A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez azer durva:D:D
mondjuk sztem nem jönne vissza és én abszolut megérteném

acm689
lol, most olvasom, ha nem jön össze Allegri, visszahívjuk Leot xDDDD Azért ehhez aztán pofa kell!

Palinko
nekem sem tetszik, de majd megszokjuk :D
acm689
nekem sem jön be... ez utóbbi hosszú ujjú verzió jobban tetszik.

Grove4
Csak szerintem szar a hazai mezeteknek ez a vastag csíkozása?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

szucsy89
na elmehetnek a...
LasCar16
és h ne legyünk nyugodtak

Tuttomercatoweb: Arriverà Mexes in caso di cessione di Thiago Silva al Man' City - (Mexes fog érkezni, ha eladják Thiago Silvát a Manchester
Citynek.)

úgy tûnik 30 millát nem utasítanának vissza a kopaszék..

#acm

LasCar16

#acm

LasCar16
limperatore
:ASSA?SADFASD__ASD:ASD

sírok

legnagyobb mikor BA-t megvették :D:DD:

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

WuFraZselic
megelõztél :D

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
állítólag leigazoltátok Blasit :D

nem mondok semmit

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ForzaInter
Leigazoljátok Blasit:D

30 éves és ingyen van:D Idén is komoly erõsítések lesznek felétek:DD

Yo, Bitch!

WuFraZselic
azért vicces, hogy az egész úgy kezdõdött, hogy a Milan akarja, most meg már versenyben sincsenek érte kb

LasCar16
émmá semmit nem vágok :D akkor hiszek el bármit is ha az adott csapat mezében látom az illetõt...

amúgy Dzeko visszadobta a City ajánlatát, õ sincs még lefutva

#acm

Grove4
Egyik sincs még meg, az Internek egészen véletlenül most jutott eszébe, hogy kell nekik Krasic. Most már csak Krasic "Juveban akarok játszani" mondatában bízom.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

szucsy89
hát lehet meghalt a fodrásza <#gonosz1>
WuFraZselic
Pato keményen néz ki :D

szucsy89
na ne, mostmár álljatok le:D ha elviszitek Krasic után Hernanest is meg még esetleg Dzekot is akkor a kopaszék elmehetnek a pi..ba..:S
Fabio Capello
Állítólag ajánlatot tettünk Hernanesre, ha elvisszük elõletek, az hivatalosan egy orbitális berlusconi-fail...

szucsy89
<#eljen>
Nuno88
A mezek nagyon tetszenek :)

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

nagyon szépek, nekem a 3. tetszik a legjobban

DONGUBA
Nagyon jo jatekos nem ertem miert nem jatszik...azon kivul mikor serult volt.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

goal.com 8ast adott neki,tényleg nagyon jó volt

bár úgy nézett ki mint chewbacca de nagyon jol tolta onyewu.... stabil lehet vele a védelmünk, ha valaki hiányzik...
limperatore
favalli jobb :D

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szucsy89
nagyon jól tolta <#eljen>
eddig nem rossz

szucsy89
na pályán az elsõ milanos a vb-n

kiváncsi leszek hogy fog játszani Onyewu
Grove4
Subotic szerintem nagyon jó védõ.

szucsy89
Szuboticnak örülnék
szucsy89
na szép:/
Milan: a Bundesligából erõsítenének meg védelmüket az olaszok
Sajtóértesülések szerint három játékost is le szeretne igazolni a nyáron a Milan a német elsõ osztályú pontvadászatból.
A kiszemeltek: Serdar Tasci a VfB Stuttgartból, Neven Szubotics a Borussia Dortmundból és az olasz Andrea Barzagli a Wolfsburgból.

nso

ha 1 jönne közülük én már boldog lennék...

LasCar16
A Milan gõzerõvel azon fáradozik, hogy megszerezzék Massimilliano Allegrit a kispadra, ám ez bonyolultabb dolog lesz, mint azt elõzetesen várták.

A Cagliarinak ugyanis még élõ szerzõdése van a szakemberrel, Massimo Cellino, a szárd klub elnöke pedig azzal fenyegetõzik, hogy megakadályozza a klubváltást.

Allegrit áprilisban menesztették a Cagliari kispadjáról, ám a szerzõdése még 2011-ig érvényes. Cellino azért dühös a 42 éves olasz edzõre, amiért már a Cagliari kispadján megalapozta a jövõjét a Milannál.

A dél-olasz klub elnöke most vissza akar vágni Allegrinek, és kész megakadályozni a vezetõedzõ Milánóba szerzõdését.

"Allegri még papíron a Cagliari edzõje. Mérges vagyok rá, amiért feladta, és cserben hagyott minket." -nyilatkozta Cellino

"Miatta a szezonunk vége középszerû lett, miközben én többet vártam volna el. Már korábbban is kapcsolatban volt a Milannal."

"Nem vagyok boldog, és nem rejtem véka alá a véleményem, miszerint ezt az egészet meg akarom bosszulni. Itt tarthatnám egy évig, hiszen ez is jogomban áll, és ezt az ötletet nem is fogom elvetni."

Adriano Galliani, a Milan vezérigazgatója a minap rögtön reagált, és megerõsítette, hogy amennyiben megkapják a zöld jelzést a Cagliaritól, Allegri lesz a Milan új vezetõedzõje.

"Nincs nagy probléma Allegrivel kapcsolatban. Mostanra már szinte mindenki tudja, hogy õ lesz a Milan következõ edzõje." -mondta a tar fejû (al)elnök. "Amikor sikerül elláncolnia magát volt klubjától, a mi emberünk lesz."

"Allegri hivatalosan a Cagliari edzõje 2011 június 30.-ig. Innentõl nem rajtam, hanem Cellino elnök úron múlik a dolog. Nem tudom jelenleg mit gondol, de az biztos, hogy Miamiban van, és jövõhéten találkozok vele."

Forrás: goal.com, soccernet.espn.go

#acm

LasCar16
http://www.corrieredellosport.it/calcio/serie_a/cagliari/2010/06/11-115605/Cellino+%22minaccia%22+il+Milan%3A+%C2%ABAllegri%3F+Lo+tengo+fermo%C2%BB

Ebbõl nekem az jön le h Cellinot abszolút nem érdekli h mit és mennyit adunk Allegriért , sokkal inkább a büszkeségén esett csorba , legalábbis szerinte. Nem esett neki jól h Allegri ilyen hamar megegyezett Gallianival és ezáltal nem tisztelte õt és a Cagliarit .

Nem értem ezt a tagot komolyan , kirúgja az edzõjét , bizalmatlan vele erre itt tépi a száját hogy miért egyezett meg egy más csapattal , felfoghatatlan , úgy csinál mint egy sértett 5 éves akinek elvették a labdáját .

#acm

LasCar16
Nagyon úgy néz ki, hogy a Milan szélsõje, Marek Jankulovski nem akarja elhagyni klubját. A cseh játékos elõször, még a télen, az Intert utasította vissza - amikor is a Mancini transzfer keretében Jankulovski került volna a városi rivális Interhez -, most pedig a Sampdoria ajánlatát utasította el. Jankulovski szerzõdése 2011 nyaráig szól, de valószínûleg nem fogja meghosszabbítani a klub a játékos kontraktusát.

forrás: tmw.com

persze maradjon padozni a fizujáért :))))))

#acm

DONGUBA
vagy a rokonodat:PP

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Oziris666
Vagy kölcsönveszik Panuccit:D

limperatore
hierrot leigazoljátok :D:D

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Állítólag a City megakarja venni Silvat, kb 15-20 millába kerülne.

meg a nagy büdös....
1 normális védõnket elviszik?
azt majd pótoljuk Sol Campbellel vagy kivel?:@

LasCar16
mer egy faszfej ... Gálházi Laci milan.hu-n mondta h személyesen is megismerte, és nagy szemét az öreg

#acm

As reported by SkySport24, Cagliari president Massimio Cellino will remain in Miami and won't partecipate to the Italian League meeting previewed tomorrow in Milan, where he should have met AC Milan Chief Executive Adriano Galliani to talk about the transfer of coach Massimiliano Allegri to the Lombard club.

mi a f@szér húzza ennyire az öreg?

ok, koszi, megnyugodtam <#worship><#worship><#worship>
LasCar16
hát tuti h 183 cm, wikipidián ezt írják, meg amúgy nem tûnt alacsonynak pár meccsen amit láttam :)

#acm

ez jo hir. En csak annyit kerdeznek,hogy nem tudja e valaki, hogy milyen magas?
Csak azert mert ket helyen is neztem, es az egyik szerint 171 cm, a masik szerint meg 181 cm, es szerintem nagyon nem mindegy....
na végra vmi jó hírek....remélem fogak rendbe vannak:D:D

LasCar16
Juve valszeg 12 milláért szerzi meg Krasic-ot

#acm

LasCar16
Holnap lesz az újabb forduló Cellino és Galliani között.
állítólag Astorit kérik cserébe

#acm