A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16

remélem hogy Dinnyó is formában lesz mint Gooch 😄

#acm

LasCar16
A Milan a tettek mezejére lép
2009. július 7. 22:45

Olasz lapértesülések szerint a Milan igazgatója, Ariedo Braida jelenleg Brazíliában tartózkodik, hogy a csapat lehetséges erõsítéseirõl egyeztessen.

A legfõbb célpont a nyaralásán tartózkodó Luis Fabiano, akiért húszmillió eurót kér klubja, a Sevilla. Emellett viszont a hírek szerint Braida tárgyalni fog a Sao Paulo képviselõivel is, a védõ Miranda és a középpályás Hernanes átigazolásának ügyében.

Ifjú tehetséget igazol a Milan
2009. július 7. 22:10

A Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Milan együttese leigazolta Matteo Barbinit.

A mindössze tizennyolc éves támadó a Treviso együttesétõl érkezik.

#acm

LasCar16
nem ugy akartam😊 sorry😊
am sztem most h itt van Onyewu, nincs szukseg Mirandara.....

WuFraZselic
40 milla? és ki is ez a játékos amúgy? 40 millánál többet kb 20-30 játékos ér (de lehet kevesebb, sõt), és õ szerintem a közelébe nincs, de még a 10 millás kategóriának sem

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Yulcsa
Mirandára "csak" 15-öt írtak azt hiszem

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

LasCar16
ezt úgy írtad mintha adnának érte annyit 😄D

#acm

Ha negyven akkor inkább felejtsük el!!:S

szucsy89
a mezre remélem végig ki lesz írva <#nyes>
Forza Italia
pöttyet az. Onyewunak durva neve van:d

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Yulcsa
Huhh, "Hernanes is valued at around €40m." Nem sok az egy kicsit? :S

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Úgy van! 😄😄

LasCar16
Isten hozott Oguchialu Chijioke Goma Lambu "Oguchi" Onyewu!

<#gonosz1><#gonosz1>

#acm

LasCar16
ekkora faszokat, nem mind1 akkor nekik, hogy mikor adják meg érte azt a 20 millát???

#acm

Nuno88
Hmmm... akkor ebbõl lehet hogy Fabiano lesz.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Yulcsa
Dzekoról is lemondhatunk, új szerzõdést írt alá, de 1 év múlva 20 milliós ajánlat esetén távozhat
goal.com

Nuno88
kedd, 14:43 - Leonardo elvetette annak a lehetõségét, hogy Klaas-Jan Huntelaarral erõsítse meg csapata támadó szekcióját. Helyette inkább honfitársát, Luis Fabianót látná szívesen a Milanban.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Hát Onyevu meglepett de semmi bajom nincs vele...
Remélem h bizonyít, sok sikert neki!!!

Nuno88
Tegnapról pár kép:

Yulcsa
Hernanesnek örülnék a legjobban, õ pótolhatná Kakát. a több nem is jöhet sajnos

LasCar16
Braida Brazíliába utazott

Miranda :San Paolo,
Juan Maldonado : Flamengo
Hernanes:Sao Paulo
Neymar: Santos
Walter:Internacional

#acm

horpeti
Jaja, az valóban nem lenne jó, ha a klasszisabb "drága" igazolást váltaná ki 1-1 ingyen igazolás. Legyen az ingyen csak ráadás. 😊

szucsy89
nem tudom milyen...csak mostanában sok az ingyen igazolás, meg a "kiégett és olcsóbban megszerezhetõ"... 1 azaz EGY normális igazolás legyen már amikért kiadunk mondjuk 25-30milliót...nem igaz h nem tudunk egy ilyet igazolni, mondjuk egy csatárt
horpeti
Attól még azért lehet jó. Most ez azért nem volt nagy ballépés sztem. 😊)

szucsy89
lol most olvasom nson ingyen volt...mi csak az ilyen ingyen igazolásokra csapunk le???ekkora sóherek vagyunk .....:S::Shihetetlen
DONGUBA
geci kemeny vedo magas jol fejel ilyen ferdinand fele de nem annyia jo😄DD

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

maffi
Onyewut pár évvel ez elõtt is le akartuk igazolni, akkor nem tudom, miért nem sikerült. Mondjuk sztem így már lemondhatunk Mexésrõl és társairól, ezzel a vezetõség lezártnak tekinti a belsõvédõ dolgot. Úgy gondolom, nem rossz igazolás, ingyen meg fõleg. Erõs, magas, remélem földön is tud vmit, és akkor nem lehet baj.

\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"

Nuno88
Hát ez meglepett, de ha ingyen jön akkor felõlem jöhet. Favallinál biztos h jobb...

Yulcsa
Hát fizikailag rendben van a srác, jó magas és jól fejel.
Mivel ingyen jött, és non-EU-s helyet sem foglal, szerintem mindenképp jól jártunk vele.

LasCar16
<#wow3><#wow3><#wow3>

Az amerikai válogatott bekkje, van belga útlevele is tehát nem foglal non-Eus helyet, a szerzõdése lejárt, ingyen érkezik...
a konfederációs kupán nem volt rossz, fõleg a spanyolok ellen...

#acm

szucsy89
vki aki látta játszani elmondaná h milyen?😄
Yulcsa
HIVATALOS: Leigazoltuk Oguchi Onyewu-t <#wow1>
goal.com

Yulcsa
szóval Miranda ÉS Hernanes is lehetséges? Mert szerintem csak az egyikük jöhet Thiago miatt

Nuno88
Na igazodjál már el a vezetõségen akkor. Össze vissza hazudoznak, nevetséges már télleg.

Fabio Capello
Porto: Cissokhónak nincs baj a fogaival, hazudott a Milan

Aly Cissokho elmondása szerint csúnya átverés áldozata lett: a játékos elárulta, a Milan csak azért találta ki, hogy gond van a fogaival, mert nem tudott megállapodni a Portóval az átigazolás részleteirõl. A jelenleg a portugál csapattal készülõ Cissokho az eset után már óvatosabb, és nem veszi készpénznek az Inter és a Lyon érdeklõdését.

na szép...

WuFraZselic
ebben az interjúban annyi az értelmes rész, hogy a játékosok ára jelenleg duplája annak, amennyit érnek, a ronaldo-féle átigazolások miatt

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
elõletek? 😄 Huntelaart kb 2 éve akarja Fergie 😄 amugy Owen nem tul nagy erõsítés, pláne hogy Tévez is elment Roni mellett... Agüerot is megakarják venni, meg még 1-2 brazil tehetséget

Nuno88
Gondolom nem velünk akarnak kib***ni jah, de ha odamenne sztem lenne aki unatkozna a kispadon 😄

Fabio Capello
nyilván nem ez a céljuk. However, én egy Berbatov-Rooney-Owen trióra nem alapoznám az életem 😄

Yulcsa
http://goal.com/en/news/11/transfer-zone/2009/07/07/1368423/report-milan-director-ariedo-braida-flies-to-brazil-for
Miranda és Hernanes ügyébenfolytatódhatnak a tárgyalások, és most nem Galliani, hanem Ariedo Braida intézkedik

De várjunk... csak az egyikük jöhet a non-EU-s helyek miatt, nem?

Nuno88
Minek nekik még Huntelaar is?
Vigyék el elõlünk jah...

Pedig azt hittem, Owen után nem igazolnak csatárt.

REAL MADRID

Yulcsa
http://milannews.it/?action=read&idnotizia=8838

Hunterért 20 milliós ajánlatot tett a cikk szerint a ManU.

Nuno88
Nem öregedett a keretet, hiszen csak fiatalokat hoztak vissza eddig illetve igazoltak kettõt.

De Galliani vicc az tény....

Matthew Prosac
"Berlusconi szerint csapata van olyan erõs, mint az Inter"

elõre elnézést mindegyikõtöktõl, de ez a kopasz di(re)ktátor mégis mit szív? Maldini visszavonult, Kaká elment (csak hogy a legfontosabbakat említsem), nagy nevet még nem igazolt a csapatotok, a keret tovább öregedett, ha Pato lesérül, akkor elöl óriási slamasztikában lesztek. Az Inter nem gyengült, és még erõsödött is egy Milito-val. Április elseje van? Nem értem...

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Yulcsa
nekem ebbõl az jön le, hogy augusztusban azért lesz igazolás.
csak gyõzzük kivárni!

Nuno88
Galliani sajtótájékoztató

"A Milan 26 trófeát nyert az elmúlt 23 év során, 13-at Olaszországban, 13-at Olaszországon kívül. Ezek a sikerek garanciát jelentenek a jövõre nézve, ezeknek a címeknek köszönheti a Milan, hogy a világ legeredményesebb klubja. Egyetlen másik olasz csapat sem nyert nemzetközi szinten semmit az új évezredben. Erre büszkék vagyunk. Most egy fontos pillanathoz érkeztünk, néhány változtatást viszünk véghez a klubnál. Itt ül mellettem Leonardo és Ambrosini, az új edzõnk és az új csapatkapitányunk. Ezenkívül szeretném ismét megemlíteni Paolo Maldinit, aki elõtt újfent megemelem a kalapom, Carlo Ancelottit, aki nyolc csodás szezonon keresztül vezette a csapatot, és Ricky Kakát, aki segített ilyen eredményessé tenni a Milant. A klub korábban is képes volt új korszakot nyitni. Minden elveszettnek tûnt, mikor Sacchi távozott. Aztán jött Capello, akit leszólt a sajtó, aztán mindent megnyertünk vele. Majd Zaccheroni és a bajnoki cím, õt pedig követte Ancelotti és a fényes diadalok. Most Leonardón a sor. Biztos vagyok benne, hogy a csapat továbbra is jól fog teljesíteni."

"A mai nap az edzõ napja. Örömmel mutatom be az új szakvezetõnket, Leonardót, aki szerintünk képes lesz irányítani a srácokat. Egyúttal bemutatnám az új csapatkapitányunkat is, Massimo Ambrosinit. Õ már 1995 óta a keret tagja, mindennel rendelkezik, ami ehhez a poszthoz kell. Persze óriási feladat pótolni Maldinit, de Ambro intelligens és remek utód. A Milan nem tart kiárusítást. Paolo Maldini a kora miatt távozott, de a helyére érkezett Thiago Silva. Csak Kaká igazolt el, de valaki majd érkezik a helyére. Mindenesetre így is versenyképesek vagyunk. A klubnál van egy alapszabály, ami nem változott az elmúlt 24 évben: Senkit sem kényszerítünk távozásra, de ha érkezik ajánlat egy játékosért, a vezetõség értesíti az illetõt. Nem hinném, hogy Pirlo elhagy minket. Ha jönne érte ajánlat, szólnánk neki. A hivatalos ajánlatokat nem titkoljuk el. Egyetlen jelenlegi játékosunkért sem jelentkeztek, kivéve patót, akiért komolyan érdeklõdtek, de egyértelmûvé tettük, hogy õ nem eladó. "

"Olvastam fura dolgokat, mint például azt, hogy csak 800 bérletet adtunk el eddig. Valójában 6724 bérletesünk van jelenleg, ami 20%-os visszaesés a tavalyi 8493-hoz képest, de ezzel elõre számoltunk. A szurkolóink 80%-a egyetért a klubbal. Szeretném megköszönni az összes szponzorunknak, hogy kitartanak mellettünk. Senki sem hagyott el bennünket, sõt újak érkeztek. A Milan márka valami egyedit jelent. A Real Madrid semmit sem nyert Európában 1966 és 1997 között, de attól még , Real Madrid maradt. Szeretném kiemelni az Adidast, aki Kaká eladása után azonnal jelezte, hogy szívesen marad továbbra is a támogatónk. Úgy döntöttünk, hogy jobban figyelünk a költségvetésünkre, hogy több lehetõséget biztosítunk fiatal tehetségeknek. Meggyõzõdésünk, hogy nálunk játszik a világ legjobb 1989-es születésû játékosa (Pato), az egyik legjobb 1990-es olasz játékos (Paloschi), egy igen erõs 1991-es fiatal (Zigoni), és a legjobb 1992-es tehetség (Beretta). Az utánpótlás képzésünk bárki másnál több játékost adott a Serie A-nak. Az UEFA nevezési listánkon 4 olyan Priamvera játékosunk szerepel, akik már pályára léptek az élvonalban: Darmian, Antonini, Abate, és Di Gennaro. A Milannak továbbra is egy világklasszis sztárja van, mégpedig Silvio Berlusconi. Amíg õ itt van, a Milan mindig is Milan marad. Sokat beszéltem vele, ugyanannyira szereti a klubot, mint amikor megvette 1986-ban. Õ nagyon optimista és számos terve van."

"Bízunk benne, hogy sikerül visszaszereznünk a szurkolók bizalmát. A viszony az athéni BL döntõ elõtt romlott meg. A csapatnak szüksége van a szurkolói támogatásra, mert õk mindig csodásak voltak. A vezetõség azt teszi, amit mindig is tett, figyel a pénzügyi egyensúlyra. Úgy tûnik más klubok is ez irányba mennek. Azt is látni kell, hogy a legjobb játékosok, jelenleg Spanyolországba igazolnak, nem csak Olaszországból, de Angliából, Franciaországból vagy Németországból is. Ott 25%-kal többet kereshetnek. Ez nem tisztességes verseny."

"A piac? A helyzet egyszerû: A Milan ajánlatot tett Huntelaarért és Luis Fabianóért, de pillanatnyilag a Real Madrid költekezése miatt õrölt összegeket kérnek a játékosokért. Nem arról van szó, hogy ne lenne jó viszonyom az ügynökökkel, klubvezetõkkel vagy ne értenék az üzlethez. Mindenki azt olvassa, hogy a Real Madrid képes 94 millió eurót is fizetni egy sztárért, akkor más is sokkal többet akar kapni. Egyelõre várunk. Szerintem augusztusban lejjebb mennek az árak. Most vásárolni azt jelentené, hogy dupláját fizetjük annak, amit majd augusztusban kell.
Eto'o? Az õ esetében a játékos a hibás, mert igaz, hogy sok klub a Holdon érzi magát, de a játékosok már egyenesen a Napban gondolkodnak. Eto'o fontos játékos, aki rengeteg pénzt kér. Esélytelen õt leigazolni, nincs rá remény. Figyelnünk kell az egyensúlyra. A futball is olyan mint a többi vállalkozás, megérzi a válságot.”

"Sosem mondtam azt, hogy a Milan célja a harmadik hely lenne. Arról beszéltem, hogy cél az elsõ három hely valamelyike, amiben benne van az arany-, az ezüst és a bronzérem is. Az elõzõ idényben azonos ponttal végeztünk, mint a Juventus, még úgy is, hogy tele voltunk sérültekkel. Ha a hasonló elkerülnek bennünket és egy kicsit többet nyújtunk, mindenképpen versenyképesek leszünk. A Real Madridot leszámítva senki sem erõsített túlzottan. A Madris elvitt egy fontos játékost tõlünk, de ugyanez történt a Manchester Uniteddel is. Az angoloktól távozott Cristiano Ronaldo sõt Tevez is, mégsem fenyegetõznek a szurkolóik. A Milan Kaká nélkül is erõs lesz, persze fájdalmas a távozása. Az élet azonban megy tovább. Milan ereje az Interrel és Juvéval szemben? Igazoltunk egy brazil tehetséget, mert Maldini távozott. Nem tudom, hogy õ gyengébbnek számít-e mint például Diego, de az biztos, hogy az edzõnkkel közös megegyezésben igazoltuk le. Az Inter is fontos embereket veszített, hiszen eligazolt Cruz és Crespo. Érkezett hozzájuk Milito és Thiago Motta. Majd kiderül, hogy erõsítésnek számítanak-e, de azt biztosan tudom, hogy mindig minden csapat 11 emberrel fut ki a pályára. Ha Thiago Silvát most igazoljuk le, akkor mindenki új vételnek minõsítené. Tavaly érkezett, de még egyetlen tétmeccset sem játszhatott, ellenben megtanulhatta a csapat játékát és beilleszkedhetett a közösségbe. Tele vagyunk brazil tehetségekkel, és még érkezhet egy újabb is, ki tudja, majd meglátjuk. Aztán itt van még Leonardo is. Korábban sem hazudtam, mikor azt mondtam, hogy õ sosem lesz a csapat edzõje. Csak próbára tettem õt, ás kiállta a tesztet. Ambrosini új szerzõdése? Hamarosan megoldjuk."

acmilan.com

Yulcsa
Eto’o? We cannot deny our interest,” he said, adding, “Eto’o is an important player who wants to be paid a lot of money. We need to balance the books, because we are a company.”

Ez itt a baj! a Milan nem egy cég,ahnem egy CSAPAT!!!

Nuno88

Yulcsa
inkább linkeld, nekem nem jelenik meg 😞