A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy ettõl függetlenül még nagyon nehéz lesz a továbbjutás, de azért persze az esélyek erõsen megnõttek egy döntetlenhez képest. 😊 Nincs idegenbeli gól sem, így ez is elõny. Örülnék egy Milan továbbjutásnak, az olasz foci ereje...
A bajnokikat amúgy nem bírom elviselni, de a BL jó. 😄
Nem lefutott ez még egyébként, egy 3-0 is simán benne van a visszavágóban, de én remélem hogy nem baltázzuk el. A Milanosok és a Barca ellenesek élvezzék ki ezt az estét, sajnos nem sok hasonló ilyen lesz már idén. 😄D
Más oldalakon is jött mindig az oltás, hogy szar a madrid idén meg egyebek, de tudomásul vettem, hogy valóban gyengébbek és sehol nincsenek tavalyhoz képest, de nem is kezdtem el bizonygatni, hogy márpedig ez ez istenkirálycsapat és mindenki más csak mákkal nyert meg elcsalták a meccset, stb...
Én nem nevezném szurkolásnak azt amit néhányan ott csinálnak. Na de mindegy részemrõl téma lezárva.
Ki az a Messi????? 😄DDD
Így kell a Barca ellen játszani, ezzel nem tudnak mit kezdeni... Balo meg Robinho gólöröme hatalmas D:S:AS😄S:ASD:😄S
Intert ütni kell hétvégén de nagyon! FORZA!!!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Amúgy abban a topikban tényleg 1-2 meber van aki normális, a többiek meg erõsen szemellenzõsek, elfogultak, na meg az a mindenbe belekötõsek, megmagyarázósak és mindenki mást szarnak feltüntetõk. Gusztustalan egy banda.
Amúgy Grat a Milannak! Megérdemelték a gyõzelmet, annak ellenére hogy az elsõ gól kezezésbõl született. Ha az ellenfélnek helyzete is elvétve van abból bizony nem lehet gólt szerezni.
látom ambrosinit lecserélte volna valaki. ne viccelj kell ilyen is a pályára. végén 2 fiatal összeszaladt a védelembe, Ambro meg rutinból kivágta a 16 osból a középkezdés felé... kell ilyen is a pályára nem csak fiatal hajtós.
effe88:na ja,de hát ezt már messi,cr,barca esetébe megszoktam..
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
és nem lehet róla áradozni😊
bezzeg a getafénak mikor lõtt 20 gólt stb...D😄:😄
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
hogy merészelt a Milan nyerni eggyáltalán..XD
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Berlusconi azt mondja kell egy trófea
És kibaszott nagy vicc itt az összes sg-s Barcás 1-2 kivétellel.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Mindenki milyen biztos volt a Barca gyõzelmében, mixen is rakták orrba-szájba 😄
megmondtam ma délelõtt mindenkinek, hogy a Milan fog nyerni, jött is 😄
\"Erről van szó!\"
Remelem nyerni fogtok! :f
végre egyszer nem a javukra csaltak 😄D