36663
  • Kaplartom
    vezetnek :'(
  • acm689
    Rooney 1-0
  • shad0w
    hát kb ennyi.
    1-0, Rooney, fejjel :/
  • acm689
    aaaaaaaaaaajjjj
  • LasCar16
    áá bazzeg dinnyó majd hunter is betalálhatott volna :(
  • LasCar16
    stream

tdu playert szedjétek le és a FOX SPORTS-t JAVASLOM, nálam megy
  • Davidke007
    valaki nézhető stream?....
  • acm689
    a 3. számú mezben játszunk :O
  • horpeti
    Tudtok adni linket, ahol lehet nézni a meccset? :)
  • szucsy89
    nem valószínű hogy olvas sg-t...:D
  • Davidke007
    Könyörgöm ez legyen a kezdő, és lehet esély! A kedvenc csapatom az AC MILAN!!!! én bízom utolsó percig a továbbjutásban...... Abbiati; Zambrotta - Bonera - Thiago Silva - Antonini; Flamini - Ambrosini - Seedorf; - Huntelaar - Borriello - Ronaldinho! kérlek leo.... könyörgöm....
  • shad0w
    elég a 3 gól, aztán majd büntetőkkel :P
  • acm689
    1 gólt minimum kapunk, sőt... 4-et meg nem fogunk lőni, ha 2 bemegy nagy nehezen... A 2 sérülés után már abszolút pesszimista vagyok :S Bye-Bye BL!
  • shad0w
    Rooney sztem is játszani fog, egyrészt az az ember amúgy is kibír mindent, de egy ilyen meccsen egy ilyen fontos játékosnak, mint ő, játszania kell. pedig nekünk hatalmas előny lenne, ha nem tenné.

mint ahogy sztem egyáltalán nem elképzelhetetlen, h Nesta és Pato is pályán lesz, még ha nem is végig. legalábbis remélem :/
  • Davidke007
    Manchester-Milan: meccs előtti sajtótájékoztatók

A Milan részéről a vezetőedző Leonardo, és a csapatkapitány Massimo Ambrosini vett részt a ma esti Bajnokok Ligája nyolcaddöntő előtti sajtótájékoztatón. A Manchester United 3-2-es előnnyel a markában az Old Traffordon várja a Rossonerit, melyből két kulcsember, Alexandre Pato, és Sandro Nesta is hiányozni fog a legújabb hírek szerint. Mindazonáltal 'Leo' és 'Ambro' nyilatkozata is önbizalomról, és hatalmas győzni akarásról tesz tanúbizonyságot.

Leonardo: "Az önbizalmam az esti meccs előtt a múltkori, San Siróban lejátszott találkozónkból jön. Nem hiszem, hogy a Manchester sok mindenen fog változtatni az odavágóhoz képest."

"Nem könnyű felkészülni az ilyen meccsekre. Rengeteg alternatívánk van az egyes posztokra, így ezt kiaknázva megpróbáljuk a lehető legjobb eredményt elérni."

"Nem vagyunk bosszúsak az első meccs miatt. Muszáj megkülönböztetni az erős érzelmeket, és a logikát. Szeretnénk a 2007-es meccsünket megismételni, amikor 3-0-ra győzött a Milan, igaz, hazai pályán. Azt a győzelmet sokan a 'tökéletes mérkőzésnek' nevezték."

"Ronaldinho számára épp olyan fontos lesz a találkozó, mint bárki másnak. A Manchester ellen mindenki előtt hatalmas lehetőségek nyílnak, és nem csak egy játékos előtt."

"Rooney alappillére a Manchester játékának. Cristiano Ronaldo távozása után épp egy olyan játékosra volt szükségük, mint Rooney. Tudom, hogy játszani fog, hiába a pletykák az ellenkezőjéről."

"Beckham jelenléte - a pályán belül, vagy kívül - mindig fontos. Azzal is tisztában vagyok, hogy az Old Traffordon egy ikonnak számít."

Ambrosini: "Nyugodtak, de teljesen koncentráltak vagyunk a meccs előtt. Az első meccs után tudjuk, hogy mire vagyunk képesek, és azt is, hogy mire kell képesnek lennünk. Tudatában vagyunk annak, hogy ez egy igazi csata lesz a pályán, és az efféle ütközetekből bármikor győztesen jöhetünk ki."

"A Manchester elleni meccs a legösztönzőbb mérkőzés, amióta elkezdtem az itteni karrierem."

"Rooney? Tisztában vagyok a képességeivel, ez az odavágón is kiderült. Ő egy érett, állhatatos játékos, és az olasz sajtó ezt bizonyítja is. Rengeteget fejlődött, és kétségtelenül a világ egyik legjobbja."
  • szucsy89
    pfffffffff :'( ilyen nincs basszaemg
  • Davidke007
    A legrosszabb hír a meccs előtt!!!!!!!!

Pato nem játszhat, és Nesta is megsérült!

Órákkal a sorsdöntő Manchester United-Milan Bajnokok Ligája találkozó előtt hatalmas veszteségek érték az egyébként is nehéz helyzetből induló Rossonerit. Adriano Galliani szerint Pato játéka több, mint valószínűtlen. "Nem hiszem, hogy sikerül összedrótozni Patót, így Borriello és Huntelaar kezd Ronaldinho mellett a támadósorban." -mondta a Milan vezérigazgatója a Sky Sport 24-nek. A legfrisebb hírek is nagy fejfájást okozhatnak a piros-feketék szurkolóinak, hiszen a Sky Sport Italia információi szerint a csapat klasszis védője, Alessandro Nesta térdízületi gondokkal küzd, így az ő játéka is igen kérdéses. Leonardo tehát nincs könnyű helyzetben a csapata összeállítását illetően, és ne feledjük: a Milannak két góllal kell győznie az Old Traffordon.
  • LasCar16

csak a hangulata miatt tettem be :D
  • tep
    na hajrá!
    remélem két góllal nyerünk
  • paj01
    van az 30 is:)
    Remelem beckham csere lessz es a jo oreg seedorf kezd:D
    kene sarkazni megegyet gyorsan az elejen:D
  • szucsy89
    ahogy látom elég jó hangulatban vannak a fiúk:D
  • acm689
    3% esélyünk van :D
  • paj01
    Jo volna ha a mai meccs utan is ilyen szeles maaradna a mosoly:D
  • Nuno88
    Manchesterből:

• acm689
    szerintem gyorsan le kéne csapni Kaká nemrég született kisfiára is... :D
  • szucsy89
    A calciomercato.com internetes portálon megjelent cikk szerint az AC Milan Lazar Petkovic (16 éves, Vojdovina), és Rodrigo Ely (17 éves, Gremio) személyében újabb két tehetséges fiatalt igazolt le.

A hírt még egyik fél sem erősítette meg hivatalosan.
  • Kaplartom
    Tud még valaki belinkelni milanos zenéket?:)
  • LasCar16

• LasCar16
    A Milan vezérigazgatója, Adriano Galliani optimistán nyilatkozott a Malpensa repülőtéren, miután a Milan megérkezett ma reggel Manchesterbe.

Galliani bízik a Milan továbbjutásában, még akkor is ha a Milannak 3-2-es arányból kell megfordítania az eredményt.

"Majd meglátjuk mi történik..." -mosolygott a repülőtéren Galliani.

"Ezek a játékosok igazi legendák, és a focijuk nagyon klasszikus. A Roma elleni mérkőzésen jó teljesítményt mutattunk, azonban most egy Manchesterrel állunk szemben, és a továbbjutás csak akkor lehetséges ha a csapat irányítja a játékot, és kihasználja a helyzeteit."
  • LasCar16
    Silvio Berlusconi, Olaszország miniszterelnöke, és a Milan tulajdonosa a Gazzetta dello Sport-nak nyilatkozott a szerda esti Manchester-Milan BL-nyolcaddöntőről.

Silvio Berlusconi: "A Manchester elleni meccsel kapcsolatban inkább nem százalékokban adom meg az esélyeket. Csak annyit mondok, hogy a Milan meg tudja csinálni, ha hiszünk a sikerben, mert senkitől sem félünk. Még a Manchester Unitedtől sem, akiknek viszont éppen az a feladatuk, hogy megijesszenek minket."

"A Milannak azt a játékot kell játszani, mint a 'nagy Milannak' . A folyamatos labdabirtoklás mellett mindenkinek a legjobbját kell nyújtania, egészen a legutolsó másodpercig - a legkisebb megzavarodástól is mentesen."

"Ronaldinho lehet a kulcsember, hiszen ő a legmagasabb osztályú játékos, aki a varázslatával a javunkra tudja dönteni a meccseket. Jó lenne, ha minél előrébb tudna játszani, hogy annál több gólt szerezzen."

"Az offenzív rendszer a Roma ellen szerintem működött, de nem akarok vitákat szítani. Nem igaz a hír, miszerint én javasoltam Leonardónak. Ő volt, aki - mint mindig - egyedül hozta meg a döntését. Nekem pedig úgy tűnik, hogy ez a támadóbb felfogás bevált."

Forrás: acmilan.com
  • LasCar16
    én csak a kritikus második félidő eleji kimerültségtől félek, odavágon is akkor álltunk le.. hiába nem mindenki bírja az iramot,...
  • paj01
    digi 23:15 tol adja:) lehet inkább megvárom. csak nem biztos h birok majd a veremmel es megnezem elore az eredmenyt:)
    Rooney ha serult az jo lenne. Akkor meginkabb hajlamos lesz vedekezni az MU es magara huzza a Milant. Ezt a 90. percet vegig kell hajtani, nem lesz ido tartalekolni.
  • laca70
    Itt biztosan lesznek linkek.

• horpeti
    Steam listát pls. feltétlenül pakoljatok ki, ha találtok!! :) Köszönöm!
  • Nuno88
    Hát sajnos mi se fogunk olyan kocsmát találni ahol megnézhetjük... az albiban meg még mindig nincs net =(
  • acm689
    Digi nem adja. Nekem szerencsém van, a szlovák 2 adja élőben, így nem kell streamet keresgélnem :P
  • Nuno88
    Holnap holnap holnap holnap végre visszavágó! =)
  • LasCar16
    Portieri: Abbiati, Dida, Roma
    Difensori: Abate, Antonini, Bonera Favalli, Jankulovski, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta
    Centrocampisti: Ambrosini, Beckham, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf
    Attaccanti: Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Pato, Ronaldinho.
  • horpeti
    Azt nem láttam, hál istennek. :DD
  • limperatore
    mert a milan aztán kurva szépen játszott :D