36664
  • Nuno88
    a Fio nem fog meglépni jobban...
  • Yulcsa
    20:30 70' Inter Milan 2-0 Fiorentina (0-0)
    alakul a dolog...
  • LasCar16
    ezt mos mér kell?
  • Nuno88
    a múlt nem ismétli önmagát remélem, de akkor nyertünk egy BL-t (2002-2003):P
  • ForzaInter
    :DD
    nem igaz hogy nem érted mindegy...
  • limperatore
    :D:D
  • shogun6
    kiváló, "magyaros" kívánság(pont ,mint a szomszéd tehene) Én meg, bár már 28 éves, azt kívánom nyerje vissza 2005/06os formáját, ismét röhögjön a pályán, és nyerjen 1-2 scudettot, Bl-t, kupát, kezdheti (valószínűleg) az uefaval+ a jövő évi Serie A bajnoki címmel, kezdésnek pazar lesz!!
    Forza Milan!!
  • Palinko
    na mi van félsz hogy szirszar klubbod jövőre szét lesz rúgva?
  • ForzaInter
    rivaldohoz hasonló gyönyrűű karriert kívánok dinhobának a milanban:d
  • Palinko
    miért ne igazolnának? legtöbb játékos nem 1 évre jön. és jobb is hogy nem lesz akkora a hajtás és jobban összeszokhat az új csapat ha egyáltalán mernek csinálni új csapatot...
  • shogun6
    ha ebből Uefa lesz és valljuk be, annak néz ki a dolog sajnos, MEG KELL NYERNI jövőre, mást szinte el sem fogadnék a bandától! :) ahhoz képest, h a BL kiesés után Ancelotti a 4. helyért fennmaradó 12 meccset miniblnek kiáltotta ki és meg akarta nyerni, eddig 3győzelem, 4 vereség :(( Remélem, ahogy tavaly a Bayernhez is, ide is igazolnak majd a 2. számú kupa ellenére
    Forza Milan!
  • Nuno88
    Mérkőzés után: Pippo és Bonera

A Juventus ellen 3-2-re elvesztett rangadó után a két gólt szerző Pippo Inzaghi, és a kiállítás sorsára jutó Bonera nyilatkozott.

FILIPPO INZAGHI:

”Kár az eredményért, mert az első félidőben jól teljesítettünk, és a támadásainkban benne volt a harmadik gól is. Én egy nagyszerű Milant láttam, de sajnos 2-2-es állásnál tíz emberre fogyatkoztunk, ám még ekkor is volt esélyünk a győzelemre. Nem érdemeltünk vereséget. A Juve harmadik találatánál óvatosabbnak kellett volna lennünk, de most már a hátralévő öt mérkőzésünk megnyerésével kell foglalkoznunk. A góljaimnál Kaka, és Bonera remek labdát adott, és nekem csak tennem kellett a kötelességemet. Szomorú, hogy eljöttünk Torinóba, lőttem két gólt, de mégis vereség lett a vége. A negyedik helyért vívott harcban meg kell néznünk, hogy mit játszik ma a Fiorentina, de a magunk részéről csak annyit tehetünk, hogy megnyerjük a maradék meccseinket, és reménykedünk.”

DANIELE BONERA:

”Sajnos elkövettem egy buta szabálytalanságot, és kötelességemnek éreztem, hogy bemenjek az öltözőbe megnézni Sissoko állapotát. A magam részéről nem akartam sérülést okozni neki, és sajnálom hogy miattam emberhátrányba került a csapat. Szerencsére Sissokonak nem lett komoly baja, és most a Fegyelmi Bizottság döntésére várunk. Én a labdát szerettem volna megszerezni. Kár, hogy nem sikerült begyűjteni a három pontot, mert az első félidő után akár előnnyel is vonulhattunk volna a szünetre. Aztán a második játékrészben visszaestünk, és az olyan meccseken, mint amilyen a torinói volt, ez megbosszulja magát.”

Forrás: acmilan.com
  • Nuno88
    Ronaldinho jönni akar

Szombaton este a Juventus-Milan bajnoki mérkőzést a helyszínen tekintette meg Roberto De Assis, Ronaldinho tesvére és egyben ügynöke. A VIP páholyban Adriano Galliani társaságában követték a találkozó eseményeit. A mérkőzés után elmondta, keményen dolgozik azon, hogy Ronaldinho a Milanhoz kerülhessen.

“Szeretne-e Ronaldinho a Milanban játszani? Igen, jönni akar, de még korai konkrétumokról beszélni.” - válaszolta az Itali Uno csatorna Guida Al Campionato műsorának kérdésére

“Mi (Assis és a Milan) arra kértük a Barcelonát, hogy engedélyezze a tárgyalások megkezdését, hogy megállapodjunk a vételárról. Most a válaszra várunk. Minden erőmmel ezen az üzleten dolgozom, és remélem hamar sikerül megegyeznünk, hiszen én a legjobbat szeretném a testvéremnek.”

Forrás: goal.com
  • Nuno88
    igen
  • Kaplartom
    UEFA kupa az 5.-6. hely?
  • Nuno88
    Reakció: Ancelotti

"A legnagyobb hibánk az volt, hogy nem zártuk le a meccset az első félidőben. A Juve második gólja azért született, mert nem voltuk elég óvatosak. Így vezetés helyett 2-2-vel mentünk a szünetre. Aztán Bonera kiállítása megpecsételte a sorsunkat."

“Játszottunk egy kiváló első félidőt, jól ment a játék egy nehéz ellenfél ellen, egy nehéz pályán. Megfizettünk Bonera hibájáért és az abszurd szabadrúgásért a harmadik gól előtt.

"A balszélen kimondottan jók voltunk, sok gondot okoztunk a Juvénak. Favalli, Seedorf és Kaká is többször tűnt fel itt. Ismét egy rómaihoz hasonló találkozó, ahol jó teljesítményt nyújtottunk, mégis üres kézzel mehetünk haza. Egyértelműen többet érdemeltünk volna."

"Ezt a veerséget különösen nehéz elfogadni, mivel igen komoly hatása lehet a BL hyelért folyó harcra. A végsőkig kell harcolnunk."

Forrás: acmilan.com
  • Nuno88
    megint gratuálni tudok a csapatnak az első félidei játékhoz, vmit ilyesmit kellene nyujtani de 90 percen keresztül. Simic bevállt nem csalódtam benne, sajnos a kiállítás meg pecsételte a sorsunkat, meg az h elfáradtunk kicsit, ez Seedorfon és Pirlon volt észrevehető. Pippo csodálatos volt, Kaká is jól nyomta az első félidőben, ha a kapáslövése bemegy akkor 1:3 és másként alakul a meccs, de Buffon nem hiába a legjobb kapus. Bízni kell még a negyedik helyben, és abben ha ma az Inter megveri a Fiot.

FORZA MILAN!!!
  • tep
    megint kikaptunk...már nem lesz meg a 4.
  • Count Adyn
    Az ien meccseket nem látom én se:) De laszi, eltaláltad hogy pipo lő kettőt^^ Nah aztán hajrá, nem feladni azt a 4.ik helyet.
  • shogun6
    Jó meccs volt, de minimum 1 pontot megérdemeltünk volna! Bonera amilyen jól játszott, olyan hülyeséget csinált, ha nem állítják ki, állítom a 3 pont is meg lehetett volna!
    sajnos én is egyre kevésbé bízok a 4.helyben, de azért meglesz! ha mégse akkor ez uefa-s hely mindenképp meg kell legyen, ilyen trófea még úgy sincs a vitrinben.
    remélem jön Dinho, Sheva, Zambrotta és + 1-2 fiatalabb tehetség még a 2. számú kupába is !!!!
    Forza Milan!
  • LasCar16
    köszönjük, hát igen ha nem bassza el Bonera akkor egy X-re simán jók vagyunk..
  • Yulcsa
    sajnos én sem bízom már a 4. helyben... UEFA kupát érő hely legyen meg legalább!
  • gercse
    Szép meccs volt (Bonera becsúszását figyelmen kívűl hagyva),
    grat. nektek is, tíz emberrel is oda tettétek magatokat
  • LasCar16
    3-2 senki ne mondja azt nekem h innen meg lesz a 4. hely, 2. félidőben a kiállítás megpecsételte a meccset, szar dolog kimondani de jövőre nem nyerünk BL-t lehet akármilyen erős keretünk, idén elqrtuk nem kicsit, nagyon..
  • Fabio Capello
    A magam nevében köszönöm ezt a jó meccset, a csapatotok nagyon jó volt, úgy gondolom a kiállítás döntött a meccsről.

A vereség ellenére grat a szép játékhoz :)
  • Palinko
    ok :)

viszont az eredmény kicsit aggasztó, megint Pipponak kell minket kihúzzon a sz*rból?
  • Yulcsa
    na, nagyon jó a meccs! FORZA MILAN!
  • LasCar16
    Simicet lehűteni, Pirlot felébreszteni..., 2. Juve gól előtt még Maldini is elbambult, az ilyen apró hülyeségek miatt szívunk állandóan, pedig simán verhető lenne a Juve
  • LasCar16
    bassza meg a bíró!!! nem igaz h nem bírta volna megvárni a szögletet
  • LasCar16
    1-2 Pippo ... ennek ellenére még nem lefutott
  • LasCar16
    1-1 Pippo :D
  • LasCar16
    1-0 fordítani kell
  • Yulcsa
    szerintem 2-1 lesz nekünk.
    FORZA MILAN!!!
    szünetben jövök :)
  • szucsy89
    láttam hogy egyidőbe tették be, csak folytattam a sort:)
  • LasCar16
    furcsa előérzetem van de én 3-2-es Milan győzelmet tippelek
    ok:P : tartalékos lesz a védelmünk, 2-t tuti kapunk de mivel kell a három pont ..eggyel nyerünk :)
  • leho94
    Sérültek: Jankulovski, Oddo, Emerson, Pato, Ronaldo
  • banok
    jól van vak vagyok, sry.
  • Palinko
    láthatod, hogy egy időbe tették be ezért nem is láthatták, hogy már benn van, szóval le lehet állni...
  • szucsy89
  • Gunnersboy