A Juventus ellen 3-2-re elvesztett rangadó után a két gólt szerző Pippo Inzaghi, és a kiállítás sorsára jutó Bonera nyilatkozott.
FILIPPO INZAGHI:
”Kár az eredményért, mert az első félidőben jól teljesítettünk, és a támadásainkban benne volt a harmadik gól is. Én egy nagyszerű Milant láttam, de sajnos 2-2-es állásnál tíz emberre fogyatkoztunk, ám még ekkor is volt esélyünk a győzelemre. Nem érdemeltünk vereséget. A Juve harmadik találatánál óvatosabbnak kellett volna lennünk, de most már a hátralévő öt mérkőzésünk megnyerésével kell foglalkoznunk. A góljaimnál Kaka, és Bonera remek labdát adott, és nekem csak tennem kellett a kötelességemet. Szomorú, hogy eljöttünk Torinóba, lőttem két gólt, de mégis vereség lett a vége. A negyedik helyért vívott harcban meg kell néznünk, hogy mit játszik ma a Fiorentina, de a magunk részéről csak annyit tehetünk, hogy megnyerjük a maradék meccseinket, és reménykedünk.”
DANIELE BONERA:
”Sajnos elkövettem egy buta szabálytalanságot, és kötelességemnek éreztem, hogy bemenjek az öltözőbe megnézni Sissoko állapotát. A magam részéről nem akartam sérülést okozni neki, és sajnálom hogy miattam emberhátrányba került a csapat. Szerencsére Sissokonak nem lett komoly baja, és most a Fegyelmi Bizottság döntésére várunk. Én a labdát szerettem volna megszerezni. Kár, hogy nem sikerült begyűjteni a három pontot, mert az első félidő után akár előnnyel is vonulhattunk volna a szünetre. Aztán a második játékrészben visszaestünk, és az olyan meccseken, mint amilyen a torinói volt, ez megbosszulja magát.”