36663
  • szucsy89
    allegri elbaszta ezt a meccset.. ha ott volan antonini miért abate kezdett? 10perc után kapott egy sárgát eto mellett, nem gondolta h nem fogja kibírni a 90et:S istenem....
  • shad0w
    segghülye ez az Abate...
  • LasCar16
    Abate agya elszállt ott a piros
  • forza milan
    Hát ez nemigaz....ilyen nincs....no comment szétvet az ideg
  • horpeti
    Kösz, hát nekem szépen akad a 30 megabites nettel is, de ez élvezhető, és szép (és ez is veetle) :D
  • forza milan
    Seedorf lefele....ezmá vicc hát bazz egy puhos pujaroherceg gyorsabb
  • forza milan
    Pirlo...nagyonjó:DPrince kedvét igencsak elveszik a rosso életérzéstől ha így folytatják...nemis csoda
  • acm689
    http://atdhe.net/28386/watch-inter-milan-vs-ac-milan
  • horpeti
    Én a belsőre tettem, és a sopcast oldalán nyílt meg az ablak.
  • horpeti
    El tudod küldeni a linket a streamhez? :)

Amúgy a sopcastot a default media playerrel használjátok, vagy egyébbel? olvastam a FAQban, hogy fel kell rakni összes frissítést media playerhez, v. használjunk inkább vlc-t, ha nincs se kép se hang.
  • forza milan
    Allegri sztem néha olyan lépéseket nemtesz meg,ami mindenkiben ésszerűként fogalmazódik meg,dehát ő az edző,lehet hogy ő jobban tudja,majd kiderül 45 perc múlva,Forza Rossoneri,ha a 2.ban is megtudjuk őket legalább ennyire fogni sztem elkaphatunk még 1-2 lehetőséget.
  • acm689
    nekem atdhe.net mind3 streramje működik, én az utolsót nézem, tökéletesen megy.

na a meccsről: Ibra 11-ese teljesen jogos volt, konkrétan elhúzták a lábát. szépen be is vágta, 0-1. aztán az Inter támad most rendesen, Coutinho sem rossz focista, talán ő lehet "Pato2". Robinho már lőhetett volna 2-t is, akkor nem kéne aggódni, így viszont még semmi sincs lefutva, nagyon erős csapat az Inter, nem szabad hátradőlni. FORZA MILAAAAAAAN!!!!!!
  • horpeti
    És mindig 10x annyi sopcast csati van. :) Nem értem, mi lehet, na nem izélek. Ha valaki msnen, priviben kisegítene, örülnék, nem tudok rájönni, mi lehet a gond, egyre jobban idegesít. Ennyire nem nagy varázslás ez a sopcast tuti.
  • horpeti
    Jó, betöltöttem egy 295kbps-es csatit myp2p.euról.. kb. felment 7 mp alatt 100%ra a buffer és ott is áll, és fekete minden . Szal ez nagyon nem müxik.
    Veetle tökéletesen megy install után, csak ugye most lagol.
  • horpeti
    Meg azt is vágom korábbról, hogy ha ezt írom: Channel - 92997 Akkor azt írja, hogy invalid channel. :DD
    Ha meg írom 92997 akkor valami Tunisia HDt hozott be, de az is se kép se hang.

A buffer 100on van neked? nekem minden csati 87-88, v. 94.. lehet azért nincs se kép se hang?

• szucsy89
    az a baj, hogy Gattuso nem bír magával és ki fogják állítani... :D én már lehoznám
  • horpeti
    Vágom, már múltkor is adtatok csatornát. Csak nekem nincs kép se hang.
  • horpeti
    Hang sincs ám, szal nem csak videó probléma. Valami nagyon érthetetlen.
    És semmilyen más csatornát se tudok behozni rajta, amiket ő ajánl azt se. :S

Na mindegy, ennyi sírás elég:D
  • shad0w
    Abate összeszedte magát, meg amúgy sincs helyette jobb megoldás. Gatta-Prince és majd kicsit később a See-Dinho csere sztem jönni is fog. remélem :P
  • szucsy89
    én ott nézem, Channel - 92997-t írd be, tiszta és nem akad
  • horpeti
    Gyerekek, valaki néz Sopcastot? Újra felraktam, hátha jó lesz.
    Anonymusként nyitom a channelt, playingeli végig 94-96%os bufferen, de FEKETE képernyő van. Mi lehet a gond, mi üti a progit? Nem bírok rájönni, 100x próbáltam 100 milan meccsen, de mindig ez van és uninstalláltam.
    Nincs VLC player, se codec pack fent. Windows 7 ultimate... Firefox van. De az meg tök mindegy elvileg.
    Ati 4870.
    Veetle is fent van, az ütné?
  • szucsy89
    úristen... vezetünk, de ettől függetlenül még ideges vagyok, See nagyon lassú, Gattuso ha így folytatja pirosat fog kapni, jöjjön helyette Prince, valamint én Dinhot is megnézném See helyett, a másik meg Abate, Etoo akkor megy el mellette amikor akar... ettől függetlenül nagyon gyenge az inter, nyerni kell a meccset mindenképpen
  • WuFraZselic
    valamit valamiért... =/
  • forza milan
    Seedorf de szúrja a szememet istenem.....Gattusot meg lekell hozni mer a tesztoszteron úgyis győz a kockázat felett:D
  • DONGUBA
    seedorfot le kene hozni vagy red card lesz
  • horpeti
    Látom , nem akad legalább. De cserébe olyan kicsi mint az állat. :D
  • WuFraZselic
    bet365.com
  • horpeti
    Nem is értem. Biztos kirúg a sok ember miatt? Bejön kurvagyorsan, 2 mp és megáll a kép. Szinte mindegyiknél.
  • horpeti
    Hol van jó stream? Veetlek nekem nagyon lassúak, meg a többi is. Leáll az egész 2 mp után.
  • DONGUBA
    ennyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ibraaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • acm689
    kezdődik, hajrááááááááá!!!!
  • paly90
    nemrossz, nemrossz, mindent bele fiúk Forza Milan!
  • szucsy89
    Egyébként Dinhora ennyi padozás után kíváncsi leszek, hogy milyen "tűzzel" fog majd játszani ha pályára lép egyszer...:D
  • szucsy89
    Kicsit védekezőnek tűnik ez a kp Prince elférne, de legalább nincs ott Pirlo! :D
  • Redbull756
    INTER: Castellazzi; Cordoba, Lucio, Materazzi, Chivu; Zanetti, Stankovic, Obi; Sneijder; Eto'o, Milito.

MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Gattuso, Ambrosini, Flamini; Seedorf; Ibrahimovic, Robinho.
  • Davidke007
    Én Vettelnek szurkoltam... Ő nyert.. Este mi fogunk :D
  • Palinko
    hát ha úgy járunk mint a ferrari akkor 3-0 ra kapunk ki
  • paly90
    szerintem nem kapunk ki:)
  • Redbull756
    Én döntetlent tippelek, 1-1 vagy 2-2.
  • Davidke007
    szerintem sok gólos mérkőzés lesz, milán győzelemmel... 2-3at, vagy 2-4-et várok...