A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondjuk sztem nem jönne vissza és én abszolut megérteném
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Tuttomercatoweb: Arriverà Mexes in caso di cessione di Thiago Silva al Man' City - (Mexes fog érkezni, ha eladják Thiago Silvát a Manchester
Citynek.)
úgy tûnik 30 millát nem utasítanának vissza a kopaszék..
#acm
sírok
legnagyobb mikor BA-t megvették :D:DD:
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
nem mondok semmit
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
30 éves és ingyen van:D Idén is komoly erõsítések lesznek felétek:DD
Yo, Bitch!
amúgy Dzeko visszadobta a City ajánlatát, õ sincs még lefutva
#acm
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Sajtóértesülések szerint három játékost is le szeretne igazolni a nyáron a Milan a német elsõ osztályú pontvadászatból.
A kiszemeltek: Serdar Tasci a VfB Stuttgartból, Neven Szubotics a Borussia Dortmundból és az olasz Andrea Barzagli a Wolfsburgból.
nso
ha 1 jönne közülük én már boldog lennék...
A Cagliarinak ugyanis még élõ szerzõdése van a szakemberrel, Massimo Cellino, a szárd klub elnöke pedig azzal fenyegetõzik, hogy megakadályozza a klubváltást.
Allegrit áprilisban menesztették a Cagliari kispadjáról, ám a szerzõdése még 2011-ig érvényes. Cellino azért dühös a 42 éves olasz edzõre, amiért már a Cagliari kispadján megalapozta a jövõjét a Milannál.
A dél-olasz klub elnöke most vissza akar vágni Allegrinek, és kész megakadályozni a vezetõedzõ Milánóba szerzõdését.
"Allegri még papíron a Cagliari edzõje. Mérges vagyok rá, amiért feladta, és cserben hagyott minket." -nyilatkozta Cellino
"Miatta a szezonunk vége középszerû lett, miközben én többet vártam volna el. Már korábbban is kapcsolatban volt a Milannal."
"Nem vagyok boldog, és nem rejtem véka alá a véleményem, miszerint ezt az egészet meg akarom bosszulni. Itt tarthatnám egy évig, hiszen ez is jogomban áll, és ezt az ötletet nem is fogom elvetni."
Adriano Galliani, a Milan vezérigazgatója a minap rögtön reagált, és megerõsítette, hogy amennyiben megkapják a zöld jelzést a Cagliaritól, Allegri lesz a Milan új vezetõedzõje.
"Nincs nagy probléma Allegrivel kapcsolatban. Mostanra már szinte mindenki tudja, hogy õ lesz a Milan következõ edzõje." -mondta a tar fejû (al)elnök. "Amikor sikerül elláncolnia magát volt klubjától, a mi emberünk lesz."
"Allegri hivatalosan a Cagliari edzõje 2011 június 30.-ig. Innentõl nem rajtam, hanem Cellino elnök úron múlik a dolog. Nem tudom jelenleg mit gondol, de az biztos, hogy Miamiban van, és jövõhéten találkozok vele."
Forrás: goal.com, soccernet.espn.go
#acm
Ebbõl nekem az jön le h Cellinot abszolút nem érdekli h mit és mennyit adunk Allegriért , sokkal inkább a büszkeségén esett csorba , legalábbis szerinte. Nem esett neki jól h Allegri ilyen hamar megegyezett Gallianival és ezáltal nem tisztelte õt és a Cagliarit .
Nem értem ezt a tagot komolyan , kirúgja az edzõjét , bizalmatlan vele erre itt tépi a száját hogy miért egyezett meg egy más csapattal , felfoghatatlan , úgy csinál mint egy sértett 5 éves akinek elvették a labdáját .
#acm
forrás: tmw.com
persze maradjon padozni a fizujáért :))))))
#acm
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
meg a nagy büdös....
1 normális védõnket elviszik?
azt majd pótoljuk Sol Campbellel vagy kivel?:@
#acm
mi a f@szér húzza ennyire az öreg?
#acm
Csak azert mert ket helyen is neztem, es az egyik szerint 171 cm, a masik szerint meg 181 cm, es szerintem nagyon nem mindegy....
állítólag Astorit kérik cserébe
#acm