36663
-
#28449 allegri elbaszta ezt a meccset.. ha ott volan antonini miért abate kezdett? 10perc után kapott egy sárgát eto mellett, nem gondolta h nem fogja kibírni a 90et:S istenem.... -
#28448 segghülye ez az Abate... -
#28447 Abate agya elszállt ott a piros -
#28446 Hát ez nemigaz....ilyen nincs....no comment szétvet az ideg -
#28445 Kösz, hát nekem szépen akad a 30 megabites nettel is, de ez élvezhető, és szép (és ez is veetle) :D -
#28444 Seedorf lefele....ezmá vicc hát bazz egy puhos pujaroherceg gyorsabb -
#28443 Pirlo...nagyonjó:DPrince kedvét igencsak elveszik a rosso életérzéstől ha így folytatják...nemis csoda -
#28442 http://atdhe.net/28386/watch-inter-milan-vs-ac-milan -
#28441 Én a belsőre tettem, és a sopcast oldalán nyílt meg az ablak. -
#28440 El tudod küldeni a linket a streamhez? :)
Amúgy a sopcastot a default media playerrel használjátok, vagy egyébbel? olvastam a FAQban, hogy fel kell rakni összes frissítést media playerhez, v. használjunk inkább vlc-t, ha nincs se kép se hang. -
#28439 Allegri sztem néha olyan lépéseket nemtesz meg,ami mindenkiben ésszerűként fogalmazódik meg,dehát ő az edző,lehet hogy ő jobban tudja,majd kiderül 45 perc múlva,Forza Rossoneri,ha a 2.ban is megtudjuk őket legalább ennyire fogni sztem elkaphatunk még 1-2 lehetőséget. -
#28438 nekem atdhe.net mind3 streramje működik, én az utolsót nézem, tökéletesen megy.
na a meccsről: Ibra 11-ese teljesen jogos volt, konkrétan elhúzták a lábát. szépen be is vágta, 0-1. aztán az Inter támad most rendesen, Coutinho sem rossz focista, talán ő lehet "Pato2". Robinho már lőhetett volna 2-t is, akkor nem kéne aggódni, így viszont még semmi sincs lefutva, nagyon erős csapat az Inter, nem szabad hátradőlni. FORZA MILAAAAAAAN!!!!!! -
#28437 És mindig 10x annyi sopcast csati van. :) Nem értem, mi lehet, na nem izélek. Ha valaki msnen, priviben kisegítene, örülnék, nem tudok rájönni, mi lehet a gond, egyre jobban idegesít. Ennyire nem nagy varázslás ez a sopcast tuti. -
#28436 Jó, betöltöttem egy 295kbps-es csatit myp2p.euról.. kb. felment 7 mp alatt 100%ra a buffer és ott is áll, és fekete minden . Szal ez nagyon nem müxik.
Veetle tökéletesen megy install után, csak ugye most lagol. -
#28435 Meg azt is vágom korábbról, hogy ha ezt írom: Channel - 92997 Akkor azt írja, hogy invalid channel. :DD
Ha meg írom 92997 akkor valami Tunisia HDt hozott be, de az is se kép se hang.
A buffer 100on van neked? nekem minden csati 87-88, v. 94.. lehet azért nincs se kép se hang?
-
#28434 az a baj, hogy Gattuso nem bír magával és ki fogják állítani... :D én már lehoznám -
#28433 Vágom, már múltkor is adtatok csatornát. Csak nekem nincs kép se hang. -
#28432 Hang sincs ám, szal nem csak videó probléma. Valami nagyon érthetetlen.
És semmilyen más csatornát se tudok behozni rajta, amiket ő ajánl azt se. :S
Na mindegy, ennyi sírás elég:D -
#28431 Abate összeszedte magát, meg amúgy sincs helyette jobb megoldás. Gatta-Prince és majd kicsit később a See-Dinho csere sztem jönni is fog. remélem :P -
#28430 én ott nézem, Channel - 92997-t írd be, tiszta és nem akad -
#28429 Gyerekek, valaki néz Sopcastot? Újra felraktam, hátha jó lesz.
Anonymusként nyitom a channelt, playingeli végig 94-96%os bufferen, de FEKETE képernyő van. Mi lehet a gond, mi üti a progit? Nem bírok rájönni, 100x próbáltam 100 milan meccsen, de mindig ez van és uninstalláltam.
Nincs VLC player, se codec pack fent. Windows 7 ultimate... Firefox van. De az meg tök mindegy elvileg.
Ati 4870.
Veetle is fent van, az ütné? -
#28428 úristen... vezetünk, de ettől függetlenül még ideges vagyok, See nagyon lassú, Gattuso ha így folytatja pirosat fog kapni, jöjjön helyette Prince, valamint én Dinhot is megnézném See helyett, a másik meg Abate, Etoo akkor megy el mellette amikor akar... ettől függetlenül nagyon gyenge az inter, nyerni kell a meccset mindenképpen -
#28427 valamit valamiért... =/ -
#28426 Seedorf de szúrja a szememet istenem.....Gattusot meg lekell hozni mer a tesztoszteron úgyis győz a kockázat felett:D -
#28425 seedorfot le kene hozni vagy red card lesz -
#28424 Látom , nem akad legalább. De cserébe olyan kicsi mint az állat. :D -
#28423 bet365.com -
#28422 Nem is értem. Biztos kirúg a sok ember miatt? Bejön kurvagyorsan, 2 mp és megáll a kép. Szinte mindegyiknél. -
#28421 Hol van jó stream? Veetlek nekem nagyon lassúak, meg a többi is. Leáll az egész 2 mp után. -
#28420 ennyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ibraaaaaaaaaaaaaaaaaa -
#28419 kezdődik, hajrááááááááá!!!! -
paly90 #28418 nemrossz, nemrossz, mindent bele fiúk Forza Milan! -
#28417 Egyébként Dinhora ennyi padozás után kíváncsi leszek, hogy milyen "tűzzel" fog majd játszani ha pályára lép egyszer...:D -
#28416 Kicsit védekezőnek tűnik ez a kp Prince elférne, de legalább nincs ott Pirlo! :D -
#28415 INTER: Castellazzi; Cordoba, Lucio, Materazzi, Chivu; Zanetti, Stankovic, Obi; Sneijder; Eto'o, Milito.
MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Gattuso, Ambrosini, Flamini; Seedorf; Ibrahimovic, Robinho. -
Davidke007 #28414 Én Vettelnek szurkoltam... Ő nyert.. Este mi fogunk :D -
#28413 hát ha úgy járunk mint a ferrari akkor 3-0 ra kapunk ki -
paly90 #28412 szerintem nem kapunk ki:) -
#28411 Én döntetlent tippelek, 1-1 vagy 2-2. -
Davidke007 #28410 szerintem sok gólos mérkőzés lesz, milán győzelemmel... 2-3at, vagy 2-4-et várok...