36663
-
#25446 & family.. Azaz ha az asszony azt mondja, hogy butafoci nem költünk, akkor ... :DD -
laca70 #25445 A plusz 100 millióhoz. Berlusconi a friss lista alapján 9 milliárd dolláris vagyonnal a világ 74. leggazdagabb embere. Pénz van, szándék nincs a vásárlásra.
-
laca70 #25444 Thiago Silva jó játékos, de tegnap nem ment neki. A második gól az ő lelkén szárad és azért középső védőként nem volt annyira penge.
-
Sojka5 #25443 a harmadik negyedik golnal mar nem voltak vedoink a palyan... -
#25442 Ahhoz képest hogy meccs előtt mindenki mondta hogy nem félünk senkitől bla bla kaptunk 4-et :D
Jó tudom nem lehet feltartott kezekkel menni a pályára, de akkor is...
Megnéztem a gólokat, az elsőnél Bonera maradt le, a másodiknál egy eladott labda, gyors előre passz Rooney-nak és gól, a harmadiknál meg a negyediknél nem tudom hol voltak a védőink...
Innentől lehet csak a bajnokságra koncentrálni... -
#25441 Nevetséges, 4:0-ra kikapni?! ÁÁÁ... -
#25440 Thiago Silva és Flamini őket tudom kiemelni a többiek motiválatlan, lassú játékot produkáltak...
elképesztő amúgy hogy Silva ilyen fiatalon ilyen jó...minden megmozdulása magabiztos és jó volt, (1x volt egy kis bizonytalansága de javította), előrement, jó labdákat adott, néha csak nézek amikor pontosabb labdátkat ad mint Dinho...előre látom hogy meghatározó embere lesz a jövő milanjának, és sztem a világ egyik legjobb védője lesz ha ilyen formában fog focizni a jövőben is:)
Flamini meg futott küzdött, és távoli lövéssel szinte csak ő próbálkozott.. -
paly90 #25439 BL: Galliani a hiányzókkal magyarázza a Milan kudarcát
Az AC Milan 7–2-es összesítéssel búcsúzott a Bajnokok Ligájától, miután a nyolcaddöntő visszavágóján 4–0-ra kikapott a Manchetser United vendégeként. Az olaszok ügyvezetője, Adriano Galliani a hiányzókkal magyarázta a kudarcot.
„Éreztem, hogy nem fog menni a játék, mert Alexandre Patóra, Alessandro Nestára és Luca Antoninire sem számíthattunk sérülés miatt, és ez óriási érvágás a Manchetser United ellen" – mondta a 4–0-s vereséget követően az AC Milan ügyvezetője, Adriano Galliani.
„Nem hiszem, hogy ez a vereség kihat a bajnoki formánkra, Leonardo képes hatni a játékosokra, meg fogja oldani a feladatot" – fogalmazott a sportvezető.
Galliani hozzátette, ha 100 millió euróval nagyobb összegből gazdálkodhatnának szezononként, ők is képesek lennének
olyan keretet építeni, mint a Manchester United.
nso -
paly90 #25438 hát nem nagyon bíztam benne h továbbjuthatunk de azért ilyen nagy verésre nem gondoltam...
Nem láttam a meccset,vki mondana egy összegzést a csapatrról és a játékosokról is?köszi -
#25437 "először kapott hat gólt egy oda-visszavágós párharcban"
milyen hatot? volt az 7 is, nem ? :D -
#25436 A Milan európai kupatörténelme során mindössze először kapott hat gólt egy oda-visszavágós párharcban, ráadásul öt góllal kapott ki összesítésben – ez negatív klubrekord.
Tiziano Crudeli véleménye: (EXCLUZÍV) Úgy kikapni 1-0 ra, vagy
2-0 ra, hogy közben beleadunk mindent, azt megtapsolom! De így
kikérem magamnak! Alibizéssel, semmi játékkal szétveretve magunkat,
ezt nem fogadom el!
A Milan szurkolói 3-0 nál azt énekelték, hogy: "NON VI LASCIEREMO MAI"!
(Sohasem fogunk elhagyni benneteket!) Erre a csapat válasza:
Egy hosszú, kiszámítható beadásra Abbiati elkésve jött ki és Flatcher 4
méterről, könnyedén fejelte be a 4. gólt.
-
#25435 A nyilatkozataitokra én is kíváncsi leszek. -
#25434 kellett a gól...ilyen egyszerű. ha az elején lövünk egyet (mint ahogy lőhettünk volna is) akkor más lett volna (szerintem) a meccs...amúgy nekem már akkor eldőlt és több gólos vereség volt amikor meccs előtt jött a hír hogy nem lesz Nesta és Pato -
#25433 Nem kárörvendeni jöttem.
Azért jöttem, mert egy dolgot nem értek.
Miért estetek ennyire nekünk már az elején, amikor a védelmetek ennyire lassú?
Lényegében szétfutottuk a Milánt ami nem történik meg, ha nem edtek nekünk és küzdtök. -
#25432 ja...nyilatkozatra kiváncsi leszek....
amúgy meg ha optimistán nézzük, ilyen kerettel év elején nemhogy BL továbbjutást de 4-5.hely körülre tettük a csapatot, ehez képest 2.helyen vagyunk, szurkoljunk az internek hogy minél tovább menjen a BL-ben és akkor meglehet a bajnokság még:) -
#25431 7:2-es összesítés pfff :S -
#25430 féltem hogy lesz negyedik is -
#25429 de szép lett volna, ah bemegy Becks kapáslövése! -
#25428 Vicc h képtelenek vagytok egy Rooneyt fogni...
5méteres körzetbe senki védő nincs körülöttte:D -
#25427 de most a legjobban az basz fel h semmi küzdés, megint lélektelen szar játék.. beszartunk a Mu-tól, megint csak a szájuk volt nagy mind a csapatnak mind a kopaszéknak, Nesta és pato kellett volna ma... -
#25426 3-0 -
#25425 3 -
#25424 ez lassan alázás lesz :'(((( 3-0 -
#25423 ja, erősítések kellenek, kérdés hogy kopaszék is ezt szűrik e le ebből a kiesésből -
#25422 látod ez a baj mindig a nosztalgia, meg a ha.. legeredményesebb klub, múltunk az van jelenünk azonban nincs, az élklubok ellen mit mutatunk? Inter?MU? kell ide Dzeko, egy kemény középső védő meg szélre is emberek, és persze a pálya közepére is legalább kettő... -
#25421 Sevchenko annak idején az ilyeneket gólra váltotta amit most Huntelaar kihagyott:s -
#25420 most már 95% hogy vége, jövőre kéne a célokhoz megfelelő keret is :D -
#25419 szóljon már valaki a MU-nak, hogy nem 18 gólos hátrányban vannak, minek ez a nagy hajtás? :S -
#25418 na még mindig 3 kell -
#25417 érjen véget ez a meccs de gyorsan :S 2-0 -
#25416 ja, épp most cserélik be -
#25415 padon ott van. -
#25414 See nem sérült? -
#25413 hazai pályán nem szabad 3 gólt kapni ez ennyi és nem több..., odavágón az első félidőben eldönthettük volna a meccset de nem tettük, itt a lé tessék meginni -
#25412 lehetne, de nem lesz...amúgy én félidőben hoznám See-t meg Pippot, meg később Beckset -
#25411 megérdemelten fog továbbjutni a MU. már unalmas, de még mindig azt mondom, hogy minőségi igazolás nélkül már az csoda, hogy idáig eljutottunk... -
#25410 védelem bizonytalan, lassúak is vagyunk, lőni egyáltalán nem lövünk távolról, talán egyszer flamini lába sült el, de akkor blokk volt, 16osunknál meg cicáznak, Bonera szarul helyezkedett, nincsen ha, nem adnak ki magukból mindent a hazaiak, de lehetne még keresnivalónk ha ezt a srácok is elhinnék... -
#25409 itt még 1 is nehezen lesz meg, nem hogy 3 kapott nélkül... szétfutnak minket egyszerűen. kapunk egy szögletet, és 3 mp-en belül már Abbiatinak kell védeni! nagyon lassú a középpályánk, Pirlo ha labdát kap elkezd forogni és annyi az akciónak. -
#25408 Boriello - Huntelaar kettős eddig egy nagy 0, amúgy lőhettünk volna akár 3at is, MUnak kis túlzással 1 helyzete volt:/ -
#25407 hármat kell rúgni...