédek: Abate, Bonera, Favalli, Jankulovski, Nesta, Oddo, Thiago Silva

Középpályások: Ambrosini, Beckham, Gattuso, Pirlo

Csatárok: Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Mancini, Pato, Ronaldinho

Sérültek: Antonini, Onyewu, Seedorf

Nem lettek nevezve: Adiyiah, Kaladze, Zambrotta

Eltiltott: Flamini
  • Fabio Capello
    Én Torinot imádom, hol az ötéves Juve-szerződésem? :D:D:D
  • LasCar16
    nem olyan barmok h Patot is eladjuk bagóért lyukat tömni, megújulás lesz sztem,remélem a nyáron(favalli,kaladze,pippo) megy

José Alberti: "Dzeko al Milan al 100%"

Ez valósuljon meg:Egy ügynök szerint Dzeko a Milanhoz le van "zsírozva" egy januárban történt vacsora keretében!-Galliani-Dzeko ügynöke.
  • Davidke007
    lehet csak nekem rémlik úgy, hogy ez a gyerek nincs 1 éve azt nyilatkozta, hogy: "Imádom a Milant. A Milannal akarok mindent megnyerni"?.....

ennyit erről :(
  • LasCar16
    én meg imádom Milánót, mégsem szerződtetnek le
    ennek kb ennyi jelentősége volt
  • Davidke007
    Pato: "Imádom Londont!"

Alexandre Pato meglehetősen érdekes nyilatkozatot adott a minap a Daily Star-nak, hiszen a Milan fiatal brazilja nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy nyáron egykori edzőjének csapatához, a Chelsea-hez igazoljon: "Figyelemmel kísérem az angol bajnokságot, és Ancelotti, aki miatt a Milanba szerződtem, épp a Chelsea edzője. Imádom Londont!" -árulta el Pato. A mindössze 20 éves tehetséget már tavaly nyáron szóba hozták a londoni kékekkel, de a transzfer végül csak pletyka maradt.

nem örülnék...
  • paly90
    AC Milan: megbüntethetik a durván nyilatkozó Kaladzét
    Az AC Milan középhátvédje, Kaha Kaladze a szezonban eddig mindössze hat mérkőzésen kapott szerepet csapatában, és elmondása szerint ha a helyzet a közeljövőben sem változik, a nyáron elhagyja az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság második helyén álló gárdát. Nyilatkozatában erős szavakat használt, ezért pénzbüntetéssel szankcionálhatják.
    „Jelenleg rendkívül kevés játéklehetőséget kapok. Meglátom, júniusig változik-e valami. Ha Leonardo továbbra sem számít rám, komolyan elgondolkodom a csapatváltáson. Nagyon piszkos dolog, ami most velem történik a Milannál” – nyilatkozta a 32 éves futballista.

A kemény szavakra a vezetőedző így reagált: „Durva és indokolatlan megnyilatkozás volt ez Kaladzétől. A vezetőség megteszi a kellő lépéseket az ügyben.”

A korábban hazájában és Ukrajnában is szereplő grúz labdarúgó, bár bocsánatot kért a nyilatkozatáért, pénzbüntetésre számíthat.

nso
  • Sojka5
    szvsz flamini nyugodtan játszhatna többet, össze sem lehet hasonlítani, hogy mennyivel többet fut mint egy-két nagy bajnokunk
  • vasznpszvotsz
    Tényleg ráférne a csapat nagy részére a MU és a Roma előtt, de akkor kik játszanak majd például a középpályán...? :)
  • szucsy89
    Atalanta elleni meccset kötelező behúzni, remélem pihentetni is fog Leo mert ráfér a csapat nagyrészére:/
  • LasCar16
    ja csak kevesebbet fut, 3 pont a lényeg, győzelmet nem kell megmagyarázni, Atalanta
  • barcames
    és ronaldinho úgy játszik mint régen egyértelmű, hogy helye van a Brazil kezdőben a vbn.
  • Nuno88
    3 pont 3 pont 3 pont!!! :)
    Pato újabb gólt szerzett :)
    Nagyon kellett!!!
  • acm689
    Atalanta ellen játszunk otthon, igaz? nem adja a TV :(
  • paj01
    Huh.. már azt hittem megint eljatszuk a lehetoseget a felzarkozasra. Mazli volt..de hat ilyen is kell:) a letamadassal teljesen meglehet olni a csapatot. A masodik felidoben talan a faratsag miatt tobb teret hagytak a firenzeiek, ezert lett a csapat kicsit aktivabb. 11 es jarhatott volna de ott volt utana a lehetoseguk golt loni...Abbiati remekelt! Szerintem a birok is azon vannak h izgalmasabb legyen a vegjatek..kell a nezettseg:D
    Egyebkent szerintem pato golja eleg amator volt...most nem azert, de csomo ideig keszulhetett ra, es ahelyett , hogy helyezte volna csak megbikazta izombol raadasul pont a kapusba lotte...hatalmas mak volt hogy a labai kozott elment freinek. kicsit is hozzaer a kapus akkor a labda olyan gellert kap hogy abbbiati szedi ossze masik oldalon:)
    Megint csak az latszik h girnyo a lelke a teamnek. Nelkule 0 a a tamado jatek. Ő meg ha kap magara ket embert es elveszik a kedvet az egesztol akkor vege mindennek.
    Nah mind1 azert szep volt, mindenki a maga szerencsejenek a kovacsa:)
    Kovi meccs elmeletileg laza... mancinivel nem tom mivan de elkene kezdenei beepiteni a csapatba, az MU elleni visszavagon szerepelnie kellene mar.
  • Davidke007
    te jó ég... utolsó percben megvan a győzelem. bravo patonak, és huntinak. szépek voltak a golpasszok ronnietol, és azt hiszem, előző meccsek nagy kapufákon múltak, most lehetett szerencsénk, és nyerhettünk. Inter 4pontra, második a csapat :). mák... hétvégén Atalanta :) FORZA
  • szucsy89
    te jó ég ekkora makker győzelmet:D de nagyon kellett:D