36663
  • Sojka5
    Bendtnerhez mit szóltok? sztem tök fölösleges lenne, én is egyedül paloschinak örülnék
  • karajjj
    lényegében csak annyi a baja, hogy vasárnap nem játszott, viszont nagyon jó szerződése lehet, ha még 4 évig húzni akarja
  • Nuno88
    Dínó csalódott, de nem hagyja el a Milant
  • LasCar16
    http://nepstadion.blog.nepsport.hu/archives/2010/11/15/A_het_meccse_XI_-_Kaosz_es_tiprodas/
  • Tomy Lee
    Grat a győzelemhez látom még Ibra mindig toppos:)
  • paly90
    Szép vot fiúk!:)
    csak az első félidőt láttam és ott nekem kifejezetten tetszett a játékunk:)
    Amiatt mondjuk nagyon parás voltam h Gattusot kiállítják...
  • barcames
    ibra megnyeri a bajnokságot!:)
  • karajjj
    lánykorában amúgy tényleg űzte a sportot
  • DONGUBA
    IBRA TAEKWANDOS LETT:DDDDDDDDD
  • szucsy89
    :)
  • szucsy89
    Ezek közül csak Paloschinak örülnék, bár nem tudom, hogy megüti e már a szintet, nem szoktam nézni a meccseit.
  • Nuno88
    Nem tudom, h van-e olyan záradék h vissza lehet őt hívni. Ha van akkor nem kellene fizetni érte, mivel csak kölcsönben van Romában.
  • Redbull756
    Ja, csak most ő a legújabb:D
    amúgy fizetni kellene érte?
  • Nuno88
    Olvastam Forlánról is, meg Paloschiról, esetleg Bianchi, meg szóba esett Amauri is.
  • Palinko
    ibrát is kiemelném nagyon hajtott, hatalmas labdákat adott stb. (csak első félidőt láttam)
  • Redbull756
    Januárban Borriello érkezhet vissza csatárnak. :D
  • Nuno88
    Győzelem! :)
    Sajnos nem láttam a meccset de pozitív dolgokat olvastam fórumokon, főleg a Gattuso, Ambro, Flamini középpályáról meg Nestáról és Silváról. Így tovább, de még most sem szabad elszállni, nagyon sok van még hátra a bajnokságból...

FORZA MILAN!!!
  • LasCar16
    Boateng milyet köp az uccsó képen :DD
  • Redbull756
    46 meccs után, 2008. március 22-én Juve győzött 2-1-re.

Balotelli :D
  • horpeti
    Jah, azt én is láttam. Mondjuk előre se rúghatta volna mert 4en állták körbe. :D
  • szucsy89
    Ja, és valaki tudja, hogy mikor kapott ki az inter hazai pályán utoljára?
  • Redbull756

• szucsy89
    3 pont, 6 pont előny.

Meccsről: Persze örülni kell a 3 pontnak, de azért a hibákat észre kell venni, én félidőben mondtam havernak, hogy lehoznám Abatét és Gattusot mert piros lap lesz valamelyiknél... Boatenget sokkal hamarabb be kellett volna hozni, mert Seedorf ma sem volt jó (igaz a gólpasszt persze most is ő adta...), Pirlot behozni meg egyenesen hiba volt! Amikor beállt teljesen szétesett a középpálya a védekezés is rosszabb lett... remélem kikerül hamarosan a csapatból mert egy nulla. Abate nem Milan szintű, bár ezt mindenki mondta már és tudja is, tudta hogy van egy sárgája és Pandevnek bedőlt (biztos vagyok benne, hogy tudatosan csinálta Pandev), ez is bizonyítja, hogy ilyen Abate szintű játékosokat MAXIMUM gyengébb csapatok ellen kéne játszatni, amíg pihennek az első számú emberek (persze ehhez kéne igazolni első számú embereket :D)... Nesta és Silva nagyon nagyot játszottak, most is bizonyították, hogy a világ egyik legjobb védőpárosa, Flamini kb. futott Pirlo meg Seedorf helyett is a mezőnyben... Ibra meg... most (is) Ő jelentette a különbséget, ennyi, Berlu nyáron észbekapott, vett egy klasszist, és nyerjük a derbyt, vezetünk 6 ponttal... ezt a meccset csak a svédnek köszönhetjük, sztem Allegrinek köze nem volt a meccshez mert mindig rosszkor és rosszul cserélt! Ibra nélkül 0-0 lett volna a vége. Annyi még, hogy Gattusot ki kellett volna állítani már az első félidőben, meg szerintem a bíró többször fújt nekünk mint nekik, de ezzel együtt köszönhetjük Mourinhonak hogy elment, remélem Rafát nem küldik el még egy ideig :DD

Azért ez nem 90 perc volt nekem hanem vagy 900 :)

(ja, és limp kint volt a meccsen, itt is szeretném neki üzenni hogy ugye megérte kimenni? :DSDSAD:DSDA:DSADS:DSDA)
  • LasCar16
    mást nem igazán lehetett volna csinálni, mondjuk ha Binho fennmarad akkor talán kontrázattunk volna, Pirloról elsőre az ugrik be amikor 35 méterre a kaputól sarokkal akarta hátratenni a labdát a védőknek de leszerelték... de nem hibázott senki védekezésnél ez a lényeg
  • horpeti
    Pirlo jó volt most azért, szépen zárt.
    Mondjuk én csak a 2. félidőt láttam, és akkor már inkább bekkelés volt, de Ibrára feljátszva a labdát, és többiek mélységből érkezve az jól működik... De nagyon nem irányítottuk a játékot, meg helyeztek kidolgozása (hála a kiállításnak). De az Inter meg hiába jött, de abszolút nem tudott mit kezdeni a 9 emberrel védekező csapat ellen (mondjuk nehéz is).
  • LasCar16
    nagy küzdés volt, annyit sajnálok csak h Abate hülyesége miatt fél órát emberhátrányban kellett játszani és ez miatt védekezésre kényszerültünk bazi nagy grat a csapatnak ez a mentalitás ez a kpálya úgy tűnik működni fog a jövőben ha Max bácsi is azt akarja, mert ez a hajtó kpálya elől is frankó de védekezésben még jobb télen szélső hátvéd és egy csatár(?) és még nyugodtabb leszek Dinnyó abszolút nem hiányzik a kezdőből mint ahogy Pirlo sem.. ez az Inter meg télleg nem az az Inter..ennyit számított Mourinho de azt sem felejtsük el h voltak sérültjeik szép számmal (Maicon,J.Ceasar,Cambiasso) de hogy formán kívül vannak és hogy verhetőek az is biztos, nyílt lesz ez a bajnokság Forza Milan!
  • shad0w
    ja, kapott
  • acm689
    én úgy tudom, igen
  • horpeti
    Pandev is kapott amúgy sárgát? Mert simán ellökte a faxba Abatet.. de nem láttam kiírva.
  • horpeti
    Király volt. :D
    Köszi a streamet, így végig izgulhattam.

Ma izgulós nap(om) volt, Reál, Milán. És mindkettő izgulós siker. Cool.

Ibra meg iszonyat jó, és nagyon kell ide és a Seria A ba. :) De a Milánnak főleg.
  • acm689
    MEGVAAAAAAN EZAZZZZZZ!!!! szoros volt a vége, de a lényeg a GYŐZELEM!!!
  • forza milan
    fellehet lélegezni!ezaz,Forza Forza,6 pontos előny a férgesse előtt már...én elismerném az Intert ha nemlennének ilyen szánalmak a szurkolóik nagyrészével együtt!de ennek ellenére is mindig elismertem őket,de 1 Interest se láttam még aki fordítva megtette vna ezt!
  • shad0w
    megvan, az a lényeg :D
  • LasCar16
    nem csak neked még egy masszív 15 perces nyomást kell kibírni hiba nélkül....
  • forza milan
    csak nekem van 200on a pulzusom?
  • horpeti
    Abate rutintalan, Robinho miatta kellett lemenjen:S
  • horpeti
    Nagyon szar az inter, ötlettelen. Mg kell verni, ki kell védekezni. Abate lol. Pandev miért nem állt ki, ő lökte fel?

Ibra megoldja. :D
  • LasCar16
    na Materazzi emberére akadt Ibrában :D ez a játéktördelés nem tudom kinek kedvez, Inter részéről is meg a miénkről is kezdenek elszállni az agyak, See szépen nyugtattgatta Ibrát, na még most kellene Prince aztán átmenne a meccs valamilyen küzdősporttá
  • forza milan
    ezmá bohóckodás ami megy,Allegri basszameg,ezt mondom,az ésszerűtlet suta megoldásai...
  • LasCar16
    Robinho - Antonini :DDD lendületcsökkentés nem kontrára fogunk játszani ezek szerint :D