A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
Eljott a nagy nap. 😊 Tippek mára?

LasCar16

<#idiota>

#acm

LasCar16

😄

#acm

szucsy89
Én nem tudom, kivételesen tv-bõl néztem 😊
szabii98
beteg az ember esküszöm 😄

I met God. She's black

szomferi
hát azokról nem tudok nyilatkozni, csak a SportKlubosokra mentem rá 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

banok
És a többi?
(azért kérdezem mert tegnap csak annyi idõm volt, hogy a Milan meg a Bayern meccset feltegyem - még fácsézni se maradt idõm és volt aki azt írta, hogy a Sportklub nem ment)

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

szomferi
az onlinetv-s egy ideig be volt szarva, a félidõ vége elõtt javult meg az oldal, a gportalos az korrekt volt, csak se hangerõt nem lehetett állítani, se nem lehetett kinagyítani 😄
a 3. streamen nem volt adás, nem indult el

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

banok
A tegnapi Sportklub streamek közül mûködött valamelyik?
És kösz a reklámot. 😊

Mor3llo
bazzeg ez a faszi, kész vagyok tõle, mindig könnyesre röhögöm magamat rajta 😄DDDDDDd

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Nuno88
9. fordulótól meg Mi szereztük a legtöbb pontot, de kár azért a rossz szezonkezdetért!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Grove4
Bohóc! :S

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Palinko
megéri a pénzét az biztos 😄

REAL MADRID

szucsy89
1:10-tõl 😄
szucsy89
Balo csak megoldotta. 😄
szucsy89
Hát nem kapják. Borzalom volt az elsõ félidõ. Igazából szerintem nem az elsõ hármassal van a baj, mert ha nem kapják a labdákat akkor nincs mirõl beszélni. Nocerino és Muntari is 0 kreativitással rendelkezik, szegény Monti próbálkozik, de kevés õ is hozzá. Még mindig nagyon kéne egy klasszis a kp-ra.
bakkerman
azért ez a középpálya már tetszetõsebb,Nocerino,Montolivoval,remélem kapni fogja a jobbnál jobb lasztikat a Niang-Mario kettõs

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
hajrá Balo!

Palinko
köszi köszi, igen Banok mindig is jó streameket ad 😊
szomferi
de kár, hogy már nincs SportKlubos stream <#szomoru2>

Palinko
streamek?
LasCar16
MILAN: Abbiati, De Sciglio, Zapata, Yepes, Constant, Montolivo, Muntari, Nocerino, Niang, Balotelli, Boateng.

PARMA: Pavarini, Rosi, Coda, Paletta, Mesbah, Parolo, Valdes, Marchionni, Biabiany, Sansone, Amauri.

#acm

szucsy89
A Milan a legutóbbi négy fellépésébõl hármat megnyert, de a múlt heti, Cagliari elleni döntetlen világosan megmutatta, Massimiliano Allegri együttesében bizony akadnak gondok a védelemben. A Parma ez idõ alatt csupán két pontot gyûjtött, ám így is a tabella tizedik helyérõl vág neki a fordulónak. A milánóiak valószínûleg már a jövõ heti, Barcelona elleni BL-meccsre is összpontosítanak.

„Elégedett vagyok Mario produkciójával, de megvan benne a potenciál, hogy ennél is jobb, világklasszis szintû játékossá váljon, amennyiben elkötelezi magát a futball mellett" – mondta Allegri a januárban igazolt Balotellirõl, aki eddig két bajnokin háromszor volt eredményes a Milan mezében. (NSO)

szucsy89
kúrlosconi 😄SD.dsasDSADAS:SD:SD ezen szakadtam 😄
bakkerman
"nekünk bajnokaink vannak" híres mondata kúrlosconinak 😄DDDDD

Palinko
eszünk estére sonkát?
szucsy89
Most látom túl kicsi... kéne valami jó amiben a "bajnokok" is ott vannak meg a mostaniak közül is... 😄
szucsy89
Banner?

Palinko
ez nagyon érdekel, micoach mobil verziójával vagyok el, de van egész jó pacerje. de egyre komolyabb lesz ez a rendszer.
bakkerman
persze persze,azt tudom

LasCar16
befektetõket keres az öreg nem tulajdonosváltás lesz.

#acm

bakkerman
ez az Al Thani család volt/van a Malaga a tulajdonosa is

LasCar16
Miután tegnap Silvio Berlusconi kijelentette, hogy a külföldi befektetõk elõtt nyitva áll az ajtaja, ma reggel a La Gazzetta dello Sport arról irt, hogy Berlusconi titokban egyezkedik a dúsgazdag qatari Al Thani családdal, akik az Al Jazeera tulajdonosai.

#acm

LasCar16
Kevin Constant tegnap teljes edzésmunkát végzett a csapattal, igy pénteken már pályára léphet a Parma ellen, és jó formába kerülhet a Barcelona elleni BL mérkõzésre.

Giampaolo Pazzini is bevethetõ lesz pénteken, de mivel Balotelli nem szerepelhet a BL-ben, igy Pazzini csak csere lesz a Parma ellen. Pénteken a Robinho-Balotelli-Niang hármas kezdhet. El Shaarawy pihenõt kap.

#acm

LasCar16
Adidas MiCoach Elite System - egy olyan mérõ-mûszer, amely a játékosok szívritmusát, sebességét, gyorsulását, a megtett távolságát, az erejét és a pályán való pozicióját is jelzi.

A Milan az elsõ klub, amely ezt az új rendszert használja. A mai napon Adriano Galliani és Jean-Michel Garnier (vezérigazgató - Adidas, Olaszország) mutatják be Milanellóban.

Videó: http://www.youtube.com/watch?v=uzX8MKy0IRg

#acm

Palinko
bakkerman

LasCar16
köszönjük meg Astorinak hogy lerántotta Balot

#acm

szucsy89
nagy nulla volt ez már megint...
LasCar16
Allegri: Fáraó le, Prince be 😄

#acm

szucsy89
Jézusom... mi ez a kezdõ? Allegri eltakarodhatna már... 3 ilyen emberrel a középpályán az elõl lévõ 3 srácnak ESÉLYE SINCS! Nem láttam az elsõ félidõt, de nem is vártam más eredményt. 2. félidõre cserét kérek a kp-ra, de Allegri úgyis nyuszi lesz hozzá...
LasCar16
ez a baj, elsõ félidõ nagy nulla hála a középpályának ELSHA és Balo alig találkozik a labdával, védelem meg ma hozza a bizonytalan napját, hajrá Allegri mester, Ambro le Bojan vagy Robika jöhetne

#acm

LasCar16
komolyan rossz nézni Ambro játékát..

#acm

bakkerman
3 védekezõbb szellemû játékos a középpályán? ki fog osztogatni Baloéknak?

banok
streamek meg itt mert tv nem adja élõben a meccseteket.

LasCar16
A HIVATALOS KEZDÕK:

MILAN: Abbiati, Abate, Zapata, Mexes, De Sciglio, Flamini, Ambrosini, Muntari, Niang, Balotelli, El Shaarawy.

CAGLIARI: Agazzi, Pisano, Astori, Rossettini, Murro, Dessena, Conti, Ekdal, Thiago Ribeiro, Sau, Ibarbo.

#acm

LasCar16
LasCar16
AC Milan Glorie VS Indonesia All Star Legend összefoglaló:

https://www.youtube.com/v/feature=player_embedded&v=temaPQkhgRU

#acm