36664
-
a Fio nem fog meglépni jobban... -
20:30 70' Inter Milan 2-0 Fiorentina (0-0)
alakul a dolog... -
ezt mos mér kell? -
a múlt nem ismétli önmagát remélem, de akkor nyertünk egy BL-t (2002-2003):P -
:DD
nem igaz hogy nem érted mindegy... -
:D:D -
shogun6 #15219 kiváló, "magyaros" kívánság(pont ,mint a szomszéd tehene) Én meg, bár már 28 éves, azt kívánom nyerje vissza 2005/06os formáját, ismét röhögjön a pályán, és nyerjen 1-2 scudettot, Bl-t, kupát, kezdheti (valószínűleg) az uefaval+ a jövő évi Serie A bajnoki címmel, kezdésnek pazar lesz!!
Forza Milan!! -
na mi van félsz hogy szirszar klubbod jövőre szét lesz rúgva? -
rivaldohoz hasonló gyönyrűű karriert kívánok dinhobának a milanban:d -
miért ne igazolnának? legtöbb játékos nem 1 évre jön. és jobb is hogy nem lesz akkora a hajtás és jobban összeszokhat az új csapat ha egyáltalán mernek csinálni új csapatot...
-
shogun6 #15215 ha ebből Uefa lesz és valljuk be, annak néz ki a dolog sajnos, MEG KELL NYERNI jövőre, mást szinte el sem fogadnék a bandától! :) ahhoz képest, h a BL kiesés után Ancelotti a 4. helyért fennmaradó 12 meccset miniblnek kiáltotta ki és meg akarta nyerni, eddig 3győzelem, 4 vereség :(( Remélem, ahogy tavaly a Bayernhez is, ide is igazolnak majd a 2. számú kupa ellenére
Forza Milan! -
Mérkőzés után: Pippo és Bonera
A Juventus ellen 3-2-re elvesztett rangadó után a két gólt szerző Pippo Inzaghi, és a kiállítás sorsára jutó Bonera nyilatkozott.
FILIPPO INZAGHI:
”Kár az eredményért, mert az első félidőben jól teljesítettünk, és a támadásainkban benne volt a harmadik gól is. Én egy nagyszerű Milant láttam, de sajnos 2-2-es állásnál tíz emberre fogyatkoztunk, ám még ekkor is volt esélyünk a győzelemre. Nem érdemeltünk vereséget. A Juve harmadik találatánál óvatosabbnak kellett volna lennünk, de most már a hátralévő öt mérkőzésünk megnyerésével kell foglalkoznunk. A góljaimnál Kaka, és Bonera remek labdát adott, és nekem csak tennem kellett a kötelességemet. Szomorú, hogy eljöttünk Torinóba, lőttem két gólt, de mégis vereség lett a vége. A negyedik helyért vívott harcban meg kell néznünk, hogy mit játszik ma a Fiorentina, de a magunk részéről csak annyit tehetünk, hogy megnyerjük a maradék meccseinket, és reménykedünk.”
DANIELE BONERA:
”Sajnos elkövettem egy buta szabálytalanságot, és kötelességemnek éreztem, hogy bemenjek az öltözőbe megnézni Sissoko állapotát. A magam részéről nem akartam sérülést okozni neki, és sajnálom hogy miattam emberhátrányba került a csapat. Szerencsére Sissokonak nem lett komoly baja, és most a Fegyelmi Bizottság döntésére várunk. Én a labdát szerettem volna megszerezni. Kár, hogy nem sikerült begyűjteni a három pontot, mert az első félidő után akár előnnyel is vonulhattunk volna a szünetre. Aztán a második játékrészben visszaestünk, és az olyan meccseken, mint amilyen a torinói volt, ez megbosszulja magát.”
Forrás: acmilan.com -
Ronaldinho jönni akar
Szombaton este a Juventus-Milan bajnoki mérkőzést a helyszínen tekintette meg Roberto De Assis, Ronaldinho tesvére és egyben ügynöke. A VIP páholyban Adriano Galliani társaságában követték a találkozó eseményeit. A mérkőzés után elmondta, keményen dolgozik azon, hogy Ronaldinho a Milanhoz kerülhessen.
“Szeretne-e Ronaldinho a Milanban játszani? Igen, jönni akar, de még korai konkrétumokról beszélni.” - válaszolta az Itali Uno csatorna Guida Al Campionato műsorának kérdésére
“Mi (Assis és a Milan) arra kértük a Barcelonát, hogy engedélyezze a tárgyalások megkezdését, hogy megállapodjunk a vételárról. Most a válaszra várunk. Minden erőmmel ezen az üzleten dolgozom, és remélem hamar sikerül megegyeznünk, hiszen én a legjobbat szeretném a testvéremnek.”
Forrás: goal.com -
igen -
UEFA kupa az 5.-6. hely? -
Reakció: Ancelotti
"A legnagyobb hibánk az volt, hogy nem zártuk le a meccset az első félidőben. A Juve második gólja azért született, mert nem voltuk elég óvatosak. Így vezetés helyett 2-2-vel mentünk a szünetre. Aztán Bonera kiállítása megpecsételte a sorsunkat."
“Játszottunk egy kiváló első félidőt, jól ment a játék egy nehéz ellenfél ellen, egy nehéz pályán. Megfizettünk Bonera hibájáért és az abszurd szabadrúgásért a harmadik gól előtt.
"A balszélen kimondottan jók voltunk, sok gondot okoztunk a Juvénak. Favalli, Seedorf és Kaká is többször tűnt fel itt. Ismét egy rómaihoz hasonló találkozó, ahol jó teljesítményt nyújtottunk, mégis üres kézzel mehetünk haza. Egyértelműen többet érdemeltünk volna."
"Ezt a veerséget különösen nehéz elfogadni, mivel igen komoly hatása lehet a BL hyelért folyó harcra. A végsőkig kell harcolnunk."
Forrás: acmilan.com -
megint gratuálni tudok a csapatnak az első félidei játékhoz, vmit ilyesmit kellene nyujtani de 90 percen keresztül. Simic bevállt nem csalódtam benne, sajnos a kiállítás meg pecsételte a sorsunkat, meg az h elfáradtunk kicsit, ez Seedorfon és Pirlon volt észrevehető. Pippo csodálatos volt, Kaká is jól nyomta az első félidőben, ha a kapáslövése bemegy akkor 1:3 és másként alakul a meccs, de Buffon nem hiába a legjobb kapus. Bízni kell még a negyedik helyben, és abben ha ma az Inter megveri a Fiot.
FORZA MILAN!!! -
megint kikaptunk
...már nem lesz meg a 4.
-
Az ien meccseket nem látom én se:) De laszi, eltaláltad hogy pipo lő kettőt^^ Nah aztán hajrá, nem feladni azt a 4.ik helyet. -
shogun6 #15206 Jó meccs volt, de minimum 1 pontot megérdemeltünk volna! Bonera amilyen jól játszott, olyan hülyeséget csinált, ha nem állítják ki, állítom a 3 pont is meg lehetett volna!
sajnos én is egyre kevésbé bízok a 4.helyben, de azért meglesz! ha mégse akkor ez uefa-s hely mindenképp meg kell legyen, ilyen trófea még úgy sincs a vitrinben.
remélem jön Dinho, Sheva, Zambrotta és + 1-2 fiatalabb tehetség még a 2. számú kupába is !!!!
Forza Milan! -
köszönjük, hát igen ha nem bassza el Bonera akkor egy X-re simán jók vagyunk.. -
sajnos én sem bízom már a 4. helyben... UEFA kupát érő hely legyen meg legalább! -
Szép meccs volt (Bonera becsúszását figyelmen kívűl hagyva),
grat. nektek is, tíz emberrel is oda tettétek magatokat -
3-2 senki ne mondja azt nekem h innen meg lesz a 4. hely, 2. félidőben a kiállítás megpecsételte a meccset, szar dolog kimondani de jövőre nem nyerünk BL-t lehet akármilyen erős keretünk, idén elqrtuk nem kicsit, nagyon.. -
A magam nevében köszönöm ezt a jó meccset, a csapatotok nagyon jó volt, úgy gondolom a kiállítás döntött a meccsről.
A vereség ellenére grat a szép játékhoz :) -
ok :)
viszont az eredmény kicsit aggasztó, megint Pipponak kell minket kihúzzon a sz*rból? -
na, nagyon jó a meccs! FORZA MILAN! -
Simicet lehűteni, Pirlot felébreszteni..., 2. Juve gól előtt még Maldini is elbambult, az ilyen apró hülyeségek miatt szívunk állandóan, pedig simán verhető lenne a Juve -
bassza meg a bíró!!! nem igaz h nem bírta volna megvárni a szögletet
-
1-2 Pippo ... ennek ellenére még nem lefutott -
1-1 Pippo :D -
1-0 fordítani kell -
szerintem 2-1 lesz nekünk.
FORZA MILAN!!!
szünetben jövök :) -
láttam hogy egyidőbe tették be, csak folytattam a sort:) -
furcsa előérzetem van de én 3-2-es Milan győzelmet tippelek
ok:P : tartalékos lesz a védelmünk, 2-t tuti kapunk de mivel kell a három pont ..eggyel nyerünk :) -
Sérültek: Jankulovski, Oddo, Emerson, Pato, Ronaldo
-
jól van vak vagyok, sry.
-
láthatod, hogy egy időbe tették be ezért nem is láthatták, hogy már benn van, szóval le lehet állni... -
-