A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
minek a 3-0? azt se bánom ha legközelebb vernek minket 1 góllal és tovább megyünk. továbbra sem gondolom magunkat BL esélyesnek, de nagy lépést tettek az irányba hogy megváltoztassam a véleményem. a 2. gól annyira könnyed volt amit utoljára a VB gyõztes olasz válogatottnál láttam. olyan könnyed játékot.
LasCar16
A Barcelona legutóbb 2011 januárjában kapott ki 2 góllal egy csapattól!

#acm

horpeti
Na, gratula!
Amúgy ettõl függetlenül még nagyon nehéz lesz a továbbjutás, de azért persze az esélyek erõsen megnõttek egy döntetlenhez képest. 😊 Nincs idegenbeli gól sem, így ez is elõny. Örülnék egy Milan továbbjutásnak, az olasz foci ereje...
A bajnokikat amúgy nem bírom elviselni, de a BL jó. 😄

szucsy89
Ja, és mátyásnak üzemen hogy már megint beégett, Milan gyõzelmet jósoltam meccs elõtt és közölte hogy ne nézzek több focit mert 7-0 lesz barcának 😄SA:ASD::ASDS:A😄ASD:A
szucsy89
A Barca topik... bíró, bunda, elcsalt meccs, kezezés, nyomorék olaszok, színlelés, busz minden van, csak azt nem írják hogy egész meccsen egy kibaszott normális támadást nem tudtak vezetni... mind1, nem is írtam be semmit az ilyen nyomorékokkal nem kell foglalkozni.

Nem lefutott ez még egyébként, egy 3-0 is simán benne van a visszavágóban, de én remélem hogy nem baltázzuk el. A Milanosok és a Barca ellenesek élvezzék ki ezt az estét, sajnos nem sok hasonló ilyen lesz már idén. 😄D
SLICK
idióták mindenhol vannak, Madridisták között is, régebben én is torllkodtam, de beláttam, hogy semmi értelme. Ha meg bármit mondok vállalom a felelõsséget vagy épp ész érvekkel alátámasztom, nem egybõl lehurrogok mindenféle jött-mentet, aki próbál értelmes eszmecserét folytatni egy-egy meccsel kapcsolatban.
Más oldalakon is jött mindig az oltás, hogy szar a madrid idén meg egyebek, de tudomásul vettem, hogy valóban gyengébbek és sehol nincsenek tavalyhoz képest, de nem is kezdtem el bizonygatni, hogy márpedig ez ez istenkirálycsapat és mindenki más csak mákkal nyert meg elcsalták a meccset, stb...
Én nem nevezném szurkolásnak azt amit néhányan ott csinálnak. Na de mindegy részemrõl téma lezárva.

szucsy89
HATALMAS ESTE VOLT, KÖSZÖNÖM SRÁCOK!!!

Ki az a Messi????? 😄DDD

Így kell a Barca ellen játszani, ezzel nem tudnak mit kezdeni... Balo meg Robinho gólöröme hatalmas D:S:AS😄S:ASD:😄S

Intert ütni kell hétvégén de nagyon! FORZA!!!
Mor3llo
and that's how the gang-bang started...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

DasIsFuck
hát valószínû😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

chrissparduc
Aki nem barca drukker az ma szerintem mind a Milannak szurkolt! 😄

SLICK
a csaj könnyen egy Gang Bang este fõszereplõje lehet 😄

Count Adyn
Szép volt, találkozzunk a döntõben😊))

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Grove4
😄😄😄 a topicban két tiszteletre méltó tag van, nekik jár a pacsi, a többi idióta fasz. Nem nagyon izgat, hogy megnyomnak a fejlécemben egy gombot. Ez legyen a legnagyobb örömük. Amúgy a Juve topicon kívül tényleg nem nagyon szoktam máshova írogatni (oda sem sûrûn), csak már azért szóltam hozzá a katalánoknál, mert felbaszott az, hogy abba kötnek bele, hogy egy csapat védekezik ellenük.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Palinko
igen nagyon úgy néztem hogy az elsõ gólt nem adják meg, de mivel önkéntelen mozdulat volt, vagy nem direkt ütötte arra, ezért ilyet el szoktak nézni.
Redbull756

SLICK
vigyázzatok mert átjönnek és lemínuszolnak mindannyiótkat! Mint ahogy engem is szoktak, pedig csak annyi "hibám" van, hogy Madridista vagyok, viszonta Barcával sose foglalkozom. 😄
Amúgy abban a topikban tényleg 1-2 meber van aki normális, a többiek meg erõsen szemellenzõsek, elfogultak, na meg az a mindenbe belekötõsek, megmagyarázósak és mindenki mást szarnak feltüntetõk. Gusztustalan egy banda.
Amúgy Grat a Milannak! Megérdemelték a gyõzelmet, annak ellenére hogy az elsõ gól kezezésbõl született. Ha az ellenfélnek helyzete is elvétve van abból bizony nem lehet gólt szerezni.

Palinko
milyen Messi? ki az? akinek szopásra van állítva a szája a Pepsin? 😄 épp nézem apámmal a meccset, elején nem láttam a kereteket 10.perctõl nézem. erre 2. félidõben kérdezem fatert "Hol van Messi?" erre a kommentátor épp mondta a nevét. "Jaa, hogy találkozott védõkkel és le van kapcsolva" 😄

látom ambrosinit lecserélte volna valaki. ne viccelj kell ilyen is a pályára. végén 2 fiatal összeszaladt a védelembe, Ambro meg rutinból kivágta a 16 osból a középkezdés felé... kell ilyen is a pályára nem csak fiatal hajtós.
Balo meg robinho golorome hatalmas volt 😄 a felneger szoszi csajjal egyutt aki veluk volt 😄😄

Palinko
csodálatosan alakultak a dolgok 😊
DasIsFuck
egy pillanatig pedig szimpátiát éreztem szegény barcásokkal, hogy oda mindig mennek trollkodni ha kikapnak..de...hamar elmúlt...

effe88:na ja,de hát ezt már messi,cr,barca esetébe megszoktam..

REALista
A védelem monnyon le!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Effe88
jó de így a nagy messi nem tudott 4 gólt lõni
és nem lehet róla áradozni😊
bezzeg a getafénak mikor lõtt 20 gólt stb...D😄:😄

Grove4
Hallod, védekeztek, pedig ezt a szabálykönyv is tiltja. :S:S:S förtelmes!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

DasIsFuck
hát igen vicces reakciók jöttek...

hogy merészelt a Milan nyerni eggyáltalán..XD

pénz beszél 😊
Berlusconi azt mondja kell egy trófea

Grove4
Grat!

És kibaszott nagy vicc itt az összes sg-s Barcás 1-2 kivétellel.

Effe88
legjobb, hogy a spanyol hegemónia megtörni látszik😊

Mor3llo
és még a koeff pontok is jönnek az olaszoknak...durva, mi? 😄D

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Juvésként úgy szurkoltam most nektek, mintha mi játszottunk volna. Kurva nagy volt srácok, maxi riszpekt ezért!!
Effe88
tudtam, hogy nyerni fogtok
szép volt

DeerHunter01
hahahaaaa
Mindenki milyen biztos volt a Barca gyõzelmében, mixen is rakták orrba-szájba 😄
megmondtam ma délelõtt mindenkinek, hogy a Milan fog nyerni, jött is 😄

\"Erről van szó!\"

Nulla ez a barca...

Gyõztünk !!!! Barca == 0

2:0

Azért látszik a Milan 2 fokozattal jobban játszik itt mint bajnoki meccsen... EL SHAARAWY hátrament szerelni.. ilyet se láttam még tõle

Keszuljetek fel a csalos, illetve a birozos kommentekre 😄
Remelem nyerni fogtok! :f

Mor3llo
visszanyalt a fagyi 😄
végre egyszer nem a javukra csaltak 😄D

Nesztek Barca<#violent>

Angol bajnokságba, spanyolok fele rokkant lenne ilyen hozzá állással!<#mf1>

szabii98
a megszokott látvány 😄

I met God. She's black

AMBROSINI, ABATE, õket kéne lecserélni...

Effe88
micsoda figuraXD

Jó neked ajánlom a TS

tobias88
ez jó meccs? <#zavart1>
Mor3llo
+1

Jó meccs a Milan szempontjából, egyébként unalmas.
Jó meccs, verhetõ a Barca....

Gyõz a Milan. Balotelli a lelátóról lõ 2 gólt. 😄
Effe88
2-1 re nyertek

horpeti
Én nem tudom, mit várjak, de hajrá Milan. 😊