A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
a tarajos nagy gólt lõtt,mostmár Balon a sor!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasCar16
kellene egy második gól..

#acm

szucsy89
Csak Balo lõhetett volna 3 gólt... Handanovic nagyon nagyokat véd, kb. ez tartja még életben az Intert...
Palinko
ja én is azt mondanám hogy összeért az igazolás. kis pénzû focit csinálunk és nagyon úgy tûnik megint megéri ilyenbe fogni.
LasCar16
összébb érett a keret, pörögnek a fiatalok, csapatként funkcionálnak, de ennél még jobb is lesz, ha ilyen ütemben fejlõdünk és továbbra is okosan igazolnak a kopaszék akkor 2-3 év múlva nagyon jók leszünk.

#acm

DeerHunter01
http://wowgol.net/1.html

\"Erről van szó!\"

LasCar16
dobjon már valaki egy normális streamet ami nem akad, thx.

#acm

Rockynhooo
Ti, hogy lettetek ennyire jók? Csak az van meg, hogy bukdácsoltok, meg a 862. helyen álltok kb. Most meg nézem a derbyt meg a barca ellen is néztem. Nem semmi mekkora javulás.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Effe88
vezettek 1-0 ra
de milyen szépen belõtte el-sharavej
nem semmi

banok
20.45 Internazionale-Milan
tv: Sportklub hu
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about19.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

bakkerman
vajon mi lett volna Mariobol ha az Interbõl egyenesen hozzátok kerül(ami kb elképzelhetetlen lett volna akkoriban,de na...),és tényleg ott játszhat amelyik klubot szereti is. 😮 ígyis elõtte még az élet,ha tényleg odateszi magát a Milannál

szucsy89
Marco Materazzi: "Balotelli barátom mindig is Milan szurkoló volt, szóval nincs abban semmi meglepõ, hogy most náluk játszik. A Milan volt az álma. Ne tudd meg, hányszor kellett a Rossoneri zoknijait darabokra vágnom. Az édesanyja vette neki, õ pedig azokat hozta magával az edzésekre, mindig vágtam egy lyukat bele. Úgy nevetett, mint egy õrült,"
horpeti
Lol! 😄

bakkerman
1-1 vagy 2-2

1-3 v. 0-3 😄

REAL MADRID

Effe88
1-1 lesz

szucsy89
Ma derby! A Barca elleni meccs elõtt bejött, szóval most is megkérdezem: tippek? 😊
Mario Balotelli: "Nem játszhattam a BL szabályai miatt, de azt nem tudom, hogy Messi miért nem játszott."
<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

REAL MADRID

Ez nem ábránd, hanem remény. 😊
bakkerman
Te olyan vagy mint Morgó törp a Hófehérkébõl,régen Ábránd volt a neve de a sok csalódás felemésztette,nehogy így járj!

szucsy89
😄DDDDD
Jövõre még nem, 5 évet adok nekik 😄, tudod elõször az EL- aztán szép lassan 😄
Itt az ideje megtanulnom ezeket a BL-es szabályokat 😄
Effe88
ehez nem kell jósnak lenni😄
de a chievo remélem jövõre ott lesz már a bl-ben
itt lenne az idejeD😄:

Majd meglátjuk, egyikünk sem jós 😊
Effe88
rosszul tudja
milan-juve bl döntõ meg szerintem nem lesz
nem idén az fix

😄 Eddig én is így tudtam, de ma valaki mondta nekem. A Juve - Milan úgy is a döntõben lesz 😊
Effe88
össze hát
csak hunor ezt nem tudja
ugye a chievo miattXDXD

bakkerman
én úgy tudom 8 között már összekerülhet két azonos országbeli

Effe88
de!

Látom nálad már van pár biztos továbbjutó 😄
Egyébként lehet (kell!) örülni ennek a Milan gyõzelemnek, de elszállni nem kell tõle, mert lesz még egy visszavágó, ahol ha a katalánok találnak két gyors gólt fel lehet kötni a gatyeszt.

REAL MADRID

Juve még nem.
Effe88
milan juve döntõ ne legyen
minden idõk legszarabb bl döntõje volt a 2003as

inkább chievo-galatasaray bl döntõ legyen

Palinko
jaj hülye vagyok megint sorsolás lett 😄 én meg valami fát vizionáltam már. bocsi
bakkerman
Real/MU
Juventus
Saktar/Dortmund
Schalke/Galata
Bayern
PSG
Porto/Malaga

Palinko
én szombaton még arra számítottam, hogy 16 között vége lesz. következõ körben kik jöhetnek szóba?
Akkor én is összeszarnám magam 😄 De szeritnem ha a Barcán továbbjut a milan, lehet rá esély. Mekkora lenne egy Juve - Milan döntõ, mint 10 éve 😊
bakkerman
én összefosnám magam ha tényleg így lenne,szerintem nyáron Ancelotti nagyon gyorsan eladná a Ibracigovicsot 😄

Ezt még a Chievo sem csinálta volna jobban! 😄 Grat a Milannak!
Úgy látszik ebben az Ibrás dologban van valami 😄
szomferi
"elsõ félidõ
kijöttek a csapatok, a Milan beállt védekezni, a Barca meg tiki-takázott a a kaputól 40 méterre
eltelik 20 perc, az olaszok várják, hogy támadjon a Barca
eltelik 30 perc, még mindig várják az olaszok a Barca támadást
40 perc után értetlenül néznek a Milan játékosai Allegrire, hogy ilyenkor mi van, az Istennek sem akar támadni a Barca
Allegri kérdõen néz Rourára, hogy mi van, ne szívassák már õket, jöjjenek támadni
Roura rejszol egyet, amikor Xavi a kétszázadik hajszálpontos 6 méteres passzát adja hátra Puyolnak
lefújják a félidõt, Mexés felkölti Abbiatit, hogy jöjjön, a szunyókálást folytassa az öltözõben
Allegri felhívja Murinnyót, hogy ilyenkor mit kell csinálni, a Barca nem akar támadni
Mou erre azt mondja, semmi gond, az utóbbi 1-2 évben vele is ezt csinálják, rájuk kell hagyni...
Közben bejön az öreg Berlu, vakarja a fejét, õ sem érti, mi van
Allegri arca tikkelni kezd
Szól a spori, hogy lassan mehetnek ki a gyepre, mert a Barca már 5 perce passzolgat
2. félidõ
Barca passzolgat, a Milan játékosai beszélgetnek a saját tizenhatosuk elõtt
Muntari megteker egy spanglit
Xavi a négyszázkilencvenedik passzt adja Puyolnak
a közönség elkezd hõzöngeni, mert unják magukat
Roura extázisban, Allegri Angry Birds-t játszik az ájfónján, Abbiatinak még a nyála is kicsordul, olyan jóízûen alszik a kapufa tövében
Mou Madridban bekapcsolja a tévét, és küld egy sms-t Allegrinek: "kérjétek már el a labdát, oszt rúgjatok 2 gólt, mert tettem rátok 100 eurót hendikeppel"
Messi közben kimegy a büfébe
Boateng és Muntari odamennek Xavihoz, hogy elkérnék a labdát egy rövid idõre
Xavi vérig sértõdik, de végül odaadja
a két milános szépfiú gyakorolja a kapura lövést, kettõ be is akad
Xavi visszakéri a labdát, Messi visszajön a büfébõl
Milanosok szépen beállnak védekezni, a Barca passzolgat, Roura extázisban, Allegri arca tikkel, Balotelli tûzijátékot lõ
Abbiatit a bíró hármas sípszava ébreszti fel
Balotelli közben felgyújtotta a szektort, mindenki spurizik kifelé"

hatalmas <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Trunks
Nem tudom, írtam-e már ebbe a topikba, de most megteszem. Le a kalappal az egész Milan elõtt, teljesen megérdemelten nyertetek. A 2007-es Milan-MU jutott eszembe, mekkora középpálya volt az! Elég vicc, hogy a Barca annyira nincs hozzá szokva a vereséghez (pláne úgy, hogy jobb az ellenfél), hogy ilyenkor is csak a bíróra és a talajra tudják fogni, pedig helyzetük se volt a meccsen!

A 2. gól pedig vmi egészen tanítanivaló volt. Remélem innen behúzzátok a párharcot, de ahhoz valszeg gólt kell lõni a Nou Campban is, érdekes lesz milyen taktikával áll fel Allegri.

Külön öröm, hogy állandóan lesajnálják az olaszokat, de az EB-n is megmutattuk, hogy fegyelmezett védekezéssel és jó támadójátékkal pariban tudunk lenni a tiki-takával.

Ui.: Ha kezezett is Zapata, rohadtul nem volt szándékos, úgyhogy nem tudom mit pampog mindenki.

Amici di nessuno...

szucsy89
teng teng teng teng 😄DDDD

ez az ember nem normális 😄
Mor3llo
Komolyan, azért örültem a gyõzelemnek, mert tudtam, h ez a pali megint alkotni 😄DD alig vártam h jöjjön a videó róla😄
boa boa boa boa teng teng teng teng

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

LasCar16
Az esti Milan-Barcelona mérkõzésen a katalánoknak egyetlen kaput eltaláló lövésük volt - utoljára 2010 áprilisában érték el ezt a negativ adatot - azóta 141 bajnoki és BL meccset játszottak.

#acm

LasCar16
bakkerman
az elsõ gól nagyon felbosszantott,énis azt hittem hogy kéz volt,végülis belehetett volna fújni,de ugyanúgy vétlen kezezésnek is meglehetett adni,nehéz ügy,de én nem foglalkozok azzal a góllal,mert a csapat mocskosul gyengén játszott,ezért mondom hogy megérdemelt a Milan gyõzelem,az elsõ góltól függetlenül. 😞

szucsy89
Tudtam én, hogy te normális maradsz még a meccs után is! 😄 Bár tény, hogy idegtépõ lehetett végignézni 90 percen keresztül, hogy védekezünk.

Kb. így maradt nyitott a párharc, simán guríthattok 3-4 gólt otthon, de benne van egy bekkelõs 0-0/1-0 is.
bakkerman
Gratulációm,egy fegyelmezetten játszó,masszív Milan verte meg a kedvenc csapatomat,ami lelketlenül,nagyon gyengén játszott. Megérdemelt a tegnapi gyõzelem. Visszavágón remélem megfordul a dolgok állása 😊 Továbbra is sok sikert a bajnokságban nektek,és persze Balo miatt továbbra is nézõsek a bajnokik 😄D

nem volt kéz: http://www.origo.hu/sport/focivilag/bajnokokligaja/20130221-nem-volt-kezezes-zapatanal-boateng-goljanal-a-milanbarcelonan.html
horpeti
Jaja, sok sikert a trolloknak, bár én nem csatlakozom hozzájuk. 😄 De kapja vissza a sok Barcás troll, amit érdemel. Minden egyéb normális Barcásnak pedig jó éjt, nyilván nem örülnek, de én sem örülök, ha veszít a kedvenc csapatom, ennyi. 😊

Várom a visszavágót, biztos nagyon kemény lesz. Remélhetõleg nem követi el a Milan azt a hibát, hogy megpróbálja foggal körömmel tartani az eredményt. A Barca tilitoliban mindig ott a gól és nagy nyomás, nem lehet leírni. Persze hajrá Milan. 😊