36663
-
#25406 vezetnek :'(
-
#25405 Rooney 1-0 -
#25404 hát kb ennyi.
1-0, Rooney, fejjel :/ -
#25403 aaaaaaaaaaajjjj -
#25402 áá bazzeg dinnyó majd hunter is betalálhatott volna :( -
#25401 stream
tdu playert szedjétek le és a FOX SPORTS-t JAVASLOM, nálam megy
-
Davidke007 #25400 valaki nézhető stream?.... -
#25399 a 3. számú mezben játszunk :O -
#25398 Tudtok adni linket, ahol lehet nézni a meccset? :) -
#25397 nem valószínű hogy olvas sg-t...:D -
Davidke007 #25396 Könyörgöm ez legyen a kezdő, és lehet esély! A kedvenc csapatom az AC MILAN!!!! én bízom utolsó percig a továbbjutásban...... Abbiati; Zambrotta - Bonera - Thiago Silva - Antonini; Flamini - Ambrosini - Seedorf; - Huntelaar - Borriello - Ronaldinho! kérlek leo.... könyörgöm.... -
#25395 elég a 3 gól, aztán majd büntetőkkel :P -
#25394 1 gólt minimum kapunk, sőt... 4-et meg nem fogunk lőni, ha 2 bemegy nagy nehezen... A 2 sérülés után már abszolút pesszimista vagyok :S Bye-Bye BL! -
#25393 Rooney sztem is játszani fog, egyrészt az az ember amúgy is kibír mindent, de egy ilyen meccsen egy ilyen fontos játékosnak, mint ő, játszania kell. pedig nekünk hatalmas előny lenne, ha nem tenné.
mint ahogy sztem egyáltalán nem elképzelhetetlen, h Nesta és Pato is pályán lesz, még ha nem is végig. legalábbis remélem :/ -
Davidke007 #25392 Manchester-Milan: meccs előtti sajtótájékoztatók
A Milan részéről a vezetőedző Leonardo, és a csapatkapitány Massimo Ambrosini vett részt a ma esti Bajnokok Ligája nyolcaddöntő előtti sajtótájékoztatón. A Manchester United 3-2-es előnnyel a markában az Old Traffordon várja a Rossonerit, melyből két kulcsember, Alexandre Pato, és Sandro Nesta is hiányozni fog a legújabb hírek szerint. Mindazonáltal 'Leo' és 'Ambro' nyilatkozata is önbizalomról, és hatalmas győzni akarásról tesz tanúbizonyságot.
Leonardo: "Az önbizalmam az esti meccs előtt a múltkori, San Siróban lejátszott találkozónkból jön. Nem hiszem, hogy a Manchester sok mindenen fog változtatni az odavágóhoz képest."
"Nem könnyű felkészülni az ilyen meccsekre. Rengeteg alternatívánk van az egyes posztokra, így ezt kiaknázva megpróbáljuk a lehető legjobb eredményt elérni."
"Nem vagyunk bosszúsak az első meccs miatt. Muszáj megkülönböztetni az erős érzelmeket, és a logikát. Szeretnénk a 2007-es meccsünket megismételni, amikor 3-0-ra győzött a Milan, igaz, hazai pályán. Azt a győzelmet sokan a 'tökéletes mérkőzésnek' nevezték."
"Ronaldinho számára épp olyan fontos lesz a találkozó, mint bárki másnak. A Manchester ellen mindenki előtt hatalmas lehetőségek nyílnak, és nem csak egy játékos előtt."
"Rooney alappillére a Manchester játékának. Cristiano Ronaldo távozása után épp egy olyan játékosra volt szükségük, mint Rooney. Tudom, hogy játszani fog, hiába a pletykák az ellenkezőjéről."
"Beckham jelenléte - a pályán belül, vagy kívül - mindig fontos. Azzal is tisztában vagyok, hogy az Old Traffordon egy ikonnak számít."
Ambrosini: "Nyugodtak, de teljesen koncentráltak vagyunk a meccs előtt. Az első meccs után tudjuk, hogy mire vagyunk képesek, és azt is, hogy mire kell képesnek lennünk. Tudatában vagyunk annak, hogy ez egy igazi csata lesz a pályán, és az efféle ütközetekből bármikor győztesen jöhetünk ki."
"A Manchester elleni meccs a legösztönzőbb mérkőzés, amióta elkezdtem az itteni karrierem."
"Rooney? Tisztában vagyok a képességeivel, ez az odavágón is kiderült. Ő egy érett, állhatatos játékos, és az olasz sajtó ezt bizonyítja is. Rengeteget fejlődött, és kétségtelenül a világ egyik legjobbja." -
#25391 pfffffffff :'( ilyen nincs basszaemg -
Davidke007 #25390 A legrosszabb hír a meccs előtt!!!!!!!!
Pato nem játszhat, és Nesta is megsérült!
Órákkal a sorsdöntő Manchester United-Milan Bajnokok Ligája találkozó előtt hatalmas veszteségek érték az egyébként is nehéz helyzetből induló Rossonerit. Adriano Galliani szerint Pato játéka több, mint valószínűtlen. "Nem hiszem, hogy sikerül összedrótozni Patót, így Borriello és Huntelaar kezd Ronaldinho mellett a támadósorban." -mondta a Milan vezérigazgatója a Sky Sport 24-nek. A legfrisebb hírek is nagy fejfájást okozhatnak a piros-feketék szurkolóinak, hiszen a Sky Sport Italia információi szerint a csapat klasszis védője, Alessandro Nesta térdízületi gondokkal küzd, így az ő játéka is igen kérdéses. Leonardo tehát nincs könnyű helyzetben a csapata összeállítását illetően, és ne feledjük: a Milannak két góllal kell győznie az Old Traffordon. -
csak a hangulata miatt tettem be :D -
#25388 na hajrá!
remélem két góllal nyerünk -
paj01 #25387 van az 30 is:)
Remelem beckham csere lessz es a jo oreg seedorf kezd:D
kene sarkazni megegyet gyorsan az elejen:D -
#25386 ahogy látom elég jó hangulatban vannak a fiúk:D -
#25385 3% esélyünk van :D -
paj01 #25384 Jo volna ha a mai meccs utan is ilyen szeles maaradna a mosoly:D -
#25383 Manchesterből:
-
#25382 szerintem gyorsan le kéne csapni Kaká nemrég született kisfiára is... :D -
#25381 A calciomercato.com internetes portálon megjelent cikk szerint az AC Milan Lazar Petkovic (16 éves, Vojdovina), és Rodrigo Ely (17 éves, Gremio) személyében újabb két tehetséges fiatalt igazolt le.
A hírt még egyik fél sem erősítette meg hivatalosan.
-
#25380 Tud még valaki belinkelni milanos zenéket?:) -
-
#25378 A Milan vezérigazgatója, Adriano Galliani optimistán nyilatkozott a Malpensa repülőtéren, miután a Milan megérkezett ma reggel Manchesterbe.
Galliani bízik a Milan továbbjutásában, még akkor is ha a Milannak 3-2-es arányból kell megfordítania az eredményt.
"Majd meglátjuk mi történik..." -mosolygott a repülőtéren Galliani.
"Ezek a játékosok igazi legendák, és a focijuk nagyon klasszikus. A Roma elleni mérkőzésen jó teljesítményt mutattunk, azonban most egy Manchesterrel állunk szemben, és a továbbjutás csak akkor lehetséges ha a csapat irányítja a játékot, és kihasználja a helyzeteit." -
#25377 Silvio Berlusconi, Olaszország miniszterelnöke, és a Milan tulajdonosa a Gazzetta dello Sport-nak nyilatkozott a szerda esti Manchester-Milan BL-nyolcaddöntőről.
Silvio Berlusconi: "A Manchester elleni meccsel kapcsolatban inkább nem százalékokban adom meg az esélyeket. Csak annyit mondok, hogy a Milan meg tudja csinálni, ha hiszünk a sikerben, mert senkitől sem félünk. Még a Manchester Unitedtől sem, akiknek viszont éppen az a feladatuk, hogy megijesszenek minket."
"A Milannak azt a játékot kell játszani, mint a 'nagy Milannak' . A folyamatos labdabirtoklás mellett mindenkinek a legjobbját kell nyújtania, egészen a legutolsó másodpercig - a legkisebb megzavarodástól is mentesen."
"Ronaldinho lehet a kulcsember, hiszen ő a legmagasabb osztályú játékos, aki a varázslatával a javunkra tudja dönteni a meccseket. Jó lenne, ha minél előrébb tudna játszani, hogy annál több gólt szerezzen."
"Az offenzív rendszer a Roma ellen szerintem működött, de nem akarok vitákat szítani. Nem igaz a hír, miszerint én javasoltam Leonardónak. Ő volt, aki - mint mindig - egyedül hozta meg a döntését. Nekem pedig úgy tűnik, hogy ez a támadóbb felfogás bevált."
Forrás: acmilan.com -
#25376 én csak a kritikus második félidő eleji kimerültségtől félek, odavágon is akkor álltunk le.. hiába nem mindenki bírja az iramot,... -
paj01 #25375 digi 23:15 tol adja:) lehet inkább megvárom. csak nem biztos h birok majd a veremmel es megnezem elore az eredmenyt:)
Rooney ha serult az jo lenne. Akkor meginkabb hajlamos lesz vedekezni az MU es magara huzza a Milant. Ezt a 90. percet vegig kell hajtani, nem lesz ido tartalekolni. -
laca70 #25374 Itt biztosan lesznek linkek.
-
#25373 Steam listát pls. feltétlenül pakoljatok ki, ha találtok!! :) Köszönöm! -
#25372 Hát sajnos mi se fogunk olyan kocsmát találni ahol megnézhetjük... az albiban meg még mindig nincs net =( -
#25371 Digi nem adja. Nekem szerencsém van, a szlovák 2 adja élőben, így nem kell streamet keresgélnem :P -
#25370 Holnap holnap holnap holnap végre visszavágó! =) -
#25369 Portieri: Abbiati, Dida, Roma
Difensori: Abate, Antonini, Bonera Favalli, Jankulovski, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta
Centrocampisti: Ambrosini, Beckham, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf
Attaccanti: Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Pato, Ronaldinho. -
#25368 Azt nem láttam, hál istennek. :DD -
#25367 mert a milan aztán kurva szépen játszott :D