36663
  • LasCar16
    Mario Balotelli a La Gazzetta dello Sportnak adott interjút.

A 20 éves támadó jelenleg a Manchester City játékosa, de már most olyan pletykákat lehet hallani, hogy visszatér Milánóba, méghozzá annak piros-fekete felébe. A találgatások azután erősödtek fel, hogy a városi derbi alatt Balotelli a Milannak szurkolt, majd még aznap este együtt vacsorázott Adriano Gallianival.

Sosem volt titok, hogy Balotelli Milan szurkoló. Annakidején Zlatan Ibrahimovic mellett játszott az Interben, s elmondása szerint szeretne újra egy csapatban lenni barátjával. Az sem elhanyagolható tény, hogy mindkettőjük ügynöke egy és ugyanazon személy, Minoa Raiola.

“Egy nap majd újra szeretnék Ibrahimovic csapattársa lenni. Nem számít, milyen mezt viselünk majd, csak játszunk együtt. Csodás lenne.”

A szerdai barátságos válogatott mérkőzések után is megszólalt a fiatal tehetség és most sem felejtette el megemlíteni kedvenc klubját.

“Júniusig biztosan a Manchester City játékosa leszek. Öt évre szól a szerződésem, így nem mondhatok egyebet. Igaz, hogy együtt vacsoráztam Adriano Gallianival, de ez nem jelent semmit. Ha Morattival futok össze, akkor most arról cikkeznének, hogy visszatérek az Interbe?”

“Mit gondolok Zlatan Ibrahimovicról? Szerintem mi ketten remek párost alkotnánk.”

Amikor megkérdezték, hogy melyik válogatott játékos a kedvence, így válaszolt:

“Pirlo. Tudom, hogy ő is Milan játékos, de nem az én hibám, hogy ilyen sok kiváló futballista van ebben a klubban.”

A találgatások tovább folynak Balotelli jövőjéről, de ha hinni lehet Zlatan Ibrahimovicnak, a fiatal olasznak előbb-utóbb a Milanhoz kell szerződnie. A svéd csatár minap kijelentette, a piros-feketéknél szeretné befejezni pályafutását. Ennek fényében ha Balotelli tényleg együtt akar játszani vele, akkor ezt csak a Milanban teheti meg.

ASD :DDD
  • LasCar16
    Adriano Galliani reagálása a napokban a csapattal kapcsolatban felmerült lehetséges érkezőkre:

“Matri? Ő a Cagliari játékosa, akit eladtunk, miután végigjárta az akadémiánkat. Nagyon jól ismerjük őt.” – nyilatkozta az Il Corriere dello Spor-nak.

“Balotelli? Nem szeretek más klubok játékosairól beszélni, de még csak 20 éves, ezért rengeteg ideje van.. Meglátjuk mit hoz a jövő.”

Ronaldinho helyzete bizonytalan a klubnál, egyelőre nem lehet tudni, marad-e a Milannal.

“Bízom Dinhóban. Meggyőződésem, hogy mielőtt aláírna egy másik csapathoz, szól a Milannak. Egyelőre nem jelzett semmit, ezért nem látok problémát. Korábban sosem fordult elő, hogy egy játékosunk úgy írt volna alá máshoz, hogy nem szól nekünk. Szerintem ez most sem fordulhat elő, de lehet, hogy tévedek. Ronaldinho kapcsán vállalom ezt a kockázatot.”
  • LasCar16
    http://nepstadion.blog.nepsport.hu/archives/2010/11/18/Europai_uralkodohazak_hadi_strategiai/
  • Nuno88
    Balotelli? Az kellene még...
  • LasCar16
    Thiago Silva szerint a Milan erősebb, ha a védelem közepén Alessandro Nesta a párja.

A brazil játékos rendkívül elégedett a csapat teljesítményével és edzője munkájával:

“Kedvelem Allegrit, mert sokat törődik azzal, hogy a csapatnak stabil legyen a védekezése és remek hangulatot teremt az edzéseken.

A védekezésünkben egyértelműen Nesta a kulcs. Erősebbnek érezzük magunkat, a ha köztünk van a pályán. Ő a mi vezérünk. Most már nem könnyű gólt szerezni ellenünk, ennek is köszönhetjük, hogy a tabella élén vagyunk.

Az Internek mostanában elég sok problémája van. de ők ettől függetlenül veszélyesek, oda kell figyelni rájuk.”

A Lazio tele van jó játékosokkal, elég csak Hernanest említeni.

Ne feledkezzünk el a Napoliról sem, hiszen náluk szerepel a Lavezzi-Cavani-Hamsik hármas, mind kiváló támadók. Régóta figyelem őket, képesek rá, hogy beleszóljanak az aranyért folytatott harcba.”
  • horpeti
    Bár nagyon unszimpi, de lehet csak azért, mert Inter játékos, és még ott is szabotálta a dolgokat. :D
  • horpeti
    Balotelli jöhetne, ha Ibra minden edzésen fejberúgja, ha nem hajt (meg meccsen is). :DD
  • Palinko
    én nagyon kevés játékost ismerek, de ha tehetséges és akar akkor kell :)
  • szucsy89
    Bár épp most néztem a brazil meccset, Dinho egész jól játszott, biztos azért hajtott hogy bekerüljön hétvégén a kezdőbe :D
  • acm689
    Ganso-Dinho csere, 10 millás ráfizetéssel. Szerintem jól járnánk, és Ronnie is hazatérhetne
  • Palinko
    ha tudnak helyére hozni valaki értelmeset akkor mehet, mert nem ad bele mindent volt pár meccse ahol igen, de legtöbb lazára veszi.
  • szucsy89
    Ja, úgy más... akkor örüljünk ha 5öt kapunk érte... bár nem tudom, ahogy a klubot ismerem még elétolnak majd egy 2 éves szerződést...
  • LasCar16
    télen még kapnánk érte lóvét, nyáron lejár a szerződése
  • szucsy89
    Én nem bánnám, ha menne a télen vagy a nyáron, olyan 20-25 millát 1-2 (hülye) klub még adna érte (City, Galaxy)...
  • LasCar16
    Na akkor Roni ügyben itt a friss hír, amelyből már lehet következtetéseket levonni:

Észhez tért Berlusconi!
    Ronaldinho nála reklamált a sajtón keresztül, hogy miért nem játszik?
    Silvio eddig sokat segített neki, védte, kiállt mellette, bízott benne, de
    most már a presidente is látja, hogy R 80 csak a vérét, illetve a pénzét
    szívja. - Szintén a sajtón keresztül így válaszolt Ronaldinhonak:
    -"CAVARTELA DA SOLO!" - - (OLD MEG MAGAD!)

acmfórum
  • shad0w
    ja, aztán majd az lesz belőle, h a city viszi Ibrát :D
  • paly90
    vajon miért bírja ennyire Ibrát?:D:D
  • horpeti
    Ezzel egyet is értek egyébként. Kell jó pár olasz bástya és példakép a csapatba (Nesta, Gattuso, Ambro, Inzaghi), a zárójelbe tett példaképek fiatalabb kivitelben. :))
  • acm689
    Criscito!
  • LasCar16
    Ranocchia,Astori,Santon,Bonucci?? úgy kb ennyi tehetséges olasz fiatal védő jut eszembe
  • Palinko
    szerintem a milan ha igazol akkor mindég előnyben részesíti az olasz játékost ha hasonló az ár/érték arány, nekem szimpatikus ez és jól is van így, főleg ezzel még EU-n belüli lesz a játékos tutira :D

de most olyan a helyzet amilyen és ha nem találnak csak külföldit akkor azt kell meg venni nem vitás ez mégis csak klubb és nem válogatott.
  • Sojka5
    az ok, hogy nem vagy olaszmániás de ez egy olasz csapat, olasz tulajdonossal (bár ki tudja meddig..), és azolaszok mindig is híresek voltak a jó védőikről, legalábba védelem lehetne hazai... egyébként így hirtelen albertazzi jut eszembe, aki nem is tudom miért nem jött még vissza, vagy hol van most éppen
  • horpeti
    Engem tökre nem érdekel, hogy milyen nemzetiségű a csapat, nem vagyok olaszmániás. Sőt :PP Jöjjenek csak a brazilok! ! :D
  • Nuno88
    Ha van ezektől tehetségesebb olasz akkor mond. Én már sikerre vágyom, azzal h sok olasz játékossal állunk ki nem sokra megyünk :/
  • Sojka5
    jól hangzik ez a montelongo, silva, luiz, contreao védelem, nekem az az egyetlen bajom, hogy egyikük sem olasz- ne legyünk olyanok mint az inter....
  • LasCar16
    középszerű nyafogós srác, maradhat Angliában
  • LasCar16
    áhh sajna fejenként 20 a két csávó, hiába van ott Rui Costa :) nehéz menet lesz, de ha jönnek akkor pár szezonra meg lenne oldva a balszélső-kh poszt
  • paly90
    mondjuk az is igaz hogy ha jönne mellé Luiz akk pár évig nem nagyon lenne gond hátul:)
    mondjuk az a 22.5 milla kettőjükért reálisabb lenne:)
  • szucsy89
    Szerintem megérné... jelenleg a leggyengébb pontunk Antonini, az ő helyére érkezne, fiatal, tehetséges, valamint ha nyáron érkezne még Luiz is, akkor ismernék is egymást... a 2 brazil belső is ismerné egymást... évekre meg lenne oldva a védelem, már csak Montelongot kéne beépíteni túloldalra ;)
  • paly90
    jó játékos de ennyiért nem érné meg elhozni
  • Redbull756
    Jaja, Coentrao-t már mindenképp télen, Luiz-t meg legkésőbb nyáron.
  • szucsy89
    Luizt és Coentraot el kell hozni! Figyelem őket mostanában direkt, és nagyon jól tolják...
  • Redbull756
    22.5 milliós ajánlat Coentrao-ért állitólag..
  • Nuno88
    Paloschi kell sztem is, fiatal és tehetséges. Bendtner sem kell, úgy ahogy Borriello sem és senki más...
  • Palinko
    hát mi sem örömünkben :D
  • shad0w
    akkor én max csak kínomban szoktam röhögni rajta :D
  • szucsy89
    Nagyon nem kell ő nekünk...
  • Palinko
    szerintem meg még mindég viccesebb ha nem te hanem a vezetők mondják :D
  • shad0w
    szerintem senkire sincs szükségünk, BAJNOKAINK VANNAK!
  • karajjj
    szerintem jó csatár, de sérülékeny...