36663
-
#35572 MLSZ 400ezer! -
#35571 huhuhuhuhu -
#35570 Serie A hónap legjobb játékosa
-
#35569 inkább mint: fejbe baszlak -
eddie #35568 Fb mint fotel barátok? :-) -
#35567 Giampaolo Pazzini a Milanban az első szezonjában több gólt szerzett, mint Zlatan Ibrahimovic, ugyanis az olasz csatár hétvégén megszerezte a 15. bajnoki gólját, igy túlszárnyalta a svéd támadó első szezonjában szerzett 14 gólját. És még nincs vége a szezonnak.
Stephan El Shaarawy jelenleg a Milan leggólerősebb játékosa 16 találattal, míg Pazzini felzárkózott és a második helyen áll.
Ac Milan Mindig veled fb oldaláról -
nagy hős #35566 szerintem inkabb a pazzini duplara gondolt -
#35565 miért ne aludna? Zanettire gondolsz? te ezen nevetsz? :o fasz -
#35564 mekkora meccs volt ez te jó ég :D
Moratti ma se fog aludni :DDDDDDDDDDDD balfasz
-
#35563 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
geci ezt mutogatni kéne az állatkertbe :ASD:ASDASD:ASDS -
#35562 -
#35561 -
#35560 ilyen hulladék embert mint ez az abate, azt se érdemli meg hogy Milanos létére nagybetűvel írjam a nevét... ha DS játszik a helyén 0-0, de megérdemeltük.
annyira mondták, hogy ez a 3 meccs milyen fontos lesz, ehez képest 9ből sikerült 2 pontot gyűjteni, amit Allegri töketlenségének köszönhetünk legnagyobb részt... Prandellit akarom a helyére vagy Montellát, de hát szép álom :D -
#35559 -
#35558 http://www.azzurri.co.hu/index.php/item/1063-edz%C5%91i-nyilatkozatok-juventus-milan-1-0 -
#35557 Milan : Catania (H) , Torino (H), Pescara (V), Roma (H), Siena (V)
Fiorentina: Sampdoria (V), Roma (H), Siena (V), Palermo (H), Pescara (V)
hátralévő meccseink. 3. helyet meg kell tartani, rangadókon továbbra is szarul játszunk, amíg ezen nem változtatunk addig lehet nagy a pofánk meg jöhetnek a szép nyilatkozatok, én ezt kevésnek érzem. -
wright #35556 Hogy van a hátad? -
#35555 A hivatalos kezdőcsapatok:
JUVENTUS: Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Pogba, Pirlo, Vidal, Asamoah; Marchisio; Vucinic.
MILAN: Abbiati; Abate, Zapata, Mexes, Constant; Montolivo, Ambrosini, Boateng; Pazzini, El Shaarawy, Robinho.
Cseréink: Amelia, Narduzzo, Yepes, Antonini, De Sciglio, Bonera, Zaccardo, Traoré, Nocerino, Muntari, Bojan, Niang. -
#35554 akkor kikaptok XD -
#35553 -
#35552 eltiltott
#35551: most ágyból fogom nézni -
wright #35551 A fotelod háttámlája csap meg téged ;) -
#35550 Balo játszhat? -
#35549 no, ma megcsapjuk a juvét? -
#35548 persze h nem :D -
nagy hős #35547 Rocchi mellett ugy se ferne be mi? :D -
#35546 mintha bárki kérte is volna h jöjjön az interbe :DSASSA:D -
#35545 El Shaarawy: "Will I be a good father like my dad? Possible. Will I win the Ballon d'Or? Possible. Will I ever join Inter? Impossible."
ahahhahahah ROMMÁ -
#35544 Robinho egy jó meccset játszott és nagy hasznunkra lehet a szezon hátralévő részében, mivel ő egy bajnok.
Tudunk javulni, mivel most hiányzott az élesség, de ebben a szezonban már produkáltunk egy nagy visszatérést.
Nem kérek többet számon a játékosaimon, mert jól játszottak még 10 emberrel is. A Fiorentina elleni minden szempontból rossz játék volt, de a Napoli ellen ennél többet nem tudtunk volna tenni.
A labdarúgás kiszámíthatatlan, ezért fogunk fölfele a Napoli irányába nézni. Mindenesetre, a harmadik hely egy jó cél figyelembe véve azt ahogyan kezdtük az idényt."
:DDDDD meccs előtt még mindenki azt szajkózza hogy a 2. helyet el kell érnünk, alibi nyilatkozat :)
-
#35543 nála ez nem az első eset, elég passzívan kezdtük a 2. félidőt, Robika viszont jobban felhúzott, ilyen kibaszott alibit utoljára Dinnyónál láttam..., ami még feltűnt ma az a pontatlanság, Niang sem játszott fényesen, de legalább hajt és próbál váratlant húzni, Torinóban ha nem nyerünk akkor lemondhatunk a 2. helyről -
#35542 érdekelne egy statisztika hogy Max irányítása alatt X rangadóból mennyit nyertünk meg -
#35541 nem tudjuk megnyerni a rangadókat... -
#35540 remélem flaminit eladjuk a büdös picsába... nem tanulta még meg profi pályafutása során hogy páros lábbal nem csúszunk bazdmeg? -.- -
#35539 Milan - Romára lehet megyek -
#35538 megérkezett milanoma a magyar szurkolói klub a milan napoli meccsre
jól gondolom szücsy, h nem v ott? :D -
#35537 hogy te milyen buta vagy -
#35536 AS:DAS:S:AS:AD én is befostam ezen :DDD lehet szücsy találja ki a koreokat :ASD:SA -
:D -
#35534 :DDSASds.ad:SD:dsAADSS:Sadds -
#35533 "tőlünk"?
szücsy voltál már te a SAN SIRO-ban? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD visszajár! :D