36664
  • limperatore
    ha fio x-el és ti nyertek akkor ki a 4.?
  • Nuno88
    Seedorfot remélem leviszi félidőben...
  • Yulcsa
    hú, ezt majdnem bekaptuk :S kalac szépet védett!
  • Nuno88
    Kalac védett megint...
  • LasCar16
    Kalac mit védett, ismét áááh Oddo mellett simán elmentek, ma sem fogunk unatkozni...
  • LasCar16
    ha Favalli normálisan leveszi akkor vezetünk, 17. perc most nyomunk
  • Yulcsa
    jelen állás
    15:00 19' AC Milan 0-0 Udinese
    15:00 19' Atalanta Bergamo 0-0 Genoa
    15:00 19' Cagliari 0-0 Reggina
    15:00 19' Catania 0-1 AS Roma
    15:00 19' Empoli 1-0 Livorno
    15:00 19' FC Parma 0-0 Inter Milan
    15:00 19' Lazio 1-0 Napoli
    15:00 19' Siena 1-0 Palermo
    15:00 19' Torino 0-0 Fiorentina
  • Nuno88
    Oddo miért nem tud beadni?!
  • LasCar16
    pontatlanok vagyunk, nagyon is
  • Palinko
    áh még sem adja a TV a meccset. szal csak közvetítsetek :)
  • LasCar16
    Pippo ha eléri!!! áhhhhh
  • LasCar16
    Kalac mit védett:OOO
  • LasCar16
    jó lett az :) persze a meccs után szebb lesz:D
  • leho94
    Jó az :D
  • Nuno88
    jah, gondoltam összedobok egyet... tudom nem vmi acélos de a célnak megfelel...
  • LasCar16
    Nuno te csináltad az előjelzőt?:P
  • Nuno88
    köszi ^^
  • banok
    a bet365.com közvetít édeseim.

egyebek itt vannak / lesznek
  • Nuno88
    MILAN-UDINESE: OFFICIAL FORMATIONS
    5/18/2008

MILAN: Kalac; Oddo, Bonera, Kaladze, Favalli; Brocchi, Pirlo, Ambrosini; Kakà, Seedorf; Inzaghi.
    UDINESE: Handanovic; Zapotocny, Cosa, Zapata; Mesto, Pinzi, Inler, Dossena; Pepe, Quagliarella, Di Natale.

forrás: acmilan.com
    -----------------------------------
    megint nincs a kezdőben Pato -.-
  • Nuno88
    Meccs előtt: Ancelotti:

Milan-Udinese:

"A szezon utolsó mérkőzése, ahol komoly tétért játszunk. Különleges helyzet, mivel nem csak rajtunk múlik a sorsunk, de csak magunkkal szabad foglalkoznunk. Az Udinese minőségi csapat, veszélyesek elöl, és mivel már biztosan kijutnak az európai porondra, nyugodtan játszhatnak. Nekünk nyernünk kell, elszántan játszanunk a kilencven perc során. Először is szerezzük meg a három pontot, aztán meglátjuk mi lesz. Ha csak az UEFA kupa marad, ott is olyan eltökélten kell küzdenünk, ahogy a BL-ben szoktuk."

A szezon

"Zavaros szezonon vagyunk túl, és sosem sikerült sorozatban jó eredményeket produkálnunk. A gondok főleg fizikális eredetűek voltak, számos sérülés súlytott bennünkek, szinte mindig ugyanazoknak kellett játszaniuk, ez pedig kihatott a teljesítményünkre."

Torino-Fiorentina

"A Torino? A saját meccsüket játszák majd, ahogy az Udinese is, vagy ahogy tette azt a Siena és a Napoli múlt héten. A Fiorentina jobb helyzetben van, mint mi, hiszen a saját kezükben van a sorsuk, így a mienk is. Ha negyedikek lesznek, gratulálni fogunk nekik, mert jó szezonon vannak túl, az UEFA döntőt is megérdemelték volna."

Bajnokság

"Az idei bajnokság igazán remek, hiszen minden döntés a végére maradt. A szurkolóknak így izgalmasabb."

Igazolások

"Lesznek távozó játékosaink, őket pótolnunk kell. Gattuso? Semmit sem tudok, lesz majd egy megbeszélés, ott tisztázunk mindent. Nem hiszem, hogy elhagyná a csapatot. Kaká? Nincs gondja a második csatár szerepével, amit korábban ellenzett. Ez egy extra lehetőség lesz. Cafu és Serginho távoznak, csodás emlékeket hagyva maguk után. Remek szezonokat töltöttek el nálunk és bizonyították, hogy becsületes, komoly és értékes emberek. Úgy természetes, ha a közönség holnap tiszteleg előttük. Úgy vélem más távozónk nem lesz.
    Dida? A meccsen a kispadon lesz majd. Jankulovski és Gourcuff is bevethető. Ha ötödik helyet érjük csak el, megvizsgáljuk a lehetőségeinket, de mindeképpen jobban kell végeznünk a munkánkat, mint idén."

Forrás: acmilan.com
  • Nuno88
    hát nekünk marad a netes meccsnézés :)
  • Palinko
    Szerbiában a TV Avala közvetíti, de gondolom ezzel nem sokat segítettem rajtad :(
  • Nuno88
    de sztem sérült hiszen a keretben nincs benne, a goal.com nem tudom minek írta őt bele... sztem vagy Serginho vagy Favalli lesz a bal hátvéd...
  • LasCar16
    marad a stream
  • LasCar16
    akkor Marek nem sérült?
  • Nuno88
    és melyik adó közvetíti? mert én úgy láttam h a sport 1 a Roma ill. az Inter meccsét adja...
  • Palinko
    végre láthatom a meccset ha jól néztem a tv műsort :) akkor együtt szurkolunk nagyon remélem nem hiába és tudunk nyerni.
  • Nuno88
    POSSIBLE STARTING XI’s
    (A Goal.com szerint...)

Milan (4-3-2-1): Kalac; Bonera, Simic, Kaladze, Jankulovski; Brocchi, Pirlo, Ambosini; Kakà, Seedorf; Inzaghi

Udinese (3-4-3): Handanovic; Zapata, Coda, Lukovic; Mesto, D’Agostino, Inler, Dossena; Pepe, Quagliarella, Di Natale
  • Nuno88
    Pato-t mindenképp a kezdőben szeretném látni!

Nyerjük a meccset ez tuti, a kérdés csak az h a Fio mit játszik majd...
  • LasCar16
    hát ez nem túl acélos... :S Jankulovski ismét sérült?... remélem elég motiváltak a srácok és magabiztosan behúzzuk a meccset
  • Nuno88
    Flamini beleszeretett a Milanba

Matthieu Flamini egy interjúban kijelentette, nem a pénzt választotta, hanem a Milan múltja és jelene miatt döntött úgy, hogy elhagyja az Arsenalt.

A francia válogatott középpályásnak rosszul esett volt mestere, Arsene Wenger kritikája. Az Arsenal trénere azt nyilatkozta, hogy Flamini a pénz miatt ment el a Milanhoz. A játékos nem haragszik mesterére, de nem tagadja, nagyon rosszul esett neki, amit róla mondott Wenger.

- Ha a pénzt választottam volna, akkor egy másik angol klub ajánlatát fogadom el, de én a Milant választottam. A Milan a világ legeredményesebb csapata, minden páratlan évben Bajnokok Ligája döntőt játszik, és a klub eddigi eredményei, a családias hangulat önmagáért beszél - mondta Flamini.

A Milan új szerzeménye azt is elárulta, már alig várta, hogy Olaszországba igazoljon. Azzal, hogy a piros-feketékhez szerződött valóra váltotta édesapja álmát is.

- Mivel félig olasz vagyok, nagyon vártam már, hogy Itáliában is kipróbáljam magam. Édesapám most a világ legbüszkébb embere - nyilatkozta Flamini.

forrás: samsungsport.hu
  • Nuno88
    Milan-Udinese: A keret

Carlo Ancelotti kijelölte az Udinese elleni sorsdöntő mérkőzésre készülő keretét.

KAUPOSK: Dida, Kalac

VÉDŐK: Bonera, Cafu, Digao, Favalli, Kaladze, Oddo, Serginho, Simic

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini, Brocchi, Kakà, Pirlo, Seedorf

CSATÁROK: Gilardino, Inzaghi, Pato

NEM BEVETHETŐ JÁTÉKOSOK: Jankulovski, Maldini, Emerson, Gourcuff, Ronaldo

ELTILTOTT JÁTÉKOSOK: Gattuso, Nesta

• Nuno88
    én mikor először megláttam azt hittem h Shevchenko :D
  • Yulcsa
    én örülnék ennek a kapusnak! A video alapján jó teljesítményt nyújthat.
  • Nuno88
    Ancelotti állása nincs veszélyben

Akár a BL-ben indul a Milan, akár nem, Carlo Ancelotti marad a piros-feketék vezetőedzője.

Bár az olasz sajtóban továbbra is arról cikkeznek, hogy a Milan edzőt válthat a szezon végén, a klub vezetése szerint ezeknek az értesüléseknek semmi alapjuk nincsen. Ancelotti és a szakmai stáb munkájával elégedettek az elöljárók, s mint ahogyan Adriano Galliani kijelentette: a vezetőedző mindenképpen a gárdánál marad.

- Akár a BL-ben indulunk, akár nem Ancelotti lesz a Milan edzője a következő szezonban. Egyelőre azonban a hétvégére kell koncentrálnunk, folyamatosan mondom a fiúknak, hogy le kell győznünk az Udinesét, mert az nagy szégyen lenne, ha a Fiorentina kikapna, mi pedig nem élnénk a lehetőséggel. Nagy csalódás lenne, ha nem kvalifikálnánk magunkat a BL-be, de az elmúlt hat évben óriási dolgokat vittünk véghez a sorozatban, és ebben döntő érdeme volt Ancelottinak is - mondta Galliani.

forrás: samsungsport.hu
  • Palinko
    jaj bocsi, most látom hogy volt már Nuno betette.
  • Nuno88
    Galliani Cafuról, és Serginhoról

Galliani is beszélt Serginhoról, és Cafuról, akik szombaton elbúcsúztak a szurkolóktól, és a Milan-család többi tagjától.

”Sergio, és Cafu továbbra is közel marad hozzánk. Serginho júliustól megfigyelőként Brazíliában fog dolgozni, és Cafu se távolodik el tőlünk, mert a fia tovább játszik nálunk a Primaverában, vagy Beretti csapatában. Cafu visszatér San Paoloba, és talán ott tovább fog játszani. Nehéz feladat lesz két hozzájuk hasonló játékost találni. Serginho, és Cafu voltak a legjobbak. Nagyon szomorú, hogy olyan játékosokat veszítünk el, akik történelmet írtak velünk. Számomra hiányozni fog a lelkesedésük, Cafu mosolya, az elfutások, és Serginho beadásai. Remélem, hogy egy nap még lesznek olyan játékosaink, akik el tudják feledtetni velem őket.”

• Nuno88
    Szomorú búcsú: Cafu, és Serginho távozik

Szombaton a csapat két brazilja, Marcos Cafu, és Serginho elköszönt a szurkolóktól. Vasárnap a San Siroban elbúcsúznak a közönségtől, akik megköszönhetik nekik az itt eltöltött éveket.

Marcos Cafu:

”Öt évvel ezelőtt, amikor a Milan mellett döntöttem; tudtam, hogy egy komoly és fontos klubhoz csatlakozom, ahol minden bebizonyosodott, amit előtte a futballról tanultam. Öt csodálatos évet töltöttem itt, és mindent megnyertem. Ezek mind felejthetetlen emlékek. Amikor 2003-ban megérkeztem, a Milan épp megnyerte a Bajnokok Ligáját, és most a Milan még mindig pár napig címvédő. Sok trófeát nyertem a csapattal. Az itt töltött idő alatt Klubvilágbajnokok, és olasz bajnokok is lettünk. A megnyert kupák sok örömet szereztek nekem, és a csapattársaimnak egyaránt. Most eljött a búcsú ideje. Ez szomorú, és kemény dolog, de tudtam, hogy előbb-utóbb visszatérek Brazíliába a családomhoz. A gyerekeim jól érzik magukat Milánóban. Amikor a piros-feketékhez igazoltam, a csapatot már Carlo Ancelotti irányította, aki ismerte a római környezetet. Az első római mérkőzésen érdekes volt látni a Giallorossi szurkolóinak reakcióját. Rómában hat szép évet töltöttem, és megnyertem velük a Scudettot, ahogy a Milannal is. Mindkét szurkolótáborban szép emlék ez a siker. Most elérkezett a búcsú. Még nem tudom, hogy játszani fogok e Brazíliában, de a vasárnapi lesz az utolsó mérkőzésen a piros-fekete mezben. Nem tudom, hogy lehetőséget kapok e az edzőmtől, de készen állok erre a fontos mérkőzésre, ami nem csak az én búcsúmeccsem, hanem létfontosságú a Milan számára. Nem lesz könnyű elköszönni a szurkolóktól, akik nagy szeretettel fogadtak. Remélem, senki nem lesz elkeseredett. Én továbbra is a Milan mellett maradok.”

Serginho:

”A két évvel ezelőtt jelentkező hátproblémám miatt nem tudok visszatérni a régi szintemre. Ezért eljött a búcsú ideje. Még 1999-ben Gattusoval, és Shevchenkoval együtt csatlakoztam a Milanhoz. Kilenc gyönyörű évet töltöttem itt, és köszönettel tartozom a klubnak, valamint a szurkolóknak a nagyszerű környezetért, ami itt fogadott engem. Milánóban része lehettem egy brazil különítménynek, ami csodálatos. Az elmúlt két évben sokat szenvedtem, mert a hátam megakadályozta, hogy újra a régi formámban játszhassak. Mindent megpróbáltam, de nem sikerült. Most 36 éves vagyok, és úgy döntöttem, hogy beletörődök a problémába, és abbahagyom. Meg akarom köszönni a Milannak, amit az elmúlt kilenc évben tett értem. Mindig a maximumot nyújtottam ebben a mezben. Silvio Berlusconi mindig tiszteletet tanúsított irántam, és ez mindig örömmel töltöttel el, mert nem könnyű ezt kiérdemelni. Nagy ambíciókkal érkeztem Milánóba, és ma úgy érzem, hogy ezek megvalósultak, és nyugodt szívvel fejezhetem be a karrierem. Vasárnap nehéz percek várnak rám, mert a San Siro az otthonommá vált, és a szurkolók mindig mellettünk álltak. Mindig nehéz elköszönni, de az elért sikerek miatt én nyugodt, és elégedett vagyok. Azzal a tudattal távozom, hogy mindig 100%-ot adtam ki magamból, és mostantól már nem tudom ezt nyújtani. Úgy gondolom, hogy a legjobb döntés a távozás.”

• LasCar16
    Llorisnak nagyon örülök!!! sokkal jobb mint Frey! 21 éves,videók alapján nagyon magabiztos és remek a reflexe :) láttam pár meccsét a sport tvben, engem meggyőzött nálunk klasszis lehet, főleg egy fasza védelemmel biztosítva:)
  • Palinko
    hát ha tartsa a mostani formáját, nagyon is jó lesz. de persze kell kapust igazolni.